• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با حداقل 1$ (هر ساعت 7.5% سود به مدت 24 ساعت یعنی 180% سود روزانه ) +سند پرداخت خودم

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دمت گرم اما فک کنم پرداخت اتومانیک داره ها . حالا الان درخواست میدم ببینم چی میشه
اتوماتیک نیست چون تو قیمت FAQ سایت گفته
How long does it take to receive a withdrawal?
After the request has been placed, funds are usually available within 1-10 minutes, however in case of unpredictable circumstances or technical glitches in system’s operation, it may take up to 24 hours to have your withdrawal request processed.
یعنی بین 1 تا 10 دقیقه طول میکشه تا پرداخت کنن و اگر مشکلی پیش بیاد تا حداکثر 24 ساعت طول میکشه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
خبر بد اینکه از اون موقع که پول گذاشتم نذاشتم رو دیپوزیت و الان تازه گذاشتم رو دیپوزیت و از الان سود میده:(

خبر خوب اینکه به دلیل اینکه شما رفرال من شدید بهم 14 سنت داد که همونجا درخواست دادم به صورت اینستنت اومد تو حسابم.(برخلاف حرف شما)

اینم سند ;)

World.png

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خبر بد اینکه از اون موقع که پول گذاشتم نذاشتم رو دیپوزیت و الان تازه گذاشتم رو دیپوزیت و از الان سود میده:(

خبر خوب اینکه به دلیل اینکه شما رفرال من شدید بهم 14 سنت داد که همونجا درخواست دادم به صورت اینستنت اومد تو حسابم.(برخلاف حرف شما)

اینم سند ;)
حرف من نیست حرف خود سایته و اگر پست بالایی من رو هم بخونید میبینید که خود سایت گفته در مواقع عادی 1 تا 10 دقیقه که الان هم حتما مواقع عادی بوده و برای شما در عرض همو 1 دقیق پرداخت کردن و تا شما بری تو حسابت و چک کنی به حسابتون واریز کردن

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
نه داداش همونجا که اکسپت کردم بعد شماره بچ و همه چیش اومد تو خوده سایت بهم نشون داد . سایتم یه چی نوشته که اگه اینستنتش خراب شد:D یه چی داشته باشه بگه . به هرحال این مهمه که فعلا پرداخت کرده

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
اینم لینک تاپیکش تو Moneymakergroup اش :

Worldinprofit - Worldinprofit.com

لطفا از لینک من ثبت نام کنید.

http://worldinprofit.com/?ref=moeenyz

سلام حرف دوستمون تایید میشه ، من هم تو چند تا از فرومها در موردش سرچ کردم مثل اینکه پرداختی فوری داره و چیزی که مهمه امروز ران شده و حداقل چند روزی دووم بیاره من هم تو این سایت ثبت نام کردم ( البته من قبل از اینکه بیام به این تاپیک ثبت نام کرده بودم ) و یه دلار هم اینوست کردم به نظر سایت خوبی هست سند پرداختی رو هم تا چند دقیقه دیگه میزارم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام حرف دوستمون تایید میشه ، من هم تو چند تا از فرومها در موردش سرچ کردم مثل اینکه پرداختی فوری داره و چیزی که مهمه امروز ران شده و حداقل چند روزی دووم بیاره من هم تو این سایت ثبت نام کردم ( البته من قبل از اینکه بیام به این تاپیک ثبت نام کرده بودم ) و یه دلار هم اینوست کردم به نظر سایت خوبی هست سند پرداختی رو هم تا چند دقیقه دیگه میزارم

آره اما وقتی تاریخ این دیپوزیتت تموم شد دیگه اینوست نکن. (تجربه شخصی)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
نمیدونم اشکال از منه آیا؟!!
تو اینم میخوام دیپازیت کنم میگه نمیشه!!!

........
ویرایش: اشتباهمو فهمیدم!
1.16 گذاشتم..با لینک معین ثبت نام کردم..

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
نمیدونم اشکال از منه آیا؟!!
تو اینم میخوام دیپازیت کنم میگه نمیشه!!!

........
ویرایش: اشتباهمو فهمیدم!
1.16 گذاشتم..با لینک معین ثبت نام کردم..

ممنون از عضویتت ;)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
میگم این تایپک بشه مخصوص همین هایپای ساعتی با حداقل یک دلار...
چطوره؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها یک سایت دیگه همینطوری پیدا کردم که 38% سود ساعتی به مدت 3 ساعت میده. مثله اینا هم 10% کارمزد نداره. مینیموم دیپوزیتش هم 1$ هست اگه متقاضی کسی بود میگم.;)خودم 2$ گذاشتم فعلا نیم ساعت دیگه یک ساعتم میشه ببینم چی میشه. سایتش تازه راه افتاده و Running days اش 0 روزه. رنک الکسا هم نداره فعلا.تو همین مدت کم 830000$ دیپوزیت کردن توش که فعلا فقط 15$ برگردونده. فک کن بشه 2 روزی باهاش کار کرد!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
بالا