• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان این کار (جدااز بحث نسبت پیش‌روی اون با تورم که با فرمول بازش کردم و دیگر نقطه ضعفاش) دو تا نقطه قوت داره که به یکیش کمتر توجه میشه:

اول همون بحث اعتبارات هست که کاملا در موردش توضیح داده شده و البته این به درد هر کسی هم نمیخوره

اما دومی که خیلی مهمه اینه که با ماهی 200 هزار تومن چه سرمایه گذاری میشه انجام داد؟ و در واقع خیلی از ماها بیشتر از این پول رو در ماه به بهانه های مختلف خرجای الکی می‌کنیم.

یادتون باشه این مبلغی که میگید 25 سال دیگه در قیاس با نرخ تورم چیزی نیست، در عوض فقط با ماهی 200 هزار تومن به دست اومده که تازه بعد از 4-5 سال دیگه این مبلغ اندازه پول تو جیبیه.

من خودم وقتی حساب می‌کنم میبینم تو این 5-6 سال اگه به جای پولایی که خرج سیمکارت و انواع گوشی موبایل و مخصوصا قبض موبایلم کردم، سکه خریده بودم الان حداقل 20-30 تا سکه داشتم...!!!

البته یه کار دیگه هم میشه با این مبلغ انجام داد و اون اینکه هر ماه شما یک ربع سکه یا چند گرم طلا بگیرید. این هم کار خوبیه به شرطی که مطمئن باشید طلا همیشه گران میشه (البته یه نکته خیلی ظریف هم برای بچه های مذهبی هست و اون اینکه اگر سکه بگیرید و سکتون بیشتر از یک سال خواب داشته باشه باید خمسش رو پرداخت کنید)

به هر حال دیگه هر کسی باید با عقل خودش تصمیم بگیره.

من با اینکه از اون افرادی نیستم که بتونم از این اعتبارات بانکی به خوبی استفاده کنم اما تصمیم گرفتم این طرح رو از بانک سینا (چون ظاهرا هم سود سپرده بلندمدتش از همه بیشتره هم راحتتر اعتبارات رو باز میکنه) شروع کنم.

در عوض باید خودمو مجبور کنم که استفاده کوتاه مدت از پول رو یاد بگیرم تا این اعتبارات چند سال آینده برام سوددهی داشته باشه. که صد البته در این راه باید جناب drdexter کمکن کنند.

پوزش بابت پرحرفی... موفق باشید.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
دکتر عزیز قرار بود اطلاعات و روش استفاده از تسهیلات رو بهمون بگی دادا....
ما هنوز منتظریم برادر......

:eek:
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

عمو وحید سلام

دادا ببین جواب شما کاملا توی پستهام هست : نمونش
http://forum.persiantools.com/t256438-page24.html#post4928135
و
http://forum.persiantools.com/t256438-page24.html#post4928456

ببین برای شروع شما اول شم اقتصادی رو قوی تر کن برای مثال شما از چند تا بازار زود بازده خبر دارید ؟
i298960_ddd.gif

بازار ارز و سکه تنها بازارهای زود بازده نیستن عمو وحید
i298960_ddd.gif
. برای مثال لوازم یدکی خودرو یه مقدار در این باره تحقیق کن . ببین والا در معاملا اقتصادی نمیشه گفت برای مثال چی بخر . چرا ؟ چون برای مثال من با نگاه به حداقل سرمایه که خودم می تونم روش ریسک کنم که رقم پیک سرمایه میشه 1/20 یعنی دقیقا میدونم که روی چقدر سرمایه ریسک میکنم و با توجه به شناخت از خودم وارد یک معامله میشه بعد ممکن هست وقتی به شما توصیه ای میشه شما از قوانین رو رعایت نکنید و بخواهید ریسک سنگین کنید و در صورت شکست فورمول و ریسک متقبل هزینه سنگینی بشید :( . کلا از اعتبارات برای بازارهای مالی زود بازده استفاده میشه . برای مثال شما سعی کنید که 2 بازار سکه و ارز و تحلیل کنید و بتونید به یک الگو دست پیدا کنید همین 1 بازار برای استفاده از اعتبارات کافی هست و سود سرشاری داره
i298960_ddd.gif
پس از همین امروز شروع کن .

