• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ضمن تبريک به دوستان

يک دانه ستاره بود قبلا مي دادين يادتون هست؟ :دي لينک اون ستاره کجاست ؟ :دي

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ضمن تبريک به دوستان

با گروه هایی که بر باد رفتند، بر باد رفت سید ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
fritz به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیکهای استقلال، کل کل و این اواخر تاریخ فوتبال

hdavoodh به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک پرسولیس

rms به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک بارسا و فوتبال خارجی

sarukhan به دلیل فعالیت مستمر و محترمانه در تاپیک رئال و فوتبال خارجی

سلام

به همه دوستان برگزیده تبریک می گم :cool:

امیدوارم شاهد ادامه فعالیت های خوب این عزیزان و همینطور سایر دوستان مون در بخش باشیم. :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
تبریک به دوستان عزیزی که انتخاب شدن ، بخصوص هر چهار نفرشون ... ))

ضمن تبريک به دوستان

با گروه هایی که بر باد رفتند، بر باد رفت سید ...

72079_145fs190577.gif
sharmandegi.gif
یاد باد آن روزگاران ، یاد باد ...

.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تبریک به دوستان عزیزی که انتخاب شدن ، بخصوص هر چهار نفرشون ... ))

72079_145fs190577.gif
sharmandegi.gif
یاد باد آن روزگاران ، یاد باد ...

.

دمت گرم محسن جون

من خيلي اين ستاره رو دوست داشتم :دي

نويد رو دفعه اول که اين ستاره رو گذاشته بود يه عالمه خنديدم بهش :دي

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
تشکر از مدیران محترم این بخش بابت حمایت و انتخابشون که من رو لایق این عنوان دونستن و تشکر از کسانی که بنده رو شامل لطف خودشون قرار دادن

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
تاپیک کل کل بسته شد ( قفل شد )
تاپیکی که موافقان و مخالفان مخصوص خودشو داشت بسته شد
کاری به درست بودن یا اشتباه بودن عمل انجام شده نداریم ولی ایا با بسته شدن این تاپیک میتونیم کل کلی که سالها تو فوتبال ما بوده و با این فوتبال عجین شده رو با بستن یه تاپیک قطع و ریشه کن کنیم در تمام دنیا تا بوده هست همینطور بوده منچستر لیورپول - بارسلون رئال - میلان اینتر - رم لاتزیو و ....... در همه جای دنیا تیفوسی و طرفداران دو اتشه داریم ایران هم از این قاعده مستثنا نیست
تاپیک کل کل دارای قوانین و قواعد خاص خودش هست که کاربرا ملزم به رعایت اون هستن و با فرد خاطی طبق مقررات برخورد میشه ولی به نظر من این برخورد نباید جنبه عمومی پیدا کنه و دوستان و جوانان علاقه مند رو از وجود همچین تاپیکی محروم کنه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود

اخطار زیاد بوده قبلا بابت این تاپیک

به نظر من بهتره یه مدت قفل باشه

کلا تاپیک پر دردسری هستش

دو گروه میخوان افکار و عقاید خودشون رو بهم ثابت کنن که تا قیامت هم امکان پذیر نخواهد بود و نتیجش میشه دلخوری

من یکی موافق بسته شدنش البته برای یه مدت هستم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

خب ! این کاری بود که خیلی سعی کردیم انجام ندیم ! ولی عزیزان انقدر کم لطفی کردن که ما باید روزی چهار پنج نفر رو بن میکردیم و مثه نقل و نبات هم کارت پخش میکردیم در ضمن کلی وقت و زمان و اعصاب و انرژی میذاشتیم تا اثرات بجا مانده رو پاک کنیم و داستان رو جمع کنیم

بارها و بارها بارها و .. تذکر داده بودیم که هدف اون تاپیک کل خوابوندن و دعوا و توهین نیست و بک گراند دوستانه حتما باید توش رعایت بشه ولی بخصوص یکسری دوستان تازه وارد این اواخر شورش رو دیگه در آورده بودن

خلاصه ، تا وقتی اینجور تشخیص داده بشه که دوستان به شرایطی رسیدن که قوانین رو رعایت کنن تاپیک کل کل نخواهیم داشت ، این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که حفظ آرامش در تاپیکهای هواداری هنوز هم اولین اولویت ما هستش و با به هم زدن نظم اونجا به بهانه بسته شدن تاپیک کل کل هم به شدت برخورد میشه

پس یه مدت فقط به مسائل تیمهای محبوب خودمون میرسیم و بس

تا ببینیم در آینده چه میشه کرد

پاینده باشید ..

