• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
روزی روزگاری در روستایی در هند مردی به روستایی ها اعلام کرد که به ازای هر میمون۲۰ دلار به آنها پول خواهد داد.
روستایی ها هم که دیدند اطرافشان پر است از میمون، به جنگل رفتند و شروع
به گرفتن میمونها کردند. مرد هم صدها میمون به قیمت ۲۰ دلار از آنها
خرید، ولی با کم شدن تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند.. به
همین خاطر مرد این بار پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها ۴۰ دلار خواهد
پرداخت. با این شرایط روستایی ها فهالیتشان را از سر گرفتند. پس از مدتی
موجودی ها هم کمتر و کمتر شد، تا سرانجام روستاییان دست از کار کشیدند و
برای کشاورزی سراغ کشتزار های خود رفتند...
این بار پیشنهاد به ۴۵ دلار رسید و… در نتیجه تعداد میمونها آنقدر کم شد
که به سختی می شد میمونی برای گرفتن پیدا کرد. این بار مرد تاجر ادعا کرد
که به ازای خرید هر میمون 7۰ دلار خواهد داد، ولی چون برای کاری باید به
شهر می رفت، کارها را به شاگردش محول کرد تا از طرف او میمون ها را بخرد.
در نبود تاجر شاگرد به روستایی ها گفت این همه میمون در قفس وجود دارد!
من آنها را به 6۰ دلار به شما خواهم فروخت تا شما پس از بازگشت تاجر آنها
را به 7۰ دلار به او بفروشید.. روستایی ها که وسوسه شده بودندپولهایشان
را روی هم گذاشتند و تمام میمونها را خریدند.
البته از آن به بعد دیگر کسی نه مرد تاجر را دید و نه شاگردش را.. و تنها
روستایی ها ماندند و یک دنیا میمون ...

البته این داستان هیچ شباهتی به داستان بانک مرکزی برای پیش فروش سکه طلا
و این جور چیزها ندارد...!!
;)

Last edited by a moderator:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
روزی روزگاری در روستایی در هند مردی به روستایی ها اعلام کرد که به ازای هر میمون۲۰ دلار به آنها پول خواهد داد.
روستایی ها هم که دیدند اطرافشان پر است از میمون، به جنگل رفتند و شروع
به گرفتن میمونها کردند. مرد هم صدها میمون به قیمت ۲۰ دلار از آنها
خرید، ولی با کم شدن تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند.. به
همین خاطر مرد این بار پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها ۴۰ دلار خواهد
پرداخت. با این شرایط روستایی ها فهالیتشان را از سر گرفتند. پس از مدتی
موجودی ها هم کمتر و کمتر شد، تا سرانجام روستاییان دست از کار کشیدند و
برای کشاورزی سراغ کشتزار های خود رفتند...
این بار پیشنهاد به ۴۵ دلار رسید و… در نتیجه تعداد میمونها آنقدر کم شد
که به سختی می شد میمونی برای گرفتن پیدا کرد. این بار مرد تاجر ادعا کرد
که به ازای خرید هر میمون 7۰ دلار خواهد داد، ولی چون برای کاری باید به
شهر می رفت، کارها را به شاگردش محول کرد تا از طرف او میمون ها را بخرد.
در نبود تاجر شاگرد به روستایی ها گفت این همه میمون در قفس وجود دارد!
من آنها را به 6۰ دلار به شما خواهم فروخت تا شما پس از بازگشت تاجر آنها
را به 7۰ دلار به او بفروشید.. روستایی ها که وسوسه شده بودندپولهایشان
را روی هم گذاشتند و تمام میمونها را خریدند.

;)

سال 69 و 79 هم دقیقا بانک مرکزی همین قضیه رو پیاده کرد من هم بد جور مشکوکم ولی خب سود ایمن هم هست .
36168110828653792219.gif

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

;)

هر چیزی به هر چیزی میتونه شباهتهایی داشته باشه. اما فرق بزرگی که تاجر قصه ی ما با بانک مرکزی داره اینه که بانک مرکزی نمیتونه به این راحتی فلنگ رو ببنده و بزنه به چاک. تا وقتی پرچم جمهوری اسلامی و اقتصاد اسلامی با بهره ی 30 درصد (ربا؟؟)برقرارند بهمنی یا مشابه ش به هر قیمتی در خدمت شما امت همیشه در صحنه می باشد و مشغول با پنبه سر بریدن. اصولا در کشوری مثل ما بانک مرکزی استقلالی نداره سیاستهای حاکم بزرگه که تعیین کننده س. در همین راستا شاید تاجر قصه ی ما بیشتر شبیه محمدرضا شاه یا ... و شایدم در آینده بشار اسد باشه تا بهمنی به عنوان پیرو حاکم بزرگ. الله اعلم.

Last edited:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
کسی میدونه تا هفته بعد سکه زیر هفتصد میاد یا نه؟ یعنی ممکنه؟ الان711. بخریم یا نخریم ؟ یا شااااااااااااااااانس عظمی. دوستان اهل استخاره چی میگن(در کنار تحلیل تکنیکال البته!!!)

اوایل مردادم که ادامه مذاکراته و تحویل سکه ها. چه التماسی دارن میکنن برای توافق:

وزیر خارجه جمهوری اسلامی گفت: ایران آماده گفتگو در باره غنی سازی ۲۰ درصد است، اما البته باید این مسئله به شیوه ای درست و دو جانبه باشد.به گزارش مهر؛ علی اکبر صالحی طی گفتگویی با خبرگزاری رویترز در ابوظبی افزود: اگر نیاز ایران به سوخت راکتورهای خود جهت تولید ایزوتوپ های دارویی بطور کامل بر طرف شود، آنگاه ایران آماده گفتگو برای توقف غنی سازی درجه بالاست.وزیر خارجه جهوری اسلامی در ادامه افزود: به دلایلی وقتی کور سویی در انتهای تونلی تاریک نمایان می شود، برخی ها تلاش می کنند حتی این نور کم را هم بپوشانند.

محمد حسینی، وزیرارشاد جمهوری اسلامی به رسانه های ایران درباره انتشارمطالبی درارتباط با تحریم ها و وضعیت اقتصادی کشورهشدار داد. او به پایگاه اطلاع رسانی دولت گفت: کشور در شرایطی نیست که رسانه ها هرخبر یا تحلیلی را که با مصالح **** و منافع ملی سازگاری نداشته باشد، منتشرکنند.

Last edited:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تا وقتی پرچم جمهوری اسلامی و اقتصاد اسلامی با بهره ی 30 درصد (ربا؟؟)
30 درصد که خیلی با حاله، برو بالاتر. یه بار یه داستان توی همین تاپیک به نام شهر دزدان گذاشتم اما اتفاقی که امروز واسه من افتاده قصه نیست
دو سال پیش واسه یه بنده خدایی 10 تومن از بانک پارسیان وام گرفتم با سود 25% که سر سال پول رو با سودش (12.5 میلیون) به حساب ریختم تا تسویه کنه و 1 سال دیگه تمدید کنه. وقتی دوباره 10 تومن بابت وام به حساب ریختن، چک کردم دیدم 3 میلیون هم تو حسابم گذاشتن و بلوکه کردن و مبلغ وام رو 13 میلیون زدن، تماس گرفتم بانک گفتن چون سود رو دستور دادن کم کنید اینکار رو کردن اما بخشنامه اومده که باید این قضیه بسته بشه و بزودی درستش می کنیم
چند روز پیش بنده خدا 12.5 ریخت به حساب من که وام رو تسویه کنن و منم زنگ زدم بانک که وام رو از موجودی حسابم تسویه کنید، امروز چک کردم دیدم 15.850 میلیون از حسابم برداشت کردن، یعنی در واقع 58.5 درصد سود سالانه
حالا فردا باید ببینم چه خبره، اگه پول رو پس بدن که هیچی، اگه ندن باید زنگ بزنم به طرف بگم 3.250 میلیون بریز به حسابم که اونم رو حواست ...
دوستان بانکی نظری دارن؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
شما که خودت اینکاره هستی و کوچکترین تغییری در سکه برات کلی فرق میکنه چرا این حرفو میزنی؟ برای من 1 تومنش هم ریزش حساب میشه چه برسه به 20 تومن!! :wacko: در مجموع میخوام بگم از زمانی که سرمایه رو تو این بازار آوردم زندگیم واقعا بهم ریخته و اصلا آسایش روانی ندارم. واقعا ارزش نداره.
دوست عزیز
پیشنهاد می کنم سریعا سرمایتو از این بازار خارج کن، چون هر چی هم در بیاری در آینده ای نه چندان دور باید هزینه بیمارستان قلب و ... بکنی
سرمایتو جایی ببر که سودش کمتر اما آسایشی بیشتر داشته باشه
من به شخصه حتی اگه همه سرمایمو از دست بدم هم عین خیالم نیست، یک ریال از جایی مثل خانواده و غیره بهم نرسیده، هر چی دارم به لطف خدا و تلاش خودم بدست آوردم و اگه همه چیزمم از دست بدم تا زمانی که لطف خدا و تلاش خودم رو داشته باشم می دونم بازم به دست میارم
بنابراین همونقدر که از سود لذت می برم با ضرر هم حال می کنم، مثل بازی بهش نگاه می کنم

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
شما که خودت اینکاره هستی و کوچکترین تغییری در سکه برات کلی فرق میکنه چرا این حرفو میزنی؟ برای من 1 تومنش هم ریزش حساب میشه چه برسه به 20 تومن!! :wacko: در مجموع میخوام بگم از زمانی که سرمایه رو تو این بازار آوردم زندگیم واقعا بهم ریخته و اصلا آسایش روانی ندارم. واقعا ارزش نداره.

:lol: :lol:
تو این بازار بایس بی خیالی طی کنی :lol:
تازه آخرش میشی چی - مث من
( یه سال تو این بازار کار کردم بعد هر چی دراوردم تو یکی از این موسسه های بی پدر مادر بلوکه شده تا تکلیفش معلوم شه :lol:
بر شکست شده میگن پول نداریم بدیم :lol:
میگن باد اورده رو باد میبره ها - قضیه منه :D

30 درصد که خیلی با حاله، برو بالاتر. یه بار یه داستان توی همین تاپیک به نام شهر دزدان گذاشتم اما اتفاقی که امروز واسه من افتاده قصه نیست
دو سال پیش واسه یه بنده خدایی 10 تومن از بانک پارسیان وام گرفتم با سود 25% که سر سال پول رو با سودش (12.5 میلیون) به حساب ریختم تا تسویه کنه و 1 سال دیگه تمدید کنه. وقتی دوباره 10 تومن بابت وام به حساب ریختن، چک کردم دیدم 3 میلیون هم تو حسابم گذاشتن و بلوکه کردن و مبلغ وام رو 13 میلیون زدن، تماس گرفتم بانک گفتن چون سود رو دستور دادن کم کنید اینکار رو کردن اما بخشنامه اومده که باید این قضیه بسته بشه و بزودی درستش می کنیم
چند روز پیش بنده خدا 12.5 ریخت به حساب من که وام رو تسویه کنن و منم زنگ زدم بانک که وام رو از موجودی حسابم تسویه کنید، امروز چک کردم دیدم 15.850 میلیون از حسابم برداشت کردن، یعنی در واقع 58.5 درصد سود سالانه
حالا فردا باید ببینم چه خبره، اگه پول رو پس بدن که هیچی، اگه ندن باید زنگ بزنم به طرف بگم 3.250 میلیون بریز به حسابم که اونم رو حواست ...
دوستان بانکی نظری دارن؟

وام یکساله مضاربه ای نهایت 28 درصد میتونه باشه

احتمالا وامت رو با 25 درصد مسدودی مجدد تمدید کردن

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
:lol: :lol:
تو این بازار بایس بی خیالی طی کنی :lol:
تازه آخرش میشی چی - مث من
( یه سال تو این بازار کار کردم بعد هر چی دراوردم تو یکی از این موسسه های بی پدر مادر بلوکه شده تا تکلیفش معلوم شه :lol:
بر شکست شده میگن پول نداریم بدیم :lol:
میگن باد اورده رو باد میبره ها - قضیه منه :D

وام یکساله مضاربه ای نهایت 28 درصد میتونه باشه

احتمالا وامت رو با 25 درصد مسدودی مجدد تمدید کردن
حالا یعنی 3.350 تومن رو پس میدن؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تو کار سکه بود یا ارز؟ زندگی همینه LAPD کاربش نمیشه کرد. هر کی طمع کنه آخر و عاقبتش همینه.

قبلا فارکس کار میکرد , الان حتما آتی و این چیزا بوده. ولی بلاخره همه توی کار سکه و دلار هستن الان !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

منم مثله شما بودم اما دیگه پوستم کلفت شده اون اولا خیلی حرص میخوردم وقتی توی 2 ماه سرمایم 2 برابر شد و من اقدامی واسه تثبیتش نکردم خیلی ناراحت بودم اما دیگه کم کم عادت کردم شما هم سعی کن تا زمانیکه تو این خط هستی افسوس گذشته رو نخوری چون میتونه روی تصمیم گیری آدم تاثیر بذاره که خدای نکرده احساسی عمل کنه و بعدم پشیمون شه...
همین چند روز پیش یکی از اینکاره ها سکته کرد مرد , سی و خورده ای سالش بود .

:D
این بابا دیگه آخرش بوده!!!:D
قبلا فارکس کار میکرد , الان حتما آتی و این چیزا بوده. ولی بلاخره همه توی کار سکه و دلار هستن الان !

احتمالا همون فارکس قلبشو ضعیف کرده بوده من چیزی از فارکس نمیدونم ولی میگن کار فوق العاده پر استرسی هست...:happy:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
:D
این بابا دیگه آخرش بوده!!!:D

احتمالا همون فارکس قلبشو ضعیف کرده بوده من چیزی از فارکس نمیدونم ولی میگن کار فوق العاده پر استرسی هست...:happy:

خب همه اینکاره ها از فارکس اومدن , تازه اینا راحت ترن اونقدر بهشون فشار نمیاد چون بدتر از اینارو دیدن.
ولی به هر حال استرس چیزیه که توی این کار هست بدن آدم نمیتونه به استرس عادت کنه, یعنی ادم در مقابل استرس قوی نمیشه و اخرش اینجوری کار دست ادم میده !
هرچی درد و مرض هم هست میاره سراغ ادم !
تازه الان خیلیا با اینکه میدونن وضع مملکت روز به روز خرابتر میشه و چیزی پایین نمیاد اینقدر استرس دارن , توی یه بازار که واقعا ضرر داره کار کنن که دو روز دوام نمیارن !

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
حالا یعنی 3.350 تومن رو پس میدن؟

باید دید اصلا وامت رو چه مدلی زدن

اگه مضاربه باشه که اصلا مسدودی معنی نداره

اگه مشارکت باشه که پس نمیدن ولی همچین رقمی هم نباید یه دفه کف بشه

فقط در یه صورت همچین چیزی ممکنه - وام رو فروش اقساطی زده باشن و این رقم رو مسدود کرده باشن
( این روش مسدودی هم کاملا قانونیه - وام بدون سپرده گذاری یا مضاربه باید باشه یا مشارکت - حالا اگه در صد پایین
بخای فروش اقساطی برات میزنن به شرطی که مثلا یه سال یه مبغلی رو سپرده کنی )

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خب همه اینکاره ها از فارکس اومدن , تازه اینا راحت ترن اونقدر بهشون فشار نمیاد چون بدتر از اینارو دیدن.
ولی به هر حال استرس چیزیه که توی این کار هست بدن آدم نمیتونه به استرس عادت کنه, یعنی ادم در مقابل استرس قوی نمیشه و اخرش اینجوری کار دست ادم میده !
هرچی درد و مرض هم هست میاره سراغ ادم !
تازه الان خیلیا با اینکه میدونن وضع مملکت روز به روز خرابتر میشه و چیزی پایین نمیاد اینقدر استرس دارن , توی یه بازار که واقعا ضرر داره کار کنن که دو روز دوام نمیارن !

همه ما استرس داریم ولی خودمون خبر نداریم
استرس از اون شیپور هاس که صب صداش در میاد - حالا صبح ما کی بدمد خدا عالم است
خود من که پول برام بی ارزشه و مجردهستم و هنوز 30 سالم هم نشده تو این یه ساله تپش قلب گرفتم
وای به حال اونایی که زن و بچه دارن یا پول براشون مهمه

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
همه ما استرس داریم ولی خودمون خبر نداریم
استرس از اون شیپور هاس که صب صداش در میاد - حالا صبح ما کی بدمد خدا عالم است
خود من که پول برام بی ارزشه و مجردهستم و هنوز 30 سالم هم نشده تو این یه ساله تپش قلب گرفتم
وای به حال اونایی که زن و بچه دارن یا پول براشون مهمه
تنها راه کم کردن استرس آرامش فکریه که امروزه اکثر جوونا ندارن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من شدیدترین استرسم ماله دفعه قبل بود که قرار بود تحریما رو تصویب کنن حدود 70 درصد از سرمایمو دادم و دلار 2070 تومنی خریدم شبش نتونستم بخوابم همه میگفتن ریسک بزرگی کردی و ... از این حرفا منم میگفتم نه بابا زیاد نخریدم و به اندازه ای خریدم که اگه زیان کنم زیاد نباشه و و از این حرفا :lol:.فکر کنم فرداش سه شنبه بود که روز تعطیل بود.روز چهار شنبه بهم زنگ زدن گفتن سجاد دلاراتو اگه میخوای بفروشی 2230 تومن مشتری هست .منم اولش طمع کردم ولی یه دوست دیگم از بازرگان زنگ زدو گفت سجاد دلار شده 2150 ببر بفروش داره میریزه.منم سریع بردم تو بازار و دورو بر همون 2230 ردش کردم رفت بعدش تو سایت مثقال قیمت زد خرید 2100 و فروش 2300 .:eek: یعنی یکمی هم کشید رو قیمت.منم افسوس خوردم و با خودم گفتم اگه یکمم صبر میکردم شاید با قیمت بالاتر میفروختم.ولی بعد با خبر شدم که سود 20 درصدی واسه سپرده ها رو دولت تصویب کرده به محض اومدن این خبر چند ساعت طول نکشید که دلار یه سقوط اساسی تا 1600 تومن کرد.منم با خودم گفتم عجب شانسی آوردم که به موقع ردشون کردم.
سند این حرفامم تو پستهای اون زمانم تو تاپیک ارز هست.
اینم خاطره من از شیرین ترین استرسی که تجربه کردم.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
در ضمن برای رفع استرس سونای خشک و بخار و بعدش پریدن داخل حوضچه آب سرد به شدت توصیه میشه.

بالا