• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
30 میلیون پوند ! یورو که نیست ! عمرا" آرسنال 30 م پوند نمیده .

اونطور که من تا به حال متوجه شده ام ونگر برای دو بازیکن حاضر شد پول خرکی بده! یکی بنزما که حدود 27 میلیون (پوند یا یورو) بده و برای گوتزه هم حاضر شد 35 میلیون پوند بده!!!
ولی خب اصولا از این پولا خرج نمی کنه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ارسنال به هیچ وجه 30 میلیون نخواهد داد
بعدشم وقتی ارسنال یک هزارم درصد 30 تا بده چلسی 50 تا میده من سیتی 70 تا میده
اصلا زهی خیال باطل

یعنی خیلی دیگه بازیکن شاخ باشه ونگر بیاد خونه پرش 20 تا بده یا 25 تا!یه چیزی در حد مسی و رونالدو!

الان تیم فعلا اوضاع خوبی نداره بخواهیم تحلیل کنیم قضیه اینجور میشه

تا زمانی که دیابی بود ارتتا تو پست هافبک دفاعی خوب جواب میداد ولی از وقتی دیابی مصدوم شد تعادل تو خط هافبک بهم خورد با وجود رمسی ارتتا هم کمی افت کرد و نمیتونست به نحو احسن وظایف رو انجام بده
نکته بعد اینکه تیم تاکتیک دوم و سوم نداره یعنی ونگر ریسک نمیکنه تغییر تاکتیک نمیده تغییر بازیکن نمیده
ترکیب و تعویض دیگه تکراری شده همه میدونن چه جوره کی میاد کی میره تیم یه جوراییی به بن بست تاکتیکی خورده و باید حتما تغییر و تحول داد
باید از بازیکنی مثل ایزفیلد که 100 تای رمسی هست استفاده کرد ولی ونگر اینکارو نمیکنه

نبود یه هافبک تخریبی قشنگ به جشم میخوره الان ام ویلا زا تیم ملی فرانسه محروم شده تو تیمشم خیلی بازیا نیمکت نشینه باید حتما یه هافبک تخریبی خرید

مشکل بعد واصلی از جایی شروع شد که گیبز مصدوم شد سانتوس افتضاح بود
من اعتقاد دارم مشکل دفاع وسط ها مقطعیه و خوب میشه
ولی باید گیبز برگده
نبود گیبز باعث شد پودولسکی هم خوب کار نکنه چون گیبز هم تو نفوذ ها خوب بود و خوب با پودولسکی همکاری داشت هم تو دفاع

خرید یک دفاع چپ هم باید تو لیست باشه

تنها کسی که همیشه از جیرو حمایت کرد من بودم
تو خط حمله به نظرم مشکی نداریم ولی اگه بخواهیم بهتر باشیم یک بازیکن که بتونه موقعیت بسازه باید بخریم
جیرو عالیه تمام توپ های اول رو میزنه هوششم عالی ولی بازیکنی نیست موقعیت بسازه برای خودش باید براش موقعیت سازی بشه

جیرو اول فصل گل نزد بعد اولین گل تو اتحادیه و کم کم فاصله زدن گلهاش رو کم کرد و الان چن بازی داره پشت هم گل میزنه و این بازی هم 2تا زد

سر زنه قهاریه واقعا تمام ضربات سرش تو چارچوپه ما باید رو کرنرها و ضربات ایستگاهی بیشتر کار کنیم با وجود چنین نعمتی

4-4-2 یا 4-2-2-2 برای ارسنال عالیه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان مشکل اصلی تیم الکس سانگ هست! کسی از رفتنش خیلی ناراحت شدم و واقعا عصبانی شدم! آخه چه دلیلی داشت...؟!
همه صحبت هات رو قبول دارم بهزاد!
مشکل در خط هافبک هست جایی که نبود دیابی توازن رو به هم زده و نبود یک زوج مناسب برای آرتتا باعث شده بازی او هم افت کنه! الان بین دفاع و حمله هیچ بالانسی وجود نداره! حریفامون خیلی راحت میان و خلق موقعیت می کنن! مشکل در خط دفاع نیست! مشکل در هافبک دفاعی هست که اجازه میده تیم حریف اینقدر راحت جلو بیاد!
به نظر من باید یک هافبک جنگنده خریداری بشه! اخیرا هم صحبت از فرناندینیو هافبک شاختار شد که بازیکن بدی نیست اما احتمالل اینکه رئیس در ژانویه خرید کنه 5% هست! چون خیلی راحت میگه ما ویلشر، دیابی، آرتتا، رمسی، روسیچکی داریم و کوکلن و فریمپونگ هم هستن که باید بازی کنن! استدلال درستی هست تا وقتی ما این بازیکن ها رو کنار هم داشته باشیم! من همون تابستون گفتم که باید هافبک بخریم! راستی دیروز خوندم دیابی 3 هفته دیگه و قبل از کریسمس می رسه!!!(قرار بود 3 هفته پیش برسه!!!)
نبود گیبس هم شدیدا تیم رو به ... داد! سانتوس احمق... نبود گیبس باعث شد پولدی نتونه اون گوشه کار خاصی انجام بده و او هم افت کرد!
ولی در حال حاضر 3 مهاجم آماده داریم: ولکات، جیرو و پولدی که باید سعی کنیم از عمق حمله کنیم چرا که هر سه مهاجم تمایل به بازی در نوک رو دارن!
خیلی ناراحتم از اینکه رئیس به آرشا بازی نمیده! دیگه یه مهاجم باید چه کار کنه تا بهش بازی برسه! یه احمقی مث رمسی هر بازی ا تو ترکیب اصلیه یا تعویضی میاد هیچ ... نمی خوره اون وقت آیزفیلد و نبری باید برن غاز بچرونن! آرشا واقعا حیفه آقا...120 دقیقه مقابل ردینگ اتوبان کرده بود اون سمت رو!

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Carl Jenkinson has been called up for the England squad and has also signed a new 5 year deal with the club which will keep him at Arsenal until 2018.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ارشاوین هنوز نمیتوننه 90 دقیقه بازی کنه ولی میشه ازش خیلی بیشتر استفاده کرد

کلا ونگر اینجوره وقتی به یکی اعتقاد داره تحت هر شرایطی بازی میده مثل رمسی مثل والکات فصل قبل
وقتیم یه یکی اعتقادش رو از دست میده دیگه خیلی سخت بازی میده مثل ارشاوین -چاماخ و....

ایزفیلد واقعا داره حروم میشه اصلا هر وقت این ایزفیلد رو میبینم چشام 4تا میشه
وقتی ونگر سال قبل نیم فصل خریدش گفت اون تو برنامه ما نبود برای الان قصد داشتیم اول فصل بعد بخریمش ولی چون شنیدیم چن تیمه دیگه افتادن دنبالش خریدیمش!
کار بسیار درستی بود!

من الان شک ندارم باید هافبک بخریدم جنگنده
روسیچکی خیلی خوبه ولی معمولا هر 4-5 ماه مصدوم میشه البته برگرده فک کنم دیگه تا اخر فصل مصدوم نشه

ولی دیابی دیگه من شک ندارم برگده هم باز 2 تا بازی کنه مصدوم میشه اصلا معلوم نیست این چرا اینجوریه

بازی با من سیتی مصدوم شد گفتن 3 هفته دیگه میاد
بعد اون گیبز مصدوم شد داره برمیگرده
چمبو مصدوم شد برگشت
ژشنی برگشت
جک برگشت
جرونیو داره برمیگرده
والکات برگشت
ولی این همچنان مصدوم!
اخه من نمیدونم ادم برای یه شوتم مصدوم میشه!اونم اینقد طولانی!

ولی انصافا دیابی اماده حرف نداره
حیف که این مصدومیتاش هیچ وقت تموم نمیشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal manager Arsene Wenger has been given permission to bolster his squad in the January transfer window and has made Crystal Palace winger Wilfried Zaha, 20, and 26-year-old Manchester City striker Edin Dzeko his top targets. (Daily Mail)

یه شایعه قشنگ دیگه!
به احتمال زیاد شماخ در ژانویه از تیم جدا میشه و از زاها به عنوان جانشین ولکات یاد میشه اگر قراردادش رو تمدید نکنه! هر چند من معتقدم چه تمدید بکنه و چه نکنه باید جذب بشه زاها چرا که شماخ و آرشا در برنامه های (حداقل بلند مدت) رئیس جایی ندارن! ژکو هم قبل از یانکه من سیتی بخوادش ونگر می خواستش که نتونست با من سیتی رقابت کنه و فک کنم با قیمت تقریبی 25 میلیون خریدش! مهاجم خوبی هست! استقبال میشه اما آیا من سیتی حاضر به فروشش میشه؟ آیا ژکو از حضور در من سیتی ناخشنود است؟ فعلا که شده ذخیره طلایی مانچینی! خودش که تقاضای بازی های بیشتر و منظم داره!
میرور هم مدعی شده اسکات های آرسنال در هفته های اخیر بازی های آدرین لوپز و فرناندو یورنته رو رسد می کنن!

این همه شایعه پیرامون خرید مهاجم با کلاس رو نمی فهمم! به نظرم مشکل تیم در خط هافبک هست! حتی مشکل رو در دفاع هم نمی بینم!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولی دیابی دیگه من شک ندارم برگده هم باز 2 تا بازی کنه مصدوم میشه اصلا معلوم نیست این چرا اینجوریه

بازی با من سیتی مصدوم شد گفتن 3 هفته دیگه میاد
بعد اون گیبز مصدوم شد داره برمیگرده
چمبو مصدوم شد برگشت
ژشنی برگشت
جک برگشت
جرونیو داره برمیگرده
والکات برگشت
ولی این همچنان مصدوم!
اخه من نمیدونم ادم برای یه شوتم مصدوم میشه!اونم اینقد طولانی!

ولی انصافا دیابی اماده حرف نداره
حیف که این مصدومیتاش هیچ وقت تموم نمیشه
باز هم جمله معروف صادق که میگه: این بشر استخوان هاش کلا از نازک نی تشکیل شده! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
از تمیدید قرار داد کارل خیلی خوشحال شدم این هفته شاید برای انگلیس بازی کنه

ولی احتمالا سانیا رو بفروشن اخر فصل!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از تمیدید قرار داد کارل خیلی خوشحال شدم این هفته شاید برای انگلیس بازی کنه

ولی احتمالا سانیا رو بفروشن اخر فصل!

فروش سانیا هم از اون اقدامات خر گونه (!) خواهد بود!! هیچ دلیلی برای این موضوع وجود نداره که بخوایم بفروشیمش! مگه چقدر ازش گیرمون میاد؟! 5 میلیون! حالا اگر بفروشیم و جینکو بشه دفاع راست تیم اون وقت ذخیره اش کی میشه؟!

دیروز و پریروز هم شایعاتی بود مبنی بر اینکه با توجه به اتمام قرارداد فریمپونگ در تابستان 2013 تو ژانویه به فروش میره!!! البته تو صفحه توئیترش تکذیب کرده و گفته به آرسنال متعهد هست و قصد داره تو ژانویه برای کسب تجربه قرضی به تیم دیگه ای بره!

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اتفاقا فریمپونگ بازیکن خیلی خوبیه و اگه سالم باشه میتونه یه عنصر تعیین کننده ای باشه تو هافبک . من حتی فک می کنم نباید قرضش بدن اینکه ردش کنن که اصلا فک می کنم قابل قبول نیست.

اما این بازیهایی که به راحتی نتیجه از دست میدیم برای شخصیت تیم بده. خیلی بد . در حالیکه جلو بودیم نتیجه مساوی میشه و بعد هم آرتتا پنالتی از دست میده . توی باشگاههای اروپا هم با شالکه همینطوری شد بازی برده مساوی شد .

پرفسور باید یکی دو تا بازیکن با تجربه برای ***** تیم بگیره. مشکلی هم داریم . یکی مثل آرشا زیاد بازی نمیکنه. تیم زیادی جوون و بی تجربس.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
The Mirror says Arsenal may go with 5-3-2 formation against Sp*rs with Gibbs, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny and Sagna at the back. LOL

WTF ?!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اومدم همینو بگم!

به نظر من خوبه
تغییر سیستم از واجبات ارسناله

ما باید با 2مهاجم بازی کنیم

5 دفاع هم شاید برای کم کردن مشکلات خط دفاع هست و نداشتن هافبک دفاعی!

احتمالا بازی با تاتنهام گیبز برسه راحت بشیم
اگه نرسه هم به نظرم جنکینسون بره اونور والا بهتره!

ژسنی هم که برگشته به نظرم ونگر ژسنی رو بزاره دروازه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه این 3 امتیازو از دست بدیم دیگه باید دور قهرمانیو خط بکشیم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گیبز به بازی فردا نمیرسه