• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این رو خدمت آقایون عرض کنم که پارس آفلاین اِ ببخشید آنلاین، شبانه اش رو مثل روزانه می بنده و مثل بعضی ISP ها که در کشور به عنوان بهترین انتخاب شدند.. شبانه رو کم نمیکنند.

اما به علت مشکل پهنای باند ایران اسلامی، در مراکز خیلی شلوغ سرعتتون ممکنه در شب به شدت افت کنه ! اما اینطوری نیست که یهو مثلا سر ساعت 2 صبح مال همه رو 1 گ فیکش شه یا سرعت معمولی.

من هفته پیش رو 4 مگ بستم، تا 470 ماکسیموم دانلود میداد شبانه هم همینطور. مرکز ما شبانه اش معرکه ست.

این مشکل تایم اوت ها همچنان برای من حل نشده امروز که اعصابم بعد مدرسه خورد بود خواستم زنگ بزنم دیدم نفر 19 هم هستم پشت خط !!!

شما هم قدر مرکز خودت رو بدون. من با این اعتیاد به اینترنت ( هرچی از دنیا دارم از اینترنت دارم...انگلیسیم، تفریحم..همه چی ! ) 9 ماه نیاوران با وایمکس مبین نت ساختم چون خطم فیبر نوری بود.
نا شکری نکن ! :D

اتفاقا منم زنگ زدم 19 نفر پشت خط بودن!!! نکنه دروغه؟! 19نفرش شد شیش دقیقه!!!!!! دروغه هااااا!
زنگ زدم گفت 4مگ چندجا برای تست بستیم به تو که نمیدیم!!!!! گفتم مفتح چرا انقدر بدبخته؟! ازینهمه شرکت فقط شما و سه تا دیگه توش پورت دارید.4مگ که برای این یک مگ من نمیبندین
دیگه شبانه م چرا بین 25 45 میچرخه و فقط چنددقیقه میاد روی 70 80؟ گفت انتظارت از شبانه چقدره؟ گفتم برست نخواستیم حداقل سرعت خودمو بده نه که 45!!!! سه برابر 128 پول دادم بخاطر شبانه نه چیز دیگه ای.گفتش باید حداقل100
رو داشته باشی.اگه نداری همون موقع زنگ بزن.گفتم زنگ میزنم همکاراتون دعوا دارن!!! میگن شبانه همینه و سرعت پایینه.گفت خوب بگو MTU رو برات سرچ کنن تنظیم بشه روی 1300
بعد گفت توی کانفیگ مودم اگه بلدی میتونی خودت ست کنی.رفتم کانفیگ مودم رو با آدرس 192.168.1.1 بیارم.ببین به چه صفحه ای رسیدم!:
http://img.online-dl.com/images/k339_Untitled.jpg

قبلا که مخابرات داشتم یعنی قبل اینکه نصاب پارس بیاد نیم ساعت تو رجیستری ویندوزم ور بره! صفحه ی روتر مودمم با آرم ایسوس میومد.یعنی صفحه ی مخصوص شرکت سازنده که برای همه میاد.اما الان این شده!
زنگ زدم میگم آقا نصابتون مودممو ترکونده! این لینک دیگه چه کوفتیه میگه نمیدونم.میخوای بگو کارشناس بفرستیم((یعنی یه پونزده تومن ازت بدزدیم) ای بر پدرشون لعنت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اتفاقا منم زنگ زدم 19 نفر پشت خط بودن!!! نکنه دروغه؟! 19نفرش شد شیش دقیقه!!!!!! دروغه هااااا!
زنگ زدم گفت 4مگ چندجا برای تست بستیم به تو که نمیدیم!!!!! گفتم مفتح چرا انقدر بدبخته؟! ازینهمه شرکت فقط شما و سه تا دیگه توش پورت دارید.4مگ که برای این یک مگ من نمیبندین
دیگه شبانه م چرا بین 25 45 میچرخه و فقط چنددقیقه میاد روی 70 80؟ گفت انتظارت از شبانه چقدره؟ گفتم برست نخواستیم حداقل سرعت خودمو بده نه که 45!!!! سه برابر 128 پول دادم بخاطر شبانه نه چیز دیگه ای.گفتش باید حداقل100
رو داشته باشی.اگه نداری همون موقع زنگ بزن.گفتم زنگ میزنم همکاراتون دعوا دارن!!! میگن شبانه همینه و سرعت پایینه.گفت خوب بگو MTU رو برات سرچ کنن تنظیم بشه روی 1300
بعد گفت توی کانفیگ مودم اگه بلدی میتونی خودت ست کنی.رفتم کانفیگ مودم رو با آدرس 192.168.1.1 بیارم.ببین به چه صفحه ای رسیدم!:

