عاقا مگه ما مخسره شوماییم!عاقا معذرت میخام.ببخشید.ما از این پولا نداریم.البته خیلی خوشکله انصافا.
ببخشید که تحریمیم!...پس ایزی لایف ببند![]()
نرفته.میتونیم نخریم
سئوال های سیا30 و هدف دار میپرسی عمولی در عین سادگیمن از شما میپرسم.واقعا چرا قیمت پراید انقدره؟
اووو حالا حالا ها جا داری شما....ما که شدیم 21سال ما که نه ماشینمونمنم دقیقا مثل شمام عمرا بتونم سوار گاریهای ساخت اینا بشم
واسه همینم رفتم یه سیلو مدل ۸۰ گرفتم خداییش با این که ۱۲ سال از ساختش میگذره شرف داره به این گاریهای وطنی
هم مارو خفه کردی با این هندا آکوردتون-
سوراخات کجاست نمکدون
خوردی طی کش؟ TAKESH 2ماشین فقط هوندا آکورد و هوندا سیویک...........
چه مدل 94 چه 2012 و 13............
خدائیش عالیــــــ ـــه..................
+
البته حیف که خودمون فقط پژو ایرانی سوار میشیم.................
اگه اینقد شیفته ی این ماشینا هستی میتونی بری کیش با 100 تومن یکیشو کرایه کنی (بدون راننده) اینقد باهاش رانندگی کنی که دیگه ازش حالت به هم بخورههندا سیویک هاچپک رو پایه ام شدید--
حتی یدونه چندی پیش آبیش داشت تو ولایت خودمختارمون چرخ میزد میخاستم از اتوبوس بپرم تو سر یارو بگم جووون ننت تاسر خیابون بزار هم رکابت بشیم :دی
آره دادا چیپس ما همچین جوونی هستیم-
اگه اینقد شیفته ی این ماشینا هستی میتونی بری کیش با 100 تومن یکیشو کرایه کنی (بدون راننده) اینقد باهاش رانندگی کنی که دیگه ازش حالت به هم بخوره![]()
دیدم از عشق این ماشینا داری هلاک میشی گفتم راهنماییت کنممه اَ تو نظر خاستم؟:blink: دارم با باریس جون اختلات میکنیم-بره چیپس :دی![]()
الان خوبه بیاد بهت بگه نمکدون.......(همون جمله کلیشه ایشuke
![]()
آبی رینگ طلایی رو میگی؟هندا سیویک هاچپک رو پایه ام شدید--
حتی یدونه چندی پیش آبیش داشت تو ولایت خودمختارمون چرخ میزد میخاستم از اتوبوس بپرم تو سر یارو بگم جووون ننت تاسر خیابون بزار هم رکابت بشیم :دی
آره دادا چیپس ما همچین جوونی هستیم
آبی رینگ طلایی رو میگی؟
اون دیوس(راننده ش) آبروی شرکت هوندا رو برده!! هر دختری میبینه بوق میزنه براش!!!..یعنی آفتابه گرفته رو شخصیت پسر ها و شرکت هوندا و مخصوصن G4Yها...یه عده صابون برعکس تازه ب دوران رسیده..تازه ب دوران رسیده ها 2دسته ن..یکی همینی که گفتم..یکی هم 206رو صورتی میکنن!!!
اونی که میگم رینگش مشکیه با نوار جاشیه قرمز-ارت زده
ولی فکر کنم همینیه که تو میگی چون هر سری دیدمش یه چلغوز کنارش نشسته --اتفاقا از همینم بود که کلی حرسم گرفت آخه چون این ماشین حیف نیس که یه### توش بشینه
حالا به قول تو 206 بود هیچ ولی آخه سیویک!!! اونم هاچپک؟؟؟
حیف که از ماشین زده شدم(همونطوری که تو پست اول گفتم)
وگرنه تابستون سیویک میکشیدیم بیرون خودمو خودت میشتیم توش (جدی میگم داوووش) رو شیشه عقب هم مینوشتیم Iran G4y Club