• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب منظورت از 135% حساب سه ساله چیه؟ خب این سه ساله 135% و اون 5 ساله 169%یا170%
من خودم 28 سالمه و هنوز نمیدونم چیکار کنم!!نمیتونم راه حلی بدم چون خودم هم راه حلی واسه خودم ندارم
من بیمه عمر کارآفرین شده بودم، سه سال پیش، همینطور دارم ادامه میدم
البته بیمه تامین اجتماعی واسه بازنشستگی خیلی خوبه و همینطور واسه درمان.من یه 8 سالی میشه بیمه هستم.سه ماهه که بیمه درمانمو لغو کردم چون کاریش ندارم و فقط بیمه بازنشستگیش هستم.اینو هم در لیستت بذار

بازم باید ببینیم آقامرتضی در مورد این مسائل و روش ها چه نظری دارن

آخه اینطور که دکتر میگه 200 میزاری بعد 5 سال 400ت فقط سود میگیری بدون اصل پول ، خوب میشه 200درصد سود !
شایدم من اشتباه فهمیدم ؟!
بیمه عمر یا بازنشستگی (فرقشو نمیدونم) اونم خوبه ! تفاوتیم تو مقدار حقوق دریافتی داره تو انواع بیمه ها بعد چند سال باید حق بیمه بدی ؟!
بعد برای بیمه حتما باید شاغل بود؟!
دوست عزیز سلام

آره گلم هر ماه باید یک سپرده باز کنی به سپرده نمیشه مبلغی اضافه کرد . چون سپرده دقیق اواراق بهادار هست
i320021_papiyon.png

به نگاه کن به محاسبات گلم
i320021_papiyon.png
آره دادا
i320021_papiyon.png
این دقیقا همون مثال هست که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
i320021_papiyon.png
درسته دادا ، قبول ، فقط
به نظر بنده هم فقط کسانی که میتونن کارت اعتباری بگیرن و از همه مهمتر بتونن از اعتبارات استفاده کنن بایستی بدین شکل پیش برن در غیر اینصورت سود که هیچ ضرر هم بشدت داره
این که میگن از به درد کسی میخوره که از کارت اعتباری و ... استفاده کنه به چه معنی هست ؟! یکم بیشتر و بهتر توضیح میدین ؟
بعد در غیر این صورت یعنی ضرره؟

مثلا من الان یک حساب سپرده کوتاه مدت توی بانک (بوق :دی) دارم که باهاش کار میکم !
بعد برم همون بانک هر ماه یک سپرده بزارم ، یک نفر میتونه اینکارو کنه ؟ بعد این سپرده ها رو چطوری متمرکز کنیم ؟!!

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
دکتر خیلی مخلصیم
یه سوال می پرسم اگه اینجا جاش نیست جواب نده یه جا دیگه می پرسم

کاره من خرید و فروشه سرمایه در گردش دارم
به نظرم می رسه کارت اعتباری به کارم میاد
به فرض 5 ملیون
نمی خوام سپرده بلند مدت کنمش چون تو کار بش احتیاج دارم
چه حسابی باز کنم که بتونم روش کارت اعتباری بگیرم و پولم هم نخوابه یعنی امکان برداشت اصل پول رو هم داشته باشم یا امکان افزایش سمایه

یه سوال هم راجع به کارت اعتباری
به فرض مت یه کارت اعتباری 1 ملیونی دارم
اگه 500 ازش بردارم
باید 1.5 درصد 500 رو برگردونم
اگه یه روزه برداشت کنم بازم بایس 1.5 درصد برگردونم
اگه بیش از 1 ماه بر نگردونم حکم سودش چجوریه

