• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
تو این گرونی گوجه و خیار دیگه **** هم نمیشه گرفت چه برسه خرید پراید:lol:

از ماست که برماست.

اول ما مردم
دوم ما مردم
سوم سیاست نادرست- عدم وجود نظارت و قانون- دلال بازی و فساد لایه ای

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
گوجه شده دانه ای 1000 تومن . ملت فقط دشواریشون پراید بود که مثل اینکه حل شد
اره واقعا.
اينجا شده كيلويي 4000 تومان
دو هفته قبلش خدا شاهده رفتم بازار طرف گفت كيلو 2 تومان خودت دست چين كن گفتم گرونه
يكي دو روز پيش به هواي كيلويي 2 تومان رفتم ميوه فروشي طرف گفت 4 تومان مجبور شدم بخرم به همه هم گفتم از اين نخريد گران فروشه:D

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
سئوال های سیا30 و هدف دار میپرسی عمولی در عین سادگی:D..
بره این گرون میشه که 90%قطعاتش(ب خصوص فنی ش) وارد میشه از چین..(چین میزنه ب سفارش ایران)..یدونه بدنه ش از ماست که اونم سمباده بکشی روش لوگوی روغن لادن معلوم میشه:D..
البته این 50% قضیه ست...50 درصد دیگه هم بر میگرده ب مردم و نیاز مردم و کم کاری مسئولین ب خاطر سود بیشتر
واقعا گاهي اوقات با خودم ميگم حقمونه
به طرف ميگم عزيزه من 16 ميليون رو چطور دلت مياد بدي پرايد بخري؟حداقل برو يه ماشين بهتر ولي دست دوم بخر
ميگه دست دوم اطميناني نيست.صفر بهتره

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
واقعا گاهي اوقات با خودم ميگم حقمونه
به طرف ميگم عزيزه من 16 ميليون رو چطور دلت مياد بدي پرايد بخري؟حداقل برو يه ماشين بهتر ولي دست دوم بخر
ميگه دست دوم اطميناني نيست.صفر بهتره
در مورد گوجه من دیروز کیلو 5 خریدم !
ــــــــــ

ماشین چرا دست دوم خوب نیست داداش /.؟

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
ميوه و تره بار دليل گرونيش اينه كه الان بازارهاي ميوه تره بار مركز تعطيل هستن و فصل مسافرت هست ... پس هم جنس به مغازه ها نميرسه و هم چون كار و كاسبي الان شيرينه هر كي از هر قيمتي كه از فكرش ميگذره واسه لخت كردن مشتري استفاده مي كنه !

البته اگرم به اصطلاح ارزون بشه ميشه 2 تومن !!! كه من يكي كه زورم مياد 2 تومن پول گوجه بدم!!! يادش بخير .. گوجه كيلويي 40 تا تك تومن من خودم مي خريدم ....

poyagostar

Registered User
لایک‌ها
68
گوجه جای ما 2500 و پرتغال یافا 1400 من خریدم
اونم گوجه خوب و پرتغال ابدار و شیرین

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
در مورد گوجه من دیروز کیلو 5 خریدم !
ــــــــــ

ماشین چرا دست دوم خوب نیست داداش /.؟
ميگن دست دومه معلوم نيست طرف چقدر ازش استفاده كرده ممكنه خراب بشه و خرج برداره و...
البته گاهي اوقات اينجوري هم ميشه.يكي از دوستان ماشين دست دوم خريد مكانيك هم نشون داد گفت مشكلي نداره ولي بعد يه ماه مشخص شد 1 تومان يه قسمتيش خرج داره بايد درست بشه

3Dpars

Registered User
لایک‌ها
37
خبرگزاری رو ول کنید ولی مطلب رو بخونید ..........
[h=1] افزایش سرسام‌آور قیمت اقلام خوراکی و میوه [/h]
افزایش سرسام‌آور قیمت اقلام خوراکی و به ویژه میوه طی روزهای آغازین سال، نگرانی‌های جدی را برای مصرف‌کنندگان پدید آورده است.

