• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
شما فعلا باید با صابون گلنار گفتری بزنی پوستش بسوزه پوست کلفت بشی بعد بیای نظر بدی
صابون گلنار ! تا كجاها هم پيش رفتي

از اين صابون يكمي هم بده ريس جمهور گوزتون تاچش خوب بشه

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
صابون گلنار ! تا كجاها هم پيش رفتي

از اين صابون يكمي هم بده ريس جمهور گوزتون تاچش خوب بشه
نمکدون سوراخات کجاست!

نمونه ی بارز یدونه از همونایی که خودشون در اوج بی فرهنگی ب سر میبرن بعد راجع ب فرهنگ و همه چی نظر میدن!......

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
نمکدون سوراخات کجاست!

نمونه ی بارز یدونه از همونایی که خودشون در اوج بی فرهنگی ب سر میبرن بعد راجع ب فرهنگ و همه چی نظر میدن!......

بي فرهنگي من به شماي با فرهنگ روشن عن نما كه ريس جمهور گوزتون رو بدون تقصير و عالي ميدونيد به مراتب بهتر هست

جيش بوس لالا

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
بي فرهنگي من به شماي با فرهنگ روشن عن نما كه ريس جمهور گوزتون رو بدون تقصير و عالي ميدونيد به مراتب بهتر هست

جيش بوس لالا

امضام تو حلقت گلم :D...
پیدا کردم بره شما هم یدونه میخرم:D...
همچین میگه ریییس جمهورتون اینگار G4Y FRIENDمنه!!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
پای وزارت خارجه هم کشید وسط و رسما به عربستان اعتراض کرد.میخان محاکمش هم بکنن.
ولی اینا مصونیت دیپلماتیک دارن مثل همون دیپلمات ایرانی تو برزیل که تو استخر گرفتنش و محاکمش نکردن.خخخخ

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
امضام تو حلقت گلم :D...
پیدا کردم بره شما هم یدونه میخرم:D...
همچین میگه ریییس جمهورتون اینگار G4Y FRIENDمنه!!

برا رييس جمهورت بخر گويا ارادت زيادي به اين گوز داري

خداوند شما دوتا رو با هم محشور كند

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ولی اینا مصونیت دیپلماتیک دارن مثل همون دیپلمات ایرانی تو برزیل که تو استخر گرفتنش و محاکمش نکردن.خخخخ

مصرنيت چيه !

ايشون قتل غير عمد كرده و بايد ديه بپردازه ديه رو كه پرداخت مجازات كيفري هم داره در صورت رضايت اون طرف قابل تبديل به وجه تقد هست كه اين عربا با پولشون به نظر من رضايت ميگيرن

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
برا رييس جمهورت بخر گويا ارادت زيادي به اين گوز داري

خداوند شما دوتا رو با هم محشور كند

شما هم آواتارتو با عکس ایزی لایف عوض کن:D..بیشتر بهت مییاد ایطوری

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
مصرنيت چيه !

ايشون قتل غير عمد كرده و بايد ديه بپردازه ديه رو كه پرداخت مجازات كيفري هم داره در صورت رضايت اون طرف قابل تبديل به وجه تقد هست كه اين عربا با پولشون به نظر من رضايت ميگيرن

وقتی مست بوده غیر عمد حساب نمیشه که عمد حساب میشه

خواهشا دعوا نکنید اون داره پولشو میگیره زندگیشو میکنه شما ها میزنید تو سر هم دیگه اخه درست

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
وقتی مست بوده غیر عمد حساب نمیشه که عمد حساب میشه

خواهشا دعوا نکنید اون داره پولشو میگیره زندگیشو میکنه شما ها میزنید تو سر هم دیگه اخه درست

غير عمد حساب ميشه مست بوده ولي با ركن معنوي همراه نبود پس غير عمد محسوب ميشه

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115

عربستان چنتا ایرانی رو اعدام کرد چند وقت پیش به جرم قاچاق مواد اینا در پی تلافی هستن الان هم آتو رو گیر اوردن حالا نه اینکه این یارو رو اعدام کنن ولی میدون برای تلافی مهیا شده. ضمن اینکه الان باید مدیران سایپا رو اعدام کنن که پراید رو هنوز میفروشن و هر سال جون هزاران نفر رو میگیرن! یه تصادف درون شهری نباید به این راحتی باعث مرگ بشه منتها پراید رو با لگد میزنی له میشه چه برسه که یکی از پشت با هیوندا 70-80 تا بزنه بهش!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
رکن معنوی چی هست ؟
زماني قتل عمد محسوب ميشه و موجب قصاص هست كه سه ركن معنوي ، قانوني و مادي رو همراه خود داشته باشه هم فاعل ( فاتل ) هم اون عمل

طرف قصد كشتن اون شخص رو نداشته يعني چجوري بگم انگيزه پشت اين ماجرا دخيل نبوده

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان اين تاپيك رو براي اطلاع رساني ايجاد كردم نه دعوا و فحش دادن
يه عرب مارمولك خور زده يه هموطن شما رو كشته بعد شما داريد به هم ديگه فحش ميديد؟:blink:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
متاسفانه ما چون اکثرا احساسی هستیم ، زود فراموش میکنیم امروز بحث داغه و 1 هفته دیگه کسی یادش نمیاد میره سراغ سریال بعدی

ما عادت کردیم و خودمون رو همیشه فریب دادیم 1 روز بحث مرتضوی و کهریزک داغه بعدش فراموش میشه ، 1 روز بحث اختلاصه 3000 میلیلردی داغه ، 11 پسته ، 1 روز پراید ، 1 روز قیمت خودرو به قبل برمیگرده ، 1 روز اختلاص استاندار ، مدرک قلابی وزیر، 1 روز بحث مشایی ، روز1 بحث ندادن بودجه مترو توسط دولت ، 1 روز تجاورز و....قتل و....

ما سریع داغ میکنیم و در مورد 1 موضوع داغ روز حرف میزنیم و(همه جا حرف ازش هست و در موردش همه حرف میزنن ) بفاصله 1 2 هفته نهایتن یادمون میره همچین موضوعی بوده اصلا ،( من جمله خودم )هر روز تو اخبارمون 1 سری موضوع سریال مییشه و بعدش بدست فراموشی سپرده میشه

اینن موضوع هم از این قاعده مستثنا نیست.
موفق باشید

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
این نژاد پرستی مسخره رو تمام کنید ! ملخ خور و .... !
کاشکی منم رفاه امثال این عرب ها رو داشتم و 80 میلیون ایرانی بهم می گفتن ملخ خور یا هر حیوان دیگه ! ( رفاه امثال خاوری به درد خود و رئیس هاش می خوره که با خون مردم به دست اومده )

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
همین ملخ خوار گفتن ما باعث پیشرفت اونا شد:D..
باعث شد پیست فرمول 1 پیست موتو جی پی پارک فراری پارک رئال مادرید..نمایندگی شورولت فورد کادیلاک هوندا هیوندا بی ام دبلیو تویوتا و.....و حتی کاوازاکی و دوکاتی و ....داشته باشن:(:(
پست های منو نیگاه کنی تموم حرفام همینو داره میگه که ما همش داریم ب دیگرون تیکه میندازیم و لی از خودمون بی خبریم.
امیدوارم امسال بازم العین یا التحاد قهرمان بشه:دی

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
بکش بالا مینم تاپیکو!!!!
اینم یه نمای دیگه از بهترین و ایمن ترین خودرو سال 1992دردنیا و پرفروش ترین در آمریکا.....

اون یه عده صابون برعکسی هم که عکس ماشین های یکی دیگه رو میذارن ب اسم خودشون سری آخرشون باشه ها!! گفته باشم!:hmm::ph34r2:
وگرنه ب پلیس فتا میگم چوبی رو که تو آستینتون کرده بودمو در بیاره بکنه تو اگزوزتون:D

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
تو دلم یه فحش بی تربیتی دادم بهش ... هرکی خواست بدونه پخ بده ! :hmm:

بالا