دکتر اینو جواب ندادی یعنی جاش اینجا نیس

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دادا یه جای این قضیه رو متاسفانه در نظر نگرفتی
i298960_ddd.gif
. این محسبات توسط من که کوچیک شما باشم و رشته ام بانکداری هست طراحی شده . اول دقیقا گفتم که برای هضم اذهان من محاسبه رو برای 5 سال روی 100% حساب کردم که سود در رسید بین 162% تا 172% هست و رقم واقعی قابل برگشت در 26 سال نزیدیک به یک میلیارد و صد پنجاه میلیون تومن هست . گلم این رشد سرمایه شما با تورم و نگاه مستقیم به سرمایه خودتون هست و مهمترین بخشش همون بازگشایی اعتبارات هست . خب وقتی که سرفصل اعتبارات برای شما باز بشه چه استفاده ای میشه ازش کرد ؟ چرا شما وقتی اعتبارات باز بشه عملا در هزینه هاتون نسبت به درآمدتون جلوتر هستید ؟ با اعتبارات نمیشه ملک خرید ؟ نمیشه سکه خرید ؟
winksmiley02.gif
. دید اقتصادیتون رو باز کنید . اگر در هر ماه یک رقم جزئی به صورت راندوم به این 200 تومن اضافه کنید رقم فاینال که دستتون میاد خیلی هم بیشتر میشه
whistle.gif
. پس دید اقتصادیتون رو دوست گلم مقداری باز کنید . ببینید بزارید مسئله روی مثلا روی سال 10 دهم برا اساس سود ماهیانه ببندم (الان دارم محاسبات رو به چالش میکشم برای حالتی که شما فرمودید) اگر محاسبات رو از پایان سال دهم بر اساس سود ماهیانه ببنیدم و شما با نصف سود ماهیانه تون فقط سکه بخرید معادلات به چه شکلی میشه ؟
whistle.gif
دوست گلم من یکی از کوچکترین مقوله پول سازی بانک ها رو گفتم . این معادلات با توجه به وضعیت درآمدی و شغلی شما و صد البته شم اقتصادی شما قابل تغییر و انعصاف هست . پس خیعلی قابل انعطاف هست :دی
i298960_ddd.gif

دوست عزیز بازدهی این معادلات به صورت قطعی یک میلیارد و صد و پنجاه میلیون تومن هست . این معادلات در سال 64 که شما هی میفرمائید و اون روقم رو نشون میدید هیچ گونه کاربردی نداره دوست عزیز ! چرا ؟ وضعیت درآمدی و معیشتی مردم در اون موقع با الان اصلا قابل مقایسه نیست . بعدا شما دیدی که دارید به این موضوع یک دید پارالل هست
winksmiley02.gif
. لطفا مقداری بیشتر فکر کنید روی کوت ها و جواب های من
i320022_dr.png

سلام دوست گرامی
ممنون از توضیحتون ،رشته من بانکداری نیست، فوق لیسانس مهندسی هست و واقعاً در بحث اعتبارات نظرات شما برام مفید بود.(اطلاعاتی بود که قبلاً نداشتم و از شما تشکر میکنم)
من فقط نظر شخصی خودمو با توجه به چیزی که توی جامعه میبینم میگم.
ببینین سرمایه گذارها دو دسته هستن:

گروه اول: افرادی که از اعتبارات حاصل از سپرده بانکی استفاده میکنن و با استفاده از لاین اعتباری به عنوان سرمایه در گردش ، سود جدیدی هم بدست میارن مثل خود شما.(این افراد یا از لاین اعتباری به عنوان سرمایه کاری استفاده میکنن یا به عنوان سرمایه در گردش در بازارهای دیگه در نوسان گیری سود بدست میارن یا از سایر اعتبارات حاصل از سپرده بلند مدت استفاده میکنن مثل ضمانتهای بانکی)

گروه دوم: افرادی که سپرده بلند مدت میذارن ولی از اعتبارات حاصل از این نوع سپرده مثل لاین اعتباری استفاده نمیکنن(این افراد ممکنه از هر قشری باشن و توی شغلشون استفاده ای از سرمایه در گردش نمیکنن)

