r0ss0neri
کاربر تازه وارد
خب منظورت از 135% حساب سه ساله چیه؟ خب این سه ساله 135% و اون 5 ساله 169%یا170%
من خودم 28 سالمه و هنوز نمیدونم چیکار کنم!!نمیتونم راه حلی بدم چون خودم هم راه حلی واسه خودم ندارم
من بیمه عمر کارآفرین شده بودم، سه سال پیش، همینطور دارم ادامه میدم
البته بیمه تامین اجتماعی واسه بازنشستگی خیلی خوبه و همینطور واسه درمان.من یه 8 سالی میشه بیمه هستم.سه ماهه که بیمه درمانمو لغو کردم چون کاریش ندارم و فقط بیمه بازنشستگیش هستم.اینو هم در لیستت بذار
بازم باید ببینیم آقامرتضی در مورد این مسائل و روش ها چه نظری دارن
آخه اینطور که دکتر میگه 200 میزاری بعد 5 سال 400ت فقط سود میگیری بدون اصل پول ، خوب میشه 200درصد سود !
شایدم من اشتباه فهمیدم ؟!
بیمه عمر یا بازنشستگی (فرقشو نمیدونم) اونم خوبه ! تفاوتیم تو مقدار حقوق دریافتی داره تو انواع بیمه ها بعد چند سال باید حق بیمه بدی ؟!
بعد برای بیمه حتما باید شاغل بود؟!
درسته دادا ، قبول ، فقطدوست عزیز سلام
آره گلم هر ماه باید یک سپرده باز کنی به سپرده نمیشه مبلغی اضافه کرد . چون سپرده دقیق اواراق بهادار هست![]()
به نگاه کن به محاسبات گلمآره دادا
این دقیقا همون مثال هست که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود![]()
![]()
این که میگن از به درد کسی میخوره که از کارت اعتباری و ... استفاده کنه به چه معنی هست ؟! یکم بیشتر و بهتر توضیح میدین ؟به نظر بنده هم فقط کسانی که میتونن کارت اعتباری بگیرن و از همه مهمتر بتونن از اعتبارات استفاده کنن بایستی بدین شکل پیش برن در غیر اینصورت سود که هیچ ضرر هم بشدت داره
بعد در غیر این صورت یعنی ضرره؟
مثلا من الان یک حساب سپرده کوتاه مدت توی بانک (بوق :دی) دارم که باهاش کار میکم !
بعد برم همون بانک هر ماه یک سپرده بزارم ، یک نفر میتونه اینکارو کنه ؟ بعد این سپرده ها رو چطوری متمرکز کنیم ؟!!