این رو خدمت آقایون عرض کنم که پارس آفلاین اِ ببخشید آنلاین، شبانه اش رو مثل روزانه می بنده و مثل بعضی ISP ها که در کشور به عنوان بهترین انتخاب شدند.. شبانه رو کم نمیکنند.
اما به علت مشکل پهنای باند ایران اسلامی، در مراکز خیلی شلوغ سرعتتون ممکنه در شب به شدت افت کنه ! اما اینطوری نیست که یهو مثلا سر ساعت 2 صبح مال همه رو 1 گ فیکش شه یا سرعت معمولی.
من هفته پیش رو 4 مگ بستم، تا 470 ماکسیموم دانلود میداد شبانه هم همینطور. مرکز ما شبانه اش معرکه ست.
این مشکل تایم اوت ها همچنان برای من حل نشده امروز که اعصابم بعد مدرسه خورد بود خواستم زنگ بزنم دیدم نفر 19 هم هستم پشت خط !!!
شما هم قدر مرکز خودت رو بدون. من با این اعتیاد به اینترنت ( هرچی از دنیا دارم از اینترنت دارم...انگلیسیم، تفریحم..همه چی ! ) 9 ماه نیاوران با وایمکس مبین نت ساختم چون خطم فیبر نوری بود.
نا شکری نکن !![]()
اتفاقا منم زنگ زدم 19 نفر پشت خط بودن!!! نکنه دروغه؟! 19نفرش شد شیش دقیقه!!!!!! دروغه هااااا!
زنگ زدم گفت 4مگ چندجا برای تست بستیم به تو که نمیدیم!!!!! گفتم مفتح چرا انقدر بدبخته؟! ازینهمه شرکت فقط شما و سه تا دیگه توش پورت دارید.4مگ که برای این یک مگ من نمیبندین
دیگه شبانه م چرا بین 25 45 میچرخه و فقط چنددقیقه میاد روی 70 80؟ گفت انتظارت از شبانه چقدره؟ گفتم برست نخواستیم حداقل سرعت خودمو بده نه که 45!!!! سه برابر 128 پول دادم بخاطر شبانه نه چیز دیگه ای.گفتش باید حداقل100
رو داشته باشی.اگه نداری همون موقع زنگ بزن.گفتم زنگ میزنم همکاراتون دعوا دارن!!! میگن شبانه همینه و سرعت پایینه.گفت خوب بگو MTU رو برات سرچ کنن تنظیم بشه روی 1300
بعد گفت توی کانفیگ مودم اگه بلدی میتونی خودت ست کنی.رفتم کانفیگ مودم رو با آدرس 192.168.1.1 بیارم.ببین به چه صفحه ای رسیدم!:
http://img.online-dl.com/images/k339_Untitled.jpg
قبلا که مخابرات داشتم یعنی قبل اینکه نصاب پارس بیاد نیم ساعت تو رجیستری ویندوزم ور بره! صفحه ی روتر مودمم با آرم ایسوس میومد.یعنی صفحه ی مخصوص شرکت سازنده که برای همه میاد.اما الان این شده!
زنگ زدم میگم آقا نصابتون مودممو ترکونده! این لینک دیگه چه کوفتیه میگه نمیدونم.میخوای بگو کارشناس بفرستیم((یعنی یه پونزده تومن ازت بدزدیم) ای بر پدرشون لعنت