- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
محمود من یکی از اشکالات یا شاید هم اخلاقهای بدم اینه که هیچیو نمیتونم تو دلم نگه دارم .چی میگن یه چیزی میگن ؟دلم سر زبونم زبونم سر دلمه .
دهن لقی؟ :دی
محمود من یکی از اشکالات یا شاید هم اخلاقهای بدم اینه که هیچیو نمیتونم تو دلم نگه دارم .چی میگن یه چیزی میگن ؟دلم سر زبونم زبونم سر دلمه .
نه اگه کسی بهم حرفی بزنه که قرار باشه نگم غیر ممکنه به زبون بیارم ولی اگه ناراحت بشم سریع واکنش نشون میدم یعنی تو قیافم مشخص میشه .قبلا که سر کار نمیرفتم اگه کسی ناراحتم میکرد هیچی نمیگفتم ولی وقتی رفتم سر کار دیدم اگه هیچی نگم همه سرم سوار میشن حاضر جواب شدم البته بی ادبی نمیکنم ولی خوب نمیتونم تو دلم نگه دارم
بده ؟
چیو بدم؟ :دی
فرزاد امسال نرخ ارزش افزوده که به سکه ها میدن 5% هستش .و تا 7 خرداد بیشتر وقت نداری برای اوراق
باز میگین دخترا به مادیات فکر نمیکنن :دی
بابا فرزاد تو اون تاپیک پرسیده بود من جوابشو دادم .بعدم رشتم حسابداریه دیگه طبیعیه :دی
نه بابا توام؟>
هیچی اصلا ولش کن
ولش کن به مشهدی چی میشه
ولش ده
نمیدونم والا
مشهدی فقط یه گمرو رو بلدم به همراه فعل رفت که همه جا کاربرد داره :دی
اگه هيچ تجربه اي نداريد اصلا پيشنهاد نميشه
فاكتور هاش خيلي زياده اگه واقعا قصدتون جدي هست بنده مفصل توضيح بدم
می خواید همه کارش رو هم خودتون انجام بدید یا صرفا فقط عکاسی ؟ مثلا برای ظاهر کردن می تونید با جایی قرار داد ببندید و از این چیزا
فقط سیاوش بیداره.سیاوش دیدی محمود به من چه نمره ای داد الان من دپرسم تهدید کرده بود ولی نه تا این حد دلم شکست
ولش کن به مشهدی چی میشه
ولش ده
اره حامد جان اگه واقعا درامدش خوب باشه و سرمایه خیلی زیاد نخواد و قابلیت گسترش و پیشرفت داشته باشه حتما قصدم جدیه لطف میکنی توضیح بدی داداش ضاهرا درامدش خیلی بالاس مثلان 1 عروسی 1 شب 1 تومان :blink:
سرمایم زیاد نیست نمیدونم کدوم بهتره سودش بیشتر تو کدوم بخشه درامد کدوم بیشتره کدوم بیشتر سرمایه میخواد ؟
یره یعنی چی دقیقا؟