این نوع سرمایه گذاری برای حدود 26 سال در بانک، اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست ولی برای شخصی که فقط سرمایه گذاری میکنه و از لاین اعتباری و کلاً از اعتبارات این سپرده استفاده نمیکنه،واقعا با نرخ تورم ایران بعد از 26 سال مبلغی نیست که بتونه کاری باهاش انجام بده.
پست خودم رو کوت کردم که ببینین هربار واضح گفتم که پیشنهاد شما برای گروه اول که از لاین اعتباری و کلا از اعتبارات حاصل از سپرده استفاده میکنن، پیشنهاد خوبی هست ولی برای گروه دوم که با لاین اعتباری کاری نمیکنن،با توجه به اینکه در ایران درصد سود بانکی همیشه خیلی کمتر از تورم واقعی هست مرتب ارزش سپرده شون کم میشه و سودی نمیکنن. در واقع وقتی سود میکنن که پولشون رو از این نوع سیستم سرمایه گذاری در بانک خارج کنن و از بازارهای دیگه مثل ملک و بورس و طلا و بازار های دیگه سود بدست بیارن، یعنی تا وقتی امیدشون فقط به سود بانکی 20 درصدی هست که بانک میده و تا وقتی تورم بالاتر از 20 درصد هست، گروه دوم سرمایه گذاران در بانک که شامل اکثر مردم هست، در حال ضرر دادن هستن.
حالا فقط همین یه جمله رو قبول کنین که تورم واقعی در ایران همیشه بالاتر از سود مستقیم بانکی هست.

شما گفتین که مبلغ واقعی ارزش نهایی این سپرده گذاری بعد از 26 سال برابر با یک میلیارد و صدو پنجاه میلیون تومن هست. منم گفتم قدرت خرید و ارزش پول، بعد از 26 سال برابر با یک صدم هست. این مبلغی که شما میگین رو تقسیم میکنم به صد تا قدرت خرید رو برای مقایسه با الان بدست بیارم: 1,150,000,000/100=11,500,000 یازده میلیون و پانصد هزار تومن. در واقع قدرت خرید این پولی که طی 26 سال سرمایه گذاری بلند مدت کردیم در نهایت به اندازه خرید یک پراید میشه. و خواهش میکنم متوجه باشین که داریم سود مستقیم این نوع سرمایه گذاری رو بررسی میکنیم برای یک سرمایه گذاری عادی.
ضمنا کاهش ارزش پول رو اگه بخواین میتونم با بررسی قیمت خرید گندم بررسی کنم که ببینین حتی در قیمت خرید گندم که نون شب مردم هم بهش بستگی داره قیمت طی 26 سال 74 برابر شده.تا ببینین ارزش واقعی پول همیشه چقدر افت میکنه حتی روی خرید مایحتاج مردم.

در نهایت میگم که بحثی که در مورد خارج کردن سرمایه یا بخشی از اون و وارد کردن سرمایه به بازارهای دیگه بعد از مثلا ده سال گفتین، باز هم میگم ارزش پول بعد از ده سال هم به شدت کم شده، در واقع ما پول رو درسیستمی گذاشتیم که سود ده نیست (بخاطر تورم) و داره ضرر میده و لازم هست تورم رو با ورود به بازارهای دیگه پر کنیم، هر چقدر بیشتر توی سیستم بانکی باقی بمونیم بیشتر هم ضرر میدیم مگر اینکه از گروه اول باشیم که با استفاده از اعتبارات سود جانبی بدست میارن.

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آخه اینطور که دکتر میگه 200 میزاری بعد 5 سال 400ت فقط سود میگیری بدون اصل پول ، خوب میشه 200درصد سود !
شایدم من اشتباه فهمیدم ؟!
بیمه عمر یا بازنشستگی (فرقشو نمیدونم) اونم خوبه ! تفاوتیم تو مقدار حقوق دریافتی داره تو انواع بیمه ها بعد چند سال باید حق بیمه بدی ؟!
بعد برای بیمه حتما باید شاغل بود؟!

این که میگن از به درد کسی میخوره که از کارت اعتباری و ... استفاده کنه به چه معنی هست ؟! یکم بیشتر و بهتر توضیح میدین ؟
بعد در غیر این صورت یعنی ضرره؟

مثلا من الان یک حساب سپرده کوتاه مدت توی بانک (بوق :دی) دارم که باهاش کار میکم !
بعد برم همون بانک هر ماه یک سپرده بزارم ، یک نفر میتونه اینکارو کنه ؟ بعد این سپرده ها رو چطوری متمرکز کنیم ؟!!

اشتباه می کنید، 200 تومنتون میشه 400 تومن با سرمایه اولیتون، یعنی 200 سودتون.
بیمه ها که قضیشون فرق میکنه ، سال به سال باید یه مبلغی که بستگی به بودجه و پس انداز خودتون داره بدید که مزایای خاصی داره.باید در تاپیک های دیگه که در این مورده در موردش بخونید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه و ببینید آیا به درد شما میخوره یا نه.
خیر بنده شاغل هستم ولی خودم خویش فرما خودم رو بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی کرده بودم و دارم ادامه میدم
من نتونستم هنوز بانکی پیدا کنم تو شهرمون که بهم کارت اعتباری بده ، اصلا اینا در این مورد یا هیچی نمیدونن یا اینکه مافیا بازی در میارن چیزی نمیگن،نمیدونم والا کدومشه.
بتونی کارت اعتباری بگیری و حداقل وعدشو بهت بدن و بعد بتونی از این کارت و سرمایه جهت کار در شغل یا خرید و فروش های خاص استفاده کنی کلی سوت میکنی ، هنگفت ولی اگه تو این کار سهل انگاری کنی و یموقع جایی هزینه کنی که نتونی اون پول رو دوباره به بانک برگشت بدی اونوقته که ضرر میشه.بله بایستی برید همون بانک بوقتون سپردتون رو بذارید و طبق پست اول که دیگه به ساده ترین شکل ممکن توضیح داده شده متمرکزش کنید.والا دیگه از این ساده تر در پست اول که جناب دکتر زحمتشو کشیدن و پست بنده رو هم کوت کردن قرار دادن بلد نیستم توضیح بدم.:blush:

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست
یعنی چی این ؟ یعنی وام گرفتن و پرداخت مثلا قسط هاش با سود سپرده کردن همون وام و ازین چیزا ؟ میشه توضیح بدین ؟!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
یعنی چی این ؟ یعنی وام گرفتن و پرداخت مثلا قسط هاش با سود سپرده کردن همون وام و ازین چیزا ؟ میشه توضیح بدین ؟!
دوست گرامی، استارتر خیلی کامل طرحشون و مزایای لاین اعتباری رو توضیح دادن،من فقط خلاصه برداشت خودم رو براتون مینویسم:
در ازای سپرده گذاری بلند مدت 5 ساله در بانک, یک سری اعتبارات به شما اختصاص پیدا میکنه که یکیش همین لاین اعتباری هست که باعث میشه 80% از سپرده بلند مدت شما در اختیارتون قرار بگیره بصورت امکان استفاده و برگرداندن به بانک ظرف مدت 45 روز و با نرخ بین 0 تا 2% (برای همون دوره) بسته به بانکی که حساب بلند مدت دارین. حالا شما هرنوع تجارتی که مد نظرتون هست و در کمتر از 45 روز نقد میشه رو میتونین انجام بدین. مثلا اگه شغلتون آزاد هست و خرید و فروشتون ظرف حداکثر 45 روز نقد میشه میتونین به عنوان سرمایه کاری ازش استفاده کنین. اگه اطلاعات و استعداد و شم اقتصادی مناسب و توان نوسانگیری روی بازارهای نقد شونده مثلاً بورس و ارز و طلا داشته باشین، میتونین از لاین اعتباری استفاده کنین و روی نوسانگیری سود بدست بیارین. اینها فقط برای اشخاصی هست که میتونن از سرمایه در گردش سود بدست بیارن و سرمایه شون رو سریع نقد کنن. وگرنه برای شخصی که از اعتبارات استفاده نمیکنه،سود سرمایه گذاری مستقیم در بانک همیشه از تورم کمتر هست و به مرور ارزش و قدرت خرید سپرده ای که گذاشته کمتر و کمتر میشه.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
وحید جان شما بر فرض الان 10 میلیون اعتبار داری و میتونی 1 ماه از این پول عملا استفاده رایگان بکنی چی کا میکنی ؟ (سوال اقتصادی
i320021_papiyon.png
)

کاری نداره دکستر جان میدم به شما و روی فکر شما سرمایه گذاری می کنم 50 50 :ذی

نمی دونم شما چی می گی؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
با اجازه دکتر من جواب میدم.
ببینین برای داشتن کارت اعتباری 2 تا سیستم متفاوت هست برای بانک پارسیان حتما باید سپرده گذاری کنی .
ولی برای بانک اقتصاد نوین گردش حساب مهمه و نیازی به سپرده گذاری نیست.شما یدونه پوز(pos) از بانک اقتصاد نوین بگیر و هر روز به با حسابت کارکن.تا حسابت در گردش باشه وقتی گردش حسابت امتیاز لازم روکسب کرد میتونی درخواست کارت بدی.در موردگردش حسابم از خود بان باید سوال کنی تا دقیقا بهت بگن چجوریه.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
دکتر اینو جواب ندادی یعنی جاش اینجا نیس

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست گرامی، استارتر خیلی کامل طرحشون و مزایای لاین اعتباری رو توضیح دادن،من فقط خلاصه برداشت خودم رو براتون مینویسم:
در ازای سپرده گذاری بلند مدت 5 ساله در بانک, یک سری اعتبارات به شما اختصاص پیدا میکنه که یکیش همین لاین اعتباری هست که باعث میشه 80% از سپرده بلند مدت شما در اختیارتون قرار بگیره بصورت امکان استفاده و برگرداندن به بانک ظرف مدت 45 روز و با نرخ بین 0 تا 2% (برای همون دوره) بسته به بانکی که حساب بلند مدت دارین. حالا شما هرنوع تجارتی که مد نظرتون هست و در کمتر از 45 روز نقد میشه رو میتونین انجام بدین. مثلا اگه شغلتون آزاد هست و خرید و فروشتون ظرف حداکثر 45 روز نقد میشه میتونین به عنوان سرمایه کاری ازش استفاده کنین. اگه اطلاعات و استعداد و شم اقتصادی مناسب و توان نوسانگیری روی بازارهای نقد شونده مثلاً بورس و ارز و طلا داشته باشین، میتونین از لاین اعتباری استفاده کنین و روی نوسانگیری سود بدست بیارین. اینها فقط برای اشخاصی هست که میتونن از سرمایه در گردش سود بدست بیارن و سرمایه شون رو سریع نقد کنن. وگرنه برای شخصی که از اعتبارات استفاده نمیکنه،سود سرمایه گذاری مستقیم در بانک همیشه از تورم کمتر هست و به مرور ارزش و قدرت خرید سپرده ای که گذاشته کمتر و کمتر میشه.

ببینید شما همون خرید سکه رو هم میتونید با اعتبارات انجام بدید . ببینید متاسفانه این فکر غلط هست که سپرده بانکی ارزش پول رو از بین میبره و فقط سکه و ارز هست . شاید خود شما هم در جایی از زندگی کمبود اعتبارات رو حس کرده باشید . بازدهی این طرح در حقیقت بازم میگم بالای 1 میلیارد و 150 میلیون تومن هست . در ضمن شما در هر شغلی کار کنید با هر حقوقی بعد از 30 سال کار چه مبلغی به هنگام بازنشستگی به شما میدن ؟ آیا اون مبلغ بر اساس محاسبات شما به نرغ تورم روز هست ؟ در ضمن دوست عزیز اعتبارات فقط همون اعتبارات 45 روزه نیست . در سال 15 هم شما به جایی میرسید که اعتبارات شما به ازای هر سال میشه 4%
i298960_ddd.gif
انواع و اقسام تسهیلات هم براتون باز میشه . این محسابات گلم نوعی هرم هست که برعکس طراحی شده یعنی قله رو به زمین هست و قائده به سمت بالا. متاسفانه شما چون از سرفصل های بانکی خبر ندارید دقیقا فقط برداشت اولیه رو نوشتید ولی چون خود من این محسابات رو انجام دادن و الان هم دقیقا 5 سال و 1 ماه هست که دارم خودم این محاسبات رو به صورت عملی انجام میدم مطرحش کردم . البته خوده من این کار رو با ماهی 500 تومن به صورت حداقل دارم انجام میدم . در ضمن من بر اساس محاسبات مرتب هم جلو نمیرم و در سیستم محاسبات از محسابات بدون نظم استفاده میکنم . خرید سکه در سرمایه گذاری میشه Toxic assest یعنی پولی که خارج میشه و بلوکه میشه و چون مسکوک هست عملا در سیستم بانکی بهش میگن سپرده سمی چون اولا نه اعتبارات رو باز میکنه و نه قابل تبدیل هست در سیستم بانکی . چون ریسک پذیر هست و سرفصلی برای پوشش ریسک مسکوکات نی ! لطفا به جای برداشت سطحی از این محاسبات قبلش کاملا روش فکر کنید . چون کارت و اعتباری اینا فقط ابتدای راه این محاسبات هست . باقی اعتباراتی که باز میشه بنا بر در خور استفاده شخص هست .

