• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
این قضیه تکاوری خیلی لوث شده ... توجه داشته باشید که :

تکاور شغلش اینه ! سالها آموزش میبینه ! از این راه نون میخوره ! در این راه کشته میشه !
قضیه ما با اونا فرق داره ... احساسی نباشید / مثل اینه که خودمون رو با نینجاهای 500 سال پیش مقایسه کنیم

حواستون هست تکاورها هم تفنگ دورزن دارن ،هم مسلسل دارن ،هم کلت اصلی و یدک ،هم چاقو سنگری و یدک هم گاروت ؟ از اولی شروع میکنن ... به ندرت میشه برسن به دست خالی (پس اون چاقو چیه روی کمرشون؟)
اگر هم اینطور بشه مرگ و زندگیشون 50/50 هست (مگه ترمیناتور هستن ؟) ... تصورتون از تکاورها رو اصلاح کنید

نظامی های قرن 21 بیشتر روی سلاح گرم تمرکز دارن آخرین باری که چک کردم ! روی زنده موندن در شرایط سخت / کوه و صخره نوردی / جهت یابی / تخریبات و مواد منفجره / استتار ...
رزم تن به تن (نه 4 تن به 1 تن) هم فقط بخش کوچکی از آموزشهاشون هست و اون هم بیشتر روی خلع سلاح تمرکز داره و مبارزه چاقو به چاقو و خفه کردن و از این دست مسائل ...

در نهایت هم عده محدودی از تکاوران نخبه ما و نه همه اونها چنین توانایی هایی دارن (همه جای دنیا همینه - نه فقط ما)

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اسپری فلفل هم گزینه ی بدی نیست:happy:

بعله ... اسپری عالیه
happysmiley.gif

ولی باید مجوز داشته باشین

حالا که بحثش پیش اومد بزارین چند نکته بگم براتون :

اولا که اسپری دو نوع داره ... یه نوع مثل حشره کش میزنه ،یک نوع خطی میزنه و فاصله دورتری رو میزنه
اسپری های نظامی و دولتی معمولا از نوع دوم هستن ... نمیشه پیدا کرد راحت ولی بگردی شاید پیدا بشه

اول این که اسپری رو به هیچ عنوان نباید طرف بینه یا حتی شک کنه که پشتتون قایم کردین
بعد هم نوع اول رو از فاصله خیلی نزدیک نباید بزنین چون رو خودتون هم تاثیر میزاره ...
جهت باد هم واقعا مهمه (برای همین نوع خطی بهتره)
بهتره قبل از استفاده از اون حواس طرف رو پرت کنید ...

حالت گرفتن هم باید افقی باشه ... یعنی وسط مشت اسپری رو فرض کنید که انگشت شست روشه ،اینطوری نسبت به حالت عمودی قدرت مانور بیشتری دارید (به چپ و راست) و خلع سلاح کردنتون سخت تر هست و گرفتن دستتون و اجرای فنون قفل مفصل برای اون سخت تر میشه

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
رعایت یک سری ضوابط از وقوع شرایط خطرناک پیشگیری میکنه
مثلا اینکه قبل از خارج شدن از در خونه یا رفتن به سمت ماشین یا پیاده شدن از اون نگاهی به اطراف بندازید

در ساعات نامناسب رفت و آمد نکنید

اگر رعایت کردین و اتفاق افتاد دیگه تقصیر شما نیست ... اونوقت هم هیچ ورزش رزمی به کار نمیاد ،دفاع شخصی هم اگر غافلگیر بشید کاربرد نداره ... در این موارد اگر تنها باشید و لازم نباشه از کسی دفاع کنید ،بهترین سبک دو سرعت و پارکور هست :D

یکی از دوستان من ماه رمضون صبح زود رفته بود خرید (نوبنیاد) دو تا موتور جلوش رو گرفتن ،جیبش رو خالی کردن و حتی خریدهاشم بردن /این آدم چند سال محافظ بوده ،2 متر قدشه ،راحت 150 کیلو وزن داره ،ولی مقاومت نکرد ... چون قمه داشتن ،این آدم ترسو نیست عاقله ..... گوشی رو میشه دوباره خرید ولی سلامتی رو نمیشه خرید دوباره

این دوست من دیگه اون ساعت پیاده بیرون نمیره
دیگه مدارک غیر ضروری با خودش هرجا نمیبره که اگه بردن مجبور شه چند ماه بره دنبال المثنی
حافظه گوشیش دیگه عکس شخصی نداره و اگه داره قفله
رهگیری گوشی رو هم فعال کرده بود ... (بعدا رفت کلانتری رد سیم کارت جدید رو زدن گوشیش رو پس گرفت)