به گزارش فارس، گرانی واژه‌ای هولناک و در عین حال عجین با زندگانی مردمان این سرزمین است. غول تورم سال‌هاست به عنوان جزئی لاینفک با معیشت شهروندان همراه شده و حتی سوژه شب‌نشینی و مهمانی‌های این ملت است. رشد این پدیده دردناک از اواسط دهه 80 روند پرشتابی به خود گرفت، روندی که آغاز آن را می‌توان در هنگامه آغاز به کار دولت نهم دانست.

اما هنوز مردم با این وضعیت به شکلی کج‌دار و مریز مدارا کردند تا اینکه دستگاه اجرایی کشور تصمیم خود در رابطه با هدفمندی یارانه‌‌ها و در واقع آزادسازی قیمت‌ها به شکل تدریجی را عملی کرد.

پس از گذشت دوره‌ای که با تثبیت قیمت‌ها همراه بود، آرام آرام شعله‌های آتش گرانی از زیر خاکستر زبانه کشید. متولیان امر که سیاست تثبیت دستوری قیمت‌ها را در پیش گرفته بودند به یکباره با جهش قابل ملاحظه نرخ اجناس به دلایل متعدد ( که جای آن در این مقال نیست) سراسیمه شدند.

شاید بازندگان اصلی این ماجرا، مردمی بودند که باید افزایش چند برابری قیمت‌ها و تورم بسیار شدید در برخی اقلام را تجربه می‌کردند؛ در حالی که حقوق و درآمدها هرگز به این نسبت افزایش نمی‌یافت.

گواه این مدعا صحبت‌های نماینده شهرستان قروه در مجلس شورای اسلامی در دی‌ماه سال 91 است. وی معتقد به تورم 50 درصدی در برخی کالاهای اساسی است. به تناسب رشد بی‌سابقه نرخ اجناس در پایتخت که این بار و برخلاف همیشه نه تنها کالاهای روزانه و مصرفی مردم که سایر گروه‌های کالایی را نیز دربر می‌گرفت، شهروندان شهرستانی نیز با افزایش شوک‌آور قیمت اجناس مواجه می‌شدند.

نکته کلیدی ماجرا آنجاست که در این دوره جدید دیگر خبری از «نوسان» قیمت‌ها نبود، بلکه نرخ‌ها فقط به سمت صعود گرایش داشتند و اثری از پائین‌آمدن قیمت‌ها نبود.‌

شاهکار مسئولان در طول سال‌های 90 و 91 همچنان ادامه یافت و مردم تلاش کردند تا با حذف بسیاری از کالاهای ضروری، اجناس «ضروری‌تر» را خریداری کنند.

اما هنوز ساعاتی از آغاز سال نو سپری نشده بود که شهروندانی که برای خرید میوه به بازار مراجعه می‌کردند یک‌باره در برابر قیمت‌های نجومی شوکه شدند. پرتقال کیلویی 5 هزار تومان و گوجه‌فرنگی 4 هزار تومان، تنها دو نمونه از این افزایش سرسام‌آور نرخ میوه در بازار است. چه آنکه طبق شنیده‌ها قیمت این اقلام در شهرستان‌های دیگر استان نیز بیش از این است.

همه این‌ها در شرایطی رخ می‌دهد که هنوز بیش از یک هفته از شروع سال نو نگذشته و مردمی که لحظه تحویل سال، در بهت و حیرت قیمت کالایی چون پسته بودند، این‌بار باید میوه و صیفی‌جات را با قیمتی گزاف خریداری می‌کردند یا آنکه به کل قید مصرف میوه را می‌زدند. حتی به نظر می‌رسد در صورت استمرار این موضوع میوه‌ای همچون پرتقال که تا چندی قبل با قیمتی نسبتاً قابل تحمل و به وفور در بازار یافت می‌شد نرخی 5 رقمی را تجربه کند. شاید هم مسئولان قصد دارند با این وضعیت، فرهنگ مصرف میوه در کشورهای اروپایی را به شهروندان آموزش دهند و مردم را تشویق به خرید میوه به تعداد و با شمارش کنند.

گرچه راهکار سازمان صنعت، معدن و تجارت به رسم هرساله در توزیع سیب و پرتقال با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار، اقدامی درخور محسوب می‌شود، اما با توجه به محدود بودن میوه‌ها و مقطعی بودن زمان آن و به ویژه اظهارات مدیرکل این سازمان مبنی بر پایان توزیع میوه طی چند روز آینده، روشن می‌شود که این کار تنها به عنوان مسکن تلقی شده و قابلیت تأثیر بر بازار آشفته این روزها را نخواهد داشت.

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283

حقوق شاغل اروپایی از 2 تا 3 هزار اویرو اگر اشتباه نکنم...یک اروپایی با حقوق حدود یک سالش میتونه یک باکستر بخره و خودرویی در سطح و کلاس اروپا سوار بشه :~50000 $

rendered.jpg

http://www.porsche.c...oxster/boxster/

با نصف اون سوبارو امپرزا که چیزی از باکستر کم نداره ولی آسیایی هست :
~25000$

background_overview.jpg

نخواست هم باحقوق 70 روزش یک خودرو آسیایی برای دم دستش بخره :دی

البته با تمام امکانات و امنیت کامل و استاندارهای روز اروپا.
~12000

$
004-13TDI_VERSb027x-large.jpg

به قیافش نگاه نکنید نیسان 100 مرتبه خودروهاش معتبر تر و باکلاس تر از کیا و هیوندای هست که تو خیابونای ایران پر شده قیمت هاش هم ان میلیون تومان...

و اما یک ایرانی بخت برگشته 50 ماه کارکنه تا یک عدد قوطی کبریت بنام پراید بخره ....
ببخشید دوست من...حرفت متینه ولی هرچیزی لیاقت می خواد و ایرانی جماعت لیاقت اینارو نداره!:hmm:

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
سایت بی باک - دکتر موسوی نسب اظهار داشت: جدای از حرام بودن بعضی از محتواهای موسیقی و ریتم های موسیقی آنچه حقیقت امر است اینکه گاهی موسیقی ها آنچنان انسان را مشغول می کنند که فکر و حواس و خیال انسان را با خودشان هماهنگ می کنند که قدرت بینایی و تفکر و توجه انسان را کاهش می دهند و چون این موارد کم شد، انسان دچار خیال ها و وهم های خودش می شود که در اینصورت بدیهی است که احتمال خطای انسان بسیار بالا می رود.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد صادق موسوی نسب دکترای روانشناسی در گفتگو با بی باک اظهار داشت: از نظر اسلام و فتوای اکثر علمای دین اسلام موسیقی فی نفسه حرام نیست بلکه موسیقی که طرب آور باشد و باعث مخت شدن فکر و تفکر انسان شود، حرام می باشد چون آسیب های روحی و روانی و حتی جسمی بر آن مترتب است.

وی افزود: از نظر علمی هم آثار مخرب موسیقی های مطرب و تند اثبات شده است بدیهی است با توجه به ایام تعطیلات بعضی از راننده ها هنگام رانندگی برای اینکه مشغول شوند موسیقی هایی را در ماشین گوش می دهند و به غلط راننده های ماشین های بزرگ کامیون ها و یا اتوبوس ها مدعی هستند که اگر ما در حین رانندگی موسیقی گوش ندهیم در دل شب دچار خواب آلودگی می شویم.

این کارشناس روانشناسی تأکید کرد: جدای از حرام بودن بعضی از محتواهای موسیقی و ریتم های موسیقی آنچه حقیقت امر است اینکه گاهی موسیقی ها آنچنان انسان را مشغول می کنند که فکر و حواس و خیال انسان را با خودشان هماهنگ می کنند که قدرت بینایی و تفکر و توجه انسان را کاهش می دهند و چون این موارد کم شد، انسان دچار خیال ها و وهم های خودش می شود که در اینصورت بدیهی است که احتمال خطای انسان بسیار بالا می رود.