دوستان این کار (جدااز بحث نسبت پیش‌روی اون با تورم که با فرمول بازش کردم و دیگر نقطه ضعفاش) دو تا نقطه قوت داره که به یکیش کمتر توجه میشه:

اول همون بحث اعتبارات هست که کاملا در موردش توضیح داده شده و البته این به درد هر کسی هم نمیخوره

اما دومی که خیلی مهمه اینه که با ماهی 200 هزار تومن چه سرمایه گذاری میشه انجام داد؟ و در واقع خیلی از ماها بیشتر از این پول رو در ماه به بهانه های مختلف خرجای الکی می‌کنیم.

یادتون باشه این مبلغی که میگید 25 سال دیگه در قیاس با نرخ تورم چیزی نیست، در عوض فقط با ماهی 200 هزار تومن به دست اومده که تازه بعد از 4-5 سال دیگه این مبلغ اندازه پول تو جیبیه.

من خودم وقتی حساب می‌کنم میبینم تو این 5-6 سال اگه به جای پولایی که خرج سیمکارت و انواع گوشی موبایل و مخصوصا قبض موبایلم کردم، سکه خریده بودم الان حداقل 20-30 تا سکه داشتم...!!!

البته یه کار دیگه هم میشه با این مبلغ انجام داد و اون اینکه هر ماه شما یک ربع سکه یا چند گرم طلا بگیرید. این هم کار خوبیه به شرطی که مطمئن باشید طلا همیشه گران میشه (البته یه نکته خیلی ظریف هم برای بچه های مذهبی هست و اون اینکه اگر سکه بگیرید و سکتون بیشتر از یک سال خواب داشته باشه باید خمسش رو پرداخت کنید)

به هر حال دیگه هر کسی باید با عقل خودش تصمیم بگیره.

من با اینکه از اون افرادی نیستم که بتونم از این اعتبارات بانکی به خوبی استفاده کنم اما تصمیم گرفتم این طرح رو از بانک سینا (چون ظاهرا هم سود سپرده بلندمدتش از همه بیشتره هم راحتتر اعتبارات رو باز میکنه) شروع کنم.

در عوض باید خودمو مجبور کنم که استفاده کوتاه مدت از پول رو یاد بگیرم تا این اعتبارات چند سال آینده برام سوددهی داشته باشه. که صد البته در این راه باید جناب drdexter کمکن کنند.

پوزش بابت پرحرفی... موفق باشید.

با تشکر از شما گرامی
i298960_ddd.gif
ایول جان مطلب رو دقیقا دریافت کردید
i298960_ddd.gif
در ضمن کسی به وجود خمس سکه هیچ توجهی نمیکنه متاسفانه
i298960_ddd.gif

پ ن : تنها یکی از دوستان اینجا فهمید که معادلات که بر مبنای هرم معکوس طراحی میشه چی هست
i298960_ddd.gif
مرحبا به ایشون . هر دوطرف معادلات رو ایشون کاملا گرفتند

dss

Registered User
لایک‌ها
198
دکتر این pdf قوانین بانک مرکزیم بذار تو پست اول. مثل همین بیمه حوادث که می گی من الان دارم تو سایتشون میگردم (آشنا نیستم با این سیستم) پیدا نکردم هنوز.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر این pdf قوانین بانک مرکزیم بذار تو پست اول. مثل همین بیمه حوادث که می گی من الان دارم تو سایتشون میگردم (آشنا نیستم با این سیستم) پیدا نکردم هنوز.

کدوم سرفصل ها رو ؟
i298960_ddd.gif

یک دنیا سرفصل داره قوانین بانکی شما بخشش رو مشخص کن

dss

Registered User
لایک‌ها
198
کدوم سرفصل ها رو ؟
i298960_ddd.gif

یک دنیا سرفصل داره قوانین بانکی شما بخشش رو مشخص کن

میخوام حق و حقوقما بدونم برای سرمایه ای که می ذارم. مثل میزان اعتبارات تسهیلات یا همین بیمه گه گقتی مقدارشا می خوام و اینکه حداقل سرمایه ای که بهشون میرسم چقدره دیگه من از سرقصل چیزی نمیدونم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دکتر مثلا میرم بانک سینا،خب؟
میگم یه کارت صادر کنین درست اگر گفت منظورت از کارت چیه چی باید بگم بهش؟

