• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
شانسو میبینی توروخدا
سر هیچی !
عملش هم سنگیه لعنتی،4-5 ساعت هم طول میکشه
البته استادمون میگه مال جفت پاهای خودمم پارس،راست و دروغش پای خودش
میگه با ورزش قویش کردم

یک توصیه
بعد عمل هم فک نکن می تونی ورزش کنی
تا مدت زیادی نمیشه
اما اگه عمل کنی بهش فشار نیاری بعد ها می تونی ورزش رو ادامه بدی
یک توصیه بهت می کنم الان که ورزش رو بذار کنار تا عمل کنی بعد عمل هم بهش فشار نیار تا کاملا خوب بشه
غیر این عمل کنی بعد پشیمون میشی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
از روغن شتر مرغ استفاده كن
ممنون از حسن توجه شما

سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟
چیکار میکنه این روغنه؟

یک توصیه
بعد عمل هم فک نکن می تونی ورزش کنی
تا مدت زیادی نمیشه
اما اگه عمل کنی بهش فشار نیاری بعد ها می تونی ورزش رو ادامه بدی
یک توصیه بهت می کنم الان که ورزش رو بذار کنار تا عمل کنی بعد عمل هم بهش فشار نیار تا کاملا خوب بشه
غیر این عمل کنی بعد پشیمون میشی

مرسی؟
نمیشه ادامه بدم ولی با پام کار نکنم اصلا؟ یعنی ضربات پا تعطیل

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مرسی؟

سلام دوست عزیز
ایشالله که سلامتی پاتو زودتر به دست میاری
ببین توی محلی که بیمه ورزشی میگرن توی هر استانی مکانش فرق میکنه جدیدا دکترهای متخصص ورزشی آوردن که هزینه کمتریم نسبت به بیرون میگیرن فکر کنم ویزیتش 5-6 تومن که حتما باید کارت بیمه داشته باشی
دکتراش متخصص بیماری های و آسیب های ورزشین از ارتوپد بگیر تا تغذیه و روانشناسی ورزشی
پیش اونا برو و یه مشاوره ای هم از اونا بگیر
یه سوال دیگه که خیلی متعجبم کرده اینکه رباط صلیبی جلوی زانوت پاره شده و تو الان راحت داری به ورزشت اونم کیوکوشین ادامه میدی؟! اونم فقط توی حرکات سنگین درد میگیره؟!
یه مشاوره برادرانم بهت میدم اینکه زیاد حرف این دکترارو جدی نگیر
یه بنده خدایی ما داشتیم دکترا بهش گفته بودن تا یه هفته دیگه میمیری الان طرف سه سال هر هفته میره کوه و ورزش و سرو مرو گنده داره زندگیشو میکنه
یه بنده خدایی هم از دوستان توی فوتسال گرم نمیکنه و توی بازو زانوش میپیچه بهش میگن حتما باید عمل کنی عمل نکرد یه یه سالی میشه ورزش نمیکنه الان خیلی خوب شده و دوباره شروع کرده به ورزش
نه لنگ میزنه نه هیچی کاملا عادی
یکی دو مورد دیگم اینجوری بوده مثل همین استاد میلاد خودمون و خودم که خدا را شکر نیاز به عمل نبوده
من که یک سال اتراحت خوردم ولی از 7 -8 تومین ماه شروع کردم دوباره به ورزش هیچ مشکلی هم ندارم
فقط امیدوارم همه ورزشکارای میهن عزیزمان و همه شما دوستان عزیز همیشه سالم و سلامت و موفق باشید و از خدا موفقیت و سلامتی شما عزیزان را خواستارم
ایشالله که خوب میشی زیاد بهش فکر نکن
یا علی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوست عزیز
ایشالله که سلامتی پاتو زودتر به دست میاری
ببین توی محلی که بیمه ورزشی میگرن توی هر استانی مکانش فرق میکنه جدیدا دکترهای متخصص ورزشی آوردن که هزینه کمتریم نسبت به بیرون میگیرن فکر کنم ویزیتش 5-6 تومن که حتما باید کارت بیمه داشته باشی
دکتراش متخصص بیماری های و آسیب های ورزشین از ارتوپد بگیر تا تغذیه و روانشناسی ورزشی
پیش اونا برو و یه مشاوره ای هم از اونا بگیر
یه سوال دیگه که خیلی متعجبم کرده اینکه رباط صلیبی جلوی زانوت پاره شده و تو الان راحت داری به ورزشت اونم کیوکوشین ادامه میدی؟! اونم فقط توی حرکات سنگین درد میگیره؟!
یه مشاوره برادرانم بهت میدم اینکه زیاد حرف این دکترارو جدی نگیر
یه بنده خدایی ما داشتیم دکترا بهش گفته بودن تا یه هفته دیگه میمیری الان طرف سه سال هر هفته میره کوه و ورزش و سرو مرو گنده داره زندگیشو میکنه
یه بنده خدایی هم از دوستان توی فوتسال گرم نمیکنه و توی بازو زانوش میپیچه بهش میگن حتما باید عمل کنی عمل نکرد یه یه سالی میشه ورزش نمیکنه الان خیلی خوب شده و دوباره شروع کرده به ورزش
نه لنگ میزنه نه هیچی کاملا عادی
یکی دو مورد دیگم اینجوری بوده مثل همین استاد میلاد خودمون و خودم که خدا را شکر نیاز به عمل نبوده
من که یک سال اتراحت خوردم ولی از 7 -8 تومین ماه شروع کردم دوباره به ورزش هیچ مشکلی هم ندارم
فقط امیدوارم همه ورزشکارای میهن عزیزمان و همه شما دوستان عزیز همیشه سالم و سلامت و موفق باشید و از خدا موفقیت و سلامتی شما عزیزان را خواستارم
ایشالله که خوب میشی زیاد بهش فکر نکن
یا علی

