• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
به این شدت هم نیستااا!! :D
یه ایرانی که گرین کارت (برگه اقامت دائم) آمریکا داشته باشه و در حال اقامت در آمریکا باشه، بازم تنها پاسپورتش، پاسپورت ایرانیشه!
پاسپورت ایرانی، با یه مدرک آدرس به اسم خودتون (utility bills) در کشورهای تحت پوشش پی پال، هیچ مشکلی نباید داشته باشه.

خوب بعله! منم که الان تو ایتالیا هستم پاسپورت ایرانی دارم با اقامت ایتالیا، تونستم حساب باز کنم، منظور من کسایی بودن که ایران هستن ، نه اونایی که خارج از کشور اقامت دارن

pex_pay

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت فروش دلار پی پال/ پرداخت فاکتور / گیفت / سند مانی

هر دلار 3660

id yahoo: [email protected]

شماره تماس: 09388220991

great_mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من میخوام یه حساب خارج از ایران داشته باشم برای خرید کتاب ( پی پال یا ویزا کارت.....فقط معتبر باشه)
خواستم راهنماییم کنید که چطور امکان ایجاد این حساب وجود داره در ضمن کشور باز کننده حساب هم برام اهمیت نداره فقط و فقط معتبر باشه

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوستان من میخوام یه حساب خارج از ایران داشته باشم برای خرید کتاب ( پی پال یا ویزا کارت.....فقط معتبر باشه)
خواستم راهنماییم کنید که چطور امکان ایجاد این حساب وجود داره در ضمن کشور باز کننده حساب هم برام اهمیت نداره فقط و فقط معتبر باشه

اگر مقدور هست میتونید بدید خریدهاتونو واستون پرداخت کنن به جای هزینه کردن واسه باز کردن حساب پی پال یا ویزا.

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
سلام

پ . خ شد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من یه دوست در ایتالیا دارم که اقامت اونجارو داره حساب بانکی هم داره
می خوام ازش خواهش کنم یه حساب پی پال اونجا باز کنه به نام خودش باز کنه و یوزر و پسوردش رو برام بفرسته و اگه یه وقت حساب لیمیت شد مدارک بتونه ارائه بده و بتونه بازش کنه

1. حالا حساب رو چطوری ویرفای کنه ؟
2. باید حساب بانکی یا کردیت به حساب متصل کرد و نقل و انتقالی صورت بگیرد برای ویرفای شدن ؟
3. بعد از مرحله 2 می تونه حساب بانکی یا کردیت رو قطع کنه و حساب رو در اختیار من قرار بده ؟

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
سلام

من یه دوست در ایتالیا دارم که اقامت اونجارو داره حساب بانکی هم داره
می خوام ازش خواهش کنم یه حساب پی پال اونجا باز کنه به نام خودش باز کنه و یوزر و پسوردش رو برام بفرسته و اگه یه وقت حساب لیمیت شد مدارک بتونه ارائه بده و بتونه بازش کنه

1. حالا حساب رو چطوری ویرفای کنه ؟
2. باید حساب بانکی یا کردیت به حساب متصل کرد و نقل و انتقالی صورت بگیرد برای ویرفای شدن ؟
3. بعد از مرحله 2 می تونه حساب بانکی یا کردیت رو قطع کنه و حساب رو در اختیار من قرار بده ؟

به دوستت بگو بره "تاباکی" جایی هست که سیگار میفروشن در ایتالیا ، اونجا کارت های مخصوص مسترکارت (پی پال ) هم صادر میشه، فکر میکنم کلا 3 یورو هزینه باز کردنش بشه ، بعد که کارت رو گرفتی میای رو اینترنت میری سایت پی پال یه اکانت در پی پال ایتالیا باز میکنی کارت رو اضافه میکنی به پی پالت.
همین

iranpayments

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرداخت از 1 دلار تا 10000 دلار

در کوتاهترین زمان و مناسبترین قیمت

09124646255:Mobile

Yahoo ID: iranpayments

E-mail: [email protected]

Website: www.iranpayments.net

Last edited:

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
من vps دارم و میخوام یک اکانت paypal باز کنم.

1. میخواستم بدونم آیا اکانت های paypal در حال حاضر نیاز به وریفای دارند ؟
2. در صورتیکه با credit card باید عمل وریفای رو انجام بدم ، دوستان راحتترین راهی که برای وریفای پیشنهاد میدید چی هست ؟
3. آیا Credit card های که در ایران و از طریق شرکت های مختلف صادر میشه برای وریفای مناسبه ؟
4. دوستانی عزیزی که تجربه دارند ، در چه مواردی حساب لیمیت میشه ؟

مرسی

z3nith

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
من vps دارم و میخوام یک اکانت paypal باز کنم.

1. میخواستم بدونم آیا اکانت های paypal در حال حاضر نیاز به وریفای دارند ؟
2. در صورتیکه با credit card باید عمل وریفای رو انجام بدم ، دوستان راحتترین راهی که برای وریفای پیشنهاد میدید چی هست ؟
3. آیا Credit card های که در ایران و از طریق شرکت های مختلف صادر میشه برای وریفای مناسبه ؟
4. دوستانی عزیزی که تجربه دارند ، در چه مواردی حساب لیمیت میشه ؟

مرسی

سلام
بله حساب های پی پال نیاز به وریفای با کارت اعتباری و یا حساب بانکی دارند.
هر کردیت کارتی نمی تونه برای وریفای کردن پیپال مورد استفاده قرار بگیره و کارت اصطلاحا باید AVS رو ساپورت کنه. (Address Verification System) که تعداد کمی از کارت ها این قابلیت رو دارند مگر اینکه کارت متصل به حساب بانکی واقعی باشه که خودتون شخصا اون رو باز کرده باشید.
پیشنهاد میکنم از این سایت اقدام کنید یا اطلاعاتتون رو تکمیل کنید.

domain1

Registered User
لایک‌ها
7
حساب وریفای شده Paypal + ویزاکارت دوساله قابل شارژ + حساب بانکی با سوئیفت کد و آی بن اختصاصی

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
درخواست راهنمايي

دوستان من تو اين سايت عوض هستم

Two Dollar Click : Welcome To Two Dollar Click!

و800 دلار هم توي حسابم (مجازيش ) هست وموقعي كه به 1000 برسه ميتونم بريزم به يه حساب پي پال يا پي زا سوالم اينه آيا كسي هست بتونه كمكم كنه جواب سوالم رو بده و بعداينكه اكانتاي اين سايت روكسي ميخره؟؟؟
راهنماييم كنيد اگر هم احتياج به فروشنده معتبر شدن هست ايرادي نداره اين كارو ميكنم -----------------------

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درخواست راهنمايي

دوستان من تو اين سايت عوض هستم

و800 دلار هم توي حسابم (مجازيش ) هست وموقعي كه به 1000 برسه ميتونم بريزم به يه حساب پي پال يا پي زا سوالم اينه آيا كسي هست بتونه كمكم كنه جواب سوالم رو بده و بعداينكه اكانتاي اين سايت روكسي ميخره؟؟؟
راهنماييم كنيد اگر هم احتياج به فروشنده معتبر شدن هست ايرادي نداره اين كارو ميكنم -----------------------

متاسفانه این سیستم کلاهبرداره. موقع به حد نصاب رسیدن و درخواست واریز متوجه خواهید شد !
پیشنهاد می کنم حتی لینکشم از پستتون پاک کنید.

clippi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان من الان میخوام یه خرید یه دلاری از یه سایت انجام بدم با پیپال ولی چون چیز پی ان ها قطعه باید با آیپی ایران انجام بدم که لیمیت میشم.یه بار هم با پروک**سی امتحان کردم و لیمیت شدم.راهی نداره الان بتونم خریدم رو انجام بدم؟

ms1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[h=2]مشاوره مالیاتی رایگان[/h]

roozbeh360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان نیاز است تا یک حساب paypal را وریفای کنم و مبلغی آن را شارژ کنم . از دوستان هرکس کار را می پذیرد لطفا پیام دهد .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
راسته میگن تحریم پیپال لغو شده
همراه با لغو تحریم موبایل و لپ تاپ بوده

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
درود !
دوستان من 15 دلار خرید اشتراک سه ماهه از یک سایت خارجی رو دارم ...
باید هم کسی که می خواد بخره با یوزر من بره !
کسی می تونی پرداخت کنه ؟
لطفا اگر هست Skipe ID بدید نه یاهو مسنجر !

660کامران

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من دوستی در کشور دانمارک دارم که می خوام حساب پی پال برام باز کنه،سوال من اینکه آیا دوستم میتونه برام حساب پی پال باز کنه،؟ چه مدارکی باید براش بفرستم؟
با تشکر از دوستان:)

بالا