• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
ویندوز 8
قرنطینه هم هیچی توش نیست

عجیبه

:wacko:داداش شما کرک فیکس و اپدیت هارو ریختی؟چون ممکنه بازی ماله چند سال پیشه با وین 8 مشکل داشته باشه شما این کارارو انجام بده ببینیم چی میشه

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
داداش این social club یکی از پیش نیاز های اجرا شدن بازی که حتما باید نصب باشه و اگه نباشه بازی اجرا نمیشه
مورد بعدی اینکه بعد از اون صفحه ابیه کامپیوتر ری استارت میکنه ؟
داداش نوکرم وظیفس

مهدی جون بازی FIFA13 راحت اجرا شد. همچنین NBA2k13 هم اجرا شد. باتلفیلد2 هم اجرا شد. ربطی هم به سوشال کلاب که گفتی نداشت.
در مورد صفحه آبی باید بگم که از یه درصد پر میشد تا 100 درصد بعد ریست میشد. سریع اتفاق میوفتاد. دوبار هم اتفاق افتاد. من خودم فکر میکنم از کرکش باشه.
این سوشال کلاب چند مگابایته؟؟؟

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
مهدی جون بازی FIFA13 راحت اجرا شد. همچنین NBA2k13 هم اجرا شد. باتلفیلد2 هم اجرا شد. ربطی هم به سوشال کلاب که گفتی نداشت.
در مورد صفحه آبی باید بگم که از یه درصد پر میشد تا 100 درصد بعد ریست میشد. سریع اتفاق میوفتاد. دوبار هم اتفاق افتاد. من خودم فکر میکنم از کرکش باشه.
این سوشال کلاب چند مگابایته؟؟؟

داداش این سوشال کلاب ربطی به بازی های دیگه نداره پیش نیاز بازی های راگ استار گیم از جمله مکس پین و جی تی ای ای وی وووووو
فکر کنم 20 30 مگ باشه ممکنه از کرکش هم باشه راه هایی که گفتم موبه مو عمل کن ایشالله ه به نتیجه میرسی هر سوالی هم داشتی من در خدمتم

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
:wacko:داداش شما کرک فیکس و اپدیت هارو ریختی؟چون ممکنه بازی ماله چند سال پیشه با وین 8 مشکل داشته باشه شما این کارارو انجام بده ببینیم چی میشه

سلام مهدی جان حل شد
مشکل این بود :
ERR4.jpg

۲۰ دقیقه ک نصب خود بازی طول کشید
۲۰ دقیقه هم اینها طول کشید
نمیدونم ی جورایی این نسخ های Blackbox بازی ها آدم اذیت میکنه
با نسخه های Skidrow بازیها اصلا مشکل ندارم هم راحت نصب میشه هم کرکش راحته

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام مهدی جان حل شد
مشکل این بود :
مشاهده پیوست 351287

۲۰ دقیقه ک نصب خود بازی طول کشید
۲۰ دقیقه هم اینها طول کشید
نمیدونم ی جورایی این نسخ های Blackbox بازی ها آدم اذیت میکنه
با نسخه های Skidrow بازیها اصلا مشکل ندارم هم راحت نصب میشه هم کرکش راحته

خدارو شکر دادا
اره منم همیشه با بلک باکس مشکل دارم بخوام دانلود بکنم هم skidrow دانلود میکنم بیشتر اوقات

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
سلام من مكس پين 2 رو نصب كردم كرك و پچ رو هم نصب كردم اما وقتي روش كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته كسي ميتونه راهنمايي كنه.

AMIN 11

Registered User
لایک‌ها
77
سلام من مكس پين 2 رو نصب كردم كرك و پچ رو هم نصب كردم اما وقتي روش كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته كسي ميتونه راهنمايي كنه.
شما دوست عزیز برید داخل پوشه بازی وپوشه هایی بنام redistیا ساپورت هست که نرم افزارهای جانبی برای ویندوز هست ،ببینید نرم افزار خاصی هست ؟
خود شرکتها همراه بازیها نسخهdirectxیا vcredistمیزارن اگه به چشمتون خورد نصب کنید وکارت گرافیکتون رو آپدیت نگه دارید همیشه ،گاهی اوقات نرفتن داخل بازی با نصب چند تا نرم افزار جانبی راحت حل میشه...

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
شما دوست عزیز برید داخل پوشه بازی وپوشه هایی بنام redistیا ساپورت هست که نرم افزارهای جانبی برای ویندوز هست ،ببینید نرم افزار خاصی هست ؟
خود شرکتها همراه بازیها نسخهdirectxیا vcredistمیزارن اگه به چشمتون خورد نصب کنید وکارت گرافیکتون رو آپدیت نگه دارید همیشه ،گاهی اوقات نرفتن داخل بازی با نصب چند تا نرم افزار جانبی راحت حل میشه...

run as administrator رو بزن ببین بالا میان یا نه روی بازی راست کلیک کن و بعد run as administrator ro بزن نتیجشو بگو

AMIN 11

Registered User
لایک‌ها
77
run as administrator رو بزن ببین بالا میان یا نه روی بازی راست کلیک کن و بعد run as administrator ro بزن نتیجشو بگو
داداش جسارت نباشه ها شما باید نوشته بالایی من رو نقل قول میکردین :D

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

assaassin's creed 3 در حالت اجرا اکثرا صفحه فلیکر میشه هم رو 40هرتز هم رو 60 هرتز 1920x1080
نمیدونم مشکل از بازیه از درایور گرافیکه با بقیه بازیها مشکلی نیست

راه حلی هست؟

با تشکر

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
چرا super street fighter هیچ واکنشی نسبت به دکمه های کیبرد نشون نمیده. press start رو که نشون میده هر دکمه ای که فکر کنی رو روی کیبرد زدم ولی فایده نداشت. مطمئنم از کیبرد نیست.

علتش چی میتونه باشه.

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
چرا super street fighter هیچ واکنشی نسبت به دکمه های کیبرد نشون نمیده. press start رو که نشون میده هر دکمه ای که فکر کنی رو روی کیبرد زدم ولی فایده نداشت. مطمئنم از کیبرد نیست.

علتش چی میتونه باشه.
برو تو تنظیمات ببین اصلا پیش فرض چیزی برای کیبورد در نظر گرفته یا باید خودت تنظیم کنی این میتونه با توجه به کرکت باشه من این مشکل رو در stalker clear sky داشتم که با یه کرک خاص یاید خودم همه رو دستی تنظیم می کردم

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

این auto updater برای مکس پین باید انجام شه؟خود مکس پین ک پیرمون کرد موقع نصب حالا این آپدیتر نمیدونم چی میگه؟
max.jpg

سئوال قبلیم رو کسی نمیتونه کمک کنه؟

استاد بزرگ آقا مهدی کجایی؟

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
درود به همگی .
من یک مشکلی دارم نمیدونم چطور یو هو کامپیوتر اینطوری شد .
مشکل اینه که:
وقتی میرم تو بازی 5-10 که بازی میکنم صفحه کامپیوتر هنگ میکنه رنگش عوض میشه و باید سیستم رو ریستارت کنم .
اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه .
اینم دو تا عکس از این واجهه .
attachment-354797d1367423417-0024.jpg
attachment-354798d1367423484-0025.jpg

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
99% از کارت گرافیگتون هست.

Sent from my Galaxy Note 2

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
برو تو تنظیمات ببین اصلا پیش فرض چیزی برای کیبورد در نظر گرفته یا باید خودت تنظیم کنی این میتونه با توجه به کرکت باشه من این مشکل رو در stalker clear sky داشتم که با یه کرک خاص یاید خودم همه رو دستی تنظیم می کردم
اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده که بخوام وارد تنظیماتش بشم.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان عزیز برای پیدا کردن جواب سوالات خودتون یتونید به انجمن من در امضا مراجعه کنید.

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده که بخوام وارد تنظیماتش بشم.

یعنی حتی موس هم کار نمی کنه

اگه از دسته استفاده می کنید سالم بودنشو چک کنید

یه پیشنهاد برای اخرین راه کیبورد رو بوسیله usb وصل نکنید از درگاه خودش وصلش منید

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
یعنی حتی موس هم کار نمی کنه

اگه از دسته استفاده می کنید سالم بودنشو چک کنید

یه پیشنهاد برای اخرین راه کیبورد رو بوسیله usb وصل نکنید از درگاه خودش وصلش منید

موس هم کار نمیکنه و متاسفانه کیبرد فقط usb هستش. شما گفتید احتمالا کرکش مشکل داره. کجا میشه کرک سالم واسش پیدا کرد؟؟؟

بالا