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
من مزایای این طرح رو گفتم خودم هم به شخصه دقیقا گفتم ! الان خوده من این محاسبات رو دارم برای 5 سال فیکس هست دارم پیاده میکنم 52 میلیون تقریبا دارم به علاوه 40 میلیون فقط اعتبارش
i298960_ddd.gif
بده ؟ الان هم این پست رو میدم 2 تا 10 میلیون تسویه حساب کارت اعتباریم رو کردم رک و راست هر ماه با اعتبارم فقط سکه میخرم و میفروشم و نوسان گیری میکنم ولی به سودش دست نمیزنم با قسط ماهینانه هم که برای این کار حداقل 500 تومن در نظر گرفتم سپرده میکنم ! حالا شما به من بگو نرخ تورم زورش به من میرسه یا من اونو سالتو میکنم :دی
i298960_ddd.gif
. مهم داشتن شم اقتصادی هست . وقتی میخواهید سکان دار آینده و حیات مالی خودتون بشید باید زیرکانه عمل کنید . شما اگر شاغل باشید بعد از سی سال همین مبلغ این محسابات رو به شما میدن ؟ خیر عمرا
i298960_ddd.gif
شاید فک کنم 5% این رقم محاسبات رو تازه اعتبارات رو هم که هیچی
i298960_ddd.gif
پس دیدتون رو به این شکل تنظیم کنید . من از این 40 میلیون اعتبارت صندوقم حداقل ماهی یک و نیم سود نوسان گیریم هست حالا چه سکه و ارز و چه سهام چه لوازم یدکی خوردرو پا داد سال پیش سیگار هم انبار کردم
i298960_ddd.gif
خب شما فرمول تورم رو بزار جلوی این . با 18 چرخ نمیشه از روی تورم رد شد ؟
i298960_ddd.gif

به مولا عمو کیوان کفیدم :دی
128fs4765852.gif
دکتر سلام خوبی داداش تو نوسان گیری کدوم بازار ها از همه بهتر و پرسود تره اصلا کلن چطور شم اقتصادیمو قوی کنم (خیلی قوی):wacko:;)

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
دکتر مثلا میرم بانک سینا،خب؟
میگم یه کارت صادر کنین درست اگر گفت منظورت از کارت چیه چی باید بگم بهش؟

سلام
ببینید برین بگین می خوام طرح بهارانه کد 999 باز کنم . یک ساله 20 درصد

البته قبلش یه حساب کوتاه مدت روز شمار باز کنید و بگین سود این سپرده ای که باز کردین تو این حساب ریخته بشه...

ماه بعد دوباره یه سپرده دیگه باز می کنید و می گین سودش تو همین حساب کوتاه مدت روز شمار که ماه گذشته باز کردین بریزن و ماه بعد و.....

دکتر درست گفتم؟ :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
از فردا باید بریم تو کارش
دمت گرم دکتر جان بسیار مستفیض شدیم

فقط اینکه کارت اعتباری رو باید مشتری تقاضا کنه یا خودشون به دستت میرسونن؟!(بدون تقاضا )

با اجازه دکتر امیدوارم توضیحات رو درست عرض کنم
زبان ساده اینکه شما برو بانک
یه حساب باز کن بنام حساب سپرده سرمایه گذاری.بانک میگه کوتاه مدت یا بلند مدت شما میگی بلند مدت ، و اضافه میکنی که کارت هم برام صادر کنید و اونها میگن باشه کارت هم صادر میشه یک هفته بعد بیا همین جا کارتت رو تحویل بگیر
بعد میگین من یک سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله میخوام که سود و اصل پول رو پایان دوره 5 سالهبهم بدید.(نه اینکه هر ماه بحسابتون واریز بشه ، همه سود با اصل پول بعد از 5 سال به حسابتون واریز بشه)
بانک میگه چند میخوان بحساب بذارید شما میگین 200 هزار تومن و پول رو میدید و اونها براتون سپرده رو باز میکنن و بعد کارت ضمانت رو بهتون تقدیم میکنن.
این تموم میشه میره تا ماه بعد که وقتی دوباره به بانک رفتید فقط میگین یک سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله میخوام که سود و اصل پول رو پایان دوره 5 ساله بهم بدید و دوباره بانک میگه چند میخوان بحساب بذارید شما میگین 200 هزار تومن و پول رو میدید و اونها براتون سپرده رو باز میکنن و بعد کارت ضمانت رو بهتون تقدیم میکنن.
همینطور هر ماه الی آخر...تا 5 سال
بعد از 5 سال اول سال 6 شما وقتی میرید بانک میبینید 400 هزار تومن از بابت ماه اولی که اولین بار به بانک رفتید و 200 تومن رو سپرده کردید بحسابتون واریز شده اون رو از حساب خارج میکنید و 200 تومن دیگه میذارید روش میشه 600 تومن و دوباره میروید پست باجه بانکی و بعد میگین من یک سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله میخوام که سود و اصل پول رو پایان دوره 5 سالهبهم بدید.
بانک میگه چند میخوان بحساب بذارید شما میگین 600 هزار تومن و پول رو میدید و اونها براتون سپرده رو باز میکنن و بعد کارت ضمانت رو بهتون تقدیم میکنن.
و ماه بعد هم همینطور تا 5 سال تموم بشه که در مجموع میشه 10 سال تا اینجا.
و بعد از اون هم که دیگه کاملا مشخصه!!:D اگر بقیش رو نمیدونید بگین تا بگم

