• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
محمود من یکی از اشکالات یا شاید هم اخلاقهای بدم اینه که هیچیو نمیتونم تو دلم نگه دارم .چی میگن یه چیزی میگن ؟دلم سر زبونم زبونم سر دلمه .

دهن لقی؟ :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
محمود من یکی از اشکالات یا شاید هم اخلاقهای بدم اینه که هیچیو نمیتونم تو دلم نگه دارم .چی میگن یه چیزی میگن ؟دلم سر زبونم زبونم سر دلمه .

بی تو دهن؟
20004154857970567368.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

نه اگه کسی بهم حرفی بزنه که قرار باشه نگم غیر ممکنه به زبون بیارم ولی اگه ناراحت بشم سریع واکنش نشون میدم یعنی تو قیافم مشخص میشه .قبلا که سر کار نمیرفتم اگه کسی ناراحتم میکرد هیچی نمیگفتم ولی وقتی رفتم سر کار دیدم اگه هیچی نگم همه سرم سوار میشن حاضر جواب شدم البته بی ادبی نمیکنم ولی خوب نمیتونم تو دلم نگه دارم
بده ؟

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نه اگه کسی بهم حرفی بزنه که قرار باشه نگم غیر ممکنه به زبون بیارم ولی اگه ناراحت بشم سریع واکنش نشون میدم یعنی تو قیافم مشخص میشه .قبلا که سر کار نمیرفتم اگه کسی ناراحتم میکرد هیچی نمیگفتم ولی وقتی رفتم سر کار دیدم اگه هیچی نگم همه سرم سوار میشن حاضر جواب شدم البته بی ادبی نمیکنم ولی خوب نمیتونم تو دلم نگه دارم
بده ؟

چیو بدم؟ :دی

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
فرزاد امسال نرخ ارزش افزوده که به سکه ها میدن 5% هستش .و تا 7 خرداد بیشتر وقت نداری برای اوراق

ممنون
13182831101.gif

باز میگین دخترا به مادیات فکر نمیکنن :دی

میگم تو به مادیات فکر نمیکنی :D زندگی خرج داره با یه حقوق بخور نمیر که نمیشه زندگی کرد

بابا فرزاد تو اون تاپیک پرسیده بود من جوابشو دادم .بعدم رشتم حسابداریه دیگه طبیعیه :دی

راست میگه من یه غلطی کردم توش موندم
128fs4765852.gif

زمستون جو منو گرفت یه مقداری هم پول مازاد داشتم رفتم سکه پیش فروش خریدم تازه الان فهمیدم مالیات و ارزش افزوده رو هم موقع تحویل سکه ها میگیرن یه قرون پول ندارم باید از مادرم قرض بگیرم
94257985867461124472.gif
:D
البته با وضعیت فعلیه افت ارزش پول ملی تبدیل پول به سکه و طلا بهترین راهه حله چون ارزش طلا کم که نمیشه هیچ افزیش هم پیدا میکنه
راستی میدونستی شغل من و تو به همدیگه مربوطه با اینکه من حسابداری نخوندم
attachment-113706d1330023303-214920_cherna-facepalm.gif
:دی

Last edited:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نه بابا توام؟>
هیچی اصلا ولش کن
ولش کن به مشهدی چی میشه
ولش ده

نمیدونم والا

مشهدی فقط یه گمرو رو بلدم به همراه فعل رفت که همه جا کاربرد داره :دی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
اگه هيچ تجربه اي نداريد اصلا پيشنهاد نميشه
فاكتور هاش خيلي زياده اگه واقعا قصدتون جدي هست بنده مفصل توضيح بدم

اره حامد جان اگه واقعا درامدش خوب باشه و سرمایه خیلی زیاد نخواد و قابلیت گسترش و پیشرفت داشته باشه حتما قصدم جدیه لطف میکنی توضیح بدی داداش ضاهرا درامدش خیلی بالاس مثلان 1 عروسی 1 شب 1 تومان :blink:

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
می خواید همه کارش رو هم خودتون انجام بدید یا صرفا فقط عکاسی ؟ مثلا برای ظاهر کردن می تونید با جایی قرار داد ببندید و از این چیزا

