• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
معاف از رزم کار اداری میگیره مسلما . البته اینم بگم, ما رفتیم اموزشی , ارتش نیروی زمینی , پادگان بیرجند .
بین ماها یه عده معاف از رزم بودن که پا طلایی میگفتن بهشون .البته اول همه ارشد ها میگفتن معاف از رزم نداریم و اون ماله خدمته اینجا اموزشی و این حرفا , بعد فهمیدم اینارو میگن که بقیه یاد نگیرن بپیچونن.. بقیه رو میبردن رژه و اینا ولی اینا باید میموندن به جارو کشی و این حرفا . خیلی ها میگن بده , نرو , عادی بری بهتره ولی اشتباهه. چون یه دقیقه جارو میکشیدن و بعدش میپیچیدن یه جایی و گم گور میشدن ولی بقیه داشتن عین الاغ رژه میرفتن . کلا تو سربازی یه مو از خرس کندن غنیمته. معاف از رزم رو بگیر و برو اگه دیدی دارن اذیت میکنن و این حرفا خودت رو بزن به موش مردگی بگو اونجام تیر میکشه و نمیتونم تکون بخورم .. کلی هم نسخه و مدارک ببر با خودت هرکی حرف زد بزن تو دهنش. در کل سعی کن اصلا خودت رو تابلو نکنی وقتی رفتی که معاف از رزم داری.. مثلا توی صف میگن شما از امروز مسول اینی که روزی هزار کیلو پرس سینه بزنی !! مثلا !! بگو باشه , بلند هم بگو سر صف !! بعد مدارک رو بردار ببر پیش فرمانده , بگو اینجوریه تیلم درد میکنه و اولش فکر کردم نگم و انجام بدم ولی الان دارم داغون میشم !!

بعد از اموزشی هم که حله قضیت چون پخش میشی جای اداری
الانم بگرد یه عیب و ایرادی چیزی پیدا کن بزن تنگش شاید معافی کامل گرفتی !

بیانات ایشون شدیدا تایید میشه

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت همه دوستان.
آقا من شرایط معاف از رزم رو دارم.دنبال برگ سبز یا همون تکمیلی هستم که اگه بیفتم **** آموزشی ندارم.حالا میخواستم از شما سوال کنم فرض کنید بنده میفتم **** و آموزشی ندارم.بنظرتون برم دنبال معافیت از رزم؟ممکنه درجه دارها یا بقیه سربازا بهم لج کنند؟
کلا نظرتون چیه
مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام خدمت همه دوستان.
آقا من شرایط معاف از رزم رو دارم.دنبال برگ سبز یا همون تکمیلی هستم که اگه بیفتم **** آموزشی ندارم.حالا میخواستم از شما سوال کنم فرض کنید بنده میفتم **** و آموزشی ندارم.بنظرتون برم دنبال معافیت از رزم؟ممکنه درجه دارها یا بقیه سربازا بهم لج کنند؟
کلا نظرتون چیه
مرسی

سلام
تا اونجایی که شنیدم **** افرادی که معاف از رزم دارن رو پذیرش نمیکنه.
به نظر من که اگه پذیرش **** شدید نیازی به معاف از رزم نیست چون کار آنچنانی بهتون نمیدن.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
امروز رفتم مدارکمو برای صدور کارت بدم، گفتن سرهنگ گفته شما دوباره باید بری بیمارستان معاینه محدد :| یعنی منو میگی، به خاندان پدر و مادری سرهنگ هرچی فحش بلد بودم ، گفتم، تازه این حرفو بعده اینکه پولو واریز کردم گفتن بی پدر مادرااااااا

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پول گرفتن کارت معافیت چقدره ؟

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
یعنی این دکترا هم مارو نمودن !
امروز رفتیم جواب سونوگرافی رو گرفتیم برام نوشته واریکوسل درجه 2 ولی خفیف !
رفتیم دکتر اورولوژی گفت برات مینوسم درجه 2 متوسط ببر **** وظیفه.
دوستان الان جریان چیه ؟ بدم 2-3 تا دکتر دیگه هم بنویسن درجه 2 متوسط دارم معاف از رزم میخورم ؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
پول گرفتن کارت معافیت چقدره ؟

100000 تومان پول معافی
1000 تومان پول نمیدونم چی چی
8200 پول پست

10000 تومان پول هر سری کمیسیون
برای بینایی سنجی هم من 31000 تومن دادم

که این 10000 تومن کمیسیون و 31000 تومن چشم، دوباره قراره تکرار بشه، داداشم خرید اینقدر پول نداد اونوقتاااا که من برای پزشکی دارم میدم

و در آخر خدا لعنت کنه هرچی آدم زبون نفهم مردم آزار اذیت کن، گره انداز تو کار مردم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
100000 تومان پول معافی
1000 تومان پول نمیدونم چی چی
8200 پول پست

10000 تومان پول هر سری کمیسیون
برای بینایی سنجی هم من 31000 تومن دادم

که این 10000 تومن کمیسیون و 31000 تومن چشم، دوباره قراره تکرار بشه، داداشم خرید اینقدر پول نداد اونوقتاااا که من برای پزشکی دارم میدم

و در آخر خدا لعنت کنه هرچی آدم زبون نفهم مردم آزار اذیت کن، گره انداز تو کار مردم

تجربه نداشتی ، یکبار بیشتر لازم نیست پول کمیسیون رو بریزی :D
من پیر این راه شدم :D
5 سری رفتم

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
من درخواست معافیتم بر می گرده به 29 شهریور (!) و 14 اذر بلاخره پول رو به جیبشون ریختم گفتند کار تمام است . اسفند زنگ زدند برای تعیین زمان برای 2ماه . فروردین زدم که نفرستادند دیروز هم که کارت اومد . و به اصطلاح 3روز دیگه من باید اعزام بشوم ولی هیچ برگه نیامده جز کارت مبارک :happy:

کارت منم امروز اومد

من تاریخ ثبت پروندم 31 / 1 بود یعنی لبه پرتگاه بودم دیگه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یعنی این دکترا هم مارو نمودن !
امروز رفتیم جواب سونوگرافی رو گرفتیم برام نوشته واریکوسل درجه 2 ولی خفیف !
رفتیم دکتر اورولوژی گفت برات مینوسم درجه 2 متوسط ببر **** وظیفه.
دوستان الان جریان چیه ؟ بدم 2-3 تا دکتر دیگه هم بنویسن درجه 2 متوسط دارم معاف از رزم میخورم ؟

خودتو ناراحت نکن طبیعیه تا چهار پنج مرحله ی دیگه دورت میدن بعد مینویسن درجه 1 خفیف و درنهایت سالم اعزام :D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کارت منم امروز اومد

من تاریخ ثبت پروندم 31 / 1 بود یعنی لبه پرتگاه بودم دیگه
معافیت پزشکی هستی ؟
حالا من صبح یه سر باید برم ببینم چی میگن . امیدوارم که بی خیال من یکی بشن وگرنه سایتمان می رود روی هوا با مدیریت دوستان:D

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
معافیت پزشکی هستی ؟
حالا من صبح یه سر باید برم ببینم چی میگن . امیدوارم که بی خیال من یکی بشن وگرنه سایتمان می رود روی هوا با مدیریت دوستان:D

ماله من موارد خاص بود

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
آقا ما تو خدمت مشکل اعصاب پیدا کردیم . رفتیم بیمارستان ارتش معاف نکردن مارو معاف از نگهبانی دادن . حالا بعد چند ماه یه عده سرباز عقده ای رفتن زیر آب زدن .
به من گفتن یا نگهبانی بده اگه نمیتونی میفرستیمت تیم های منطقه ای اونجا نگهبانی نده
واقعا آدم شاخ در میاره این چه ستمیه من از بیمارستان ارتش نامه دارم . به جای مدارا با بیمار میخوان شرایط را واسش سخت کنن . به کی بپم کجا بگم چی بگم ..... بازرسی حفاظت ... اینا هموشون با همن هیچوقت طرف وظیفه را نمیگیرن
برید بازرسی پادگان ........
اتفاقا بازرسی پادگان خیلی هوای وظیفه رو دارن ........
من هم معاف از نگهبانی هستم ........
اول میخوان اذیت کنن ولی تا میگی باشه میرم بازرسی مشکلمو اونجا مطرح میکنم 180 درجه برمیگیدن .....:D

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان من يه سالي بسيج فعال دارم . يه سال ديگه فوق ليسانسم تمومه. شنيدم فوق ليسانسا رو پذيرش **** نميدن!! راسته؟ پس كجا ميندازن؟ كاش فوق نخونده بودم. اي به خشكي شانس

بالا