با اجازه دکتر من جواب میدم.
ببینین برای داشتن کارت اعتباری 2 تا سیستم متفاوت هست برای بانک پارسیان حتما باید سپرده گذاری کنی .
ولی برای بانک اقتصاد نوین گردش حساب مهمه و نیازی به سپرده گذاری نیست.شما یدونه پوز(pos) از بانک اقتصاد نوین بگیر و هر روز به با حسابت کارکن.تا حسابت در گردش باشه وقتی گردش حسابت امتیاز لازم روکسب کرد میتونی درخواست کارت بدی.در موردگردش حسابم از خود بان باید سوال کنی تا دقیقا بهت بگن چجوریه.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

سقف اون کارت اعتباری دادا 4 میلیون هست هست کلا 120% مبلغ رو هم از شما چک و سفته میگیرن . این اعتبارات گلم اطلا قضیه اش با کارت اعتباری فرق میکنه یه استپ 1 میشه کارت اعتباری
i298960_ddd.gif

اشتباه می کنید، 200 تومنتون میشه 400 تومن با سرمایه اولیتون، یعنی 200 سودتون.
بیمه ها که قضیشون فرق میکنه ، سال به سال باید یه مبلغی که بستگی به بودجه و پس انداز خودتون داره بدید که مزایای خاصی داره.باید در تاپیک های دیگه که در این مورده در موردش بخونید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه و ببینید آیا به درد شما میخوره یا نه.
خیر بنده شاغل هستم ولی خودم خویش فرما خودم رو بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی کرده بودم و دارم ادامه میدم
من نتونستم هنوز بانکی پیدا کنم تو شهرمون که بهم کارت اعتباری بده ، اصلا اینا در این مورد یا هیچی نمیدونن یا اینکه مافیا بازی در میارن چیزی نمیگن،نمیدونم والا کدومشه.
بتونی کارت اعتباری بگیری و حداقل وعدشو بهت بدن و بعد بتونی از این کارت و سرمایه جهت کار در شغل یا خرید و فروش های خاص استفاده کنی کلی سوت میکنی ، هنگفت ولی اگه تو این کار سهل انگاری کنی و یموقع جایی هزینه کنی که نتونی اون پول رو دوباره به بانک برگشت بدی اونوقته که ضرر میشه.بله بایستی برید همون بانک بوقتون سپردتون رو بذارید و طبق پست اول که دیگه به ساده ترین شکل ممکن توضیح داده شده متمرکزش کنید.والا دیگه از این ساده تر در پست اول که جناب دکتر زحمتشو کشیدن و پست بنده رو هم کوت کردن قرار دادن بلد نیستم توضیح بدم.:blush:

دادا حسین بیا تهران می برمت شعبه خودم برات اکی میکنم :wub:

پ ن : بانک پاسارگاد سرفصل اعتباری خودش رو تصحیح کرد . بانک پاسارگاد رو هم جزو انتخاب های خودتون قرار بدید
i320021_papiyon.png

Last edited:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
من از کچا بفهمم بعد از فلان سال چه حقی دارم که ازشون بگیرم؟ کارمندا پرتند.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقای دکتر من الان دارم از کارت بانک اقتصاد نوین استفاده میکنم!اونم 10 میلیونی و فقط به خاطر گردش حساب بهم دادن.و بله چکو سفته هم دادم بهشون و سود ماهانشم 1 درصده.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقای دکتر من الان دارم از کارت بانک اقتصاد نوین استفاده میکنم!اونم 10 میلیونی و فقط به خاطر گردش حساب بهم دادن.و بله چکو سفته هم دادم بهشون و سود ماهانشم 1 درصده.

