• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
2هفته نه عزیز!
1ساعت4بارشایدم بیشتر!
فک کن بازی آنلاین 1ساعت روش کار کردی میخوای حمله کنی دی سی میشه میپره بیرون چه حالی آدم پیدا میکنه!

هه هه آره.

آخه منم بازی می کنم بازی آنلاین. اصلا کارم با پارس آنلاین فقط بازیه نه دانلود.
پس مرکزتوت پکیده !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان من امروز سرعت سرویسم از 2 مگ به این تغییر کرده.
Rate (Kbps): 192 160
یعنی سرعت دانلودم از 140 کیلوبایت در ثانیه شده 20 کیلوبایت. مال شما هم همینجور شده؟ سرویسم 128 هست.

ویرایش ...
مودمو خاموش روشن کردم درست شد !!

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
هه هه آره.

آخه منم بازی می کنم بازی آنلاین. اصلا کارم با پارس آنلاین فقط بازیه نه دانلود.
پس مرکزتوت پکیده !

ایول
یه شوال پینگ تو بازی ها زیاد باشه خوب نیست؟!
مثلا swat4 که بازی میکنم بعضی وقتا میگه پینگت بالا 500 یا 200 هست چند ثانیه دیگه کیک میشین!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ایول
یه شوال پینگ تو بازی ها زیاد باشه خوب نیست؟!
مثلا swat4 که بازی میکنم بعضی وقتا میگه پینگت بالا 500 یا 200 هست چند ثانیه دیگه کیک میشین!

Streaming media, voice, video communications, and online gaming require more than just raw speed

فکر کنم متن بالا نقل شده از سایت Pingtest کاملا ارزش و کارایی پینگ رو نشون میده.

پینگ تعریف بلندی داره اما خلاصه و لپ کلامش می شه : زمان رفت و برگشت هر بسته اطلاعات بین سیستم شما و اون سرور یا هر جایی که دارید بهش وصل میشید.

که بر حسب واحد پیشوندی میلی ثانیه محاسبه میشه. چند مثال.
شما از Default gateway خود (192.168.1.1 ) که کنسول مودم شماست اگر پینگ بگیرید 1ms نشان می دهد. چطور!؟؟؟ به علت اینکه مودم شما در شبکه داخلی شماست و آفلاین هست !!

چیزی که آفلاین باشه قاعدتا Instant بوده و اصلا زمانی طول نمی کشد. اما خب زبان کامپیوتر می گه 1ms .:cool:

از یاهو پینگ بگیرید... سیستم شما به تعدادی که می خواهید Packet یا بسته به سرور یاهو می فرستد و باز می گرداند در نتیجه تایم رفت + تایم برگشت می شود پینگ شما از یاهو.

یه جز تخمی بودن نت کشور عزیزمان ایران که هوز مثل خر تو گل +ADSL2 گیر کرده ایم ( که تازه برای ما فرقی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتیه..چون ADSL تا 2 مگ بیشتر ظرفیت نداره و سرعت نت ایران هم همین حدوده برای 90 درصد مردم و +ADSL2 تا 8 مگ )
و بقیه دنیا از اینترنت Cable با خط فیبر نوری که حداقل سرعت آن در تعرفه هایشان 30 مگ هست لذت می برند. یکی از دلایل بالا بودن پینگ ایران سیستم هیتلرینگ هست. که هر پکت در راه رفت و آمد Inspect میشه و همین قضیه کندی به وجود میاره.
رایتل تازه 3g رو موقعی به ایران آورد با اون قیمت های فضایی ( با اون پول میشه از پارس آنلاین Dedicate گرفت..) که دنیا به 4g پیوسته...

بقیه دنیا تو توالت هم اینترنت دارند ( چون سیم کارتشان فراهم می کند ) و ما عشقمان این است که مودم جیبی وایمکس مبین نت بگیریم بذاریم تو جیبمون کلی هم ذوق کنیم که اینترنت داریم اگر رفتیم تو خیابون.

وقتی مناطق محروم و فقیر نشین در انگلستان که هنوز به قول خود انگلیسی ها از کابل های مسی سال 1890 استفاده می کنند حداقل Cable ندارند اما ADSL تو پلاس دارند که تا 8 مگ فراهم میکند.....................
وقتی دوست پدر بنده در کانادا که اینترنت 12 مگ داشت رو پس از تجهیز کردن خط اون منطقه به فیبر نوری به 40 مگ ارتقا دادند....

با تمام این شرایط. من که پینگ زیر 200 دارم کلی حال میکنم و به به و چه چه می کنم. :)

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
Streaming media, voice, video communications, and online gaming require more than just raw speed

فکر کنم متن بالا نقل شده از سایت Pingtest کاملا ارزش و کارایی پینگ رو نشون میده.

پینگ تعریف بلندی داره اما خلاصه و لپ کلامش می شه : زمان رفت و برگشت هر بسته اطلاعات بین سیستم شما و اون سرور یا هر جایی که دارید بهش وصل میشید.

که بر حسب واحد پیشوندی میلی ثانیه محاسبه میشه. چند مثال.
شما از Default gateway خود (192.168.1.1 ) که کنسول مودم شماست اگر پینگ بگیرید 1ms نشان می دهد. چطور!؟؟؟ به علت اینکه مودم شما در شبکه داخلی شماست و آفلاین هست !!

چیزی که آفلاین باشه قاعدتا Instant بوده و اصلا زمانی طول نمی کشد. اما خب زبان کامپیوتر می گه 1ms .:cool:

از یاهو پینگ بگیرید... سیستم شما به تعدادی که می خواهید Packet یا بسته به سرور یاهو می فرستد و باز می گرداند در نتیجه تایم رفت + تایم برگشت می شود پینگ شما از یاهو.

یه جز تخمی بودن نت کشور عزیزمان ایران که هوز مثل خر تو گل +ADSL2 گیر کرده ایم ( که تازه برای ما فرقی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتیه..چون ADSL تا 2 مگ بیشتر ظرفیت نداره و سرعت نت ایران هم همین حدوده برای 90 درصد مردم و +ADSL2 تا 8 مگ )
و بقیه دنیا از اینترنت Cable با خط فیبر نوری که حداقل سرعت آن در تعرفه هایشان 30 مگ هست لذت می برند. یکی از دلایل بالا بودن پینگ ایران سیستم هیتلرینگ هست. که هر پکت در راه رفت و آمد Inspect میشه و همین قضیه کندی به وجود میاره.
رایتل تازه 3g رو موقعی به ایران آورد با اون قیمت های فضایی ( با اون پول میشه از پارس آنلاین Dedicate گرفت..) که دنیا به 4g پیوسته...

بقیه دنیا تو توالت هم اینترنت دارند ( چون سیم کارتشان فراهم می کند ) و ما عشقمان این است که مودم جیبی وایمکس مبین نت بگیریم بذاریم تو جیبمون کلی هم ذوق کنیم که اینترنت داریم اگر رفتیم تو خیابون.

وقتی مناطق محروم و فقیر نشین در انگلستان که هنوز به قول خود انگلیسی ها از کابل های مسی سال 1890 استفاده می کنند حداقل Cable ندارند اما ADSL تو پلاس دارند که تا 8 مگ فراهم میکند.....................
وقتی دوست پدر بنده در کانادا که اینترنت 12 مگ داشت رو پس از تجهیز کردن خط اون منطقه به فیبر نوری به 40 مگ ارتقا دادند....

با تمام این شرایط. من که پینگ زیر 200 دارم کلی حال میکنم و به به و چه چه می کنم. :)

ممنون
من تاحالا فک میکردم پینگ بالا باشه خوبه!!!
واسه خودم حال میکردم پینگم از همه بالاتره!

Moein 58x1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان الان سرویس محدود 512 پارس افلاین سرعت دانلود روزانش حدودا چنده؟! 3 ماهه میخوام بگیرم گفتم اگه زیره 200 هست با همین وایمکس کوفتی سر کنم :(البته میدونم بستگی به منطقه و و و ... داره

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

دوستان الان سرویس محدود 512 پارس افلاین سرعت دانلود روزانش حدودا چنده؟! 3 ماهه میخوام بگیرم گفتم اگه زیره 200 هست با همین وایمکس کوفتی سر کنم :(البته میدونم بستگی به منطقه و و و ... داره

من تو روز ۱۳۰ (میانگین) . البته دانلود منیجرم به خوبی IDM نیست

یک ماه اولش رایگانه (اگه طرح رایگان تموم نشده باشه)
پس من پیشنهاد میدم ثبت نام کن . یک ماه امتحان کن (۲۵۶ با ۲ گیگ حجم میدن) اگه راضی نبودی زنگ بزن از رانژه درارند

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

چرا آخه پارس آفلاین ؟ :lol:

شرکت پارس آنلین ارتباطات شرکت خوبیه :) اگر کار دانلود دارید پشیمون نمیشید.

وایمکس هم که پول دور ریتنه در برابر اینترنت نسل دوم.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
دوستــان عــزیز سلام... بعد از مدت ها دارم پست میذارم :)
اما ای کاش از موضوع بهتری شروع میکردم...
دیدم اینجا بحث در باره پارس آنلاین هست گفتم حرفم رو بگم..

من از شما دوستان یک خواهش دارم در رابطه با این سیاست جدید پارس آنلاین...

بیاید یک کاری کنیم این سیستم تغییر ساعت اجرا نشه... به چند دلیل... یکی اینکه کسی تا ساعت 2 بیدار نمیمونه دوم اینکه کار به اسم درخواست کاربران هست من نمی دونم چه زمانی این درخواست مطرح شده و یا کی نظر سنجی شده (اگر یک دروغ نباشه) سوم اینکه با کیفیت پایین که در بازه زمانی همون 1 تا 6 داده میشد الان دیگه با این ساعت اعمال بشه خیلی به ضرر هست...

افرادی هم که میگن دانلود منجر بله با queue میشه اما به شرط اینکه از خدمات نت مطمئن باشید برای خود من بارها پیش اومده که به علت قطع شدن نت بیدار که شدم دیدم هیچی دانلود نشده و سیستم هم به همین خاطر که دانلود منجر نتونسته دانلود کنه خاموش نشده... و الان هر چند مدت مجبور به چک کردن هستم و مواقعی که دانلود مهم دارم برای کارم اون شب برای من جهنم میشه...

این دلایل شاید برای برخی سطحی باشه اما در کل میشه گفت که کیفیت پایین (قطع و وصل شدن، سرعت پایین، محدودیت دانلود حجمی و ...) و نحوه خدمات و کم فروشی و گرونی خدمات حدی داره که باید زمانی جلوش گرفته بشه... بله اگر این شرکت میومد و نا محدود با بهترین سرعت و کیفیت خدمات میداد میشد از بعضی مسایل چشم پوشی کرد...

اما این حرکت یعنی احترام نذاشتن به حقوق مصرف کننده...

من از هر طریق شده اعتراضم رو گفتم (تلفنی، حضوری، میل) اما تاثیــری نداره برای اونها... با این اوضاع نمی دونم دیگه چه کار میشه کرد...

شما رو بخــدا یک کاری کنید...

با تشکر...

Moein 58x1

Registered User
لایک‌ها
1
من تو روز ۱۳۰ (میانگین) . البته دانلود منیجرم به خوبی IDM نیست

یک ماه اولش رایگانه (اگه طرح رایگان تموم نشده باشه)
پس من پیشنهاد میدم ثبت نام کن . یک ماه امتحان کن (۲۵۶ با ۲ گیگ حجم میدن) اگه راضی نبودی زنگ بزن از رانژه درارند

چرا آخه پارس آفلاین ؟ :lol:

شرکت پارس آنلین ارتباطات شرکت خوبیه :) اگر کار دانلود دارید پشیمون نمیشید.