سلام
ببینید برین بگین می خوام طرح بهارانه کد 999 باز کنم . یک ساله 20 درصد

البته قبلش یه حساب کوتاه مدت روز شمار باز کنید و بگین سود این سپرده ای که باز کردین تو این حساب ریخته بشه...

ماه بعد دوباره یه سپرده دیگه باز می کنید و می گین سودش تو همین حساب کوتاه مدت روز شمار که ماه گذشته باز کردین بریزن و ماه بعد و.....

دکتر درست گفتم؟ :D

ده نه دیگه اینه که حسین گفته ، اینکه شما میگی سود و اصل میشه یکساله در صورتی که شما باید بگی من سودش رو سررسید بلند مدت 5 ساله میخوام یعنی 5 سال دیگه اصل و سود با هم و ماه بعد هم همینجور و .........

فقط این کارته من نفهمیدم چیه که به یارو بگی کارت ضمانت صادر کن اگر برگرده بگه کارت ضمانت چیه من بگم از دکتر دکستر بپرس :دی

dss

Registered User
لایک‌ها
198
ده نه دیگه اینه که حسین گفته ، اینکه شما میگی سود و اصل میشه یکساله در صورتی که شما باید بگی من سودش رو سررسید بلند مدت 5 ساله میخوام یعنی 5 سال دیگه اصل و سود با هم و ماه بعد هم همینجور و .........

فقط این کارته من نفهمیدم چیه که به یارو بگی کارت ضمانت صادر کن اگر برگرده بگه کارت ضمانت چیه من بگم از دکتر دکستر بپرس :دی

فکر کردم داری شوخی می کنی با این سوالت. جون ایرج

خوب شما که حتما فرق دبیت کارت و کردیت کارت را میدونی که خودت حالیش کن بگو کردیت کارت می خوام که 80 در صده سپردت را میتونی با کارت خرید کنی. بری بانک پارسیان به اسم کارت خرید میشناسندش. دیگه حالیش نشد حتما از قوانین خبر نداره برو از بالا دستیش بخواه. فوقش دیگه جمع کن برو یه شعبه دیگه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
وحید جان فرقی نمیکنه بانکش . ببینید من بارها گفتم یک بانک رو انتخاب کنید و همه کارتون رو با همه اون بانک انجام بدید تا سرفصل اعتبارات براتون باز بشه . چون ظرف گذشت 5 سال از این کار . بانک خود بخود به شما 18 میلیون اعتبار میده :دی اینم سوپرایز که بدونید این کار چه اعتبار عظیمی هم برای شما به بار میاره

ایول از سال سوم به شما به کارت اعتباری 5 میلیون تومنی هم بدون ضامن میده به شما ;)

فکر کردم داری شوخی می کنی با این سوالت. جون ایرج

خوب شما که حتما فرق دبیت کارت و کردیت کارت را میدونی که خودت حالیش کن بگو کردیت کارت می خوام که 80 در صده سپردت را میتونی با کارت خرید کنی. بری بانک پارسیان به اسم کارت خرید میشناسندش. دیگه حالیش نشد حتما از قوانین خبر نداره برو از بالا دستیش بخواه. فوقش دیگه جمع کن برو یه شعبه دیگه.

:eek: شوخی نکن! واقعا منظور دکتر کردیت کارته!! خب چرا این همه سپرده باز کنی و زور بزنی که کردیت کارت بگیری؟ کردیت کارت که چیز خوبی نیست! مثلا این کردیت کارت بانک پارسیان خرید که میکنی باهاش ، یه سودی میکشه روش و در طی 12 ماه پولش رو پس میگیره؟ من اوایل تشکیل بانک پارسیان بود یکی از رفیقام رییس شعبه پارسیان شده بود گفت بیا حساب باز کن منم حساب باز کردم 3 سوت دسته چکم دادن ، بعد یه مدت که با حسابم کار کردم گفت بیا کردیت کارت طلایی برات گرفتم تا سقف 5 میلیون تومن میتونی خرید کنی! اوایلش زیاد خرید میکردم باهاش بعد دیدم هی همش باید قسط بدم ، حسابارو صاف کردم انداختمش دور کارترو (بعد نرم افزار بانکیشو عوض کرد شعبه هاش خیلی افتضاح شلوغ میشد کلا حسابم رو اونجا شل کردم).

