babyphilipini
Registered User
تو این گرونی گوجه و خیار دیگه **** هم نمیشه گرفت چه برسه خرید پراید:lol:
از ماست که برماست.
اول ما مردم
دوم ما مردم
سوم سیاست نادرست- عدم وجود نظارت و قانون- دلال بازی و فساد لایه ای
تو این گرونی گوجه و خیار دیگه **** هم نمیشه گرفت چه برسه خرید پراید:lol:
اره واقعا.گوجه شده دانه ای 1000 تومن . ملت فقط دشواریشون پراید بود که مثل اینکه حل شد
واقعا گاهي اوقات با خودم ميگم حقمونهسئوال های سیا30 و هدف دار میپرسی عمولی در عین سادگی..
بره این گرون میشه که 90%قطعاتش(ب خصوص فنی ش) وارد میشه از چین..(چین میزنه ب سفارش ایران)..یدونه بدنه ش از ماست که اونم سمباده بکشی روش لوگوی روغن لادن معلوم میشه..
البته این 50% قضیه ست...50 درصد دیگه هم بر میگرده ب مردم و نیاز مردم و کم کاری مسئولین ب خاطر سود بیشتر
در مورد گوجه من دیروز کیلو 5 خریدم !واقعا گاهي اوقات با خودم ميگم حقمونه
به طرف ميگم عزيزه من 16 ميليون رو چطور دلت مياد بدي پرايد بخري؟حداقل برو يه ماشين بهتر ولي دست دوم بخر
ميگه دست دوم اطميناني نيست.صفر بهتره
ميگن دست دومه معلوم نيست طرف چقدر ازش استفاده كرده ممكنه خراب بشه و خرج برداره و...در مورد گوجه من دیروز کیلو 5 خریدم !
ــــــــــ
ماشین چرا دست دوم خوب نیست داداش /.؟
ببخشید دوست من...حرفت متینه ولی هرچیزی لیاقت می خواد و ایرانی جماعت لیاقت اینارو نداره!:hmm:
حقوق شاغل اروپایی از 2 تا 3 هزار اویرو اگر اشتباه نکنم...یک اروپایی با حقوق حدود یک سالش میتونه یک باکستر بخره و خودرویی در سطح و کلاس اروپا سوار بشه :~50000 $
![]()
http://www.porsche.c...oxster/boxster/
با نصف اون سوبارو امپرزا که چیزی از باکستر کم نداره ولی آسیایی هست :~25000$
![]()
نخواست هم باحقوق 70 روزش یک خودرو آسیایی برای دم دستش بخره :دی
البته با تمام امکانات و امنیت کامل و استاندارهای روز اروپا.~12000
$![]()
به قیافش نگاه نکنید نیسان 100 مرتبه خودروهاش معتبر تر و باکلاس تر از کیا و هیوندای هست که تو خیابونای ایران پر شده قیمت هاش هم ان میلیون تومان...
و اما یک ایرانی بخت برگشته 50 ماه کارکنه تا یک عدد قوطی کبریت بنام پراید بخره ....
همون کشورای اروپایی که مردم هر روز دارن توش از گشنگی میمیرن؟تورم نداریم ما! تورم فقط تو کشورهای اروپایی و آمریکا هست همون کشورایی که شبکه 1 هر روز ساعت 2 نشون میده