مرسی از جواب دلگرم کنندت دوست من :)
والا تو جواب ام آر آی من اومده پارگی
خودمم تعجب کردم،چون شنیدم کسی که رباطش پاره بشه حتی راه رفتن عادی هم یه مقدار کمی مشکل داره،اما من نه،حتی خیلی سبک گدان هم میزدم با پام !
تابستون تقریبا هفته ای 60 کیلومتر هم دوچرخه سواری میکردم،البته بعدش یه مختصر درد میگرفت که شب تا صبح میخوابیدم تموم میشد معمولا
نمیدونم واقعا،کسی که رباطش پاره بشه ممکنه اینجوری باشه ؟
نسبت به اوایل خیلی بهتر شدم،یعنی میتونم بگم هر هفته از هفته ی قبل بهتر شده
با این اوصاف به نظر شما پارگی هستش یا کشیدگی ؟
کسی رو میشناسین که رباطش پاره شده باشه که ازش بپرسم ببینم دردش در چه حد بوده ؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مرسی از جواب دلگرم کنندت دوست من :)
والا تو جواب ام آر آی من اومده پارگی
خودمم تعجب کردم،چون شنیدم کسی که رباطش پاره بشه حتی راه رفتن عادی هم یه مقدار کمی مشکل داره،اما من نه،حتی خیلی سبک گدان هم میزدم با پام !
تابستون تقریبا هفته ای 60 کیلومتر هم دوچرخه سواری میکردم،البته بعدش یه مختصر درد میگرفت که شب تا صبح میخوابیدم تموم میشد معمولا
نمیدونم واقعا،کسی که رباطش پاره بشه ممکنه اینجوری باشه ؟
نسبت به اوایل خیلی بهتر شدم،یعنی میتونم بگم هر هفته از هفته ی قبل بهتر شده
با این اوصاف به نظر شما پارگی هستش یا کشیدگی ؟
کسی رو میشناسین که رباطش پاره شده باشه که ازش بپرسم ببینم دردش در چه حد بوده ؟
والله دوست عزیز نه کسی رو نمیشناسم کشیدگی یا پارگیم نمیتونم بگم ولی خوب حدسم اینه که ایشالله پارگی باشه!
شما بهتره یه مدت قید ورزشو بزنی و به پاهات استراحت بدی تو این مدت سعی کن بالاتنتو قوی کنی
چهارزانو اصلا نشین من همین الانشم توی چهارزانو نشتسن زیاد مشکل دارم
همون دکترهای متخصص ورزشی که بری بهتر میتونن کمکت کنن
تازه من که زانوم آسیب دیده بود دکتر بهم گفته بود سربالایی نرم چهرا زانو و این جور جورا نشینم و همچینین گفت حرکات چرخشی مثله همون دوچرخه را انجام ندم اون موقع انجام ندادم ولی الانم مثه خودت دوچرخه سواری میکنم توپ
ایشالله که مشکلت جدی نباشه
البته مشکل من کشیدگی و ضعیف شدن مینسک بود که دکتر گفت اگه دیرتر میامدی باید میرفتی زیر عمل با 3-4 میلیون هزینه!!
گفت یه سال استراحت به اضافه 10 جلسه فیزیوتراپی که به نظرم خیلی مفید بود مخصوصا نرمش هاش که الانم انجام میدم بعدش گفت اکه بعده یه سال خوب شد که شکر وگرنه باید عمل بشی
الانم که خوب شده خدا را شکر به نظر من هم بهترین گزینه اگه مشکلت جدی نباشه استراحت
موفق باشی
یا علی

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟
چیکار میکنه این روغنه؟

مرسی؟

خوبه اینجا یه خاطره از کیوکوشین بگم
من دوستم تو مسابقات استانی کیوکوشین
حریفش با پاشنه پا گذاشت تو فکش و فکش از سه ناحیه شکست
دکتر بهش گفته بود تا حداقل 6 ماه نباید ورزش کنی
ولی دوستم 2 ماه نگذشت مثه مرد اومد باشگاه کار کرد
در کل اگه علاقه داشته باشی حتی اگه مصدومم باشی اراده داشته باشی میتونی بیای سبک کار کنی
ولی با توجه به این که جای حساسیت اسیب دیده حتما پیش یه دکتر متخصص ورزشی برو
وگرنه در اینده که سنت یه مقدار بالا بره واست مشکل پیش میاد!!!!
یا حق

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان یه سوال تخصصی
چرا ژاپنی ها یا بهتر بگم همون سامورایی ها شمشیر کاتانا و واکیزاشی شونو برعکس به کمر میبندند
در حالی که بقیه سبک ها و کشور ها شمشیر شون موقع بستن به کمر سمت تیزش رو به پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا چون سوال تخصصی هست جواب تخصصی هم بدین
ممنون منتظرم

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
دوستان یه سوال تخصصی
چرا ژاپنی ها یا بهتر بگم همون سامورایی ها شمشیر کاتانا و واکیزاشی شونو برعکس به کمر میبندند
در حالی که بقیه سبک ها و کشور ها شمشیر شون موقع بستن به کمر سمت تیزش رو به پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا چون سوال تخصصی هست جواب تخصصی هم بدین
ممنون منتظرم

دوست عزیز، در این خصوص چند تا مطلب میگم امیدوارم همونطور که میخواین مطالب تخصصی باشن :blush:

خدممتون عرض کنم که قبل از هر چیزی باید به این نکته توجه کنیم که بین کاتانا بستن ژاپنی ها و شمشیر بستن بقیه مردم در کشورهای دیگه تفاوت خاصی وجود داره. ژاپنی ها کاتانا رو از زیر اوبی (Obi / کمربند) رد میکنن در صورتی که در بقیه کشورها یا شمشیر رو به دست مگیرن یا با بند به کمر میبندن یا ... (ضمن اینکه در این مقایسه باید به شکل و انحنا داشتن یا نداشتن شمشیر ها هم توجه کنیم). با توجه به این نکته میتونیم یکی از دلایل رو، انجام راحت تر نوکیتسکه (Nukitsuke / بیرون کشیدن شمشیر از غلاف) بدونیم. در نظر بگیرید انحنای کاتانا شما یا بهتر بگم تیغه کاتانا رو به پایین باشه و به این شکل از زیر کمربند هم رد شده باشه. حالا میخوایم شمشیرو از غلاف خارج کنیم. مطمئناً کار خیلی سختیه! باید به شکل نامتعارفی دستتون رو به سمت بالا ببرید. در کنار سختی، نحوه گرفتن دسته شمشیر (سوکا) در این حالت برعکسه به طوری که حتی وقتی با سختی شمشیرو از غلاف خارج کنید به خاطر حالت غلط مچ دستتون نمیتونید حرکت مؤثری با شمشیرتون انجام بدید و این حرکت قطعاً قدرت و سرعت نخواهد داشت. حتی زاویه خارج شدن کاتانا هم درست نیس، و نتیجه همه اینا اینه که شما تا بخواین شمشیر رو در حالتی که تیغه به سمت پایین هست از غلاف خارج کنید، حریف کار شما رو ساخته. سختی بعدی رو زمانی تجربه میکنید که وقت برگردوندن دوباره شمشیر به غلاف باشه که بهش نوتو (Noto) میگن. ژاپنی ها موقع نوتو کردن هیچ وقت به شمشیر و غلافشون نگاه هم نمیکنن. و این نوتو کردن حرفه ای، بی دردسر و راحت فقط در شرایطی که تیغه به سمت بالا باشه امکان پذیره. و گرنه در شرایط تیغه به سمت پایین، نه تنها نمیتونید نوتو کنید بلکه خطر صدمه زدن به دست خودتون هم خیلی خیلی بیشتر میشه. مورد بعدی هم اینه که موقع بیرون کشیدن شمشیر یا غلاف کردنش وقتی تیغه به سمت پایین باشه احتمال صدمه زدن به قسمت داخلی سایا (غلاف) بیشتر میشه.

ژاپنی ها یه شمشیر دارن که در شرایطی اونو به سمت پایین میبندن، اونم تاچی هست. تاچی نسبت به کاتانا تیغه بلند تری داره و انحناش هم بیشتره. زمانی که با زره (Yoroi) و سوار بر اسب هستن تاچی رو برعکس میبندن (به وسیله بند به زره متصل میشه)، یعنی تیغه به سمت پایینه. چرا؟ چون در این وضعیت بیرون کشیدن تاچی از غلاف راحت تره و بر عکسِ بستن کاتانا رو به بالا، سر و گردن اسب در مسیر بیرون کشیدن شمشیر قرار نمیگیره.

خارج از تمام این بحث ها، من مطلبی رو هم در جایی خوندم که میتونه جالب باشه. برای مثال در ای آی دو و سبک موسوجیکیدن همیشه تیغه شمشیر به سمت خود شماست. چه موقع احترام به استاد که شمشیر سمت راست شماست و چه در زمان احترام به شمشیر که شمشیر روبروی شماست و در موقع بستن شمشیر به کمر که تیغه به سمت بالاست. اون مطلب به این نکته اشاره میکرد که این امر برای فرد، یادآور اینه که این دنیا فانیه و با مرگ فاصله ای نداره.
این نکته رو هم چون جالب بود برای خودم براتون گفتم شاید توی مقوله تخصصی که گفتید نگنجه. نمیدونم تا چه حد مفید و تخصصی بوده مطالبم. :)

با تشکر. :happy:

Last edited:

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا/خانم لیا ممنون واقعا تشکر میکنم که واسه ی جواب بنده اینقدر زحمت کشیدین و تایپ کردین:rolleyes:
از دوستان دیگه خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در مورد این سوال من دارن بیان کنند
منتظر پاسخ های شما دوستان و استادان هستم
لیا جان بازم ممنون:)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک کنم lya جان به اندازه کافی توضیح داده باشن
بازم از ایشون ممنونم!!!!

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
آقا/خانم لیا ممنون واقعا تشکر میکنم که واسه ی جواب بنده اینقدر زحمت کشیدین و تایپ کردین:rolleyes:
از دوستان دیگه خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در مورد این سوال من دارن بیان کنند
منتظر پاسخ های شما دوستان و استادان هستم
لیا جان بازم ممنون:)

من وحید هستم :D
خواهش میکنم دوست من، امیدوارم که مطالبم درست بوده باشه :blush:

فک کنم lya جان به اندازه کافی توضیح داده باشن
بازم از ایشون ممنونم!!!!

خواهش میکنم، دوست عزیز :blush:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز، در این خصوص چند تا مطلب میگم امیدوارم همونطور که میخواین مطالب تخصصی باشن :blush:

خدممتون عرض کنم که قبل از هر چیزی باید به این نکته توجه کنیم که بین کاتانا بستن ژاپنی ها و شمشیر بستن بقیه مردم در کشورهای دیگه تفاوت خاصی وجود داره. ژاپنی ها کاتانا رو از زیر اوبی (Obi / کمربند) رد میکنن در صورتی که در بقیه کشورها یا شمشیر رو به دست مگیرن یا با بند به کمر میبندن یا ... (ضمن اینکه در این مقایسه باید به شکل و انحنا داشتن یا نداشتن شمشیر ها هم توجه کنیم). با توجه به این نکته میتونیم یکی از دلایل رو، انجام راحت تر نوکیتسکه (Nukitsuke / بیرون کشیدن شمشیر از غلاف) بدونیم. در نظر بگیرید انحنای کاتانا شما یا بهتر بگم تیغه کاتانا رو به پایین باشه و به این شکل از زیر کمربند هم رد شده باشه. حالا میخوایم شمشیرو از غلاف خارج کنیم. مطمئناً کار خیلی سختیه! باید به شکل نامتعارفی دستتون رو به سمت بالا ببرید. در کنار سختی، نحوه گرفتن دسته شمشیر (سوکا) در این حالت برعکسه به طوری که حتی وقتی با سختی شمشیرو از غلاف خارج کنید به خاطر حالت غلط مچ دستتون نمیتونید حرکت مؤثری با شمشیرتون انجام بدید و این حرکت قطعاً قدرت و سرعت نخواهد داشت. حتی زاویه خارج شدن کاتانا هم درست نیس، و نتیجه همه اینا اینه که شما تا بخواین شمشیر رو در حالتی که تیغه به سمت پایین هست از غلاف خارج کنید، حریف کار شما رو ساخته. سختی بعدی رو زمانی تجربه میکنید که وقت برگردوندن دوباره شمشیر به غلاف باشه که بهش نوتو (Noto) میگن. ژاپنی ها موقع نوتو کردن هیچ وقت به شمشیر و غلافشون نگاه هم نمیکنن. و این نوتو کردن حرفه ای، بی دردسر و راحت فقط در شرایطی که تیغه به سمت بالا باشه امکان پذیره. و گرنه در شرایط تیغه به سمت پایین، نه تنها نمیتونید نوتو کنید بلکه خطر صدمه زدن به دست خودتون هم خیلی خیلی بیشتر میشه. مورد بعدی هم اینه که موقع بیرون کشیدن شمشیر یا غلاف کردنش وقتی تیغه به سمت پایین باشه احتمال صدمه زدن به قسمت داخلی سایا (غلاف) بیشتر میشه.

ژاپنی ها یه شمشیر دارن که در شرایطی اونو به سمت پایین میبندن، اونم تاچی هست. تاچی نسبت به کاتانا تیغه بلند تری داره و انحناش هم بیشتره. زمانی که با زره (Yoroi) و سوار بر اسب هستن تاچی رو برعکس میبندن (به وسیله بند به زره متصل میشه)، یعنی تیغه به سمت پایینه. چرا؟ چون در این وضعیت بیرون کشیدن تاچی از غلاف راحت تره و بر عکسِ بستن کاتانا رو به بالا، سر و گردن اسب در مسیر بیرون کشیدن شمشیر قرار نمیگیره.

خارج از تمام این بحث ها، من مطلبی رو هم در جایی خوندم که میتونه جالب باشه. برای مثال در ای آی دو و سبک موسوجیکیدن همیشه تیغه شمشیر به سمت خود شماست. چه موقع احترام به استاد که شمشیر سمت راست شماست و چه در زمان احترام به شمشیر که شمشیر روبروی شماست و در موقع بستن شمشیر به کمر که تیغه به سمت بالاست. اون مطلب به این نکته اشاره میکرد که این امر برای فرد، یادآور اینه که این دنیا فانیه و با مرگ فاصله ای نداره.
این نکته رو هم چون جالب بود برای خودم براتون گفتم شاید توی مقوله تخصصی که گفتید نگنجه. نمیدونم تا چه حد مفید و تخصصی بوده مطالبم. :)

با تشکر. :happy:

با تشکر از فعالیت شما

• Like
Reactions: lya

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان تایک رو بالا نگه دارید

ممنون از حسن توجه همه دوستان

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوبه اینجا یه خاطره از کیوکوشین بگم
من دوستم تو مسابقات استانی کیوکوشین
حریفش با پاشنه پا گذاشت تو فکش و فکش از سه ناحیه شکست
دکتر بهش گفته بود تا حداقل 6 ماه نباید ورزش کنی
ولی دوستم 2 ماه نگذشت مثه مرد اومد باشگاه کار کرد
در کل اگه علاقه داشته باشی حتی اگه مصدومم باشی اراده داشته باشی میتونی بیای سبک کار کنی
ولی با توجه به این که جای حساسیت اسیب دیده حتما پیش یه دکتر متخصص ورزشی برو
وگرنه در اینده که سنت یه مقدار بالا بره واست مشکل پیش میاد!!!!
یا حق

جالب بوذ

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان عزیز
فرق بین ناک اوت و ناک دان در رشته هایی مثل کیک بوکسینگ چیه ؟

بالا