وی در ادامه بیان داشت: مخصوصاٌ بعضی موسیقی هایی که در انسان هیجان ایجاد می کند باعث می شود که انسان کنترل بر اعصابش بسیار کاهش پیدا کند گاهی انسان می بیند بعضی از راننده هایی که موسیقی تندی را در ماشین های خود می گذارند همراه با موسیقی در ماشین دچار تنوع رفتار می شوند، حرکت می کنند و پا کف اتومبیل می کوبند و حتی با گاز و کلاج و ترمز ماشین به شکل بسیار هیجانی برخورد می کنند و یا با حرکت انگشتان دست بر روی فرمان همراه است. این نشان می دهد که موسیقی توانسته است کاملا اعصاب انسان را از کنترل خارج کند و براساس ریتمی که موسیقی ارائه می دهد انسان رانندگی می کند بنابراین این موسیقی ها که در ماشین پخش می شوند منجر به بهم ریختگی اعصاب و کاهش توجه انسان می شوند در نتیجه به بالا رفتن احتمال خطا و خطر در رانندگی و جاده ها خواهند شد.

دکتر موسوی نسب با تأکید بر خارج شدن کنترل رانندگان توسط موسیقی بیان کرد: این مسئله باعث می شود که برای رانندگان دیگر هم مزاحمت ایجاد شود.

وی تصریح کرد: شنیدن موسیقی های تند ناخودآگاه باعث به هم ریختگی اعصاب می شود یعنی به گفته بعضی از کسانی که موسیقی های مطرب هم گوش می دهند تحرکات انسان کاهش پیدا می کند، در صورتی که آن فرد فکر می کنند که تحرکاتش بیشتر است این در حالی است که برخی تصور می کنند که اعصاب و روان در باطن دچار تحول نمی شود که این تفکر غلطی است، زیرا در باطن انسان این شور را ایجاد می کند. انسان خود را ظاهرا کنترل می کند در صورتی ظاهر و باطن روان انسان در تضادی قرار می گیرد و این تعارض هم باعث رفتارهای ناخواسته در درون می شود که به طور ناخودآگاه تأثیرش را در انسان می گذارد.

بنابراین توصیه روانشناسان در ایام تعطیلات عید که جاده ها مملؤ از اتومبیل ها است، رانندگان از گوش دادن به موسیقی هایی که حکم حرمت بر آن قرار گرفته است و باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی انسان می شود اجتناب کنند و بتوانند فرشته نجات خود و سر نشینان و دیگر مسافران باشند.

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
تنها شغلی که شیخا توش سررشته ندارن مهندسیه.
تو بقیه زمینه ها خودشون رو استاد می دونن و نظر میدن.

3Dpars

Registered User
لایک‌ها
37
اقا اینا رو ول کنید تورم جند درصده؟؟؟راستی پرتغال کیلو چنده؟؟؟؟موسقی حلال و حرام بخوره تو سرم ..................
...................................
عیدی احمدی نژاد به مشایی
242821_987.jpg

3Dpars

Registered User
لایک‌ها
37
گرانی واژه‌ای هولناک و در عین حال عجین با زندگانی مردمان این سرزمین است. غول تورم سال‌هاست به عنوان جزئی لاینفک با معیشت شهروندان همراه شده و حتی سوژه شب‌نشینی و مهمانی‌های این ملت است. رشد این پدیده دردناک از اواسط دهه 80 روند پرشتابی به خود گرفت،

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
حالا بعدا هم یه قانونی میزارن راننده متخلفی موسیقی که حکم حرمت بر آن قرار گرفته است و باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی انسان می شود فلان تومن جریمه ! کم کم ماشین های خودتون رو به سیدی قران خونی مجهز کنید !

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تورم نداریم ما! تورم فقط تو کشورهای اروپایی و آمریکا هست همون کشورایی که شبکه 1 هر روز ساعت 2 نشون میده
همون کشورای اروپایی که مردم هر روز دارن توش از گشنگی میمیرن؟
:lol:

بالا