------------------------------------------------------
یک کاتانا و آمادگی ذهنی مفیدتر از 5 سال کیوکوشین هست (شوخی) :D
چرا نمیزارن ما تو خیابون کاتانا حمل کنیم آخه !؟ کجایی lya ؟ :lol:

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از مشارکت همه دوستان

هرچند نتوانستم همه مطالب دوستان رو بخونم اما مواردی مد نظر کردم

من فقط یک نکته کوتاه میگم : یه جمله از یوشیشیرو کیوموتو استادم البته در جمله پایین بجای دعوا نبرد رو به کار میبرد

دعوا نکن / دعوا نکن / دعوا نکن / دعوا نکن / باز هم اگر تونستی دعا نکن/ اما اگر دعوا کردی به کثیف ترین حالت حلش کن.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من حرفهام رو خیلی کوتاه بیان میکنم با تشکر :

اصل و پایه زرم نیاز به پیش نیاز دارد:

1. شناخت تفاوت هنر از رزم

یک نفر زمانی میتواند مفهوم یک نبرد را به خود دهد که تفاوت دو مورد بالا رو خوب درک کنه . ( تو مبارز خوبی هستی)

این رو بارها توضیح داردم در تاپیک.

2. یک مبارز خوب نمیتونه یک جنگجو خوبی باشه.

ممنون از حسن توجه دوستان

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این قضیه تکاوری خیلی لوث شده ... توجه داشته باشید که :

تکاور شغلش اینه ! سالها آموزش میبینه ! از این راه نون میخوره ! در این راه کشته میشه !
قضیه ما با اونا فرق داره ... احساسی نباشید / مثل اینه که خودمون رو با نینجاهای 500 سال پیش مقایسه کنیم

حواستون هست تکاورها هم تفنگ دورزن دارن ،هم مسلسل دارن ،هم کلت اصلی و یدک ،هم چاقو سنگری و یدک هم گاروت ؟ از اولی شروع میکنن ... به ندرت میشه برسن به دست خالی (پس اون چاقو چیه روی کمرشون؟)
اگر هم اینطور بشه مرگ و زندگیشون 50/50 هست (مگه ترمیناتور هستن ؟) ... تصورتون از تکاورها رو اصلاح کنید

نظامی های قرن 21 بیشتر روی سلاح گرم تمرکز دارن آخرین باری که چک کردم ! روی زنده موندن در شرایط سخت / کوه و صخره نوردی / جهت یابی / تخریبات و مواد منفجره / استتار ...
رزم تن به تن (نه 4 تن به 1 تن) هم فقط بخش کوچکی از آموزشهاشون هست و اون هم بیشتر روی خلع سلاح تمرکز داره و مبارزه چاقو به چاقو و خفه کردن و از این دست مسائل ...

در نهایت هم عده محدودی از تکاوران نخبه ما و نه همه اونها چنین توانایی هایی دارن (همه جای دنیا همینه - نه فقط ما)

در مورد تکاور و کاماندویی و......................... یک بار گفتم توضیح خواهم داد که چطوری به وجود اومد و........

منشا ژاپن (نینجوتسو) آموزشهای فوق پیشرفته نظامی، رزمی ، جنگی، همراه با روش های جاسوسی (هنسو جوتسو) به سربازانی متخصص و ویژه به نام نینجا

امریکا با کپی برداری از این شیوها در سال......... توسط استیون..... و به زودی توضیح خواهم داد.....

ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
من حرفهام رو خیلی کوتاه بیان میکنم با تشکر :اصل و پایه زرم نیاز به پیش نیاز دارد:1. شناخت تفاوت هنر از رزم یک نفر زمانی میتواند مفهوم یک نبرد را به خود دهد که تفاوت دو مورد بالا رو خوب درک کنه . ( تو مبارز خوبی هستی)این رو بارها توضیح داردم در تاپیک.2. یک مبارز خوب نمیتونه یک جنگجو خوبی باشه.ممنون از حسن توجه دوستان
سلام.شما برای اینکه تبدیل به یک جنگجو بشیم چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.شما برای اینکه تبدیل به یک جنگجو بشیم چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ با تشکر

نکته خوبی اشاره کردی

چون برای شما سوال پیش اومده که فرق یک مبارزه با شیوه و روش جنگیدن چی هست . بسیار خوب و عالی سوال شما

حال جواب رو میزاریم به عده خود و دوستان : ببینیم اول قضاوت خود شما و دوستان چی هست؟

پس فرق یک مبارز با یک جنگجو چی هست؟

همه دوستان شرکت کنن

با تشکر بسیار فراوان و نکته بینی شما نسبت به مطالب

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
منظور استاد شینوبی اینه که بریم همگی نینجا بشیم

دوست گرامی من یک بار در پست خصوصی به شما تذکر دادم و در صورت تکرار در تاپیک ریپورت خواهید شد. با احترام...............