وایمکس هم که پول دور ریتنه در برابر اینترنت نسل دوم.
ممنونم عزیزان

راستش الان زنگ زدیم برای سرویس 512 3 ماهه جمعا 6 گیگ ترافیک طبق محاسبه خودم بدون مودم 55 در میومد (با رانژه و مالیات و کوفت و....) موقع ثبت نام گفتن 60 تومن هم هزینه سرویس وپول پیک میشه در صورتی که اصلا تو سایتشون قید نکرده بودن...ینی جمعا 115 :(

-

الانم زنگ میزنم صبانت ببینم چی میشه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ممنونم عزیزان

راستش الان زنگ زدیم برای سرویس 512 3 ماهه جمعا 6 گیگ ترافیک طبق محاسبه خودم بدون مودم 55 در میومد (با رانژه و مالیات و کوفت و....) موقع ثبت نام گفتن 60 تومن هم هزینه سرویس وپول پیک میشه در صورتی که اصلا تو سایتشون قید نکرده بودن...ینی جمعا 115 :(

-

الانم زنگ میزنم صبانت ببینم چی میشه
یک سوال.

شما که 3 ماهه 6 گیگ می خوای بگیری که معلومه اصلا استفاده ای از نت نداری.
برای چی پولتو دور بریزی از مخابرات بگیر خب.

Moein 58x1

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال.

شما که 3 ماهه 6 گیگ می خوای بگیری که معلومه اصلا استفاده ای از نت نداری.
برای چی پولتو دور بریزی از مخابرات بگیر خب.

نه اتفاقا مصرفم بالاست! الان 2 اکانت وایمکس دارم ی 128 و ی 512 که 66 دانلودشه... از نظر زمانی خیلی وقتم هدرمیره... برای ی فایل 600 مگی باید 3 ساعت وایسم :( تازه با 512اش...

الانم چون داریم جا ب جا میشیم مجبورم 3 ماهه بگیرم :(

راستی.. زنگ زدم صبانت گفت اشتراک 1 به 6 میدیم بهتون 12 گیگ هم ترافیک برای 3 ماه با رانژه 60 تومن ! بعد گفتم سرعت دانلودش برا سرویس 512 حدودا 250 کلیوبیت میده؟ گفت هیچ جا همچین چیزی نمیده ولی 128مون تا 150 میده... 2مگمون هم تا 800 :)

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نه اتفاقا مصرفم بالاست! الان 2 اکانت وایمکس دارم ی 128 و ی 512 که 66 دانلودشه... از نظر زمانی خیلی وقتم هدرمیره... برای ی فایل 600 مگی باید 3 ساعت وایسم :( تازه با 512اش...

الانم چون داریم جا ب جا میشیم مجبورم 3 ماهه بگیرم :(

راستی.. زنگ زدم صبانت گفت اشتراک 1 به 6 میدیم بهتون 12 گیگ هم ترافیک برای 3 ماه با رانژه 60 تومن ! بعد گفتم سرعت دانلودش برا سرویس 512 حدودا 250 کلیوبیت میده؟ گفت هیچ جا همچین چیزی نمیده ولی 128مون تا 150 میده... 2مگمون هم تا 800 :)

شما که دانلودر حرفه ای هستید برای چی ماهی 2 گیگ می خواهید ترافیک بخرید ؟ پارس آنلاین 512 و 256 20 گیگ داره.

وایمکس هم که تخمیه. صبانت خیلی خوبه اما مثل اینکه بچه ها تو تاپیک از دانلود شبانه ش ناراضین.

Moein 58x1

Registered User
لایک‌ها
1
شما که دانلودر حرفه ای هستید برای چی ماهی 2 گیگ می خواهید ترافیک بخرید ؟ پارس آنلاین 512 و 256 20 گیگ داره.

وایمکس هم که تخمیه. صبانت خیلی خوبه اما مثل اینکه بچه ها تو تاپیک از دانلود شبانه ش ناراضین.

