Takesh-2
کاربر تازه وارد
این همون کاپیتولاسیونی بود که برای آن ملت انقلاب کرد
دیروز کاپیتولاسیم امریکایی--امروز هم کاپیتولاسیم عرب و ......این که هیچی نیس
دیروز کاپیتولاسیم امریکایی--امروز هم کاپیتولاسیم عرب و ......این که هیچی نیس
باشه داووش بهشون میگم رسیدگی کنن!باید اعدام بشه هم دیه بده و هم اعدام بشه باید توی ماشین پراید اعدام بشه که هم سایپا خراب بشه هم این عوضی بفهمه ماشین 20 میلیونی چه طعمی داره تا جانش درآد
سایپا هم باید به شدت پاسخگو باشه و اوناهم باید خسارت بدن
خدا کنه روابط کثیف سیاسی باعث حق خوری این وسط نشه
خداکنه بساط این پراید لعنتی جم بشه یا واقعا درستش کنن
LOL! کیسه هوا فقط تو 1 مدل مدل هست همون مدل 20 میلیونی ش..(هر چی اضافه کنن پولشو +2ودشو از مشتری میگیرن)..اونم اگه واقعا کیسه هوا باشه و کار کنه!یعنی کیسه هوای پراید عمل نکرده؟عجیبه.
فری 2 پَک میدونی چیه...متاسفم...
من خودم پراید دارم با دیدن این صحنه آدم میترسه سوار این تابوت متحرک بشه
لعنت بهشون که واسه منافعشون نمیزارن ما هم مثل خارجی ها نه نمیگم مثل اونا باشیم مثل افغانی ها ماشین بدون گمرک سوار شیم چه گناهی کردیم که تو این بی صاحاب شده به دنیا اومدیم
متاسفم...
فری 2 پَک میدونی چیه...
مقصر خوده ماییم..خود ماهایی که تو تاکسی تو مترو راجع پراید راجع ب قیمت موز راجع محمود راجع ب سیاست راجع ب دین و همه چی نظر میدیم ولی شجاعت و جرات هیچی رو نداریم...کسی هم ک شجاع نباشه تا آخر عمر تو سری خوره!
داووش میدونی ما هم یکی مثل خودت ولی افسرده تر از خودت! اینقدر افسرده که تو آموزشی بهم گفتن برگرد معاف میشی!..درسته 11ماه دوویدم دنبالش درسته ازم 10میلیون درخواست رشوه کردن بره ساختن پرونده!(ولی ندادم!) .آخر سر سره دلسوزی دبیر کمیسیون پزشکی معاف شدم!میدونی خودمم یکی از اونام که میگی کاملا حق با توه داداش ولی میگم اگر من بلایی سرم بیاد خانوادم داغون میشه پس دهنم رو میبندم تا باعث زجر بیشتر نشم
خیلی دوس دارم از این بی صاحاب برم ولی چه کنم که نمیخوام واسه اینا 2 سالم رو به هدر بدم و خدمت نرفتم 24 سالمه و یه شخص افسرده به تمام معنا هستم چون اینجا جای من نیست
ببخشید شما برو یه کشور دیگه بوق نمیزنن یا همین کیش خودمون انقدر فرهنگش بالاس آدم فکر نمیکنه ایران باشه.
دور از جونتون یه مشت بی شعور ریخته توی تهران و از فقر فرهنگی رنج میبریم
خودمم دیدم بارها!..به الله قسم به چشم دیدم که دارم میگم
داداش همیشه میگن از ماس که بر ماسداووش میدونی ما هم یکی مثل خودت ولی افسرده تر از خودت! اینقدر افسرده که تو آموزشی بهم گفتن برگرد معاف میشی!..درسته 11ماه دوویدم دنبالش درسته ازم 10میلیون درخواست رشوه کردن بره ساختن پرونده!(ولی ندادم!) .آخر سر سره دلسوزی دبیر کمیسیون پزشکی معاف شدم!
همه ی ما میدونیم لیاقتمون این نیست..لیاقت ایرانی ها خدایی خیلی بیشتراز ایناست...هیچ کشوری هم فک نکنم اندازه ایران منابع طبیعی داشته باشه..این نفت و گاز و...ما چی میشه!؟ ترکیه چی داره!گازش از ماست نفت ش از ماست!..ولی ما میخوایم شلوار بخریم میگن این ترکه 180تومن! درحالی که همه ی خیاط هاش ایرانی هستن تو عبدل آباد میدوزن..یذره پارچه ش فقط ترکه!...
وقتی ما بهم احترام نمیذاریم دولت هم ب ما احترام نمیذاره.......میگم از ما که گذشت میگم باید یه چی بکاریم 2-3نسل بعد ما یه چیز خوب برداشت کنه حداقل با وجدان راحت بمیریم!
میدونستی ایران تنها کشوریه که تو دنیا ماشین توش 8-9 برابره جهانیه!؟
خودم اینقدر خسته م از این مردم و ماشین هاییی که تو خیابون میبینم....کلا قصد ندارم گواهی نامه هم بگیرم!...اعصاب میخواد با این ماشین ها و مردم و خیابون و فرهنگ سرو کله زدن!.............
باور کن میلیارد هم بشم هیچ وقت تو ایران پول ب ماشین نمیدم! انتظار منو ماشین های خارجی برآورده میکنه درست..ولی تو کشوری که ماشین 9برابره قیمت جهانیشه دسته بیل هم بهم استعمال کنن ماشین نمیخرم..نه ماشین بلکه موتور هم نمیخرم........
ولی فرهنگمونو ب کل جهان ثابت کردیم که حاظریم ب ماشین 20هزار دلاری 180 میلیون بدیم...با یک شیشم این پول ها که اصراف میشه میشه سالی 2تا استادیوم ساخت!
ب نظر من هیج جای دنیا مثل ایران پولدار+اصراف گر+دروغ گو نداره!
حاظرم تا 40 سالگی مجرد بمونم و کار کنم پول جمع کن هر طور شده از اینجا برم..آمریکا نه ها! اروپا نه ها! امارات یا کویت..
هردینار کویت الان 13هزار تومن ماست! چقد باید کار کنم ب نظرت؟!
دیدم صف برنج هندی دیدم..صف برنج پاکستانی دیدم..حقمونه دیدی دیروز جیره مردم رو ریخته بودن مردم دم عابر صف کشیده بودن؟؟؟
قبول دارم ..ولی تقصیر منه جوون چیه؟.منه جوون باید چیکار کنم؟..از منه کارگر کی حمایت میکنه؟داداش همیشه میگن از ماس که بر ماس
ما بیشتر..خیلی از هم صحبتیت خوشحال شدم
زهی خیال باطل...آقا من کاری به عرب و غیرش ندارم چون دوستان به اندازه کامل گفتن، اما من یه چیزه دیگه میخام بگم:
خوب لامصبا پراید نخرین! پول نداری ماشین بهتر بخری(مثل خودمی) سوار مترو شو. با تاکسی دربست اینور اونور بری خرجش در سال از بیمه شخص ثالث کمتر میفته!
نخرید ملت...بذارید با اتحادمون نابود بشن...