mehdi bieber
Registered User
ویندوز 8
قرنطینه هم هیچی توش نیست
عجیبه
:wacko:داداش شما کرک فیکس و اپدیت هارو ریختی؟چون ممکنه بازی ماله چند سال پیشه با وین 8 مشکل داشته باشه شما این کارارو انجام بده ببینیم چی میشه
ویندوز 8
قرنطینه هم هیچی توش نیست
عجیبه
داداش این social club یکی از پیش نیاز های اجرا شدن بازی که حتما باید نصب باشه و اگه نباشه بازی اجرا نمیشه
مورد بعدی اینکه بعد از اون صفحه ابیه کامپیوتر ری استارت میکنه ؟
داداش نوکرم وظیفس
مهدی جون بازی FIFA13 راحت اجرا شد. همچنین NBA2k13 هم اجرا شد. باتلفیلد2 هم اجرا شد. ربطی هم به سوشال کلاب که گفتی نداشت.
در مورد صفحه آبی باید بگم که از یه درصد پر میشد تا 100 درصد بعد ریست میشد. سریع اتفاق میوفتاد. دوبار هم اتفاق افتاد. من خودم فکر میکنم از کرکش باشه.
این سوشال کلاب چند مگابایته؟؟؟
:wacko:داداش شما کرک فیکس و اپدیت هارو ریختی؟چون ممکنه بازی ماله چند سال پیشه با وین 8 مشکل داشته باشه شما این کارارو انجام بده ببینیم چی میشه
سلام مهدی جان حل شد
مشکل این بود :
مشاهده پیوست 351287
۲۰ دقیقه ک نصب خود بازی طول کشید
۲۰ دقیقه هم اینها طول کشید
نمیدونم ی جورایی این نسخ های Blackbox بازی ها آدم اذیت میکنه
با نسخه های Skidrow بازیها اصلا مشکل ندارم هم راحت نصب میشه هم کرکش راحته
شما دوست عزیز برید داخل پوشه بازی وپوشه هایی بنام redistیا ساپورت هست که نرم افزارهای جانبی برای ویندوز هست ،ببینید نرم افزار خاصی هست ؟سلام من مكس پين 2 رو نصب كردم كرك و پچ رو هم نصب كردم اما وقتي روش كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته كسي ميتونه راهنمايي كنه.
شما دوست عزیز برید داخل پوشه بازی وپوشه هایی بنام redistیا ساپورت هست که نرم افزارهای جانبی برای ویندوز هست ،ببینید نرم افزار خاصی هست ؟
خود شرکتها همراه بازیها نسخهdirectxیا vcredistمیزارن اگه به چشمتون خورد نصب کنید وکارت گرافیکتون رو آپدیت نگه دارید همیشه ،گاهی اوقات نرفتن داخل بازی با نصب چند تا نرم افزار جانبی راحت حل میشه...
داداش جسارت نباشه ها شما باید نوشته بالایی من رو نقل قول میکردینrun as administrator رو بزن ببین بالا میان یا نه روی بازی راست کلیک کن و بعد run as administrator ro بزن نتیجشو بگو
داداش جسارت نباشه ها شما باید نوشته بالایی من رو نقل قول میکردین![]()
برو تو تنظیمات ببین اصلا پیش فرض چیزی برای کیبورد در نظر گرفته یا باید خودت تنظیم کنی این میتونه با توجه به کرکت باشه من این مشکل رو در stalker clear sky داشتم که با یه کرک خاص یاید خودم همه رو دستی تنظیم می کردمچرا super street fighter هیچ واکنشی نسبت به دکمه های کیبرد نشون نمیده. press start رو که نشون میده هر دکمه ای که فکر کنی رو روی کیبرد زدم ولی فایده نداشت. مطمئنم از کیبرد نیست.
علتش چی میتونه باشه.
اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده که بخوام وارد تنظیماتش بشم.برو تو تنظیمات ببین اصلا پیش فرض چیزی برای کیبورد در نظر گرفته یا باید خودت تنظیم کنی این میتونه با توجه به کرکت باشه من این مشکل رو در stalker clear sky داشتم که با یه کرک خاص یاید خودم همه رو دستی تنظیم می کردم
اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده که بخوام وارد تنظیماتش بشم.
یعنی حتی موس هم کار نمی کنه
اگه از دسته استفاده می کنید سالم بودنشو چک کنید
یه پیشنهاد برای اخرین راه کیبورد رو بوسیله usb وصل نکنید از درگاه خودش وصلش منید