• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دوباره سلام
باشگاهی رو پیدا نکردم که هر روز تمرین داشته باشه یا حداقل 4 روز در هفته :(

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوباره سلام
باشگاهی رو پیدا نکردم که هر روز تمرین داشته باشه یا حداقل 4 روز در هفته :(

با سلام و درود به شما دوست عزیز

معمولا همه باشگاه ها طبق قانون فدراسیون هنرهای رزمی 3 روز در هفته هست.

با تشکر برای شرکت در این تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان بشتابید
چند روزه خبری نیس
تاپیک رو بیارید بالا بابا
حیفه

درود به شما

تاپیک هنرهای رزمی نیاز به فعالیت خود شما هم داره.

امیدوارم سخت متمرکز شوید

ممنون از حسن توجه شما به بخش هنرهای رزمی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به اساتید تاپیک :rolleyes:

یه لینک جالب از فروشگاهی در کیوتو که خیلی دوسش دارم براتون میذارم :happy:
خیلی جالبه به لطف گوگل میتونید ویو کاملی از داخل فروشگاه داشته باشید :D
من که خودم خیلی لذت بردم از دیدنش :wub:
shogoin entomicho 24 - Google Maps

یادم نیست قبلا براتون از Iaido Hachidan لینک گذاشتم یا نه، به هر حال دیدنش خالی از لطف نیست :f34r:
iaido Hachidan - YouTube

بله دوست من

در موردiaido Hachidan باید بگم که 18 قسمت داره و برش های بزرگ تخصص دارند اما در سرعت نه

ممنون برای لینک دوست من

• Like
Reactions: lya

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به شما

تاپیک هنرهای رزمی نیاز به فعالیت خود شما هم داره.

امیدوارم سخت متمرکز شوید

ممنون از حسن توجه شما به بخش هنرهای رزمی

خواهش میکنم ممنون
راستی شما اطلاعاتی در مورد چاکرا دارید؟؟
و این که چجوری میشه اون رو یاد گرفت؟؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بله دوست من

در موردiaido Hachidan باید بگم که 18 قسمت داره و برش های بزرگ تخصص دارند اما در سرعت نه

ممنون برای لینک دوست من

آقا میلاد این قسمت تخصص نداشتن در سرعت رو متوجه نشدم،
یعنی فرم اجرای کاتاها سرعت نداره یا اینکه افرادی که اجرا میکنن سرعت رو چاشنی کارشون نمیکنن؟ :)

در مورد لینک هم خواهش میکنم :happy:

یکی از کاتاهای موسو شیندن-ریو به نام یامائوروشی (Yamaoroshi = نسیم کوهستانی) هست که خیلی نظر منو به خودش جلب کرده و از دیدن اجراش لذت میبرم :blush:
یامائوروشی در سری کاتاهای چودِن (Chuden) قرار میگیره (کاتای 5ام). این کاتاها مربوط به موقعیتی میشه که حریف خیلی نزدیک به شما نشسته و در واقع هدف اصلی از کاتاهای چودِن ایجاد فاصله مناسب (Kirima) برای بُرش به شیوه عقب رفتنه. :f34r: در این کاتا حریف در سمت راست شما نشسته و قصد حمله کردن و یا رسیدن به سوکا شمشیر شما رو داره. که در این حالت یا با بالا بردن سوکا و بعد با ضربه وارد کردن به سوکای شمشیر حریف یا مچ دستش، مانع از بیرون کشیدن شمشیر از غلاف میشید و یا با چرخش سوکا خود، مانع رسیدن حریف بهش میشید. :f34r: (این دو حالت مختلف رو در اجرای این کاتا دیدم:))

کلیپ یامائوروشی

کلیپ 2، یامائوروشی
دقیقه (4:25)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
کسی کتابی که تصاویر مناسب برای آموزش آیکیدو داشته باشه سراغ داره بتونم تهیه کنم؟
یه فایل فلش متحرک هم برای ایکیدو هست کسی اونو داره بزاره استفاده کنیم؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کسی کتابی که تصاویر مناسب برای آموزش آیکیدو داشته باشه سراغ داره بتونم تهیه کنم؟
یه فایل فلش متحرک هم برای ایکیدو هست کسی اونو داره بزاره استفاده کنیم؟

با سلام و درود

من بارها گفتم هیچگاه هنر رزمی رو با استفاده از فیلم و سیدی و اینترنت یادنگیر

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با سلام و درود

من بارها گفتم هیچگاه هنر رزمی رو با استفاده از فیلم و سیدی و اینترنت یادنگیر

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون دوست عزیز. ولی منابع دیگه ای نیست و ایکیدو از روی فیلم و کتاب میشه یاد گرفت، بستگی به شخصی داره که میخواد یاد بگیره و انگیزه ای که داره و حریف تمرینی. اگه شرایط محیا باشه چرا که نه، از روی یه کتاب هم میشه یه تکنیک رو یاد گرفت و با تمرین به ضمیر ناخودآگاه سپرد. دز ضمن عبارت "هنر" برای ورزش های رزمی که فهوای اصلی همشون خشونت هست (هرچند که خودشون رو به فلسفه هم تطهیر می کنند) اصلا مناسب نیست.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون دوست عزیز. ولی منابع دیگه ای نیست و ایکیدو از روی فیلم و کتاب میشه یاد گرفت، بستگی به شخصی داره که میخواد یاد بگیره و انگیزه ای که داره و حریف تمرینی. اگه شرایط محیا باشه چرا که نه، از روی یه کتاب هم میشه یه تکنیک رو یاد گرفت و با تمرین به ضمیر ناخودآگاه سپرد. دز ضمن عبارت "هنر" برای ورزش های رزمی که فهوای اصلی همشون خشونت هست (هرچند که خودشون رو به فلسفه هم تطهیر می کنند) اصلا مناسب نیست.

با سلام دوست گرامی

به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی .

دوست من سابقه رزمی شما چقدره که میگید از روی فیلم و سی دی میشه رزمی یاد گرفت؟؟؟؟؟؟ کمی توجه کنید!!!!!!

من بارها در همین تاپیک توضیح دادم یادگرفتن از روی فیلم و سی دی و کتاب.......... امکان به وجود آمدن خطرهای جبران ناپذیری برای شما یا به قول خودت حریف تمرینیت داره.

در مورد هنر من این موضوع رو قبلا پیج و بررسی کردم

دوست من قبل از زدن هرپست تاپیک رو خوب مطالعه کنید .

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
images.jpg

کوشی جوتسو

یکی از دوستان در مورد کوشی جوتسو سوال کرده بود همچنین جناب علی رضا

ببینید کوشی جوتسو در اصل ضربه به عضلات دردناک و ایجاد پارگی در عضله هست

در گذشته یکی از مدارس فنی کوشی جوتسو گیاکوریو بود که بیشتر اعضای آن نینجا ها بودن چون سوک آن مدرسه هم یک خود نینجا بود

کوشی جوتسو تنها ضربه به عضلات نیست بلکه مفاصل هم هست. پارگی عضله در ناحیه مفصل درد وحشتناکی داره.

حالا این عضله چه معنا داشت میشه گفت امروزه ما بهش میگیم رباط و تاندون ایجاد پارگی در رباط و تاندون بهبودش از شکستگی سخت تر یا نا ممکن هست.

در مورد شیوه و تکنیک هایش سوالی بود در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
مشاهده پیوست 197512

کوشی جوتسو

یکی از دوستان در مورد کوشی جوتسو سوال کرده بود همچنین جناب علی رضا

ببینید کوشی جوتسو در اصل ضربه به عضلات دردناک و ایجاد پارگی در عضله هست

در گذشته یکی از مدارس فنی کوشی جوتسو گیاکوریو بود که بیشتر اعضای آن نینجا ها بودن چون سوک آن مدرسه هم یک خود نینجا بود

کوشی جوتسو تنها ضربه به عضلات نیست بلکه مفاصل هم هست. پارگی عضله در ناحیه مفصل درد وحشتناکی داره.

حالا این عضله چه معنا داشت میشه گفت امروزه ما بهش میگیم رباط و تاندون ایجاد پارگی در رباط و تاندون بهبودش از شکستگی سخت تر یا نا ممکن هست.

در مورد شیوه و تکنیک هایش سوالی بود در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

سلام
استاد من هم با اجازت یک چیزی اضافه کنم
علاوه بر این در کوشی جوتسو فقط نقاط مهم نیست بکله نحوه و چگونگی ضربه به نقاط رو هم در بر می گیره
که خیلی مهمه
اون فیلم که یکی از اعضا آپ کرده بود هم اصلا کوشی جوتسو نیست

• Like
Reactions: lya

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
با سلام دوست گرامی

دوست من سابقه رزمی شما چقدره که میگید از روی فیلم و سی دی میشه رزمی یاد گرفت؟؟؟؟؟؟ کمی توجه کنید!!!!!!

من بارها در همین تاپیک توضیح دادم یادگرفتن از روی فیلم و سی دی و کتاب.......... امکان به وجود آمدن خطرهای جبران ناپذیری برای شما یا به قول خودت حریف تمرینیت داره.

ممنون از حسن توجه شما

اول باید بگم که هیچ لزومی نیست که شما به من یا هر شخص دیگه ای یادآوری کنید که برای درج عقاید خودشون در این تاپیک یا هر تاپیک دیگه ای می بایست از حضرتعالی کسب تکلیف کنند و تمام تاپیک رو بخونن. شخصا هم هیچ لزومی نمی بینم که 300 صفحه تاپیک رو بخونم، شاید مطلبی که من دنبالش نیستم ولی شما فکر میکنی دنبالش هستم رو پیدا کنم.

دوما از من شخصا اونقدر سابقه ورزش های رزمی رو دارم که شاید از سن کاربرهای جدید اینجا هم بیشتر باشه، از سال 69 تا 82 کیوکوشین تمرین کردم بعد از اون چندیدن سال به بررسی سبک های دیگه پرداختم.

سوما نظر شما درباره کتاب و فیلم و ... برای خودتون محترمه، من قبول ندارم مگر اینکه شما تلاش کنید با جبر نظر خودتون رو تحمیل کنید، ولی شدیدا پیشنهاد میکنم بعنوان یک انسان متمدن از راه های متمدنانه تری برای تعاملات اجتماعی استفاده کنید و نظرتون رو به زور به دیگران هُل ندید.

چهارما، شما توجه کنید! (یدونه ! کافیه). هر نوع تمرین رزمی اگه از طرف اشخاص آماتور انجام بشه، در صورت عدم حضور مربی میتونه باعث آسیب فیزیکی به فرد بشه، پس اینجا نظر شما صدق میکنه پس توصیه میکنم شما طبق گفته خودتون در پی کتاب و فیلم نباشید ممکنه به خودتون آسیب بزنید.

پنجما، از توجه شما ممنونم

@ دوستان دیگه

کسی سورس یا مطلب یا کتاب یا فایل فلش یا هر مدیای دیگه که فنون آیکیدو رو آموزش بده، سراغ داره؟

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
دوستان و اساتید عزیز :blush:
امروز من به شینبوکان دوجو رفتم و از نزدیک شیهان مهدیزاده رو ملاقات کردم و یه جلسه تمرین ای آی دو دوجو ایشون رو دیدم :wub:
به لحاظ شخصیتی که ایشون فرد متین و پر جذبه ای هستن، من که خیلی خوشم اومد :D
دیدن تمرین شاگردهاشون هم برام جالب بود، اینکه مطالبیو که مدتها تئوری فقط خونده بودم و بعضی هاشو توی تمرین امروز دیدم برام هیجان انگیز بود :rolleyes:

اگه خدا بخواد و موردی پیش نیاد دوست دارم از همین 5شنبه شروع کنم و به جمع رزمی کارها بپیوندم :blush:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
امروز من به شینبوکان دوجو رفتم و از نزدیک شیهان مهدیزاده رو ملاقات کردم و یه جلسه تمرین ای آی دو دوجو ایشون رو دیدم :wub:
دیدن تمرین شاگردهاشون هم برام جالب بود، اینکه مطالبیو که مدتها تئوری فقط خونده بودم و بعضی هاشو توی تمرین امروز دیدم برام هیجان انگیز بود :rolleyes:

اگه خدا بخواد و موردی پیش نیاد دوست دارم از همین 5شنبه شروع کنم و به جمع رزمی کارها بپیوندم :blush:

سلام
خوبی؟
بلاخره به چیزی که دوس داشتی رسیدی:)
من که از خیلی وقت پیش می گفتم کارش حرف نداره
بقیه سبک هاش رو هم دیدی؟اونا رو هم به نظرم ثبت نام کن؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

سلام
خوبی؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام دوست گرامی

ممنون از حسن توجه شما

بله استاد کاملا درست می گید
اونم ایکیدو که همش با مفاصل کار داره بسیار خطرناکه

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام
خوبی؟

سلام، خوبممم شما چطوری؟ :happy:
آره، بالاخره بهش رسیدم :wub:

درسته یادمه فرمایشات شما رو راجع به ایشون :rolleyes:
راستش روزهای 1و5شنبه کلاس ای آی دو و کندو دارن. و خب من به صرف علاقه م، فقط کلاس ای آی دو رو از نزدیک دیدم :D
شاید بعدها نهایتا توی کلاس کندو هم ثبت نام کردم ولی خب برای شروع فعلا ای آی دو رو از دست نمیدم :cool:

بالا