• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
این همون کاپیتولاسیونی بود که برای آن ملت انقلاب کرد
دیروز کاپیتولاسیم امریکایی--امروز هم کاپیتولاسیم عرب و ......
این که هیچی نیس

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
نصف پرایده رفته ه ه ه ه!:eek:
باز برید ساندیس بخورید و بازم برید پراید بخرید!....البته عمر دست خداست و پراید فقط وسیله است

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
ب نظر من سایپا شعارشو بذاره سایپا منهدم ب جای سایپا مطمئن...
باید اعدام بشه هم دیه بده و هم اعدام بشه باید توی ماشین پراید اعدام بشه که هم سایپا خراب بشه هم این عوضی بفهمه ماشین 20 میلیونی چه طعمی داره تا جانش درآد
سایپا هم باید به شدت پاسخگو باشه و اوناهم باید خسارت بدن
خدا کنه روابط کثیف سیاسی باعث حق خوری این وسط نشه
خداکنه بساط این پراید لعنتی جم بشه یا واقعا درستش کنن
باشه داووش بهشون میگم رسیدگی کنن!
مرد مومن آدم خفت میکنن میکشن میندازنش تو خرابه کسی صداش رو در نمییاره! اینو که خودشون میذارن رو حساب حادثه......
فک میکنی سایپا مییاد پاسخ بده؟ بخواد پاسخ بده .جواب هزاران خانواده رو باید بده ک ب خاطر پراید از دنیا رفتن....
فک کردی اینجا کجاست!

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
اون که کنار جدوله و روش رو با نایلون کشیدن راننده پراید بوده ؟ جالبه واقعا خبرنگار و آتش نشانی اومده ولی خبری از آمبولانس نبوده که این جنازه بد بخت کنار جدول نمونه !

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
یعنی کیسه هوای پراید عمل نکرده؟عجیبه.

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
یعنی کیسه هوای پراید عمل نکرده؟عجیبه.
LOL! کیسه هوا فقط تو 1 مدل مدل هست همون مدل 20 میلیونی ش..(هر چی اضافه کنن پولشو +2ودشو از مشتری میگیرن)..اونم اگه واقعا کیسه هوا باشه و کار کنه!

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
متاسفم...
من خودم پراید دارم با دیدن این صحنه آدم میترسه سوار این تابوت متحرک بشه
لعنت بهشون که واسه منافعشون نمیزارن ما هم مثل خارجی ها نه نمیگم مثل اونا باشیم مثل افغانی ها ماشین بدون گمرک سوار شیم چه گناهی کردیم که تو این بی صاحاب شده به دنیا اومدیم
متاسفم...

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
متاسفم...
من خودم پراید دارم با دیدن این صحنه آدم میترسه سوار این تابوت متحرک بشه
لعنت بهشون که واسه منافعشون نمیزارن ما هم مثل خارجی ها نه نمیگم مثل اونا باشیم مثل افغانی ها ماشین بدون گمرک سوار شیم چه گناهی کردیم که تو این بی صاحاب شده به دنیا اومدیم
متاسفم...
فری 2 پَک میدونی چیه...
مقصر خوده ماییم..خود ماهایی که تو تاکسی تو مترو راجع پراید راجع ب قیمت موز راجع محمود راجع ب سیاست راجع ب دین و همه چی نظر میدیم ولی شجاعت و جرات هیچی رو نداریم...کسی هم ک شجاع نباشه تا آخر عمر تو سری خوره!

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
فری 2 پَک میدونی چیه...
مقصر خوده ماییم..خود ماهایی که تو تاکسی تو مترو راجع پراید راجع ب قیمت موز راجع محمود راجع ب سیاست راجع ب دین و همه چی نظر میدیم ولی شجاعت و جرات هیچی رو نداریم...کسی هم ک شجاع نباشه تا آخر عمر تو سری خوره!

میدونی خودمم یکی از اونام که میگی کاملا حق با توه داداش ولی میگم اگر من بلایی سرم بیاد خانوادم داغون میشه پس دهنم رو میبندم تا باعث زجر بیشتر نشم
خیلی دوس دارم از این بی صاحاب برم ولی چه کنم که نمیخوام واسه اینا 2 سالم رو به هدر بدم و خدمت نرفتم 24 سالمه و یه شخص افسرده به تمام معنا هستم چون اینجا جای من نیست
ببخشید شما برو یه کشور دیگه بوق نمیزنن یا همین کیش خودمون انقدر فرهنگش بالاس آدم فکر نمیکنه ایران باشه.
دور از جونتون یه مشت بی شعور ریخته توی تهران و از فقر فرهنگی رنج میبریم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اره چون شیشه مشروب بوده تو هیوندای یوده طرف عرب بوده ملتی با این مذخرفات فیلم کردن یارو با زیده نشسته یه گازی داده مست کرده چون ایرانی جماعت ...ونش از همه پاک تره !

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
حرومزاده مست کرده
طرفو تو ماشین له کرده یه عابر پیاده رو هم ناقص کرده
امروزم حتما رفته تو سفارت سر کار
بعد این خبرگزاری ملا نیوز اسمشم نزده و حتی نگفته یارو رو بازداشت کردن! (که حتما هم نکردن :|)
بعد نوشته یه بطری رو خورده 3تاشم دست نخورده تو صندوق عقبه :puke:

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
میدونی خودمم یکی از اونام که میگی کاملا حق با توه داداش ولی میگم اگر من بلایی سرم بیاد خانوادم داغون میشه پس دهنم رو میبندم تا باعث زجر بیشتر نشم
خیلی دوس دارم از این بی صاحاب برم ولی چه کنم که نمیخوام واسه اینا 2 سالم رو به هدر بدم و خدمت نرفتم 24 سالمه و یه شخص افسرده به تمام معنا هستم چون اینجا جای من نیست
ببخشید شما برو یه کشور دیگه بوق نمیزنن یا همین کیش خودمون انقدر فرهنگش بالاس آدم فکر نمیکنه ایران باشه.
دور از جونتون یه مشت بی شعور ریخته توی تهران و از فقر فرهنگی رنج میبریم
داووش میدونی ما هم یکی مثل خودت ولی افسرده تر از خودت! اینقدر افسرده که تو آموزشی بهم گفتن برگرد معاف میشی!..درسته 11ماه دوویدم دنبالش درسته ازم 10میلیون درخواست رشوه کردن بره ساختن پرونده!(ولی ندادم!) .آخر سر سره دلسوزی دبیر کمیسیون پزشکی معاف شدم!
همه ی ما میدونیم لیاقتمون این نیست..لیاقت ایرانی ها خدایی خیلی بیشتراز ایناست...هیچ کشوری هم فک نکنم اندازه ایران منابع طبیعی داشته باشه..این نفت و گاز و...ما چی میشه!؟ ترکیه چی داره!گازش از ماست نفت ش از ماست!..ولی ما میخوایم شلوار بخریم میگن این ترکه 180تومن! درحالی که همه ی خیاط هاش ایرانی هستن تو عبدل آباد میدوزن..یذره پارچه ش فقط ترکه!...
وقتی ما بهم احترام نمیذاریم دولت هم ب ما احترام نمیذاره.......میگم از ما که گذشت میگم باید یه چی بکاریم 2-3نسل بعد ما یه چیز خوب برداشت کنه حداقل با وجدان راحت بمیریم!
میدونستی ایران تنها کشوریه که تو دنیا ماشین توش 8-9 برابره جهانیه!؟

خودم اینقدر خسته م از این مردم و ماشین هاییی که تو خیابون میبینم....کلا قصد ندارم گواهی نامه هم بگیرم!...اعصاب میخواد با این ماشین ها و مردم و خیابون و فرهنگ سرو کله زدن!.............
باور کن میلیارد هم بشم هیچ وقت تو ایران پول ب ماشین نمیدم! انتظار منو ماشین های خارجی برآورده میکنه درست..ولی تو کشوری که ماشین 9برابره قیمت جهانیشه دسته بیل هم بهم استعمال کنن ماشین نمیخرم..نه ماشین بلکه موتور هم نمیخرم........
ولی فرهنگمونو ب کل جهان ثابت کردیم که حاظریم ب ماشین 20هزار دلاری 180 میلیون بدیم...با یک شیشم این پول ها که اصراف میشه میشه سالی 2تا استادیوم ساخت!
ب نظر من هیج جای دنیا مثل ایران پولدار+اصراف گر+دروغ گو نداره!
حاظرم تا 40 سالگی مجرد بمونم و کار کنم پول جمع کن هر طور شده از اینجا برم..آمریکا نه ها! اروپا نه ها! امارات یا کویت..
هردینار کویت الان 13هزار تومن ماست! چقد باید کار کنم ب نظرت؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
حالا اگه زمان شاه بود این یارو رو میکردن پیرهن عثمون که چرا خارجی ها اینجورن و فلان و بسانو کاپیتولاسیون و از این اراجیف!! بخدا اگه تا یک ماه دیگه ردی از این طرف بدست اوردی هر چی بخواین میدم بهتون... از تمام اخبار و نشریات و وبسایت ها کامل پاک میشه..

من چیزایی دیدم از سفارتی ها که ترجیح میدم از ذهنم برن بیرون و دیگه یادشون نیوفتم...اگه بدونین تو مهمونیاشون دخترا و زنای ایرانی چه کارایی میکنن و چجوری سر رسیدن به این مادر سگا گیس هم رو می برن... همون دختری که تو خیابون ببینی روش رو میکنه اونور که خدایی نکرده صورتت باعث نشه ناراحت شه , با یه چشمک میره زیر همین حروم زاده ها...به الله قسم به چشم دیدم که دارم میگم

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
به الله قسم به چشم دیدم که دارم میگم
خودمم دیدم بارها!..
ولی میگم:خجالت داره اگه که ساکت باشیم..خجالت داره اگه ساکن باشیم....خجالت داره اگه اسم ایران پایینه همه ساکت باشیم......
من که خجالت میکشم من ازبین بد و بدتر انتخابم بده

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
داووش میدونی ما هم یکی مثل خودت ولی افسرده تر از خودت! اینقدر افسرده که تو آموزشی بهم گفتن برگرد معاف میشی!..درسته 11ماه دوویدم دنبالش درسته ازم 10میلیون درخواست رشوه کردن بره ساختن پرونده!(ولی ندادم!) .آخر سر سره دلسوزی دبیر کمیسیون پزشکی معاف شدم!
همه ی ما میدونیم لیاقتمون این نیست..لیاقت ایرانی ها خدایی خیلی بیشتراز ایناست...هیچ کشوری هم فک نکنم اندازه ایران منابع طبیعی داشته باشه..این نفت و گاز و...ما چی میشه!؟ ترکیه چی داره!گازش از ماست نفت ش از ماست!..ولی ما میخوایم شلوار بخریم میگن این ترکه 180تومن! درحالی که همه ی خیاط هاش ایرانی هستن تو عبدل آباد میدوزن..یذره پارچه ش فقط ترکه!...
وقتی ما بهم احترام نمیذاریم دولت هم ب ما احترام نمیذاره.......میگم از ما که گذشت میگم باید یه چی بکاریم 2-3نسل بعد ما یه چیز خوب برداشت کنه حداقل با وجدان راحت بمیریم!
میدونستی ایران تنها کشوریه که تو دنیا ماشین توش 8-9 برابره جهانیه!؟

