Streaming media, voice, video communications, and online gaming require more than just
raw speed
فکر کنم متن بالا نقل شده از سایت Pingtest کاملا ارزش و کارایی پینگ رو نشون میده.
پینگ تعریف بلندی داره اما خلاصه و لپ کلامش می شه : زمان رفت و برگشت هر بسته اطلاعات بین سیستم شما و اون سرور یا هر جایی که دارید بهش وصل میشید.
که بر حسب واحد پیشوندی میلی ثانیه محاسبه میشه. چند مثال.
شما از Default gateway خود (192.168.1.1 ) که کنسول مودم شماست اگر پینگ بگیرید 1ms نشان می دهد. چطور!؟؟؟ به علت اینکه مودم شما در شبکه داخلی شماست و آفلاین هست !!
چیزی که آفلاین باشه قاعدتا Instant بوده و اصلا زمانی طول نمی کشد. اما خب زبان کامپیوتر می گه 1ms .
از یاهو پینگ بگیرید... سیستم شما به تعدادی که می خواهید Packet یا بسته به سرور یاهو می فرستد و باز می گرداند در نتیجه تایم رفت + تایم برگشت می شود پینگ شما از یاهو.
یه جز تخمی بودن نت کشور عزیزمان ایران که هوز مثل خر تو گل +ADSL2 گیر کرده ایم ( که تازه برای ما فرقی نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتیه..چون ADSL تا 2 مگ بیشتر ظرفیت نداره و سرعت نت ایران هم همین حدوده برای 90 درصد مردم و +ADSL2 تا 8 مگ )
و بقیه دنیا از اینترنت Cable با خط فیبر نوری که حداقل سرعت آن در تعرفه هایشان 30 مگ هست لذت می برند. یکی از دلایل بالا بودن پینگ ایران سیستم هیتلرینگ هست. که هر پکت در راه رفت و آمد Inspect میشه و همین قضیه کندی به وجود میاره.
رایتل تازه 3g رو موقعی به ایران آورد با اون قیمت های فضایی ( با اون پول میشه از پارس آنلاین Dedicate گرفت..) که دنیا به 4g پیوسته...
بقیه دنیا تو توالت هم اینترنت دارند ( چون سیم کارتشان فراهم می کند ) و ما عشقمان این است که مودم جیبی وایمکس مبین نت بگیریم بذاریم تو جیبمون کلی هم ذوق کنیم که اینترنت داریم اگر رفتیم تو خیابون.
وقتی مناطق محروم و فقیر نشین در انگلستان که هنوز به قول خود انگلیسی ها از کابل های مسی سال 1890 استفاده می کنند حداقل Cable ندارند اما ADSL تو پلاس دارند که تا 8 مگ فراهم میکند.....................
وقتی دوست پدر بنده در کانادا که اینترنت 12 مگ داشت رو پس از تجهیز کردن خط اون منطقه به فیبر نوری به 40 مگ ارتقا دادند....
با تمام این شرایط. من که پینگ زیر 200 دارم کلی حال میکنم و به به و چه چه می کنم.