حالا شاید کارته با داشتن سپرده بلند مدت شرایطش فرق کنه؟ ولی من فکر کنم منظور دکتر یه چیز دیگسا؟!
چون شما الان برو بانک پارسیان برات حساب باز میکنه کارت آبی رنگ هم بهت میده!
كارت اعتباري پارسيان

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
:eek: شوخی نکن! واقعا منظور دکتر کردیت کارته!! خب چرا این همه سپرده باز کنی و زور بزنی که کردیت کارت بگیری؟ کردیت کارت که چیز خوبی نیست! مثلا این کردیت کارت بانک پارسیان خرید که میکنی باهاش ، یه سودی میکشه روش و در طی 12 ماه پولش رو پس میگیره؟ من اوایل تشکیل بانک پارسیان بود یکی از رفیقام رییس شعبه پارسیان شده بود گفت بیا حساب باز کن منم حساب باز کردم 3 سوت دسته چکم دادن ، بعد یه مدت که با حسابم کار کردم گفت بیا کردیت کارت طلایی برات گرفتم تا سقف 5 میلیون تومن میتونی خرید کنی! اوایلش زیاد خرید میکردم باهاش بعد دیدم هی همش باید قسط بدم ، حسابارو صاف کردم انداختمش دور کارترو (بعد نرم افزار بانکیشو عوض کرد شعبه هاش خیلی افتضاح شلوغ میشد کلا حسابم رو اونجا شل کردم).

حالا شاید کارته با داشتن سپرده بلند مدت شرایطش فرق کنه؟ ولی من فکر کنم منظور دکتر یه چیز دیگسا؟!
چون شما الان برو بانک پارسیان برات حساب باز میکنه کارت آبی رنگ هم بهت میده!
كارت اعتباري پارسيان

یعنی تو میگی کسی که داره با سرمایه اش کار می کنه تو ماه حداقل 20 تا 30 درصد از سرمایه اش سود می گیره کارت اعتباری به کارش نمیاد
خوب بعد 45 روز 1.5 درصد هم سود بده

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
در ضمن کسی به وجود خمس سکه هیچ توجهی نمیکنه متاسفانه
i298960_ddd.gif

آقا، اگر به این حرف ها باشه که صحبت های امام جعفر صادق در مورد سود سالیانه 100% هست، می تونید برید بخونید. تازه اون رو در مورد چیزی گفته بودند که لااقل یه مسیری جابجا می شده، نه این که سکه رو صبح بخری، عصر بفروشی. این طوری سود سالیانه خیلی بیشتر از 100% هم می شه، عملا از جات هم تکون نخوردی. خلاصه اگر بخوای از دید مذهبی نگاه کنی، سکه بدون خمس در برابر این کار گناه سنگینی به نظر نمی آد. ;)

در نهایت هم گفتم، وارد شدن در بازی اعتبارات برای همه نیست. یه عده سود می کنند و پا به پاش یه عده باید ضرر کنند تا سود بقیه جور بشه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یعنی تو میگی کسی که داره با سرمایه اش کار می کنه تو ماه حداقل 20 تا 30 درصد از سرمایه اش سود می گیره کارت اعتباری به کارش نمیاد

نه من میگم کارت اعتباری بدون سپرده هم میدن؟ چرا باید سپرده باز کنیم؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نه من میگم کارت اعتباری بدون سپرده هم میدن؟ چرا باید سپرده باز کنیم؟

کارت اعتباری یه سری محدودیت هایی در پول کردن بدهی اعتبارات برای بانک ایجاد می کنه فکر کنم. توی بانک های آمریکایی که این طوری هست. به خاطر همین توی بانک باید اعتبار یا سپرده داشته باشی که بهت این امکان رو بدن تا اگر نتونستی اعتبارات رو پس بدی، دستشون به جایی بند باشه. یا مثلا کارمند ثابت جایی باشی و حقوق ثابت بگیری و از این دست اعتبارات باشه تا بهت کارت اعتباری بدن.

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43

ایول داداش 20 .30 درصد!!!!!!!:wacko: به ما هم یا بده خب مرد مومن:blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا