hoorsa
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
- نوشتهها
- 2,505
- لایکها
- 1,705
چرا دلار و طلا باهم میرن بالا؟
تو ایران دلار و طلا به همدیگه وابستن
ولی در اصل با بالارفتن دلار باید طلا بیاد پایین
چرا دلار و طلا باهم میرن بالا؟
ان شا الله وقتی که دلار شد 5000 تومن شاهد روند کاهشی قیمت ارز و رسیدن دلار به 4500 تومن خواهیم بود.
اینم اروری که میده
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
ایشالا .....
--------------------
از 1 مهر صعودیه ... کی کاهش پیدا میکنه؟
![]()
------------
دوستانی که میگفتن بالار و پایین اومدن دلار علت داره و همینطوری نیست
الان علت بالا رفتنه چی بود ؟؟؟ تهدیدا ریاد شدن ؟؟ تحریمای جدید اومده؟؟
ان شا الله وقتی که دلار شد 5000 تومن شاهد روند کاهشی قیمت ارز و رسیدن دلار به 4500 تومن خواهیم بود.
------------
دوستانی که میگفتن بالار و پایین اومدن دلار علت داره و همینطوری نیست
الان علت بالا رفتنه چی بود ؟؟؟ تهدیدا ریاد شدن ؟؟ تحریمای جدید اومده؟؟
عزیز همه تاپیک برای علت بالا رفتن دلار صرف شده ! اگر برگردید بخونید دیگه هی تکرار نمیشه ... !
خلاصه
چاپ کردن زیاد (بی رویه ) ریال = افزایش نقدینگی
افزایش نقدینگی =قدرت خرید بیشتر = واردات بیشتر =نیاز به ارز بیشتر برای این واردات و خروج سرمایه = کاهش ارزش پول ملی
کاهش ارزش پول ملی = افزایش قیمت اجناس خارجی و کالاهای داخلی که وابسته هستند به نرخ ارز
سرمایه های راکد که از این افزایش نقدینگی بوجود امده هم دلیلی دیگه در زمان نبود مکانی برای سرمایه گذاری (مثل تولید) که به سمت بازار ارز یره ...
و بعد همه اینها که انجام شد ... حالا نوبت تحریم هاست که ذخایر ارزی و ورود ارز به کشور رو کاهش بدن و کشور با کمبود ارز برای واردات و این سرمایه گذاری روی ارز و ... مواجه بشه.
چند تا از دلایل داخلی رو دیدم...
حکم آیت الله نوری درباره دلالی ارز و سکه
پس مشکل نقدینگی اینا چقدره؟
مگه حقوق کارگرای کارخونه چقدر میشه که نمیدن اگه این رقما چیزی نیست!؟
شیراز که فروش ندارن صرافیا
دست فروشا هر چی زورشون برسه :|
شیراز که فروش ندارن صرافیا
دست فروشا هر چی زورشون برسه :|
آیا تحلیلها و نظرات ذیل متعلق به شماست؟
شما کامنت های بالاترین رو ورداشتی اینجا کپی پیست کردی که چیو نشون بدی؟
همه میدونن که اینها خودشون هم در این گرونی ها تاثیر گذار بودن
وقتی ممد بانکی معروف که عامل بانک مرکزی است را به بازار سبزه میدان میفرستادند و دلار را همانروز با نرخ بالاتری میخرید که جو را ملتهب کند خب این معنی اش چه میشود؟
وقتی درست در روزهای قبل از واریز یارانه دلار به شکل عجیب و غریبی بالا میرفت ایا معنی جز ماهیگیری دولت از این اب گلالود داشت؟
یه عزیز دلی چند روز پیش اینجا گفته بود که اگه 3 تومن بشه مردم ایران با زیمباوه فرق دارن و ال و بل میشه. میخوام بگم دلار شده 3300، شما که ایرانی با غیرتی و خونت از همه دنیا رنگی تره، اگه مردی برو جلو مجلس خودتو آتیش بزن...
دوستان pulp و jayjay که دیروز میگفتید 3100 تا 3200 مقاومت روانی هست و جامعه به راحتی قبول نمیکنه و هزار تا استدلال آوردید، الان بیاید جواب بدید؟ دیدید حرف من درست بود و اینها همه کشکه تو ایران؟! این مقاومتها وقتی شما تو خواب بودید شکسته شد!!! صبح که از خواب پاشدید دیدید که مقاومت شکسته شده . آقا این حرفها برای ایران نیست برادر من. من ادعایی ندارم ولی سالها تو فارکس تحلیل تکنیکال میکردم و تا تهشو رفتم، و به این نتیجه رسیدم تحلیل تکنیکال اگر کلا بیخود نباشه حداقل تو ایران مطمئنم جواب نمیده.