• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ماشین سفارتیه چی بوده؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
عاقا معذرت میخام.ببخشید.ما از این پولا نداریم.البته خیلی خوشکله انصافا.
عاقا مگه ما مخسره شوماییم!:D...الان یه پراید دو گانه سوز 21تومن تموم میشه! 20 تومن پولیه ب یه ماشین ژاپنی 16سوپاپ میخوای بدی!...
پس ایزی لایف ببند
biggrinsmiley.gif
ببخشید که تحریمیم!...

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
یه چند ماه کسی نخره دندون رو جیگر بزارید ارزون میشه.با چند ماه بی ماشین بودن ندیدم کسی بمیره.
الان من برای تعطیلات میخاستم برم مسافرت کنسل کردم و حال جسمانیمم الان خوبه و نمردم.:)

Last edited:

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
بنده هم قبول دارم و منظورمم خودم نبود منظور من این بود که مردمی هستن که به نصبت نیازشون باید ماشین بخرن و این حرف که نباید بخریم یه حرف درست نیست .

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
من از شما میپرسم.واقعا چرا قیمت پراید انقدره؟
سئوال های سیا30 و هدف دار میپرسی عمولی در عین سادگی:D..
بره این گرون میشه که 90%قطعاتش(ب خصوص فنی ش) وارد میشه از چین..(چین میزنه ب سفارش ایران)..یدونه بدنه ش از ماست که اونم سمباده بکشی روش لوگوی روغن لادن معلوم میشه:D..
البته این 50% قضیه ست...50 درصد دیگه هم بر میگرده ب مردم و نیاز مردم و کم کاری مسئولین ب خاطر سود بیشتر

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
درود..
اینجانب علاقه شدیدی ب خودرو و موتورسیکلت دارم..
منظورم از خودرو .ماشین هایی هستن که 20-30-40 سال از عمرشون گذشته..انواع مدل های هوندا - میتسوبیشی-نیسان.شورولت .و ده ها آمریکایی...
موتورسیکلت هم ب موتورهایی علاقه دارم که بالای 250سی سی هستن...
اینا هیچ.
مهم ترین حرفم اینه:.تو کشوری زندگی میکنیم که خودرو(خارجی) و موتور سیکلت 8تا9 برابره قیمت جهانیش قیمت داره..نمونه ساده ش آزرای 21هزار دلاری 180 میلیون..هوندا cbr 250 cc چهار هزار دلاری 36 میلیون.....
تنها کشوری هستیم که تو دنیا این افتحار نصیب مردم ش شده!...
تولیدات وطنی هم که انتظارات منو بر آورده نمیکنه..ب خودم میگم تا کی باید با ماشین هایی سر کنم که 20-الی 30 سال از عمرشون گذشته..درسته هنوز سالم ن هنوز سواری شون حرف نداره و.......میگم آخرش که چی!..آخر عاقبت این ماشین ها چی میشه/؟!...درهمه جای دنیا بیشتر از 5سال از یه خودرو استفاده نمیکنن..به نوعی بعد 5 یا حداکثر 7سال ماشین ب نوعی بازیافت میشه..

حالا همه ی اینا ب کنار..

ب نظرتون یکم ظلم یا یکم خیانت نیست که تو کشوری هستیم که یه ماشین 18هزار دلاری رو باید 150 بخریم..یعنی 8تا 9 برابره قیمت واقعی ش!...

خودم ب شخصه.بااین که عشق ماشین دارم و نیاز من رو فقط خارجی ها برطرف میکنن .ولی میگم میلیاردر هم باشم هیچ وقت تو ایران پول ب ماشین نمیدم...سوار آکورد2012 هم بشم تو ایران نمیتونم لذت ببرم..یه

حس بد بهم دست میده..حس میکنم خیانت دارم میکنم ب هموطنانم ب این که اینطوری احساس میکنم خیانت کردم ب 8تا هم وطن...8تا کارگر و......تولیدات وطنی هم که نمیتونه نیاز هارو بر آورده کنه..هنوز م که هنوز با ماشین های 20-30ساله باید سَر کنیم..آینده یکی مثل من چی میشه؟..امیدوارم هیشکی حس من رو نداشته باشه..
....

خودم اصلا تا حالا پشت فرمون ماشین نشستم! گواهی نامه هم ندارم..اینقدر خسته م از این مردم و ماشین هاییی که تو خیابون میبینم....کلا قصد ندارم گواهی نامه هم بگیرم!...اعصاب میخواد با این ماشین ها و مردم و خیابون و فرهنگ سرو کله زدن!............

ولی فرهنگمونو ب کل جهان ثابت کردیم که حاظریم ب ماشین 21هزار دلاری 180 میلیون بدیم...با یک شیشم این پول ها که اصراف میشه میشه سالی 2تا استادیوم ساخت!

فک میکردم استعداد هایی دارم تو این ضمینه..که برم سراغ رشته ورزشی اتوموبیلرانی و موتورسیکلت سواری..ولی میبینم اگه موتور بخوام باید قید یک کلیه مو بزنم و کل سرمایه م رو هم بدم

ب نظر من هیج جای دنیا مثل ایران پولدار+اصراف گر+دروغ گو نداره!

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
منم دقیقا مثل شمام عمرا بتونم سوار گاریهای ساخت اینا بشم
واسه همینم رفتم یه سیلو مدل ۸۰ گرفتم خداییش با این که ۱۲ سال از ساختش میگذره شرف داره به این گاریهای وطنی

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
منم دقیقا مثل شمام عمرا بتونم سوار گاریهای ساخت اینا بشم
واسه همینم رفتم یه سیلو مدل ۸۰ گرفتم خداییش با این که ۱۲ سال از ساختش میگذره شرف داره به این گاریهای وطنی
اووو حالا حالا ها جا داری شما....ما که شدیم 21سال ما که نه ماشینمون:D..روز ب روز چقر تر میشه!..با گذشت 21سال کیفیت قطعات چه داخلی چه فنی حرف اول رو میزنن!...بعد سواری ش........
دهه 70 مثلا همین هوندا آکورد چند بوده کسی میدونه؟..یعنی چند برابر قیمت واقعی ش بوده....؟
یا مثلا همین سیلو..

Alex Fera

Registered User
لایک‌ها
127
ماشین فقط هوندا آکورد و هوندا سیویک...........
چه مدل 94 چه 2012 و 13............
خدائیش عالیــــــ ـــه..................

+
البته حیف که خودمون فقط پژو ایرانی سوار میشیم.................

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
تو
هم مارو خفه کردی با این هندا آکوردتون-
سوراخات کجاست نمکدون:D..؟
ماشین فقط هوندا آکورد و هوندا سیویک...........
چه مدل 94 چه 2012 و 13............
خدائیش عالیــــــ ـــه..................

+
البته حیف که خودمون فقط پژو ایرانی سوار میشیم.................
خوردی طی کش؟ TAKESH 2:D

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
هندا سیویک هاچپک رو پایه ام شدید--
حتی یدونه چندی پیش آبیش داشت تو ولایت خودمختارمون چرخ میزد میخاستم از اتوبوس بپرم تو سر یارو بگم جووون ننت تاسر خیابون بزار هم رکابت بشیم :دی
آره دادا چیپس ما همچین جوونی هستیم
-

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
حتی یدونه چندی پیش آبیش داشت تو ولایت خودمختارمون چرخ میزد میخاستم از اتوبوس بپرم تو سر یارو بگم جووون ننت تاسر خیابون بزار هم رکابت بشیم :دی
-
اگه اینقد شیفته ی این ماشینا هستی میتونی بری کیش با 100 تومن یکیشو کرایه کنی (بدون راننده) اینقد باهاش رانندگی کنی که دیگه ازش حالت به هم بخوره
crazy.gif

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
اگه اینقد شیفته ی این ماشینا هستی میتونی بری کیش با 100 تومن یکیشو کرایه کنی (بدون راننده) اینقد باهاش رانندگی کنی که دیگه ازش حالت به هم بخوره
crazy.gif

مه اَ تو نظر خاستم؟:blink: دارم با باریس جون اختلات میکنیم-بره چیپس :دی:p
الان خوبه بیاد بهت بگه نمکدون.......
(همون جمله کلیشه ایش:puke:)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مه اَ تو نظر خاستم؟:blink: دارم با باریس جون اختلات میکنیم-بره چیپس :دی:p
الان خوبه بیاد بهت بگه نمکدون.......
(همون جمله کلیشه ایش:puke:)
دیدم از عشق این ماشینا داری هلاک میشی گفتم راهنماییت کنم
اصن برو کی...

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
آبی رینگ طلایی رو میگی؟
اون دیوس(راننده ش) آبروی شرکت هوندا رو برده!! هر دختری میبینه بوق میزنه براش!!!..یعنی آفتابه گرفته رو شخصیت پسر ها و شرکت هوندا و مخصوصن G4Yها:D...یه عده صابون برعکس تازه ب دوران رسیده..تازه ب دوران رسیده ها 2دسته ن..یکی همینی که گفتم..یکی هم 206رو صورتی میکنن!!!

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
آبی رینگ طلایی رو میگی؟
اون دیوس(راننده ش) آبروی شرکت هوندا رو برده!! هر دختری میبینه بوق میزنه براش!!!..یعنی آفتابه گرفته رو شخصیت پسر ها و شرکت هوندا و مخصوصن G4Yها:D...یه عده صابون برعکس تازه ب دوران رسیده..تازه ب دوران رسیده ها 2دسته ن..یکی همینی که گفتم..یکی هم 206رو صورتی میکنن!!!

اونی که میگم رینگش مشکیه با نوار جاشیه قرمز-ارت زده
ولی فکر کنم همینیه که تو میگی چون هر سری دیدمش یه چلغوز کنارش نشسته --اتفاقا از همینم بود که کلی حرسم گرفت آخه چون این ماشین حیف نیس که یه### توش بشینه
حالا به قول تو 206 بود هیچ ولی آخه سیویک!!! اونم هاچپک
؟؟؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115

اونی که میگم رینگش مشکیه با نوار جاشیه قرمز-ارت زده
ولی فکر کنم همینیه که تو میگی چون هر سری دیدمش یه چلغوز کنارش نشسته --اتفاقا از همینم بود که کلی حرسم گرفت آخه چون این ماشین حیف نیس که یه### توش بشینه
حالا به قول تو 206 بود هیچ ولی آخه سیویک!!! اونم هاچپک
؟؟؟

حیف که از ماشین زده شدم(همونطوری که تو پست اول گفتم)
وگرنه تابستون سیویک میکشیدیم بیرون خودمو خودت میشتیم توش (جدی میگم داوووش) رو شیشه عقب هم مینوشتیم Iran G4y Club

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
حیف که از ماشین زده شدم(همونطوری که تو پست اول گفتم)
وگرنه تابستون سیویک میکشیدیم بیرون خودمو خودت میشتیم توش (جدی میگم داوووش) رو شیشه عقب هم مینوشتیم Iran G4y Club

100% پایم--البته بغیر از اون قسمت آخر :دی کلوب ما فرق دارد:lol::evil:
راستی از کجات میخاستی سیویک اونوقت بکشی بیرون:confused:

بالا