• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
نخرید ملت...بذارید با اتحادمون نابود بشن...
با نابودی چیزی درست نمیشه اینطوری شخصیت مون مثل اونایی که تو سال 88 جو گیر شدن کوچیک میشه! و جووک محافل میشیم..
مردم ما بهم دروغ میگن مثل چی ..کل شهر میمالن در هم این وسط دولت مقصره؟...بهم دیگه احترام نمیذاریم دولت مقصره؟...بی حجاب به با حجاب احترام نمیذاره و بر عکس دولت مقصره؟.بازم دم رییس جمهور فعلی گرم که ازخیلی ها مرد تر بود...از دستش کاری بر نمییاد..نمیتونه یه شبه همه چی رو درست کنه بره من و شما..
مشکل ما فرهگ هست....مردم ما اگه بدونن ماشین یعنی یه چیزه مصرفی و ...اصلا اگه بدونن ماشین یعنی چی مطمئن باش هیچ وقت نمیخرن........
ای کاش فقط مشکل ماشین بود..

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
دیدم صف برنج هندی دیدم..صف برنج پاکستانی دیدم..
اینم دیدم که دولت 1ماه از یارانه مردم رو مالید!..یارانه بهمن رو 26اسفند دادن و در عمل اسفند رو ما کردن تو پاچه! ضربدر جمعیت کن میشه میلیارد ها تومن!

قبول دارم ..ولی تقصیر منه جوون چیه؟.منه جوون باید چیکار کنم؟..از منه کارگر کی حمایت میکنه؟

ما بیشتر..
شما فری ما هم فری میشیم فرفری:D
تقصیر ما اینه که توی این مملکت بزرگ شدیم و نخواسته مسلمون شدیم .
نخواسته به دنیا اومدیم و ناخواسته از دنیا میریم و ناخواسته تن به این خفت دادیم
گناه ما نفس کشیدنه... اونم از نوع اجباری

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
خوبه باز جلوش سالم مونده . میتونی مطمئن باشی که خودت از وسط نصف نمیشی .

عرب مست کیونی رو هم باید اعدام کنیم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
با نابودی چیزی درست نمیشه اینطوری شخصیت مون مثل اونایی که تو سال 88 جو گیر شدن کوچیک میشه! و جووک محافل میشیم..
مردم ما بهم دروغ میگن مثل چی ..کل شهر میمالن در هم این وسط دولت مقصره؟...بهم دیگه احترام نمیذاریم دولت مقصره؟...بی حجاب به با حجاب احترام نمیذاره و بر عکس دولت مقصره؟.بازم دم رییس جمهور فعلی گرم که ازخیلی ها مرد تر بود...از دستش کاری بر نمییاد..نمیتونه یه شبه همه چی رو درست کنه بره من و شما..
مشکل ما فرهگ هست....مردم ما اگه بدونن ماشین یعنی یه چیزه مصرفی و ...اصلا اگه بدونن ماشین یعنی چی مطمئن باش هیچ وقت نمیخرن........

آقا این قسمت که قرمز کردم برام جالبه !!!!
تو تاریخ ایران فک نمیکنم کسی مثل رئیس جمهور حاضر در حق کشور و مردم نامردی کرده باشه و مردمو بازی داده باشه؟ اگه شما سراغ دارید بفرمایید؟ از بازی دادن مذهبی و دینی مردم و امام زمان گرفته تا بازی دادن تو اقتصاد و سیاست و....

صدر اعظم آلمان ساعت 4 صبح (دقیق یادم نیست ) چراغ قرمز رو رد ، تا 1 سال روزنامه مجله اخبار و.... توبیخش کردن ، تو zdf سریع اومد معذرت خواهی کرد و جریمشو داد منتها بازن دست از سرش بر نداشتن ، و ادامه دادن ، جالبه اونوقت رئیس جمهور ما مرده؟؟

8 ساله میخاد لیست افراد وام دار بانکارو بگه ، هی میگم بگم بگم؟؟؟ این بگم بگما (امروز فردا کردنا ) ایشون از کی میخاد باج بگیره؟

از ماست که بر ماست متاسفانه

متاسفانه مشکل ایران اینه که مردمش خیلی قانع و اندک بین شدن ، و میگن خداروشکر که غذا هست بخریم زنده ایم و.... در صورتی که لیاقت ایران و ایرانی جماعت این نیست ولی این کم بینی باعث شده طرف به BRT یا مترو مینازه ، اونوقت طرف همین بقله گوششمون هتل مردان (تو ترکیه ) یا پالم و... تو دبی و.... میسازه

شرکت ziba Desgin برا 1 ایرانی تو آمریکاست ، که برا logitech microsoft boieng air bus ,.... طراحی انجام میده که مثال هایی از دست بسیار زیاده خودتون بهتر میدونید.