قبلا که مخابرات داشتم یعنی قبل اینکه نصاب پارس بیاد نیم ساعت تو رجیستری ویندوزم ور بره! صفحه ی روتر مودمم با آرم ایسوس میومد.یعنی صفحه ی مخصوص شرکت سازنده که برای همه میاد.اما الان این شده!
زنگ زدم میگم آقا نصابتون مودممو ترکونده! این لینک دیگه چه کوفتیه میگه نمیدونم.میخوای بگو کارشناس بفرستیم((یعنی یه پونزده تومن ازت بدزدیم) ای بر پدرشون لعنت

یه چیزی بهت بگم ؟

پشتیبانی بهت کــــــ.ســ. گفته :) !!!

بهش بگو MTU رو بکنه تو یه جای دیگه. این حرفارو به همه میزنن. باید بتونی با بخش پشتیبانی حرف بزنی !!!! کل کل کردن با اونا هنر می خواد..:eek:

شما سرویس نا محدود داری یا محدود ؟

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یه چیزی بهت بگم ؟

پشتیبانی بهت کــــــ.ســ. گفته :) !!!

بهش بگو MTU رو بکنه تو یه جای دیگه. این حرفارو به همه میزنن. باید بتونی با بخش پشتیبانی حرف بزنی !!!! کل کل کردن با اونا هنر می خواد..:eek:

شما سرویس نا محدود داری یا محدود ؟

سرویس محدود یک مگ با سرعت شبانه ی 45کیلو!!!!!!!!!!!!!!
خوب ازین هنرات یکم اموزش بدی ثواب داره....چی بگم به این عوضیا تا سرعت شبانه م از تو جوب دربیاد؟؟؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سرویس محدود یک مگ با سرعت شبانه ی 45کیلو!!!!!!!!!!!!!!
خوب ازین هنرات یکم اموزش بدی ثواب داره....چی بگم به این عوضیا تا سرعت شبانه م از تو جوب دربیاد؟؟؟
حماقت کردب 1 مگ گرفتی...256 یا 512 بکنش.

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت فعلا نمیخوام عوض کنم.پیگیر پیشگامانم.
الان که این سرویس رفته تو پاچم!!! چطوری باهاشون حرف بزنم سرعتمو زیاد کنن؟

تنها راه اینه که در روز یکی دو بار زنگ بزنی و بالاخره مخ یک نفر رو بزنی ، من هم پورت مودم رو از 4 مگ به دو مگ تغییر دادند چند بار زنگ زدم تا تونستم مانند اول بشه ، ولی آپ استری همون 512 هست دوستانی که پورت روی 4 مگ هست آپلود رو روی 512 بستن یا نه ؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سرویس های نامحدود پارس افتضاح ترین سرویس هست دوست من گرفت به 3 روز نکشیده محدودش کردن این پارس بدترین isp موجود در ایران هست در حال حاضر:puke:

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تنها راه اینه که در روز یکی دو بار زنگ بزنی و بالاخره مخ یک نفر رو بزنی ، من هم پورت مودم رو از 4 مگ به دو مگ تغییر دادند چند بار زنگ زدم تا تونستم مانند اول بشه ، ولی آپ استری همون 512 هست دوستانی که پورت روی 4 مگ هست آپلود رو روی 512 بستن یا نه ؟

آخه چه مخ زدنی؟
بهش میگم کنده میگه سیستمو چک میکنم مرکز مخابراتی مفتح یه سری مشکلات داره واسه اینه.بهش میگم بابا 256U داشتم شبا هم 130 بود سرعت.این یک مگه داره روی 25 45 میچرخه
عین نفر قبلی میگه همون موقع شبانه زنگ بزن بگو mtu سرچ کنن.که آقا کوشا میگه شعر هجو!! سروده یارو...
راستی خوش به حال شما که 512 تون رو 4مگ بستن.من که گفتم یه عنایتی بکنید گفت نمیشه! به همین پورت 1.7 مگ راضیم! به شرطی که شبانه ازین فلاکت دربیام.
اقا هرکس راهی برای به قول دوستمون زدن مخ پشتیبانا بلده یه کمکی بده

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

شما این کاری که میگم کن ببین صفحه تنظیمات مودمت مثل قبل میشه
دکمه Reset روی مودم رو با ته سوزن 5-6 ثانیه ای نگه دار تا مودم کلا ریست بشه شاید درست شه. البته با این کار تنظیمات از بین میره که باید دوباره کانفیگ کنی.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دکمه Reset روی مودم رو با ته سوزن 5-6 ثانیه ای نگه دار تا مودم کلا ریست بشه شاید درست شه. البته با این کار تنظیمات از بین میره که باید دوباره کانفیگ کنی.

مگه تنظیمات مودم ایشون چه مشکلی داره !؟

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
اقا ای قصه mtu نمیدونم چیه هر بار که زنگ بزنی میگه باید عوض کنی!!!!
من که هر چی اون گفته امتحان کردم ولی مال پیش فرض خود مودم خیلی بهتر جواب میده!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

زر مفت میزنن حاجی.

فعلا تحمل کن سرویس دهیشون افتضاح شده.

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
آخه چه مخ زدنی؟
بهش میگم کنده میگه سیستمو چک میکنم مرکز مخابراتی مفتح یه سری مشکلات داره واسه اینه.بهش میگم بابا 256U داشتم شبا هم 130 بود سرعت.این یک مگه داره روی 25 45 میچرخه
عین نفر قبلی میگه همون موقع شبانه زنگ بزن بگو mtu سرچ کنن.که آقا کوشا میگه شعر هجو!! سروده یارو...
راستی خوش به حال شما که 512 تون رو 4مگ بستن.من که گفتم یه عنایتی بکنید گفت نمیشه! به همین پورت 1.7 مگ راضیم! به شرطی که شبانه ازین فلاکت دربیام.
اقا هرکس راهی برای به قول دوستمون زدن مخ پشتیبانا بلده یه کمکی بده

تازه من که تو مشهد هستم همین چهار مگ هم هر خطی نمیکشه نویز دانلود میانگین روی 8 هست ؛ دو سه روز قبل نمیتونستم به نت متصل بشم زنگ زدم و اون ها هم به خاطر پایین اومدن نویز روی 2 مگ بستن بعد چند روز پشیمون شدم ؛ زنگ زدم گفتم قبلا روی 4 مگ بوده که پینگ و سرعت هم بهتر بوده لطفا روی 4 مگ تنظیم کنید 10 دقیقه ما رو کاشت تا دانلود رو روی 4 بست ، ولی آپلود همان 512 هست ؛ البته من هم از توان این 4 مگ به طور کامل نمیتونم استفاده کنم ؛ چون این ها به نظر من آزمایشی این کار رو انجام دادن و دوم این که زیر ساخت های و بستر های مخابراتی به زور این 4 مگ رو جواب میده
در ضمن اگر ما طبق استاندارد خودت کمتر میگیری منظور از استاندارد همون سرعت اسمی که خریداری کردی میتونی اول تو سایت پارس آنلاین شکایت کنی وبعد هم مراجع دیگر
موفق باشی

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
حدودا 2.5 سال از پارس دارماینترن دی اس ال میگیرم!

تا همین 2هفته پیش سرویس محدود میگرفتم.خیلی عالی بود.فوق العاده راضی. و به همه پارس رو پیشنهاد میدادم!

دیگه از اینکه ترفیکم تموم میشد خسته شده بودم!2-3 هفته پیش 2روز مونده بود سروی تموم بشه که ترافیک تموم شد و سرویس رو نا محدود 128 سفار دادم!که با کوفت و زهرمارش حدود 30 تومن تموم شد.منم گفتم هر گیگ 5 تومن هزینه میکردم!اینطوری روزی 1گیگ هم دانلود کنم 30 تومن مفت در میاد!

خلاصه روز اول خوب .دو .سوم .. تا روز پنجم شد

سرعتم روی 115 تا 130 متغییر بود

یدفعه سرعت اومد روی 8-9 کیلو بایت!!!!!!!!!

زنگ زدم پشتیبانی با ملایمت موضوع رو گفتم و با احساس فراوان گفت : شما جزء مشترکین پر مصرف توی سیستم شناخته شدین!بخاطر همین رعتتون اومده پایین!
گفتم اگه سرویستون نا محدوده پس الان چرا محدوده؟؟؟؟
دوباره پاسخو تکرار کرد!

واقعا متاسفم.شرکتی خیلی خوبی بود.خدا بیامرزتش!

دوستای عزیزم اگه شرکتی رو میناسین که عین قدیمای پارس بتونه سرویس بده معرفی کنید تا از اون شکت سرویس بگیریم!

خواستم بگم که دوستان اطلاع داشته باشن!

ممنون و تشکر
یا علی

zugito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

درود بر امیرخان
پنج بار ریست کردم!!! باورت نمیشه بازم همین صفحه میکروتیک میاد!!!!!!
پشتیبانه داغون شد! نابود شد! منو گذاشت پشت خط رفت با کله گنده کامپیوتریشون مشورت کنه!!! اومد رو خط گفتش محاله مودم ایسوس صفحه کانفیگ شبکه میکروتیک بیاره.شما مودم نداری شبکه داری!!!!
گفتم من سه سالی هستش که روی همین ایسوس دی اس ال مخابرات داشتم یادش بخیر!! نمیدونم چطوری نصاب پارس که اومد اینجا مودمم تبدیل به شبکه میکروتیک شده!!!
تهش میدونی چی گفت؟؟ گفت اصلا مودم شما مورد تایید پارس نبوده از ابتدا.بخاطر اینکه متحمل هزینه اضافی نشین کارشناس نصب ما روی همین مودم براتون ست کرده.به همین راحتی پیچوند منو.خدا ازشون نگذره...

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سرچ می کردم این رو دیدم ببینید پارس آنلاین محبوب یا خائن؟
..............................................................................................
در حقیقت همینه وقتی من 1مگ دارم یکی 128 داره بعد هردو رو رو 4مگ بستم این مصداق دزدی و کم فروشی هست بعد تو شب من 54ک دارم اون هم 45ک دیگه صداقت من و وجدان اونا و قضاوت شما

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
حدودا 2.5 سال از پارس دارماینترن دی اس ال میگیرم!

تا همین 2هفته پیش سرویس محدود میگرفتم.خیلی عالی بود.فوق العاده راضی. و به همه پارس رو پیشنهاد میدادم!

دیگه از اینکه ترفیکم تموم میشد خسته شده بودم!2-3 هفته پیش 2روز مونده بود سروی تموم بشه که ترافیک تموم شد و سرویس رو نا محدود 128 سفار دادم!که با کوفت و زهرمارش حدود 30 تومن تموم شد.منم گفتم هر گیگ 5 تومن هزینه میکردم!اینطوری روزی 1گیگ هم دانلود کنم 30 تومن مفت در میاد!

خلاصه روز اول خوب .دو .سوم .. تا روز پنجم شد

سرعتم روی 115 تا 130 متغییر بود

یدفعه سرعت اومد روی 8-9 کیلو بایت!!!!!!!!!

زنگ زدم پشتیبانی با ملایمت موضوع رو گفتم و با احساس فراوان گفت : شما جزء مشترکین پر مصرف توی سیستم شناخته شدین!بخاطر همین رعتتون اومده پایین!
گفتم اگه سرویستون نا محدوده پس الان چرا محدوده؟؟؟؟
دوباره پاسخو تکرار کرد!

واقعا متاسفم.شرکتی خیلی خوبی بود.خدا بیامرزتش!

دوستای عزیزم اگه شرکتی رو میناسین که عین قدیمای پارس بتونه سرویس بده معرفی کنید تا از اون شکت سرویس بگیریم!

خواستم بگم که دوستان اطلاع داشته باشن!

ممنون و تشکر
یا علی

در این مورد هم حق با شماست اما منم خواستم هین کار رو بکنم اما قسمت فروش به من گفت اگه 512نامحدود بگیری تا 40گیگ حتی تا 350ک هم دانلود می کنی بعد از اون سرعتت به 32یعنی سرعت واقعیت می رسه.
به هر حال باید این رو هم تو سایتشون رسما اعلام کنن

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

تمام کسانی که به پشتیبان زنگ می زنند بدون استثنا اینا رو می شنون
1.Mtu رو تغییر بدید
2.با کابل وصل هستید یا وایرلس؟اها مشکل همینه با کابل وصل کنید
3.حالا این دوکار هم کردید نشده می گه از سایت iranline.ir که یک سایت سرور داخل خودشونه که حتی اگر 100مگ هم دانلودت باشه مبنای اصلا درستی نیست
4.اها مشکل از لینک دانلود شماست حالا 10ساله از این لینکها دانود می کنیما
5.وقتی دیگه فهمیده بیشعور داستان خودش هست و خانوادش می گه ساست جدید پارس این هست که در تایم شب شما 50% سرعت روز و بگیرید((اخه کجای قرار داد یا سایتتون این رو نوشتید)))
6.در اخر می گه به زدودی پهنای باند رو قراره گسترش بدیدم
...................................
خوب حالا خدایی هرکی می گه غیر از ایناست بیا بگه

بالا