بنده هیچ گاه در این جا شیوه و روش خودم را رسوخ ندادم .

بار اول هم نیست با افرادی مثل شما در اینجا برخورد میکنم:hmm:

من حتی در آخر تمام پستهای برای همه دوستان احترام قانل میشم.

شما جایگاه محترمی در اینجا دارید اما بی احترامی و زیاده روی نکنید

ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
فرق یک مبارز با یک جنگجو چی هست؟
به نظر من هدف مبارز،شکستن مقاومت حریف و منصرف کردنش از ادامه ی مبارزه هست؛ولی جنگجو اول برای کشته نشدن،دوم برای کشتن حریف میجنگه.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
این حرفا چیه ... من خود آقای آف تاپیکم به روی خودمم نمیارم :lol:

مبارک باشه ،جای ما رو هم خالی کن رفیق
چند میلیون آب میخوره ؟ من تمام مشکی دوست دارم ،با پارچه قرمز :wub: این عکس آواتارم هم خوبه

یک کاتانا و آمادگی ذهنی مفیدتر از 5 سال کیوکوشین هست (شوخی) :D
چرا نمیزارن ما تو خیابون کاتانا حمل کنیم آخه !؟ کجایی lya ؟ :lol:

سلامت باشی، چشم :blush:
اینا قیمتاشون حدود 1 میلیون ین هست، حالا کمی بالاتر یا پایین تر بستگی به خود شمشیر داره. :rolleyes: فکر کنم الآن هر ین حدود 43 تومن اینا باشه (قیمت دقیق ارز رو نمیدونم:blush:) با این حساب یه 40-50 تومنی باید پیاده شد برای این شینکن ها :lol: میدونم چه نوع کاتانایی مد نظرته، منم خودم طرح مشکی رو دوس دارم، مخصوصا اگه سوکا-ایتو و ساگئو مشکی و از جنس ابریشم باشه :wub: با سایا مشکی براق (Kuroro) :rolleyes:

منم نمیدونم چرا نمیذارن :D باید قانونی در مورد حمل کاتانا داشته باشیم. مسئولین کم کاری میکنن تو این مقوله، باید برای حمل و نگهداری کاتانا که به منظور هنرهای رزمی ازش استفاده میشه قانونی باشه که بتونیم مجوز بگیریم :(

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خوب بچه ها،مرس
چیزهای خوبی گیرم اومدش در مرود دفاع شخصی
من هم موافقم که در وهله اول باید از درگیری اجتناب کرد و در صورت اجبار درگیر شدش،اون هم حتی المقدور باید سعی کرد به جاهای حاس ضربه نزدش،چون بحث دیه و مشکلات رضایت گرفتن و تحقیر شدن ها واقعا شوخی بردار نیستش و ارزشش رو نداره
من رشتم حقوقه،دفاع مشروعی که شما میفرمایین ویژگی های خاص خودش رو داره و هردفاعی مورد پذیرش نیست و ممکنه شما محکوم بشین
مثلا اگر کسی یه مشت به شکم شما بزنه و شما برای دفاع از خودتون ضربه ای به سرش بزنین و سر طرف بشکنه،شما مجکوم میشین،حتی اگر اون مهاجم باشه !

پس بهتره حواسمون رو جمع کنیم،با این حال یادگیری و در ذهن داشتن فنون میارزات شخصی بسیار عالی هستش :)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام.آقا پوریا دکتر چی گفت؟

سلام عزیز
ممنون از پیگیری و گرم بودنت:)
والا فردا شب جواب ام آر ای میرسه دستم و 2شنبه عصر وقت دکتر
خودم دلم روشنه که رباطم پاره نیست

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
حال جواب رو میزاریم به عده خود و دوستان : ببینیم اول قضاوت خود شما و دوستان چی هست؟

پس فرق یک مبارز با یک جنگجو چی هست؟

به نظر من مبارز همونیه که مرتضی عزیز گفت که مبارز آموزشهای خاصی رو دیده ولی
جنگجو هرکسی میتانه باشه حتی کسی که هیچ اموزشی هم ندیده باشه به موقع خودش میتانه از صد تا مبارز خطرناک تر باشه(یکی از جمله های خودتان استاد میلاد، که توی اینتاپیک یاد گرفتم)
و این به این معنیه که یک جنگجو از هر وسیله ای برای دفاع از خودش و کشتن مهاجمان یا دشمنانش با تمام قوا استفاده میکنه!

در ضمن استاد میلاد عزیز نمیدانم چه گرفتاری ای براتان پیش آمده که جواب پ خ ها رو نمیدید یا توی..... نمیاید من که خیلی ازتان دلگیر شدم

یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اینم یکی دیگه که بی ارتباط با بحث های این یکی دو روزه تاپیک نیست
attachment.php

اینجا نیا شتک میشی؟؟؟!!!!

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474