دوباره سلام
باشگاهی رو پیدا نکردم که هر روز تمرین داشته باشه یا حداقل 4 روز در هفته![]()
دوستان بشتابید
چند روزه خبری نیس
تاپیک رو بیارید بالا بابا
حیفه
سلام به اساتید تاپیک
یه لینک جالب از فروشگاهی در کیوتو که خیلی دوسش دارم براتون میذارم :happy:
خیلی جالبه به لطف گوگل میتونید ویو کاملی از داخل فروشگاه داشته باشید![]()
من که خودم خیلی لذت بردم از دیدنش :wub:
shogoin entomicho 24 - Google Maps
یادم نیست قبلا براتون از Iaido Hachidan لینک گذاشتم یا نه، به هر حال دیدنش خالی از لطف نیست :f34r:
iaido Hachidan - YouTube
درود به شما
تاپیک هنرهای رزمی نیاز به فعالیت خود شما هم داره.
امیدوارم سخت متمرکز شوید
ممنون از حسن توجه شما به بخش هنرهای رزمی
بله دوست من
در موردiaido Hachidan باید بگم که 18 قسمت داره و برش های بزرگ تخصص دارند اما در سرعت نه
ممنون برای لینک دوست من
کسی کتابی که تصاویر مناسب برای آموزش آیکیدو داشته باشه سراغ داره بتونم تهیه کنم؟
یه فایل فلش متحرک هم برای ایکیدو هست کسی اونو داره بزاره استفاده کنیم؟
uppppppppppppp..
با سلام و درود
من بارها گفتم هیچگاه هنر رزمی رو با استفاده از فیلم و سیدی و اینترنت یادنگیر
ممنون از حسن توجه شما
خیلی ممنون دوست عزیز. ولی منابع دیگه ای نیست و ایکیدو از روی فیلم و کتاب میشه یاد گرفت، بستگی به شخصی داره که میخواد یاد بگیره و انگیزه ای که داره و حریف تمرینی. اگه شرایط محیا باشه چرا که نه، از روی یه کتاب هم میشه یه تکنیک رو یاد گرفت و با تمرین به ضمیر ناخودآگاه سپرد. دز ضمن عبارت "هنر" برای ورزش های رزمی که فهوای اصلی همشون خشونت هست (هرچند که خودشون رو به فلسفه هم تطهیر می کنند) اصلا مناسب نیست.
مشاهده پیوست 197512
کوشی جوتسو
یکی از دوستان در مورد کوشی جوتسو سوال کرده بود همچنین جناب علی رضا
ببینید کوشی جوتسو در اصل ضربه به عضلات دردناک و ایجاد پارگی در عضله هست
در گذشته یکی از مدارس فنی کوشی جوتسو گیاکوریو بود که بیشتر اعضای آن نینجا ها بودن چون سوک آن مدرسه هم یک خود نینجا بود
کوشی جوتسو تنها ضربه به عضلات نیست بلکه مفاصل هم هست. پارگی عضله در ناحیه مفصل درد وحشتناکی داره.
حالا این عضله چه معنا داشت میشه گفت امروزه ما بهش میگیم رباط و تاندون ایجاد پارگی در رباط و تاندون بهبودش از شکستگی سخت تر یا نا ممکن هست.
در مورد شیوه و تکنیک هایش سوالی بود در خدمتم
ممنون از حسن توجه شما
با سلام دوست گرامی
به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی .
دوست من سابقه رزمی شما چقدره که میگید از روی فیلم و سی دی میشه رزمی یاد گرفت؟؟؟؟؟؟ کمی توجه کنید!!!!!!
من بارها در همین تاپیک توضیح دادم یادگرفتن از روی فیلم و سی دی و کتاب.......... امکان به وجود آمدن خطرهای جبران ناپذیری برای شما یا به قول خودت حریف تمرینیت داره.
در مورد هنر من این موضوع رو قبلا پیج و بررسی کردم
دوست من قبل از زدن هرپست تاپیک رو خوب مطالعه کنید .
ممنون از حسن توجه شما
دوستان و اساتید عزیز :blush:
امروز من به شینبوکان دوجو رفتم و از نزدیک شیهان مهدیزاده رو ملاقات کردم و یه جلسه تمرین ای آی دو دوجو ایشون رو دیدم :wub:
به لحاظ شخصیتی که ایشون فرد متین و پر جذبه ای هستن، من که خیلی خوشم اومد
دیدن تمرین شاگردهاشون هم برام جالب بود، اینکه مطالبیو که مدتها تئوری فقط خونده بودم و بعضی هاشو توی تمرین امروز دیدم برام هیجان انگیز بود
اگه خدا بخواد و موردی پیش نیاد دوست دارم از همین 5شنبه شروع کنم و به جمع رزمی کارها بپیوندم :blush:
دوستان و اساتید عزیز :blush:
امروز من به شینبوکان دوجو رفتم و از نزدیک شیهان مهدیزاده رو ملاقات کردم و یه جلسه تمرین ای آی دو دوجو ایشون رو دیدم :wub:
به لحاظ شخصیتی که ایشون فرد متین و پر جذبه ای هستن، من که خیلی خوشم اومد
دیدن تمرین شاگردهاشون هم برام جالب بود، اینکه مطالبیو که مدتها تئوری فقط خونده بودم و بعضی هاشو توی تمرین امروز دیدم برام هیجان انگیز بود
اگه خدا بخواد و موردی پیش نیاد دوست دارم از همین 5شنبه شروع کنم و به جمع رزمی کارها بپیوندم :blush:
با سلام دوست گرامی
به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی .
دوست من سابقه رزمی شما چقدره که میگید از روی فیلم و سی دی میشه رزمی یاد گرفت؟؟؟؟؟؟ کمی توجه کنید!!!!!!
من بارها در همین تاپیک توضیح دادم یادگرفتن از روی فیلم و سی دی و کتاب.......... امکان به وجود آمدن خطرهای جبران ناپذیری برای شما یا به قول خودت حریف تمرینیت داره.
در مورد هنر من این موضوع رو قبلا پیج و بررسی کردم
دوست من قبل از زدن هرپست تاپیک رو خوب مطالعه کنید .
ممنون از حسن توجه شما
سلام
خوبی؟
بلاخره به چیزی که دوس داشتی رسیدی
من که از خیلی وقت پیش می گفتم کارش حرف نداره
بقیه سبک هاش رو هم دیدی؟اونا رو هم به نظرم ثبت نام کن؟