LAPD
Registered User
خبر شما اگر همونی هست که من شنیدم اومد توی تلویزیون امروز D:
اره الان خبرشو دیدم !
خب پس شایعه تکذیب شد !! :دی
خبر شما اگر همونی هست که من شنیدم اومد توی تلویزیون امروز D:
روزی روزگاری در روستایی در هند مردی به روستایی ها اعلام کرد که به ازای هر میمون۲۰ دلار به آنها پول خواهد داد.
روستایی ها هم که دیدند اطرافشان پر است از میمون، به جنگل رفتند و شروع
به گرفتن میمونها کردند. مرد هم صدها میمون به قیمت ۲۰ دلار از آنها
خرید، ولی با کم شدن تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند.. به
همین خاطر مرد این بار پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها ۴۰ دلار خواهد
پرداخت. با این شرایط روستایی ها فهالیتشان را از سر گرفتند. پس از مدتی
موجودی ها هم کمتر و کمتر شد، تا سرانجام روستاییان دست از کار کشیدند و
برای کشاورزی سراغ کشتزار های خود رفتند...
این بار پیشنهاد به ۴۵ دلار رسید و… در نتیجه تعداد میمونها آنقدر کم شد
که به سختی می شد میمونی برای گرفتن پیدا کرد. این بار مرد تاجر ادعا کرد
که به ازای خرید هر میمون 7۰ دلار خواهد داد، ولی چون برای کاری باید به
شهر می رفت، کارها را به شاگردش محول کرد تا از طرف او میمون ها را بخرد.
در نبود تاجر شاگرد به روستایی ها گفت این همه میمون در قفس وجود دارد!
من آنها را به 6۰ دلار به شما خواهم فروخت تا شما پس از بازگشت تاجر آنها
را به 7۰ دلار به او بفروشید.. روستایی ها که وسوسه شده بودندپولهایشان
را روی هم گذاشتند و تمام میمونها را خریدند.
البته از آن به بعد دیگر کسی نه مرد تاجر را دید و نه شاگردش را.. و تنها
روستایی ها ماندند و یک دنیا میمون ...
البته این داستان هیچ شباهتی به داستان بانک مرکزی برای پیش فروش سکه طلا
و این جور چیزها ندارد...!!
البته از آن به بعد دیگر کسی نه مرد تاجر را دید و نه شاگردش را.. و تنها
روستایی ها ماندند و یک دنیا میمون ...
البته این داستان هیچ شباهتی به داستان بانک مرکزی برای پیش فروش سکه طلا
و این جور چیزها ندارد...!!
سال 69 و 79 هم دقیقا بانک مرکزی همین قضیه رو پیاده کرد من هم بد جور مشکوکم ولی خب سود ایمن هم هست .![]()
30 درصد که خیلی با حاله، برو بالاتر. یه بار یه داستان توی همین تاپیک به نام شهر دزدان گذاشتم اما اتفاقی که امروز واسه من افتاده قصه نیستتا وقتی پرچم جمهوری اسلامی و اقتصاد اسلامی با بهره ی 30 درصد (ربا؟؟)
دوست عزیزشما که خودت اینکاره هستی و کوچکترین تغییری در سکه برات کلی فرق میکنه چرا این حرفو میزنی؟ برای من 1 تومنش هم ریزش حساب میشه چه برسه به 20 تومن!! :wacko: در مجموع میخوام بگم از زمانی که سرمایه رو تو این بازار آوردم زندگیم واقعا بهم ریخته و اصلا آسایش روانی ندارم. واقعا ارزش نداره.
شما که خودت اینکاره هستی و کوچکترین تغییری در سکه برات کلی فرق میکنه چرا این حرفو میزنی؟ برای من 1 تومنش هم ریزش حساب میشه چه برسه به 20 تومن!! :wacko: در مجموع میخوام بگم از زمانی که سرمایه رو تو این بازار آوردم زندگیم واقعا بهم ریخته و اصلا آسایش روانی ندارم. واقعا ارزش نداره.
30 درصد که خیلی با حاله، برو بالاتر. یه بار یه داستان توی همین تاپیک به نام شهر دزدان گذاشتم اما اتفاقی که امروز واسه من افتاده قصه نیست
دو سال پیش واسه یه بنده خدایی 10 تومن از بانک پارسیان وام گرفتم با سود 25% که سر سال پول رو با سودش (12.5 میلیون) به حساب ریختم تا تسویه کنه و 1 سال دیگه تمدید کنه. وقتی دوباره 10 تومن بابت وام به حساب ریختن، چک کردم دیدم 3 میلیون هم تو حسابم گذاشتن و بلوکه کردن و مبلغ وام رو 13 میلیون زدن، تماس گرفتم بانک گفتن چون سود رو دستور دادن کم کنید اینکار رو کردن اما بخشنامه اومده که باید این قضیه بسته بشه و بزودی درستش می کنیم
چند روز پیش بنده خدا 12.5 ریخت به حساب من که وام رو تسویه کنن و منم زنگ زدم بانک که وام رو از موجودی حسابم تسویه کنید، امروز چک کردم دیدم 15.850 میلیون از حسابم برداشت کردن، یعنی در واقع 58.5 درصد سود سالانه
حالا فردا باید ببینم چه خبره، اگه پول رو پس بدن که هیچی، اگه ندن باید زنگ بزنم به طرف بگم 3.250 میلیون بریز به حسابم که اونم رو حواست ...
دوستان بانکی نظری دارن؟
حالا یعنی 3.350 تومن رو پس میدن؟:lol: :lol:
تو این بازار بایس بی خیالی طی کنی :lol:
تازه آخرش میشی چی - مث من
( یه سال تو این بازار کار کردم بعد هر چی دراوردم تو یکی از این موسسه های بی پدر مادر بلوکه شده تا تکلیفش معلوم شه :lol:
بر شکست شده میگن پول نداریم بدیم :lol:
میگن باد اورده رو باد میبره ها - قضیه منه
وام یکساله مضاربه ای نهایت 28 درصد میتونه باشه
احتمالا وامت رو با 25 درصد مسدودی مجدد تمدید کردن
تو کار سکه بود یا ارز؟ زندگی همینه LAPD کاربش نمیشه کرد. هر کی طمع کنه آخر و عاقبتش همینه.
شما که خودت اینکاره هستی و کوچکترین تغییری در سکه برات کلی فرق میکنه چرا این حرفو میزنی؟ برای من 1 تومنش هم ریزش حساب میشه چه برسه به 20 تومن!! :wacko: در مجموع میخوام بگم از زمانی که سرمایه رو تو این بازار آوردم زندگیم واقعا بهم ریخته و اصلا آسایش روانی ندارم. واقعا ارزش نداره.
همین چند روز پیش یکی از اینکاره ها سکته کرد مرد , سی و خورده ای سالش بود .
قبلا فارکس کار میکرد , الان حتما آتی و این چیزا بوده. ولی بلاخره همه توی کار سکه و دلار هستن الان !
این بابا دیگه آخرش بوده!!!
احتمالا همون فارکس قلبشو ضعیف کرده بوده من چیزی از فارکس نمیدونم ولی میگن کار فوق العاده پر استرسی هست...:happy:
حالا یعنی 3.350 تومن رو پس میدن؟
خب همه اینکاره ها از فارکس اومدن , تازه اینا راحت ترن اونقدر بهشون فشار نمیاد چون بدتر از اینارو دیدن.
ولی به هر حال استرس چیزیه که توی این کار هست بدن آدم نمیتونه به استرس عادت کنه, یعنی ادم در مقابل استرس قوی نمیشه و اخرش اینجوری کار دست ادم میده !
هرچی درد و مرض هم هست میاره سراغ ادم !
تازه الان خیلیا با اینکه میدونن وضع مملکت روز به روز خرابتر میشه و چیزی پایین نمیاد اینقدر استرس دارن , توی یه بازار که واقعا ضرر داره کار کنن که دو روز دوام نمیارن !
تنها راه کم کردن استرس آرامش فکریه که امروزه اکثر جوونا ندارنهمه ما استرس داریم ولی خودمون خبر نداریم
استرس از اون شیپور هاس که صب صداش در میاد - حالا صبح ما کی بدمد خدا عالم است
خود من که پول برام بی ارزشه و مجردهستم و هنوز 30 سالم هم نشده تو این یه ساله تپش قلب گرفتم
وای به حال اونایی که زن و بچه دارن یا پول براشون مهمه