چقدر گردش حساب داری ناقلا
i320021_papiyon.png
؟ اعتبارات روی کاغذ طبق سرفصل چهار میلیون هست ولی اختیارات رئیس شعبه ملاک هست .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نیازی به خوابوندن پول نیست .واسه همین به دوستمون گفتم یه دستگاه پوز بگیره.من دو تا دستگاه پوز دارم یکی پارسیان یکی نوین.روزی چهار بار از این حساب به اون حساب میکردم فکر کنین مثلا روزی 4 بار 40 میلیون از این حساب بره به اون یکی حساب.اون موقع البته هنوز این ترفند از طرف بانک شناسایی نشده بود و مهم تعداد تراکنشها بود .
ولی الان احتمالا باید پول یک روز کامل باید تو حساب بخوابه تا یک تراکنشه منجر به دریافت امتیاز برای دریافت کارت اعتباری محسوب بشه .و تا جایی که میدونم امتیاز دهی هم به این صورته که مبلغ هر تراکنش تقسیم بر 200 یعنی واسه 40 میلیون تومن یک تراکنش برابر با امتیاز 200 هزار تومن هست.و وقتی روزی 4 بار محاسبه میکردن میشد 800 هزار تومن و تقریبا تو 2 هفته به حداکثر امتیاز می رسی.در مورد 10 میلیون هم رئیس شعبه شناختی ازم نداشت و همون اولی هم که پرسیدم بهم گفتن بسته به گردش حسابت بهت کارت 10 میلیونی یا کمتر میدیم.
چقدر گردش حساب داری ناقلا
i320021_papiyon.png
؟ اعتبارات روی کاغذ طبق سرفصل چهار میلیون هست ولی اختیارات رئیس شعبه ملاک هست .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
ببینید شما همون خرید سکه رو هم میتونید با اعتبارات انجام بدید . ببینید متاسفانه این فکر غلط هست که سپرده بانکی ارزش پول رو از بین میبره و فقط سکه و ارز هست . شاید خود شما هم در جایی از زندگی کمبود اعتبارات رو حس کرده باشید . بازدهی این طرح در حقیقت بازم میگم بالای 1 میلیارد و 150 میلیون تومن هست . در ضمن شما در هر شغلی کار کنید با هر حقوقی بعد از 30 سال کار چه مبلغی به هنگام بازنشستگی به شما میدن ؟ آیا اون مبلغ بر اساس محاسبات شما به نرغ تورم روز هست ؟ در ضمن دوست عزیز اعتبارات فقط همون اعتبارات 45 روزه نیست . در سال 15 هم شما به جایی میرسید که اعتبارات شما به ازای هر سال میشه 4%
i298960_ddd.gif
انواع و اقسام تسهیلات هم براتون باز میشه . این محسابات گلم نوعی هرم هست که برعکس طراحی شده یعنی قله رو به زمین هست و قائده به سمت بالا. متاسفانه شما چون از سرفصل های بانکی خبر ندارید دقیقا فقط برداشت اولیه رو نوشتید ولی چون خود من این محسابات رو انجام دادن و الان هم دقیقا 5 سال و 1 ماه هست که دارم خودم این محاسبات رو به صورت عملی انجام میدم مطرحش کردم . البته خوده من این کار رو با ماهی 500 تومن به صورت حداقل دارم انجام میدم . در ضمن من بر اساس محاسبات مرتب هم جلو نمیرم و در سیستم محاسبات از محسابات بدون نظم استفاده میکنم . خرید سکه در سرمایه گذاری میشه Toxic assest یعنی پولی که خارج میشه و بلوکه میشه و چون مسکوک هست عملا در سیستم بانکی بهش میگن سپرده سمی چون اولا نه اعتبارات رو باز میکنه و نه قابل تبدیل هست در سیستم بانکی . چون ریسک پذیر هست و سرفصلی برای پوشش ریسک مسکوکات نی ! لطفا به جای برداشت سطحی از این محاسبات قبلش کاملا روش فکر کنید . چون کارت و اعتباری اینا فقط ابتدای راه این محاسبات هست . باقی اعتباراتی که باز میشه بنا بر در خور استفاده شخص هست .
ممنون که وقت میذارین و جواب میدین، واقعاً جواب دادن به سوالات مالی تعداد زیادی کاربر، جای تشکر و احترام داره.
من نمیدونم سرفصل اعتباراتی که به یه حساب بلند مدت بعد از گذشت زمانهای مشخص تعلق میگیره دقیقاً شامل چه مواردی میشه. این موارد به مشتری بانک اصلاً توضیح داده نمیشه که اقلاً اطلاع کافی داشته باشه و بتونه تصمیم گیری مناسبی داشته باشه.