اره ولی مشکل من سر اون 60 تومن سرویسیه که گفتن هرچقدم پرسیدم ک این واسه چیه جواب درست حسابی ندادن!!! این 60 تومن اصلا ربطی به مالیات و رانژه و... نداره نمیدونم برای چی میگیرن!!!

512 3ماهه با 6 گیگ ترافیک + 15 تومن رانژه و 5 مالیات میشه 53700 + 60 تومن سرویس نامعلوم

خودم چون تعریف پارسو زیاد شندیم مایل بودم از همین شرکت بگیرم ولی این 60 تومنه حالمو گرفت :(

الانم نمیدونم صبانت برای سرویس 512اش با چ سرعتی میشه دان کرد از اپراتورش پرسیدم جای اینکه سوالمو جواب بده سرعت دان 128 و 2 مگو گفت :)

512 3 ماهه با 12 گیگ ترافیک + 10 تومن رانژه و 5 مالیات 65 تومن!

به نظر شما صبانت بگیرم بهتر نیست؟! فقط مشکلم اینکه نمیدونم سرعت دانلود روزانش برا 512 چقده :(

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
چرا این 2، 3 روز هر چی فایل دانلود می کنم، خراب دانلود می شه؟؟

pars2q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو خارج اگه برای یک شرکت سرویس دهنده یک مشکلی حتی برای 1 دقیقه تو یک سال پیش بیاد مدیر اصلی اون شرکت میاد رسما بزرگ از همه معذرت خواهی میکنه و جزعیات رفع اشکال رو تو سایتش میذاره اما برای پارس افلاین و بعقیه شرکتها تو ایران دومیلیارد بار قطع بشه تویه روز چه اشکالی داره بازم قطع میشه اینهمه مشکل پیش میاد و همه اعتراض میکنند بعد چندسال بعد هنوز همون مشکلات هست و ادامه داره!! از رو هم نمیرند

acer22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان دقیقا پارس آنلاین داره چی کار میکنه؟! چرا هی آی پی ها رو عوض میکنه!
داره راه هایی رو میره که شاتل رفته.
اول تغییر ساعت دانلود
دوم Fair Use Policy
سوم هم تغییر آی پی.(این جوری نمیشه چیزی دانلود کرد!)
صبح یه فایل رو زدم واسه شب دانلود یه الان دیدم آی پی صبح با آی پی الان یکسان نیست.جفت آی پی ها هم مال ایران اند
پارس اذیت نکن دیگه

acer22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چند روزه معلوم نیست داره چی اتفاقی میافته
آی پی عوض میشه.سرعت کم میشه..

دو تا تست به فاصله 20 مین

2159927325.png2159885991.png

یه اینترنت پایدار ندارم...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این چند روزه معلوم نیست داره چی اتفاقی میافته
آی پی عوض میشه.سرعت کم میشه..

دو تا تست به فاصله 20 مین

مشاهده پیوست 199034مشاهده پیوست 199033

یه اینترنت پایدار ندارم...

سلام بر شما!:cool:

کدوم منطقه مخابراتی و کدوم شهر هستید با چه تعرفه ای ؟

منم همینطور هستم. اصلا سرعت دانلودم ثبات نداره D:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
الان دقیقا پارس آنلاین داره چی کار میکنه؟! چرا هی آی پی ها رو عوض میکنه!
داره راه هایی رو میره که شاتل رفته.
اول تغییر ساعت دانلود
دوم Fair Use Policy
سوم هم تغییر آی پی.(این جوری نمیشه چیزی دانلود کرد!)
صبح یه فایل رو زدم واسه شب دانلود یه الان دیدم آی پی صبح با آی پی الان یکسان نیست.جفت آی پی ها هم مال ایران اند
پارس اذیت نکن دیگه

سلام بر شما دوست عزیز:D

Fair Usage Policy فقط مخصوص سرویس های نا محدود شده. دیگه برای شبانه نیست. دیروز چک کردم اخبارو.

بالا