خودم اینقدر خسته م از این مردم و ماشین هاییی که تو خیابون میبینم....کلا قصد ندارم گواهی نامه هم بگیرم!...اعصاب میخواد با این ماشین ها و مردم و خیابون و فرهنگ سرو کله زدن!.............
باور کن میلیارد هم بشم هیچ وقت تو ایران پول ب ماشین نمیدم! انتظار منو ماشین های خارجی برآورده میکنه درست..ولی تو کشوری که ماشین 9برابره قیمت جهانیشه دسته بیل هم بهم استعمال کنن ماشین نمیخرم..نه ماشین بلکه موتور هم نمیخرم........
ولی فرهنگمونو ب کل جهان ثابت کردیم که حاظریم ب ماشین 20هزار دلاری 180 میلیون بدیم...با یک شیشم این پول ها که اصراف میشه میشه سالی 2تا استادیوم ساخت!
ب نظر من هیج جای دنیا مثل ایران پولدار+اصراف گر+دروغ گو نداره!
حاظرم تا 40 سالگی مجرد بمونم و کار کنم پول جمع کن هر طور شده از اینجا برم..آمریکا نه ها! اروپا نه ها! امارات یا کویت..
هردینار کویت الان 13هزار تومن ماست! چقد باید کار کنم ب نظرت؟!
داداش همیشه میگن از ماس که بر ماس
حقمونه دیدی دیروز جیره مردم رو ریخته بودن مردم دم عابر صف کشیده بودن؟؟؟
بازم خودم یکیشون بودم کلا نمیفهمیم چه بلایی داره سرمون میاد مردم دلشون خوشه که ماشین قیمتش اومده پایین
بیخیال بخوایم بگیم تا فردا حرف هست...
خیلی از هم صحبتیت خوشحال شدم

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
من از شما میپرسم.واقعا چرا قیمت پراید انقدره؟

هر وقت گرونیه هر جنسی به ذهنتون اومد کافیه اون جنس رو تو جمله بالا جایگزین کنید به جوابتون خواهید رسید حتما

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
حقمونه دیدی دیروز جیره مردم رو ریخته بودن مردم دم عابر صف کشیده بودن؟؟؟
دیدم صف برنج هندی دیدم..صف برنج پاکستانی دیدم..
اینم دیدم که دولت 1ماه از یارانه مردم رو مالید!..یارانه بهمن رو 26اسفند دادن و در عمل اسفند رو ما کردن تو پاچه! ضربدر جمعیت کن میشه میلیارد ها تومن!
داداش همیشه میگن از ماس که بر ماس
قبول دارم ..ولی تقصیر منه جوون چیه؟.منه جوون باید چیکار کنم؟..از منه کارگر کی حمایت میکنه؟
خیلی از هم صحبتیت خوشحال شدم
ما بیشتر..
شما فری ما هم فری میشیم فرفری:D

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آقا من کاری به عرب و غیرش ندارم چون دوستان به اندازه کامل گفتن، اما من یه چیزه دیگه میخام بگم:

خوب لامصبا پراید نخرین! پول نداری ماشین بهتر بخری(مثل خودمی) سوار مترو شو. با تاکسی دربست اینور اونور بری خرجش در سال از بیمه شخص ثالث کمتر میفته!

نخرید ملت...بذارید با اتحادمون نابود بشن...

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
آقا من کاری به عرب و غیرش ندارم چون دوستان به اندازه کامل گفتن، اما من یه چیزه دیگه میخام بگم:

خوب لامصبا پراید نخرین! پول نداری ماشین بهتر بخری(مثل خودمی) سوار مترو شو. با تاکسی دربست اینور اونور بری خرجش در سال از بیمه شخص ثالث کمتر میفته!

نخرید ملت...بذارید با اتحادمون نابود بشن...
زهی خیال باطل...
بازم خودم یکی از اونام که بدون ماشین سر کوچه هم نمیرم
میدونی چیه گشاد شدیم فقط حرف میزنیم پای عمل که میرسه همه فکر میکنن از اون نوع عمل هست و میرن پای بساط

بالا