• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ان شا الله وقتی که دلار شد 5000 تومن شاهد روند کاهشی قیمت ارز و رسیدن دلار به 4500 تومن خواهیم بود.

ایشالا .....

--------------------

از 1 مهر صعودیه ... کی کاهش پیدا میکنه؟

candlestick-dollar.png

------------
دوستانی که میگفتن بالار و پایین اومدن دلار علت داره و همینطوری نیست
الان علت بالا رفتنه چی بود ؟؟؟ تهدیدا ریاد شدن ؟؟ تحریمای جدید اومده؟؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
ایشالا .....

--------------------

از 1 مهر صعودیه ... کی کاهش پیدا میکنه؟

candlestick-dollar.png

------------

عزیز همه تاپیک برای علت بالا رفتن دلار صرف شده ! اگر برگردید بخونید دیگه هی تکرار نمیشه ... !

خلاصه

چاپ کردن زیاد (بی رویه ) ریال = افزایش نقدینگی

افزایش نقدینگی =قدرت خرید بیشتر = واردات بیشتر =نیاز به ارز بیشتر برای این واردات و خروج سرمایه = کاهش ارزش پول ملی

کاهش ارزش پول ملی = افزایش قیمت اجناس خارجی و کالاهای داخلی که وابسته هستند به نرخ ارز

سرمایه های راکد که از این افزایش نقدینگی بوجود امده هم دلیلی دیگه در زمان نبود مکانی برای سرمایه گذاری (مثل تولید) که به سمت بازار ارز یره ...

و بعد همه اینها که انجام شد ... حالا نوبت تحریم هاست که ذخایر ارزی و ورود ارز به کشور رو کاهش بدن و کشور با کمبود ارز برای واردات و این سرمایه گذاری روی ارز و ... مواجه بشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ان شا الله وقتی که دلار شد 5000 تومن شاهد روند کاهشی قیمت ارز و رسیدن دلار به 4500 تومن خواهیم بود.

در حال حاضر قیمت اصلا مهم نیست ، تا از ریشه مشکل حل نشه کاهشی در کار نخواهد بود و نا بینهایت میتونه افزایش پیدا کنه! :(

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
------------

علت داره دوست من ولی تغییر قیمت در ایران علتش در حد علم و دانش ما نیست و ناشناخته است و جزو اسرار عالم هست. اقتصاددانها میگن عرضه و تقاضا هست اما این حرفها همیشه برای بعد از حادثه هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
عزیز همه تاپیک برای علت بالا رفتن دلار صرف شده ! اگر برگردید بخونید دیگه هی تکرار نمیشه ... !

خلاصه

چاپ کردن زیاد (بی رویه ) ریال = افزایش نقدینگی

افزایش نقدینگی =قدرت خرید بیشتر = واردات بیشتر =نیاز به ارز بیشتر برای این واردات و خروج سرمایه = کاهش ارزش پول ملی

کاهش ارزش پول ملی = افزایش قیمت اجناس خارجی و کالاهای داخلی که وابسته هستند به نرخ ارز

سرمایه های راکد که از این افزایش نقدینگی بوجود امده هم دلیلی دیگه در زمان نبود مکانی برای سرمایه گذاری (مثل تولید) که به سمت بازار ارز یره ...

و بعد همه اینها که انجام شد ... حالا نوبت تحریم هاست که ذخایر ارزی و ورود ارز به کشور رو کاهش بدن و کشور با کمبود ارز برای واردات و این سرمایه گذاری روی ارز و ... مواجه بشه.

چند تا از دلایل داخلی رو دیدم...

حکم آیت الله نوری درباره دلالی ارز و سکه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
چند تا از دلایل داخلی رو دیدم...

حکم آیت الله نوری درباره دلالی ارز و سکه

منظور؟

کاش از ایت الله نوری استفتا میکردید کسی که بخاطر گرفتن یارانه و پولهای باد اورده ! از سیاستهای غلط اقتصادی حمایت کرده و فقط خودش رو دیده گرفتن این یارانه ؟ حرام است یا حلال ؟!

و بعد میپرسیدید اگر من 10 میلیون پس انداز دارم ! ... و میخوام خودرویی 4 ماه دیگه بخرم ... به این قصد برم ارز بخرم که 4 ماه دیگه بتونم همون خودرو رو که به ارزش ارز بالا رفته بخرم حکمش چیست؟

saeedhashemee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتها قیمت رو دقیق نمیزنند تازه اگر کسی الان به نرخ 3200 دلار بخوات میگند نداریم

ساعت 13 دلار 3350 قیمت دلار فروشهای دوره گر

hamidiri

Registered User
لایک‌ها
7
شیراز که فروش ندارن صرافیا
دست فروشا هر چی زورشون برسه :|

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
شیراز که فروش ندارن صرافیا
دست فروشا هر چی زورشون برسه :|

آره
رفیق من رفته بود زند میگفت صرافی میگه فقط خرید !! همه هم دارن میفروشن ! فقط از مردم همونجا میتونی بخری !!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
آیا تحلیلها و نظرات ذیل متعلق به شماست؟

شما کامنت های بالاترین رو ورداشتی اینجا کپی پیست کردی که چیو نشون بدی؟

همه میدونن که اینها خودشون هم در این گرونی ها تاثیر گذار بودن
وقتی ممد بانکی معروف که عامل بانک مرکزی است را به بازار سبزه میدان میفرستادند و دلار را همانروز با نرخ بالاتری میخرید که جو را ملتهب کند خب این معنی اش چه میشود؟

وقتی درست در روزهای قبل از واریز یارانه دلار به شکل عجیب و غریبی بالا میرفت ایا معنی جز ماهیگیری دولت از این اب گلالود داشت؟

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
یه عزیز دلی چند روز پیش اینجا گفته بود که اگه 3 تومن بشه مردم ایران با زیمباوه فرق دارن و ال و بل میشه. میخوام بگم دلار شده 3300، شما که ایرانی با غیرتی و خونت از همه دنیا رنگی تره، اگه مردی برو جلو مجلس خودتو آتیش بزن...

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
آخرین ساعت به روز رسانی صرافی جلالی‌==13:20

دلار: 3290

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شما کامنت های بالاترین رو ورداشتی اینجا کپی پیست کردی که چیو نشون بدی؟

همه میدونن که اینها خودشون هم در این گرونی ها تاثیر گذار بودن
وقتی ممد بانکی معروف که عامل بانک مرکزی است را به بازار سبزه میدان میفرستادند و دلار را همانروز با نرخ بالاتری میخرید که جو را ملتهب کند خب این معنی اش چه میشود؟

وقتی درست در روزهای قبل از واریز یارانه دلار به شکل عجیب و غریبی بالا میرفت ایا معنی جز ماهیگیری دولت از این اب گلالود داشت؟

سناریو دیگه ای هم میشه در نظر گرفت ... ! اینکه دولت قصد جمع اوری دلار رو داشته برای اینکه میدونه در اینده دلاری نداره و اگر به این قیمت ها جمع نکنه ! مردم جمع میکنن و بعد به هزار زور و زحمت به قیمت های نجومی هم نمیشه از دست مردم کشید بیرون.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
یه عزیز دلی چند روز پیش اینجا گفته بود که اگه 3 تومن بشه مردم ایران با زیمباوه فرق دارن و ال و بل میشه. میخوام بگم دلار شده 3300، شما که ایرانی با غیرتی و خونت از همه دنیا رنگی تره، اگه مردی برو جلو مجلس خودتو آتیش بزن...

آتیش بزنه که جی بشه؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من. من ادعایی ندارم ولی سالها تو فارکس تحلیل تکنیکال میکردم و تا تهشو رفتم، و به این نتیجه رسیدم تحلیل تکنیکال اگر کلا بیخود نباشه حداقل تو ایران مطمئنم جواب نمیده.

اقا شما میگی جواب نمیده ما انجام دادیم و جواب داد
تو اگه تحلیل تکنیکال کار کرده باشی و سالها تو فارکس باشی میدونی معنی اعداد روانی چی هست

من هم نگفتم دلار نمیتونه این اعداد رو بشکونه اما خود شما هم میدونی که گاهی اوقات حرکت فاندیمنتال بازار میتونه چندین مقاومت یا حمایت رو بشکونه

شما قبول نداشته باش برادر من---کار خودتو بکن

بالا