• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
این مسخره بازی چیه که پستای اینجا نیاز به تایید داره؟؟؟

دوستان برای خرید زمان مناسبی نیست؟؟

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی دلم یه نفر یه تحلیلی میکرد راجع به چگونگی اثر گذاری انتخابات آمریکا، وقوع طوفان در آمریکا، تغییر رییس جمهور چین بر قیمت طلا و ارز!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این مسخره بازی چیه که پستای اینجا نیاز به تایید داره؟؟؟

دوستان برای خرید زمان مناسبی نیست؟؟

مسخره بازی نیست به دلیل این هست که میشه میزگرد سیاسی . همه هم این سیستم مملکت رو میشناسید. لازم نیست جایی قربانی تحلیل سیاسی دوستان بشه . فروم های دیگری هم هستند که به همین نحو هستند وقتی هم که نیاز به تائید داره دیگه درگیری و مشاجره لفظی و یا پست های بی خودی هم دیگه وجود نداره

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
زیر ۲۸۰۰ هم رسید !!

کسی از افشار خبر نداره ؟

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16.6 KB · نمایش ها: 195

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راجع به این قیمت ها مطمئنین؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
زیر ۲۸۰۰ هم رسید !!

کسی از افشار خبر نداره ؟

گرامی این صرافی آرتین نه شماره تلفن ثابت داره نه توی بانک مرکزی و نه جایی ثبت شده . من هر چقدر دنبالش گشتم فقط یه تلفن موبایل توش بود ! جدیدا جالب هست همه شدن صراف

افشار 2929

saman_150

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد:
فروش [URL="http://www.sepandexchange.com/"]2940 

[/URL][url=http://www.sepandexchange.com/]صرافی سپند[/url]

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
* سایت صرافی جلالی مثل اینکه ساسپند شده

* این مسخره بازیها چیه یه روز دلار 3500 تومنه یه روز زیر 3000 ... به جز راکد شدن بازار تاثیر دیگه ای داره؟؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
حالا که من مانیتور خریدم داره ارزون میشه؟!! :D
اگه میدونستم شانس گندم انقدر موثره.. زودتر مانییتور رو میخریدم ...یه ملت رو نجات میدادم!! :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
* سایت صرافی جلالی مثل اینکه ساسپند شده

* این مسخره بازیها چیه یه روز دلار 3500 تومنه یه روز زیر 3000 ... به جز راکد شدن بازار تاثیر دیگه ای داره؟؟
بیچاره ها پول ندادن ساس شده
آقا بنده اسپانسر میشم !
هاست ویندوز و لینوکس هر طوری خواست تقدیم می کنم :دی

mbsec560

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.الان دقیقا قیمته اسکناسه دلار چنده؟ .و به نظرتون امروز کفه قیمت مشخص میشه یا خریدو بزارم واسه فردا پس فردا؟
با تشکر

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
زیر ۲۸۰۰ هم رسید !!

کسی از افشار خبر نداره ؟

ایشالا همینجوری بره پایین .
چه این صرافی اعتبار داشته باشه چه نداشته باشه خواسته اکثریت نزول قیمت هاست . کلا امیدوارم همه صرافی ها مثل این بشند نه مثل .... اینها صراف هستند نه ...

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
این قسمت قرمز رو باید آب طلا گرفت ,, پیچ کرد سر درِ این تاپیک ارز.

!!!!!!!!!!!!!!