جالبه مثلا logitech محصولات برا ما تو ایران 1 آرزوه ، یا ایرانی که فرشش یا برنجش یا پسته و.... تو دنیا بهترینه مردمش صف بکشش برا خرید برنج هندی وپاکستانی....

80% درصد جامعه نتون برنج تولید داخل خودشون یا چای یا فرش و... رو تهیه کنن

ایران بزرگترین تولید کننده و صادر کننده خاویار سیاهه (دریای خزر black caviar) تو دنیاست ، منتها 98% ایرانی ها حتی خاوریارو تست هم نکردن و....

به امید روزی که ایران به ایران واقعی تبدیل شه.

ببخشید زیاد حرف زدم.

موفق باشید

Last edited:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,935
اخه مرگ من بگو وقتی سایپا قوطی حلبی میده ملت بیست میلیون چه ربطی به فرهنگ این ملت بیچاره داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم روشنمون کنی

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
3خط پستتو بیشتر نخوندم!...چون شما هم عین همه داری ناجوان مردانه راجع ب رییس جمهور قضاوت میکنی!..وراجع ب خیلی چیزای دیگه غور میزنی..اینا که میگی چیزی رو درست نمیکنه...وقتی پست میدی یه پستی بده آدم از خوندنش خسته نشه و یه چیزی یاد بگیره و لایک کنه!
اولا این که اسم ش رییس جمهور هست عملا خیلی کارا و خیلی چیزا دستش نیست...خودش رسما داره ب آقا میگه باید با آمریکا هم کاری کنیم عاقا میگه نه آمریکا جیزه! بذار مردم بمیرن از گشنه گی ولی ما به آمریکا دست نمیدیم! ب آمریکا دست نمیدیم چون نمیخوایم مثل کره امارات عربستان و......پیشرفت کنیم!>..شما اگه انتقادی داری در درجه اول باید از اونی که رو منبر اول نشسته انتقاد کنی! ولی نمیتونی!
از این بابت میگم مرد تر بود که خودت دیدی چه شجاعتی داشت که دست خیلیهارو رو کرد...خیلی کارای دیگه هم کرد که تو چند وقت دیگه نتیجه کاراش معلوم میشه...گرونی جنس چ ربطی به رییس جمهور داره؟وقتی خودشم داره امر و نهی یکی دیگه رو انجام میده و چوبشم میخوره باید مردم ب دادش برسن......
غور زدن رو خوب بلدیم..شوماهایی که غور میزنید فلان چیز گرونه نخرید.....ولی وقتی میخرید نشون میده یک دلی و یک رنگی وجود نداره!..ب جای غور زدن سعی کنید با آگاه کردن هم دیگه ایجاد همدلی کنیم....شما بهم دیگه احترام بذارید ببینم کدوم دولت هست که ب مردمش احترام نذاره...
اخه مرگ من بگو وقتی سایپا قوطی حلبی میده ملت بیست میلیون چه ربطی به فرهنگ این ملت بیچاره داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم روشنمون کنی
ملت بیچاره!؟..جدی بیچاره ست این ملت گرگ؟!
وقتی میشه 20میلیون نخر آقا..حتی اگه مجبوری زیره فشاره زندگی زیره فشار زنت زیره فشار چشم مردم زیره فشار غیبت مادر زن ت هم که باشی نخر....یذره فکر کردن همه چی رو حل میکنه.......
وقتی همه چی در انحصار یکی هست وقتی رقابت وجود نداره این نشون میده مشتری ایرانی چیزی از ماشین نمیدونه یعنی ته بی فرهنگ..
دهه 70 مگه نبود..نگه کسی میتونست خط و موبایل بخره!!کم کم رقیبهای دیگه هم اومدن و بازار از انحصار در اومد و الان این شد که کسی نمونده خط نداشته باشه..
الان من و خود شما ها و خیلی های دیگه بی فرهنگ بار اومدیم...ولی از اونجا که آگاهیم بی فرهنگیم این خودش جای شکر داره..میتونیم کاری کنیم بعد ما کسی بی فرهنگ رشد نکنه