در سال 15 هم شما به جایی میرسید که اعتبارات شما به ازای هر سال میشه 4%
i298960_ddd.gif
انواع و اقسام تسهیلات هم براتون باز میشه .
در این مورد که توضیح دادین، یه سوال برام پیش اومد: اینکه در سال پانزدهم تسهیلات و اعتبارات خاصی به سپرده تعلق میگیره،بدلیل اینه که مبلغ سپرده به حد مشخصی میرسه؟ یا اینکه کلاً سپرده های بلند مدت از سال پانزدهم به بعد شامل اعتبارات جدیدی میشن؟

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یه سوال دکتر.
اینکه بانک مبلغی به عنوان اعتبار به شخص میده و باید طی مدت مشخصی برگردونید درست.
اما چه مدت زمان دوباره میتونید از این اعتبار باز استفاده کنید؟
مثال من یک بار از اعتبارم استفاده میکنم.برمیگردونم پول رو چه مدت زمان دیگه ای باید پول توی بانک بمونه من میتونم دوباره از اعتبارم استفاده کنم؟

ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون که وقت میذارین و جواب میدین، واقعاً جواب دادن به سوالات مالی تعداد زیادی کاربر، جای تشکر و احترام داره.
من نمیدونم سرفصل اعتباراتی که به یه حساب بلند مدت بعد از گذشت زمانهای مشخص تعلق میگیره دقیقاً شامل چه مواردی میشه. این موارد به مشتری بانک اصلاً توضیح داده نمیشه که اقلاً اطلاع کافی داشته باشه و بتونه تصمیم گیری مناسبی داشته باشه.

در این مورد که توضیح دادین، یه سوال برام پیش اومد: اینکه در سال پانزدهم تسهیلات و اعتبارات خاصی به سپرده تعلق میگیره،بدلیل اینه که مبلغ سپرده به حد مشخصی میرسه؟ یا اینکه کلاً سپرده های بلند مدت از سال پانزدهم به بعد شامل اعتبارات جدیدی میشن؟

دوست عزیز اعتبارات اولین اسپش با کارت اعتباری هست یعنی پیش پا افتاده ترین قسمتش این کارت اعتباری میشه . یه نگاه به محاسبات بکنید ببینید انواع دیگه از اعتبارات چکهای تضمین شده و وام های با بهراه هایی بسیار پائین هست
i334514_dtans.gif
مهمترین بخش اعتبارات این قسمت هست . من سل 15 هم رو هم برای این گفتم چون نسبت به حجم سرمایه اون موقع میشه . برای مثال شما با همین اعتبارات با بهره کم هزار تا کار میتونید بکنید برای مثال حتی خونه هم بخرید
i334514_dtans.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه سوال دکتر.
اینکه بانک مبلغی به عنوان اعتبار به شخص میده و باید طی مدت مشخصی برگردونید درست.
اما چه مدت زمان دوباره میتونید از این اعتبار باز استفاده کنید؟
مثال من یک بار از اعتبارم استفاده میکنم.برمیگردونم پول رو چه مدت زمان دیگه ای باید پول توی بانک بمونه من میتونم دوباره از اعتبارم استفاده کنم؟

ممنون

اعتبار رو که بر میگردونید بسته به بانک از هم لحظه تا 48 ساعت دیگه دوباره قابل اسفتاده هست
i334514_dtans.gif

پ ن : قابل توجه اعتبار رو با اعتبار هم میشه برگردوند که 1 ماه دیگه جلو افتاد
i334628_jedid.gif

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
وحید جان شما بر فرض الان 10 میلیون اعتبار داری و میتونی 1 ماه از این پول عملا استفاده رایگان بکنی چی کا میکنی ؟ (سوال اقتصادی
i320021_papiyon.png
)

کشتی مارو دسکتر خان :دی
بگو ببینیم چی در چنته داری مثل همیشه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا