این مسخره بازی چیه که پستای اینجا نیاز به تایید داره؟؟؟
دوستان برای خرید زمان مناسبی نیست؟؟
زیر ۲۸۰۰ هم رسید !!
کسی از افشار خبر نداره ؟
بیچاره ها پول ندادن ساس شده* سایت صرافی جلالی مثل اینکه ساسپند شده
* این مسخره بازیها چیه یه روز دلار 3500 تومنه یه روز زیر 3000 ... به جز راکد شدن بازار تاثیر دیگه ای داره؟؟
زیر ۲۸۰۰ هم رسید !!
کسی از افشار خبر نداره ؟
!!!!!!!!!!!!!!
جنس سیاست ها و برخورد ها با بازار رو بعد از 67 می دونم هر موقع هم چیزی سرمایه ای ارزی توی دستم باشه موقعی که دارم تحلیل میکنم و فاکتور ها رو کنار هم میزارم فکر میکنم جز ریال هیچی ندارم یعنی به خودم دلخوشی نمی دم . جنس سیاست مدار های ایران بعد از 69 به این طرف کلی فرق میکنه اولین بار که ارز یهویی افت کرد توی همین تاپیک و تاپیک سکه هم گفتم که مالتون رو 2 دستی مفت ندید بره دقیقا عین جمله رو گفتم ولی این سری فرق داره شاید هم اشتباه کرده باشم ولی اومدم دقیقا روزیش که سرمایه ام رو که برای نواسان گیری بود خارج کردم رو دقیقا نوشتم . روند نزول پول ملی الکی نبوده و دقیقا کاری هست حساب شده . البته نظر من هست و میتونه اشتباه باشه بازم میگم بانک مرکزی تا حالا 2 بار سر میز این قمار با کل سرمایه این مردم و مملکت نشست و 2 بار نقدینگی وحشتاناکی رو در این مملکت سوزوند . این بانک مرکزی رو یک جنازه بی جون و با جیب خالی فکر نکنید نقدینگی که در بازار ارز و سکه الان داره خودش رو داره این ور اونور میزنه تنها راهش سوختن این سرمایه برای بانک مرکزی هست که مطمئن باشید این کار رو میکنه حداقل 50% به بالای این نقدینگی دست مردم رو توی همین مقوله میتونه بسوزنه اگر مثل سالهای 67 و 75 بیاد کل خزانه رو بزاره وسط به جون مردم بیوفته که مطئمن باشید این کار رو خواهد کرد من سرمایه رو خارج کردم و احساس هم نمیکنم ضرر کردم و میخوام زمین بگیرم گفتم در یکی از مناطق آزاد ولی رک و راست جاش و کدوم منطقه آزاد هست رو نمیگم چون می دونم رشد اونجا 200% ببیشتر از این ارز خواهد بود و چیزی نیست که بشه یک شبه قیمتش رو از بین برد و یا حباب منفی براش ایجاد کرد . خلاصه هر موقع بانک مرکزی سر این میز قمار بشینه و در اون خزانه ها رو دقیقا هیچ کسی نمی دونه چقدر توش ارز و طلا هست باز کنه مطئمن باشید بازار رو 1 هفته ای با کل سرمایش می بلعه . باز هم میگم ممکن هست حدس و گمان من اشتباه باشه . البته تنها این یک عامل نیست یه سری فاکتور های دیگه هم هست
البته تجربه ثابت کرده که وقتی کسی چیزی در یک جمعی میگه که دقیقا همه دارن بر خلافش شنا میکنن گفته میشه خریدار نداره . کار خودتون رو بکنید و بنده دیگه در این باره توضیحی میدم و نخواهم داد گفتم دلیلش هاش همین بازم میگم شاید من اشتباه کنم و قضیه عکس این باشه
حالا که من مانیتور خریدم داره ارزون میشه؟!!
اگه میدونستم شانس گندم انقدر موثره.. زودتر مانییتور رو میخریدم ...یه ملت رو نجات میدادم!!![]()