سرمایم زیاد نیست نمیدونم کدوم بهتره سودش بیشتر تو کدوم بخشه درامد کدوم بیشتره کدوم بیشتر سرمایه میخواد ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام .فرزاد تو هم حسابداری ؟پس چطوری نمیدونستی 5% شده داداشی من :دی .از حسابداری خوشت میاد ؟
ببین به نظرم اصلا سمت اوراق نرو حتما سکه هاتو تحویل بگیر .اینجوری بهتره .
یه شعر مشهدی بلدم .
زن علیرضا نمرم ننه .
آی یره یره یره یارم کله پا مره .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بلندشین دیگه چقدر میخوابین اه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فقط سیاوش بیداره.سیاوش دیدی محمود به من چه نمره ای داد الان من دپرسم تهدید کرده بود ولی نه تا این حد دلم شکست

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
فقط سیاوش بیداره.سیاوش دیدی محمود به من چه نمره ای داد الان من دپرسم تهدید کرده بود ولی نه تا این حد دلم شکست

:blink:
هورسا چکمون می کنی :دی
مموتی آقاست دلیلش رو که گفته تو سخت نگیر و گرنه میاد بنت می کنه هااااااا - مموت همه رو دوز داره
grouphug.gif

پ ن : خوشحالم امتیازش تو امتیاز دهیت تاثیر نداشت .
crazy.gif

بزار من تو امتیازدهی انتقامت رو ازش می گیرم
ugly004.gif

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یره یعنی چی دقیقا؟
سیاوش چک نمیخواد معلومه دیگه من یه همچین دختر باهوشیم
مگه محمود میتونه بن کنهههههههههه؟اوه خطرناک شد ولی منو بن نمیکنه منو دوز داره

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
باریک بانوی باهوش
clap.gif

محمود که خودش نمی تونه ولی به سرورش می گه بنت می کنه اونوقت دیگه پی تی از هوش شما محروم می شه
154fs232528.gif

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اره حامد جان اگه واقعا درامدش خوب باشه و سرمایه خیلی زیاد نخواد و قابلیت گسترش و پیشرفت داشته باشه حتما قصدم جدیه لطف میکنی توضیح بدی داداش ضاهرا درامدش خیلی بالاس مثلان 1 عروسی 1 شب 1 تومان :blink:

سرمایم زیاد نیست نمیدونم کدوم بهتره سودش بیشتر تو کدوم بخشه درامد کدوم بیشتره کدوم بیشتر سرمایه میخواد ؟

داداش اين از اون حرف ها بود ها :D خب اگه به همين آسوني بود كه همه ميرفن آتليه ميزدن پولدار ميشدن
هم لوازم حرفه اي نياز خواهيد داشت هم تجربه هم اطلاعت هم سليقه اونم چي خصوصا مراسم

واسه لوازم من اول براتون نام ميبرم
يه دوربين مثل 5d mark ii با يه لنز مناسب مثل 17-40 يه فلاش هات شو مثل 580 اين مجموعه حدودا رو هم ميشه 7 ميليون
واسه تجهيزات آتليه هم به يه ست فلاش چتري (فلاش ، چتر ، سافت باكس ، زنبوري ، .... )نياز خواهيد داشت احتمالا 300 ژول با برند هاي مختلف از قيمتي حدودي 1.200 تا 5 ميليون
دكور آتليه هم كه جداست انواع دكور ها مثل پرده فون ، سر ستون ، قاب ، پنجره ، در ، صندلي ، خز ، مبلمان ، و ...... شايد حدودا 2 ميليون آب بخوره
تجهيزات فيلم برداري هم الان معمولا تو مراسم ها با حداقل با 2 يا 3 تا دوربين هم زمان فيلم برداي ميشه كه قيمت هاشون هم از 5 تا 15 ميليون ميتونيد تهيه كنيد
چند سيستم حرفه اي قوي هم واسه ميكس و مونتاز هم كه نياز هست

تازه علاوه بر اين ها فكر محل آتليه و جواز رو هم بايد كرد :) كه قوانين خاص خودش رو داره البته اگر بخواهيد

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
یره یعنی چی دقیقا؟

استعاره از هر ضمير شخصي :D
او ، تو ،شما ، ايشان ، پسره، دختره، ....
كلا يه جور تيكه كلام هست
مثل شمالي ها كه از كلمه (يارو ، داداش ، كمر بندي ، رويه و ... ) استفاده ميكنن :D
داداش يارو كن ديگه :D

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سيد هواي مشهد هم دولاخ رفته؟ :D
يعني اين كلمه هميشه سوژه خنده بوده :D

بالا