جنس سیاست ها و برخورد ها با بازار رو بعد از 67 می دونم هر موقع هم چیزی سرمایه ای ارزی توی دستم باشه موقعی که دارم تحلیل میکنم و فاکتور ها رو کنار هم میزارم فکر میکنم جز ریال هیچی ندارم یعنی به خودم دلخوشی نمی دم . جنس سیاست مدار های ایران بعد از 69 به این طرف کلی فرق میکنه اولین بار که ارز یهویی افت کرد توی همین تاپیک و تاپیک سکه هم گفتم که مالتون رو 2 دستی مفت ندید بره دقیقا عین جمله رو گفتم ولی این سری فرق داره شاید هم اشتباه کرده باشم ولی اومدم دقیقا روزیش که سرمایه ام رو که برای نواسان گیری بود خارج کردم رو دقیقا نوشتم . روند نزول پول ملی الکی نبوده و دقیقا کاری هست حساب شده . البته نظر من هست و میتونه اشتباه باشه بازم میگم بانک مرکزی تا حالا 2 بار سر میز این قمار با کل سرمایه این مردم و مملکت نشست و 2 بار نقدینگی وحشتاناکی رو در این مملکت سوزوند . این بانک مرکزی رو یک جنازه بی جون و با جیب خالی فکر نکنید نقدینگی که در بازار ارز و سکه الان داره خودش رو داره این ور اونور میزنه تنها راهش سوختن این سرمایه برای بانک مرکزی هست که مطمئن باشید این کار رو میکنه حداقل 50% به بالای این نقدینگی دست مردم رو توی همین مقوله میتونه بسوزنه اگر مثل سالهای 67 و 75 بیاد کل خزانه رو بزاره وسط به جون مردم بیوفته که مطئمن باشید این کار رو خواهد کرد من سرمایه رو خارج کردم و احساس هم نمیکنم ضرر کردم و میخوام زمین بگیرم گفتم در یکی از مناطق آزاد ولی رک و راست جاش و کدوم منطقه آزاد هست رو نمیگم چون می دونم رشد اونجا 200% ببیشتر از این ارز خواهد بود و چیزی نیست که بشه یک شبه قیمتش رو از بین برد و یا حباب منفی براش ایجاد کرد . خلاصه هر موقع بانک مرکزی سر این میز قمار بشینه و در اون خزانه ها رو دقیقا هیچ کسی نمی دونه چقدر توش ارز و طلا هست باز کنه مطئمن باشید بازار رو 1 هفته ای با کل سرمایش می بلعه . باز هم میگم ممکن هست حدس و گمان من اشتباه باشه . البته تنها این یک عامل نیست یه سری فاکتور های دیگه هم هست

البته تجربه ثابت کرده که وقتی کسی چیزی در یک جمعی میگه که دقیقا همه دارن بر خلافش شنا میکنن گفته میشه خریدار نداره . کار خودتون رو بکنید و بنده دیگه در این باره توضیحی میدم و نخواهم داد گفتم دلیلش هاش همین بازم میگم شاید من اشتباه کنم و قضیه عکس این باشه

shrk.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
حالا که من مانیتور خریدم داره ارزون میشه؟!! :D
اگه میدونستم شانس گندم انقدر موثره.. زودتر مانییتور رو میخریدم ...یه ملت رو نجات میدادم!! :D

دلار بازار آزاد بشه 2000 تومن، قیمتها پایین میاد؟ نمیاد که ...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
به نظر من این روند 2 حالت داره

مثلا فرض کنیم الان 2950 هست

2 حالت داره احتمالا پیش بیاد

1. روند کاهشی ولی با سرعت کم 2950 2930 2900 و حداکثر تا 2700 برسه

2.یک افزایش شدید دوباره تا 3700-3800 و حتی بالاتر

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر من دلیل اصلی و مهم کاهش شدید قیمت دلار و رسیدن به مرز 2800 طرح سوال از رییس جمهور در مجلس هست
دلایل دیگه هم جلوگیری از صادرات اقلام ضروری و تزریق در آمد حاصل از فروش به اتاق بازرگانی هست و سایر اتفاقاتی که در خبر ها شاهدش هستیم ولی از اون طرف قیمت جهانی نفت اومده پایین پس چرا دلار گرون نشد !!!!!!!!!!!!

نتیجه گیری : بازار ارز شدیدا تحت تاثیر جو روانی حاکم بر جامعه هست .

ولی نمیدونم الان با این قیمت کسی هست بفروشه ؟! شاید الان زمان خوبی واسه خرید باشه ؟

نظر شما چیه ؟!

به نظر من اگه میت رامنی انتخاب بشه شاهد انفجار قیمت دلار خواهیم بود .

بالا