Last edited:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من تقریبا 2-3 روز یبار از اونجا رد میشم ، راننده هایی که از لواسون به سمت اقدسیه میان 99 درصدشون مثل گاو رانندگی میکنن و مخصوصا شبها بیشترشون مواد مصرف کرده و یا مست هستن. از اینور هم اونایی که از اون شهرک **** میان بیرون، کلا مست شراب عرفانی هستن :D.یعنی خداییش باید اونجا روزی 3-4 نفر کشته بشه

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
مگه تو کشور اسلامی ما از این اتفاقها هم میافته من که باور نمیکنم اینا کار رسانه های بیگانه اس :eek:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
باید اعدام بشه هم دیه بده و هم اعدام بشه باید توی ماشین پراید اعدام بشه که هم سایپا خراب بشه هم این عوضی بفهمه ماشین 20 میلیونی چه طعمی داره تا جانش درآد

درود،

نام کاربریتون "یا علی مولا" هست.

حضرت علی علیه السلام، مولای متقیان، هم همینطور فکر میکردند و نظر داشتند؟ از حضرت علی (ع) چ جیزی آموختی دوستِ عزیز؟ شما لیاقت این نام مقدس رو ندارید.

Last edited:

Solitude Aeturnus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
از این بابت میگم مرد تر بود که خودت دیدی چه شجاعتی داشت که دست خیلیهارو رو کرد...خیلی کارای دیگه هم کرد که تو چند وقت دیگه نتیجه کاراش معلوم میشه...گرونی جنس چ ربطی به رییس جمهور داره؟وقتی خودشم داره امر و نهی یکی دیگه رو انجام میده و چوبشم میخوره باید مردم ب دادش برسن......
قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی به نظر شما این آدم با اون کارایی که تو انتخابات سال 88 کرد و اون همه از بالا و پایین سیستم ازش حمایت شد و خودشو به ملت غالب کرد واقعا شایسته ی صفت مرد بودن هست؟ اگه می بینید الان صداش دراومده به خاطر دراومدن گندکاری های خودش هست که میگه اگه دستمو رو کنید منم دهنمو باز می کنم. اینجور آدما فقط فگر منافع شخصی خودشون و اطرافیانشون هستن و گرنه امکان نداره دلشون به حال کسی بسوزه. این آدم اگه واقعا شعورش می رسید که از مردم باید حمایت کرد تو همون درگیری های بعد از انتخابات قبلی باید به هر قیمتی که شده استعفا می داد و اجازه نمی داد این همه آدم دستگیر و زندانی و شکنجه و کشته بشن. حمایت از ظالم اصلا کار درستی نیست.

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
هر کی میتونه جواب منو بده
این کار با قانون کاپیتولاسیون که شاه گذاشته بود و مردم برای اون قیام کردن چه فرقی داره؟زمان شاه باید اونجای امریکایی هارو لیس میزدیم حالا هم عرب ها رو
پس نتیجه انقلاب و این همه شهدا کو؟کی میخاد جوابگو باشه با این وضع مملکت؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
3خط پستتو بیشتر نخوندم!...چون شما هم عین همه داری ناجوان مردانه راجع ب رییس جمهور قضاوت میکنی!..وراجع ب خیلی چیزای دیگه غور میزنی..اینا که میگی چیزی رو درست نمیکنه...وقتی پست میدی یه پستی بده آدم از خوندنش خسته نشه و یه چیزی یاد بگیره و لایک کنه!
اولا این که اسم ش رییس جمهور هست عملا خیلی کارا و خیلی چیزا دستش نیست...خودش رسما داره ب آقا میگه باید با آمریکا هم کاری کنیم عاقا میگه نه آمریکا جیزه! بذار مردم بمیرن از گشنه گی ولی ما به آمریکا دست نمیدیم! ب آمریکا دست نمیدیم چون نمیخوایم مثل کره امارات عربستان و......پیشرفت کنیم!>..شما اگه انتقادی داری در درجه اول باید از اونی که رو منبر اول نشسته انتقاد کنی! ولی نمیتونی!
غور زدن رو خوب بلدیم..شوماهایی که غور میزنید فلان چیز گرونه نخرید.....ولی وقتی میخرید نشون میده یک دلی و یک رنگی وجود نداره!..ب جای غور زدن سعی کنید با آگاه کردن هم دیگه ایجاد همدلی کنیم....شما بهم دیگه احترام بذارید ببینم کدوم دولت هست که ب مردمش احترام نذاره...

دوست عزیز اینکه 3 خط از متن منو نخوندید این نشونه میده نخونده قضاوت کردی و این منطقی نیست !!!
دوست عزیز من غر نزدم و نمیزم ، واهل غر زدن نیستم کلا ، منتها واقعیت جامعه رو گفتم و شفاف سازی کردم و 1 تلنگر زدم تا بلکه شما از اون خواب خوش بیدار شید(معذرت میخام اینو میگم )

دوست عزیز من همیشه سعی کردم پستی بزنم که مفید باشه و اهل پست چیپ و... نیستنم و ....

در موردرئیس جمهمور هم باید عرض کنم ، رئیس جمهور بالاترین شخص اجرایی کشور هستش بعد از **** ، ضمنا من در مورد مدیریت کشور کلا انتقاد دارم و این ایمان دارم که ایران و ایرانی جایگاهش خیلی بالاتر از این ها هست. این تو ایران ثابت شد ه است.

میدونید حدودا 43% ناسا ایرانی هستن؟ و معمولا از مدیران تاثیر گذار و ارشد هستن؟؟

آقا رئیس جمهور با 1 مصوبه قیمت خودرو رو دیدید به کجا رسوند؟ پراید 20 میلیون وماکزیما 111 میلیون و...
اگه کاری رو بخاد انجام میده و اگه نخاد به هیچ صراتی مستقیم نیست ، اینو تو این چند ساله ثابت کرده حداقل، مثال از این دست زیاده....
دیدید که تا حالا رهبرن خیلی پیچونده و زیرپاش له کرده ( مثلا پست مشایی و...) صفر کردن صندوق ذخیره ارزی و.... پس خیلی کارو میتونه انجام بده.

ضمنا برا من فرقی نمیکنه هر کسی به کشور خیانت کنه خیانت کاره حالا چه احمدی یا خاتمی یا **** یا حتی پدر خودم و....خیانت کار خیانتکاره ، بهتره به قضیه منطقی نگاه کنیم و احساسی برخورد نکنیم

در مورد آمریکا و... اصلا بحثی نکردم و نمیکنم ، آقا ما الان به کشورایی مثل سوریه و آذربایجان چین و هند روسیه اعراب ارتباط داریم نه تنها نمیتونم از ارتباط باهاشون استفاده کنیم بلکه فقط داریم باج میدیم چه به برسه به آمریکا

در مورد شجاعت احمدی نژاد هم ایشون متاسفانه میدونه نقطه ضعف ایرانی ها احساسی بودنشون و جوگیر بودنشونه و از این ضعف کمال سو استفاده روکرده و مردم بازی داده ، و برا رای جمع کردن از احساسی و جوگیر کردن مردم از هیچ کاریی عبایی نداره متاسفانه، احمدی نژاد چیرو رو کرده تا بحال؟
1 باره از بوسیدن دست معلمش گرفته یا بوسیدن دست و پای مادر شهید و.... رو مردم تاثیر بذاره و مردم رو فریب بده، اینا عوام فریبی و بازی دادن مردمه ، آقا دزدی فقط این نیست که از دیوار مردم بالا بری ، 1 ریال حق کسی رو ناحق کنی اینن دزدیه یا اینکه وظایف و تعهدات خودت رو در قبال مسئولیتت انجام ندی و... اینن خیانت و دزدیه
حتی دیوان محاسبات این دولت ، رو متخلفترین و بی قانون ترین دولت تو تاریخ انقلاب بوده یا فاسد ترین سیستم اقتصادی و اداری در اداره کشور

متاسفانه من نمیدونم شما چند سالتونه و چقدر تجربه دارید ؟ ولی فک میکنم رو احساستون قضاوت کردید (معذرت میخام اینو میگم ، منظورم بی احترامی نیست فقط منظورم اینه که ،فک میکنم ته نشین و تجربتون تو این زمینه خیلی کمه که اینجوری قضاوت میکنید و اینجوری خطاهای ایشون رو توجیح میکنید؟))

دوست عزیز کشور با حرف و بازی دادن مردم و تبلیغات و شانتاژ اداره نمیشه ، کشور با مدیریت درست و علمی اداره میشه ، ایشون اگه شجاعت داره چرا نذاشت رحیمی و وزیران و نزدیکانشون و.... پرونده اختصلاص و... بررسی بشه ؟؟؟

1 مثال ساده میزنم ، گوجه فرنگی ، پسته ، سیب زمینی ، گوشت تخم مرغ تخمه و...... اینا تحریمن؟؟؟ از آمریکا وارد میشن؟ قیمت گذاری ، مدیریت ، عرضه ، تقاضا ،و.... بعهده کیه؟ و کجاست؟؟؟

ضمنا نمیتونم بحثو بیشتر از این باز کنم ، منتها من خودم بواسطه کارم با نهاد ریاست جمهوری و...ارتباط ومکاتبه دارم و حدودا 12 سال دارم کار میکنم هم این دورو دیدم هم قبلشو ، متاسفانه ایشون دست به بازی دادن و سنگ قلابشون فوق العادست.ولی متاسفانه مردم ما دست به بازی خوردنشون خوبه طرف 10 بار بازی میخوره و سنگ قلاب میشه ولی بازن همون بازی رو تکرار میکنه اینو واقعا مکرر دیدم متاسفانه

اصلا بحثم و روی صحبتم فقط با شما نیست ، خواستم شفاف سازی کنم ، متاسفانه مهم ترین مشکل الان ایرانیها عدم آگاهی و بعدش افراطو تفریطه ، هیچ وقت تعادل نداریم

اگه ناراحتتون کردم معذرت میخام ، قصدم اصلا این نبود.

موفق باشید یاعلی

Last edited:

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71

ملت بیچاره!؟..جدی بیچاره ست این ملت گرگ؟!
وقتی میشه 20میلیون نخر آقا..حتی اگه مجبوری زیره فشاره زندگی زیره فشار زنت زیره فشار چشم مردم زیره فشار غیبت مادر زن ت هم که باشی نخر....یذره فکر کردن همه چی رو حل میکنه.......
وقتی همه چی در انحصار یکی هست وقتی رقابت وجود نداره این نشون میده مشتری ایرانی چیزی از ماشین نمیدونه یعنی ته بی فرهنگ..
دهه 70 مگه نبود..نگه کسی میتونست خط و موبایل بخره!!کم کم رقیبهای دیگه هم اومدن و بازار از انحصار در اومد و الان این شد که کسی نمونده خط نداشته باشه..
الان من و خود شما ها و خیلی های دیگه بی فرهنگ بار اومدیم...ولی از اونجا که آگاهیم بی فرهنگیم این خودش جای شکر داره..میتونیم کاری کنیم بعد ما کسی بی فرهنگ رشد نکنه

نميدونستم هنوز اين مرتيكه گاو تو ايران طرفدار داره و واقعا متاسفم كه اينگونه فريب ميخورند بعضيا !

اين گوز هر كاري ميكنه كه خودشو ادم خوبه نشون بده و طرفدار پيدا كنه متاسفانه بعضيا شرايط رو نميبينند ولي به سخنان پوچ دل بستن

جالبه ...
حرفاتو يكبار بخون اگه خندت نگرفت چند ميگيري بياي اينجا نت تبلغات كني براشون ريده تو مملكت ميگه ميخواد با امريكا رابطه برقرار كنه نميزارن ...
چند سالت هست عمويي

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
نميدونستم هنوز اين مرتيكه گاو تو ايران طرفدار داره و واقعا متاسفم كه اينگونه فريب ميخورند بعضيا !

اين گوز هر كاري ميكنه كه خودشو ادم خوبه نشون بده و طرفدار پيدا كنه متاسفانه بعضيا شرايط رو نميبينند ولي به سخنان پوچ دل بستن

جالبه ...
حرفاتو يكبار بخون اگه خندت نگرفت چند ميگيري بياي اينجا نت تبلغات كني براشون ريده تو مملكت ميگه ميخواد با امريكا رابطه برقرار كنه نميزارن ...
چند سالت هست عمويي

بنده خواستم پست بدم و جواب اون یکی دوستمون رو بدم که دیدم خوشبختانه شما کاملا جواب دادین با تشکر:D

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
حالا از خانواده پرایدیه پول نگیرن جای شکر داره

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
دوست عزیز اینکه 3 خط از متن منو نخوندید این نشونه میده نخونده قضاوت کردی و این منطقی نیست !!!
دوست عزیز من غر نزدم و نمیزم ، واهل غر زدن نیستم کلا ، منتها واقعیت جامعه رو گفتم و شفاف سازی کردم و 1 تلنگر زدم تا بلکه شما از اون خواب خوش بیدار شید(معذرت میخام اینو میگم )

دوست عزیز من همیشه سعی کردم پستی بزنم که مفید باشه و اهل پست چیپ و... نیستنم و ....

در موردرئیس جمهمور هم باید عرض کنم ، رئیس جمهور بالاترین شخص اجرایی کشور هستش بعد از **** ، ضمنا من در مورد مدیریت کشور کلا انتقاد دارم و این ایمان دارم که ایران و ایرانی جایگاهش خیلی بالاتر از این ها هست. این تو ایران ثابت شد ه است.

میدونید حدودا 43% ناسا ایرانی هستن؟ و معمولا از مدیران تاثیر گذار و ارشد هستن؟؟

آقا رئیس جمهور با 1 مصوبه قیمت خودرو رو دیدید به کجا رسوند؟ پراید 20 میلیون وماکزیما 111 میلیون و...
اگه کاری رو بخاد انجام میده و اگه نخاد به هیچ صراتی مستقیم نیست ، اینو تو این چند ساله ثابت کرده حداقل، مثال از این دست زیاده....
دیدید که تا حالا رهبرن خیلی پیچونده و زیرپاش له کرده ( مثلا پست مشایی و...) صفر کردن صندوق ذخیره ارزی و.... پس خیلی کارو میتونه انجام بده.

ضمنا برا من فرقی نمیکنه هر کسی به کشور خیانت کنه خیانت کاره حالا چه احمدی یا خاتمی یا **** یا حتی پدر خودم و....خیانت کار خیانتکاره ، بهتره به قضیه منطقی نگاه کنیم و احساسی برخورد نکنیم

در مورد آمریکا و... اصلا بحثی نکردم و نمیکنم ، آقا ما الان به کشورایی مثل سوریه و آذربایجان چین و هند روسیه اعراب ارتباط داریم نه تنها نمیتونم از ارتباط باهاشون استفاده کنیم بلکه فقط داریم باج میدیم چه به برسه به آمریکا

در مورد شجاعت احمدی نژاد هم ایشون متاسفانه میدونه نقطه ضعف ایرانی ها احساسی بودنشون و جوگیر بودنشونه و از این ضعف کمال سو استفاده روکرده و مردم بازی داده ، و برا رای جمع کردن از احساسی و جوگیر کردن مردم از هیچ کاریی عبایی نداره متاسفانه، احمدی نژاد چیرو رو کرده تا بحال؟
1 باره از بوسیدن دست معلمش گرفته یا بوسیدن دست و پای مادر شهید و.... رو مردم تاثیر بذاره و مردم رو فریب بده، اینا عوام فریبی و بازی دادن مردمه ، آقا دزدی فقط این نیست که از دیوار مردم بالا بری ، 1 ریال حق کسی رو ناحق کنی اینن دزدیه یا اینکه وظایف و تعهدات خودت رو در قبال مسئولیتت انجام ندی و... اینن خیانت و دزدیه
حتی دیوان محاسبات این دولت ، رو متخلفترین و بی قانون ترین دولت تو تاریخ انقلاب بوده یا فاسد ترین سیستم اقتصادی و اداری در اداره کشور

