Arsenal manager Arsene Wenger has been given permission to bolster his squad in the January transfer window and has made Crystal Palace winger Wilfried Zaha, 20, and 26-year-old Manchester City striker Edin Dzeko his top targets. (Daily Mail)
یه شایعه قشنگ دیگه!
به احتمال زیاد شماخ در ژانویه از تیم جدا میشه و از زاها به عنوان جانشین ولکات یاد میشه اگر قراردادش رو تمدید نکنه! هر چند من معتقدم چه تمدید بکنه و چه نکنه باید جذب بشه زاها چرا که شماخ و آرشا در برنامه های (حداقل بلند مدت) رئیس جایی ندارن! ژکو هم قبل از یانکه من سیتی بخوادش ونگر می خواستش که نتونست با من سیتی رقابت کنه و فک کنم با قیمت تقریبی 25 میلیون خریدش! مهاجم خوبی هست! استقبال میشه اما آیا من سیتی حاضر به فروشش میشه؟ آیا ژکو از حضور در من سیتی ناخشنود است؟ فعلا که شده ذخیره طلایی مانچینی! خودش که تقاضای بازی های بیشتر و منظم داره!
میرور هم مدعی شده اسکات های آرسنال در هفته های اخیر بازی های آدرین لوپز و فرناندو یورنته رو رسد می کنن!
این همه شایعه پیرامون خرید مهاجم با کلاس رو نمی فهمم! به نظرم مشکل تیم در خط هافبک هست! حتی مشکل رو در دفاع هم نمی بینم!