• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
چرا اینقدر گرون کرده؟ الان با مودم MF130 اشتراک 6 ماهه سرعت 128 و 6 گیگ میزنه 230 هزارتومن !!!! چه خبره ؟؟؟
میشه یه نفر دلیل این کارو توضیح بده؟ چندماه دل آر قیمتش ثابت بوده واسه چی اینقدر گرون کرده آخه؟ قبلا با 140 تومن میشد 1 ساله 128 خانگی با اعتبار 12 گیگ گرفت.
اینهم که قیمتاش مثل مبین نت کرده ! آحه برای چی ؟ امکان ارزون شدنش هست؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
چرا اینقدر گرون کرده؟ الان با مودم MF130 اشتراک 6 ماهه سرعت 128 و 6 گیگ میزنه 230 هزارتومن !!!! چه خبره ؟؟؟
میشه یه نفر دلیل این کارو توضیح بده؟ چندماه دل آر قیمتش ثابت بوده واسه چی اینقدر گرون کرده آخه؟ قبلا با 140 تومن میشد 1 ساله 128 خانگی با اعتبار 12 گیگ گرفت.
اینهم که قیمتاش مثل مبین نت کرده ! آحه برای چی ؟ امکان ارزون شدنش هست؟

معلوم نیس. شوکه شدیم از این رشد قیمت. ممکنه ممکنه 22بهمن یه طرح تشویقی بزنه. بقیه شو خدا میدونه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام

من ترافیک 10 روز مونده به پایان دوره تموم میشه

وبعدش هی شارز ارسال میکنم رو وایمکس که گرونه

حالا میخام ترافیک بگیرم چنده هر 1گیگش

درخواست میدم واسه طرح تعرفه 1گیگ قیکتش رو نمیاره ببینم چقدره که پرداختش کرد!

کسی نبود ج بده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
چند روزیه سرعت روزا در حد ۲۵۶کیلوبیته با سرویس ۲مگ! اما سرور داخل سرعتش فیکس ۲مگه!
یعنی ما ماهانه اینهمه پول میدیم که سرویس اینترانت پرسرعت+اشنانتیون اینترنت لاک پشتی بهمون بدن؟ :|

Sent from my GT-I9000

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
چند روزیه سرعت روزا در حد ۲۵۶کیلوبیته با سرویس ۲مگ! اما سرور داخل سرعتش فیکس ۲مگه!
یعنی ما ماهانه اینهمه پول میدیم که سرویس اینترانت پرسرعت+اشنانتیون اینترنت لاک پشتی بهمون بدن؟ :|

Sent from my GT-I9000

طبق قانون که اصلا نباید 2 مگ داشته باشید ! همون 128 کاقیه. مگه آدم می خواد با اینترنت فیل هوا کنه ؟ می خواد ایمیل چک کنه..قبض آنلاین پرداخت کنه و از این حرفا !
مگه اینترنت غیر از اینه ؟ والا ! :eek:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
طبق قانون که اصلا نباید 2 مگ داشته باشید ! همون 128 کاقیه. مگه آدم می خواد با اینترنت فیل هوا کنه ؟ می خواد ایمیل چک کنه..قبض آنلاین پرداخت کنه و از این حرفا !
مگه اینترنت غیر از اینه ؟ والا ! :eek:

همون لود جی میل هم دیگه با 512 هم زور میزنه لود شه چه برسه 128 :D

حالا خوبه سرویس من حجمیه نامحدود نیس دلم بسوزه حداقل شبا 2-6 میشه رایگان دانلود کرد اگر لازم شد ، 2-6 ترافیک کمه اکثرا سرعت خوبه.

من فکر میکنم این کار زیر سر مخابراته نه ایرانسل.

مثلا 1گیگابیت به ایرانسل پهنای باند داده بعد از این 1گیگابیت عملا 500مگش برای شبکه داخلیه و وقتی ترافیک شبکه میره بالا عملا اکثرا دارن همه به سایتهای خارجی وصل میشن و این میشه که سرعت سرور داخلی خوبه اما خارجی افتضاحه! :|

آدم تو سرور های خارجی پینگ میکنه دپرس میشه پینگ زیر 10میلی ثانیه هست اونوقت تو ایران حتی پینگ سرور داخلی زیر 80ms نیس! که این نشون میده شبکه ای که درست کردن چقدر داغونه.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
همون لود جی میل هم دیگه با 512 هم زور میزنه لود شه چه برسه 128 :D

حالا خوبه سرویس من حجمیه نامحدود نیس دلم بسوزه حداقل شبا 2-6 میشه رایگان دانلود کرد اگر لازم شد ، 2-6 ترافیک کمه اکثرا سرعت خوبه.

من فکر میکنم این کار زیر سر مخابراته نه ایرانسل.

مثلا 1گیگابیت به ایرانسل پهنای باند داده بعد از این 1گیگابیت عملا 500مگش برای شبکه داخلیه و وقتی ترافیک شبکه میره بالا عملا اکثرا دارن همه به سایتهای خارجی وصل میشن و این میشه که سرعت سرور داخلی خوبه اما خارجی افتضاحه! :|

آدم تو سرور های خارجی پینگ میکنه دپرس میشه پینگ زیر 10میلی ثانیه هست اونوقت تو ایران حتی پینگ سرور داخلی زیر 80ms نیس! که این نشون میده شبکه ای که درست کردن چقدر داغونه.

من دوستم تو UK که با من WoW بازی می کنه....
تو بازی لتنسی 7 داره :)
اون یکی دوستم تو یکی از داهات های رومانی که اینترنت 4 مگ هم گرفته ( رومانی دومین اینترنت برتر اروپا رو داره اما نون ندارن بخورن.!! ) و به قول خودش خیلی پایینه پینگ 56 =70 داره.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اتفاقا امروز صبح رفتم ثبت نام كردم ساعت ٣ عصر وصل شد
الان جفتش رو دارم
سرعت دانلود جفتشون يكيه اما ايرانسل يه ذره ثبات بيشتري داره
پينگ مخابرات عالي هست
هر سايتي ميزني سري شروع ميكنه به لود كردن
اما بدون دانلود منيجر با مخابرات دانلود كني ١٥-١٦ تا بيشتر دانلود نميكنه اما با ايرانسل ٩٠-٩٥ دانلود ميكنه!
در كل تا اينجا سرعت ايرانسل و ثبات سرعتش بهتره
اما پينگ مخابرات و سرعت باز كردن صفحه هات خيلي بهتره
با فندق شكن هم موردي نداره كلا!

صبر کن احوالتو دم روزهای سیاسی می پرسم.
ای اس پی ها طبق قانون سازمان مقررات باید اطلاعات استفاده کننده های چیز پی ان و فندق شکن رو به مخابرات بدن و مخابرات بعد از بررسی اطلاعات رو بده به فتا.
حالا شمت رفتی از مخابرات اینترنت گرفتی میگی با فندق شکن مشکل نداره. صبر کن تو روزهای سیاسی قشنگ می فهمی چرا اینترنت مخابرات ارزونه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
صبر کن احوالتو دم روزهای سیاسی می پرسم.
ای اس پی ها طبق قانون سازمان مقررات باید اطلاعات استفاده کننده های چیز پی ان و فندق شکن رو به مخابرات بدن و مخابرات بعد از بررسی اطلاعات رو بده به فتا.
حالا شمت رفتی از مخابرات اینترنت گرفتی میگی با فندق شکن مشکل نداره. صبر کن تو روزهای سیاسی قشنگ می فهمی چرا اینترنت مخابرات ارزونه.

دوست عزیز حرف شما کاملا نادرست است :/

استفاده از هیتلر شکن و وی پی ان کاملا بی خطر هست.
تنها چند مورد رو مخصوصا با وی پی ان که Traceable هست باید مد نظر داشته باشید :
اصلا در فیس بوک و این شبکه های اجتماعی چیز های سیاسی حتی در حد مسخره کردن ج.ن.ت.ی رو شیر نکنید و کامنت نذارید رو اونا ( دوست بابای منو 8 سال چپوندن زندان 3 ماه پیش سر چی ؟ فقط فیسبوک به علت توهین به مقدسات ) .
دیدن ویدئو از یوتیوب حتی س.یاسی مشکلی نداره !! چون ویدئو آنلاین هست .
اصلا با وی پی ان ( بیشتر از ) تو سایتای سوپر سیاسی مثل سایت مجاهدین نروید ! بقیه باز موردی نداره.

یه نکته دیگه هم که کاملا بدیهی هست عدم داشتن فعالیت س.یاسی و تبلیغ علیه **** هست .

ببخشید بابت این مطالب آف تاپیک !

لطفا اطلاعات غلط و وحشت آور به مردم ندهید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز حرف شما کاملا نادرست است :/

استفاده از هیتلر شکن و وی پی ان کاملا بی خطر هست.
تنها چند مورد رو مخصوصا با وی پی ان که Traceable هست باید مد نظر داشته باشید :
اصلا در فیس بوک و این شبکه های اجتماعی چیز های سیاسی حتی در حد مسخره کردن ج.ن.ت.ی رو شیر نکنید و کامنت نذارید رو اونا ( دوست بابای منو 8 سال چپوندن زندان 3 ماه پیش سر چی ؟ فقط فیسبوک به علت توهین به مقدسات ) .
دیدن ویدئو از یوتیوب حتی س.یاسی مشکلی نداره !! چون ویدئو آنلاین هست .
اصلا با وی پی ان ( بیشتر از ) تو سایتای سوپر سیاسی مثل سایت مجاهدین نروید ! بقیه باز موردی نداره.

یه نکته دیگه هم که کاملا بدیهی هست عدم داشتن فعالیت س.یاسی و تبلیغ علیه **** هست .

ببخشید بابت این مطالب آف تاپیک !

لطفا اطلاعات غلط و وحشت آور به مردم ندهید.

شما احتمالا اطلاعاتتون در چه حد درسته.
یکی از دوستان من یک ای اس پی در اکباتان داره و قصیه لیست استفاده کننده های ف ی ل تر شکن و چیز پی ان رو نه هر ماه به مخابرات میدن خودم به چشم دیدم.
این لیست هر ماه داده میشه برای بررسی.
معمولا اگر فعالیت سیاسی نداشته باشه یعنی سابقه نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن بیشتر وی پی اس ها ی فروشنده چیز پی ان برای اینکه اگر زمانی بهشون گیر بدن بتونن از خودشون دفاع کنن حاوی دو تا کارت شبکه هستند و معمولا روشون ایزا سرور نصبه و کل اطلاعات عبوری کاربرام رک برای مدت خاصی ذخیره میکنن.
اگرم شک داری میتونی به متن دستگیری شبکه اویزون تو گرداب مراجعه کنی ببینی چطور یه فروشنده چیز پی ان کلی اطلاعات داده بوده.
در آخر توجهتون رو به اپدیت جدید وایمکس ایرانسل جلب میکنم که در اپدیت جدید کنترل ریموت cwm به روی کاربران بسته شده تا زمانیکه لازم باشه بتونن بعضی دسترسی ها رو ببندن.
نه دوست عزیز استرس نمیدیم میگیم فقط به نظر من وقتتون رو با اینترنت مخابرات بیخود هدر ندید.
اینترنت مخابرات مثل رد شدن از چراغ قرمز کنار گوش افسر میمونه.
جریمه شدن صد در صده حتی اگر هدف از عبور از چراغ قرمز رفتن به بیمارستان برای مادر مریضتون باشه!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شما احتمالا اطلاعاتتون در چه حد درسته.
یکی از دوستان من یک ای اس پی در اکباتان داره و قصیه لیست استفاده کننده های ف ی ل تر شکن و چیز پی ان رو نه هر ماه به مخابرات میدن خودم به چشم دیدم.
این لیست هر ماه داده میشه برای بررسی.
معمولا اگر فعالیت سیاسی نداشته باشه یعنی سابقه نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن بیشتر وی پی اس ها ی فروشنده چیز پی ان برای اینکه اگر زمانی بهشون گیر بدن بتونن از خودشون دفاع کنن حاوی دو تا کارت شبکه هستند و معمولا روشون ایزا سرور نصبه و کل اطلاعات عبوری کاربرام رک برای مدت خاصی ذخیره میکنن.
اگرم شک داری میتونی به متن دستگیری شبکه اویزون تو گرداب مراجعه کنی ببینی چطور یه فروشنده چیز پی ان کلی اطلاعات داده بوده.
در آخر توجهتون رو به اپدیت جدید وایمکس ایرانسل جلب میکنم که در اپدیت جدید کنترل ریموت cwm به روی کاربران بسته شده تا زمانیکه لازم باشه بتونن بعضی دسترسی ها رو ببندن.
نه دوست عزیز استرس نمیدیم میگیم فقط به نظر من وقتتون رو با اینترنت مخابرات بیخود هدر ندید.
اینترنت مخابرات مثل رد شدن از چراغ قرمز کنار گوش افسر میمونه.
جریمه شدن صد در صده حتی اگر هدف از عبور از چراغ قرمز رفتن به بیمارستان برای مادر مریضتون باشه!

:eek:
دٍ منم همینو می گم !!!
استفاده از فیل تَر شکن و وی پی ان غیر مجاز هست اما عواقبی در پی نداره ! لیست هم می دن که بدن ! فعالیت سیاسی اینا نداشته باشی هیچ چیزی نداری که بترسی ازش..

چیزی که باعث میشه من با شما به شدت مخالفت کنم 2 خط آخر نقل قول هست..!!!!! یعنی چی اینترنت مخابرات ارزونه برای اینکه فلانه ..>!!!؟/
همه شرکت های خصوصی اینترنت خودشون رو از مخابرات میگیرند برای همین گرون تره ! چون شرکت خصوصیه ! اصلا به علتی که شما نمیدونم از کجا می گویید نیست !:eek:
هیچ ترسی وجود نداره... مخابرات ارزونه چون دولتیه و شرکت دولتی موظفه که سرویس Decent با تعرفه خوشایند ارائه بده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
:eek:
دٍ منم همینو می گم !!!
استفاده از فیل تَر شکن و وی پی ان غیر مجاز هست اما عواقبی در پی نداره ! لیست هم می دن که بدن ! فعالیت سیاسی اینا نداشته باشی هیچ چیزی نداری که بترسی ازش..

چیزی که باعث میشه من با شما به شدت مخالفت کنم 2 خط آخر نقل قول هست..!!!!! یعنی چی اینترنت مخابرات ارزونه برای اینکه فلانه ..>!!!؟/
همه شرکت های خصوصی اینترنت خودشون رو از مخابرات میگیرند برای همین گرون تره ! چون شرکت خصوصیه ! اصلا به علتی که شما نمیدونم از کجا می گویید نیست !:eek:
هیچ ترسی وجود نداره... مخابرات ارزونه چون دولتیه و شرکت دولتی موظفه که سرویس Decent با تعرفه خوشایند ارائه بده.

شما به همین خیال خوش باش و از ارزونی اینترنت مخابرات لذت ببر.
جالبه که شما حتی نمی دونید مخابرات دیگه یک شرکت دولتی نیست!!!
مدتی پیش سهامش در بورس عرضه شد و از نظارت دولت خارج شد.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

وای وای.
وقتی رفتن اوین باهاتون تماس میگیرم :)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
محض اطلاع خریدارش یکی از زیر مجموعه های س پ ا ه هست !
کلا هیچ جیزی جابجا نمیشه مگه اینکه از یک جیب به جیب دیگه منتقل میشه :دی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
محض اطلاع خریدارش یکی از زیر مجموعه های س پ ا ه هست !
کلا هیچ جیزی جابجا نمیشه مگه اینکه از یک جیب به جیب دیگه منتقل میشه :دی

بله من هم شنیدم.
س پ اه هم یک شرکت خصوصی فرض میشه.
قابل توجه اقایانی که میگن چرا اینترنت مخابرات ارزونه.
ارزونیش فقط به یک دلیله اینکه مردم زیر نظر از اینترنت استفاده کنن.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بله من هم شنیدم.
س پ اه هم یک شرکت خصوصی فرض میشه.
قابل توجه اقایانی که میگن چرا اینترنت مخابرات ارزونه.
ارزونیش فقط به یک دلیله اینکه مردم زیر نظر از اینترنت استفاده کنن.

هنوز هم قبول نمی کنید که حرفتون بی منطق و اشتباه است دوست عزیز !؟

بابا به خدا اینترنت همه مملکت از مخابراته !!! پارس آنلاین هم از مخابرات می خره به من و شما می فروشه..
خب قطعا اینترنت شرکت سرچشمه ارزون و Decent است... با سرعت اسمی و کیفیت قابل قبول... شما میری پارس آنلاین میگیری پول بیشتر میدی برا چی ؟
که مثلا رو 4 مگ بسته شده باشی... شما به من بگو که چه فرقی می کنن این دوتا ؟ پارس آنلاین با مخابرات !؟؟؟؟ یه مثال بزن ! اینم از مخابرات پورت می خره به من و شما میفروشه. خود اینترنتش مال مخابراته !

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من تو یک محل جدید اومدم متاسفانه به این خط من adsl نمیشه خرید مجبورا " وایمکس ایرانسل یا مبین نت باید بخرم
خواستم نطر دوستان رو بدونم ایرانسل بهتره یا مبین نت ؟
و در اخر این دو سرویس به adsl 128 میرسه یا سرعتش پاینتره ه؟
خواهیشا جواب پست منو بدید با کلی بد بختی با موبایل انلاین شدم
مرسی

بالا