متاسفانه من نمیدونم شما چند سالتونه و چقدر تجربه دارید ؟ ولی فک میکنم رو احساستون قضاوت کردید (معذرت میخام اینو میگم ، منظورم بی احترامی نیست فقط منظورم اینه که ،فک میکنم ته نشین و تجربتون تو این زمینه خیلی کمه که اینجوری قضاوت میکنید و اینجوری خطاهای ایشون رو توجیح میکنید؟))

دوست عزیز کشور با حرف و بازی دادن مردم و تبلیغات و شانتاژ اداره نمیشه ، کشور با مدیریت درست و علمی اداره میشه ، ایشون اگه شجاعت داره چرا نذاشت رحیمی و وزیران و نزدیکانشون و.... پرونده اختصلاص و... بررسی بشه ؟؟؟

1 مثال ساده میزنم ، گوجه فرنگی ، پسته ، سیب زمینی ، گوشت تخم مرغ تخمه و...... اینا تحریمن؟؟؟ از آمریکا وارد میشن؟ قیمت گذاری ، مدیریت ، عرضه ، تقاضا ،و.... بعهده کیه؟ و کجاست؟؟؟

ضمنا نمیتونم بحثو بیشتر از این باز کنم ، منتها من خودم بواسطه کارم با نهاد ریاست جمهوری و...ارتباط ومکاتبه دارم و حدودا 12 سال دارم کار میکنم هم این دورو دیدم هم قبلشو ، متاسفانه ایشون دست به بازی دادن و سنگ قلابشون فوق العادست.ولی متاسفانه مردم ما دست به بازی خوردنشون خوبه طرف 10 بار بازی میخوره و سنگ قلاب میشه ولی بازن همون بازی رو تکرار میکنه اینو واقعا مکرر دیدم متاسفانه

اصلا بحثم و روی صحبتم فقط با شما نیست ، خواستم شفاف سازی کنم ، متاسفانه مهم ترین مشکل الان ایرانیها عدم آگاهی و بعدش افراطو تفریطه ، هیچ وقت تعادل نداریم

اگه ناراحتتون کردم معذرت میخام ، قصدم اصلا این نبود.

موفق باشید یاعلی

جالبه ...
چند سالت هست عمويي

بنده خواستم پست بدم و جواب اون یکی دوستمون رو بدم که دیدم خوشبختانه شما کاملا جواب دادین با تشکر:D
نگاه کن ماها به خودمون رحم نمیکنیم چه انتظاری از بقیه هست

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان بالاخره مسئولين اقدام كوبنده اي در اين باره انجام دادن:blink::blink:

اعتراض تهران به ریاض در پی فوت شهروند ایرانی در رانندگی فاقد تعادل دیپلمات سعودی
دیپلماسی - مهر نوشت:
در پی فوت شهروند ایرانی در یک سانحه رانندگی توسط دیپلمات سعودی، مراتب اعتراض ایران به دولت عربستان سعودی ابلاغ شد.
سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالي درخصوص سانحه تصادف منجر به فوت يك شهروند ايراني از سوي يك ديپلمات سعودي گفت: متاسفانه روز پنج شنبه 24 اسفند ماه يك ديپلمات سعودي حين رانندگي به دليل سرعت غير متعارف و عدم تعادل، در مسير شرق به غرب اتوبان ارتش با يك دستگاه پرايد تصادف نموده كه منجر به فوت اين شهروند ايراني گرديده است. وزارت امور خارجه بلافاصله پس از اطلاع موضوع را از مجاري ديپلماتيك و قضايي پيگيري نموده و برخورد لازم را در اين خصوص انجام داده است.
براين اساس مراتب اعتراض شديد جمهوري اسلامي ايران نسبت به وقوع اين حادثه كه در اثر عدم رعايت قوانين داخلي جمهوري اسلامي ايران و تجاوز از سرعت مجاز و عدم تعادل راننده منجر به فوت يك هموطن گرديده است به سفارت آن كشور قويا ابلاغ شد

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بله کاپیتولاسیون رو لغو نمودیم دیگه. تنها مشکل حکومت قبلو.

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان بالاخره مسئولين اقدام كوبنده اي در اين باره انجام دادن:blink::blink:

اعتراض تهران به ریاض در پی فوت شهروند ایرانی در رانندگی فاقد تعادل دیپلمات سعودی
دیپلماسی - مهر نوشت:
در پی فوت شهروند ایرانی در یک سانحه رانندگی توسط دیپلمات سعودی، مراتب اعتراض ایران به دولت عربستان سعودی ابلاغ شد.
سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالي درخصوص سانحه تصادف منجر به فوت يك شهروند ايراني از سوي يك ديپلمات سعودي گفت: متاسفانه روز پنج شنبه 24 اسفند ماه يك ديپلمات سعودي حين رانندگي به دليل سرعت غير متعارف و عدم تعادل، در مسير شرق به غرب اتوبان ارتش با يك دستگاه پرايد تصادف نموده كه منجر به فوت اين شهروند ايراني گرديده است. وزارت امور خارجه بلافاصله پس از اطلاع موضوع را از مجاري ديپلماتيك و قضايي پيگيري نموده و برخورد لازم را در اين خصوص انجام داده است.
براين اساس مراتب اعتراض شديد جمهوري اسلامي ايران نسبت به وقوع اين حادثه كه در اثر عدم رعايت قوانين داخلي جمهوري اسلامي ايران و تجاوز از سرعت مجاز و عدم تعادل راننده منجر به فوت يك هموطن گرديده است به سفارت آن كشور قويا ابلاغ شد

مراتب اعتراض بخوره تو فرق سرشون!

دیپلماسی کیلو چنده؟ الآن اگه کارگر سفیر سوریه، با حمله انتحاری میزد شونصد ایرانی رو میکشت، هیچ خبری از دیپلماسی نبود.

هرچند که این مراتب اعتراض هم فرقی با هیچ کاری نمیکنه!

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
این سری همه حرفاتو خوندم و استفاده کردم ...و تا حدودی پیش بینی همین صحبتهارو کرده بودم...من نه طرفدارشم نه تو عمرم رای دادم..همینی که همه راجع بهش صحبت میکنیم با رای مردم خودمون اومده بالا دیگه غیر اینه؟....تو همه ی پست هام گفتم ریشه ی همه مشکلات بر میگرده ب خوده ما یعنی مردم ما یعنی فرهنگ ما..الان باید از اونایی ک رای دادن پرسید براتون کاری کرده یا نه...من نمیگم آدمه خوبیه...اصلا آدم خوب پیدا کن بره من -من اسلام مییارم...وقتی همه دارن از چپ و راست بهش فشار مییارن و یه جورایی دارن تخریب ش میکنن و بدو بد تر نشون میدن دیگه چه انتظاری میشه ازش داشت....وقتی یکی شده رییس جمهور حالا ب هر طریقی باید اون احترام و شخصیت یه رییس جمهور رو نگهداریم..حتی اگه داره میمیاله درمون....هر جا میری هر بنی بشری داره راجع ب سیاست راجع ب رییس جمهور و .....نظر میده!!..قرار نیست رییس جمهور مشکلی بی فرهنگی و هزارن مشکل مارو یه شبه درست کنه...رییس جمهور های قبلی چه گلی ب سرمون زدن ک این یکی بخواد بزنه.....موسوی یا کروبی میشد خوب بود!.یکی از یکی صابون بر عکس تر!!!!
من کل حرفم اینه وقتی ما بهم دیگه احترام نمیذاریم انتظار اینو نداشته باشیم کس دیگه بهمون احترام بذاره
ميدونستم هنوز اين مرتيكه گاو تو ايران طرفدار داره و واقعا متاسفم كه اينگونه فريب ميخورند بعضيا !

جالبه ...
چند سالت هست عمويي
شما فعلا باید با صابون گلنار گفتری بزنی پوستش بسوزه پوست کلفت بشی بعد بیای نظر بدی
نگاه کن ماها به خودمون رحم نمیکنیم چه انتظاری از بقیه هست
حرف راست رو این همشهری ما داره میزنه..
تازه شم از پست من نقل قول نگرفته:دی

بالا