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من تازه يه پست خوب واسه اون تاپيک پيدا کرده بودم :دي

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به دربی نزدیک شدیم الان تاپیک کل کل یه حال و هوای دیگه ای داره:(

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
درست نزدیک دربی تاپیک کل کل بسته شده فکر کنم یکم زمان بستنو عجله کردید .
فقط یک پیشنهاد خواستم بدم اگه میشه در زمان های خاص تاپیک کل کل رو باز کنید(مثلا الن که به دربی نزدیکیم) و در روز های عادی بسته باشه اینطوری به نظرم تاپیک جذابتر میشه و کار دوستان مدیر راحتتر دیگه دربی و این کل کلاش :Dدر سال دو تا دربی بیشتر نداریم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درست نزدیک دربی تاپیک کل کل بسته شده فکر کنم یکم زمان بستنو عجله کردید .
فقط یک پیشنهاد خواستم بدم اگه میشه در زمان های خاص تاپیک کل کل رو باز کنید(مثلا الن که به دربی نزدیکیم) و در روز های عادی بسته باشه اینطوری به نظرم تاپیک جذابتر میشه و کار دوستان مدیر راحتتر دیگه دربی و این کل کلاش :Dدر سال دو تا دربی بیشتر نداریم

درود بر شما

اتفاقا با نهایت تاخیر انجام شد بستن اون تاپیک و قبلش هم بارها در باره ش صحبت کردیم و تذکر دادیم

راجع به پیشنهادت هم مشورتی با دوستان میکنم و جوابش رو میدم

پاینده باشید .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
درود بر شما

اتفاقا با نهایت تاخیر انجام شد
بستن اون تاپیک و قبلش هم بارها در باره ش صحبت کردیم و تذکر دادیم

راجع به پیشنهادت هم مشورتی با دوستان میکنم و جوابش رو میدم

پاینده باشید .

کاملا موافقم!!!
خیلی کار خوبی کردید که بستیدش
اگه در تاپیکهای هواداری هم یه خورده با قاطعیت بیشتر به خصوص با کاربرانی که یه مدت از عضویتشون گذشته و با قوانین کاملا آشنا هستن برخورد کنید فکر کنم تالار خیلی پربارتری داشته باشیم

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
درود
با توجه به نزدیک شدن به زمان دربی پایتخت ( کمتر از 24 ساعت ) بحث پیرامون دربی و حواشی اون در تاپیک های هواداری دو تیم از سوی کاربران عزیز به شدت و با سرعت داره انجام میگیره با توجه به بسته شدن تاپیک کل کل که با تصمیم مدیریت بود و امری شایسته متاسفانه بعضا مشاهده میشه کاربران محترم تو تاپیک های طرفداری به نوعی تیم حریف رو مسخره یا کل کل میکنند، و ضمن رعایت نکردن قوانین موجب ناراحتی طرف مقابل میشن و این امری ناشایست توجیهی میشه برای مقابله به مثل
حالا پیشنهادی دارم به مدیران محترم این بخش : همانند بخش بازارچه و زیر مجموعه بازارچه برای هر کدوم از تاپیک های این چنینی قوانینی وضع بشه در چندین ماده و در در قسمت بالایه هر تاپیک به صورت مجزا و زرد رنگ مشخص باشه تا کاربران جدید یا قدیمی ضمن مطالعه بیشتر به قوانین احترام بزارن و توجه کنن و خودشونو ملزم به رعایت اون بدونن .
تا زمانی که این کار انجام نگیره شاهد بحث های اینچنینی خواهیم بود و تذکر و پاک کردن پست دوستان تنها مسکنی موقتی خواهد بود
پاینده باشید.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
سلام

یه صحبتی خواستم بکنم راجبه فعالیت کاربران در تاپیک های هواداری پرسپولیس و استقلال

بنظرم بچه هایی که میان اینجا توی این تاپیک ها دنبال خوندن اخبار نیستن و هر کدوم بطور مرتب خبرگزاری ها رو چک میکنن .
و کلا فکر نمیکنم فوروم ها به این هدف ایجاد شده باشه و بیشتر به منظور بحث و گفت و گو بین کاربر ها هست .
از یه طرف بحث خبرهای مهمی پیش میاد که باید توی این تاپیک ها باشه ( البته نه همه ی خبرها)

ولی اتفاقی که در عمل میفته در هر دو تاپیک به علت بیشتر شدن تعداد صفحات ( شاید هم تعداد پست های خودشون) شروع میکنند کل خبرگزاری رو کپی پیست میکنند در تاپیک و بارها هم بحث این پیش میاد که خبر با متن باشه بدونه متن باشه . هر پست چند خبر هر پست یه خبر و و و

و اونوقت پست های خوب و پربار راجبه تاریخ باشگاه در تاپیک های دیگه زده میشه و بازدید کمتری صورت میگیره .

بنظر بنده یا کلا کپی پیست کردن از خبرگزاری ها ممنوع بشه یا قوانین خاصی واسش درج بشه .

امیدوارم دوستان هم بیان نظرشون رو بگن...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام

یه صحبتی خواستم بکنم راجبه فعالیت کاربران در تاپیک های هواداری پرسپولیس و استقلال

بنظرم بچه هایی که میان اینجا توی این تاپیک ها دنبال خوندن اخبار نیستن و هر کدوم بطور مرتب خبرگزاری ها رو چک میکنن .
و کلا فکر نمیکنم فوروم ها به این هدف ایجاد شده باشه و بیشتر به منظور بحث و گفت و گو بین کاربر ها هست .
از یه طرف بحث خبرهای مهمی پیش میاد که باید توی این تاپیک ها باشه ( البته نه همه ی خبرها)

ولی اتفاقی که در عمل میفته در هر دو تاپیک به علت بیشتر شدن تعداد صفحات ( شاید هم تعداد پست های خودشون) شروع میکنند کل خبرگزاری رو کپی پیست میکنند در تاپیک و بارها هم بحث این پیش میاد که خبر با متن باشه بدونه متن باشه . هر پست چند خبر هر پست یه خبر و و و

و اونوقت پست های خوب و پربار راجبه تاریخ باشگاه در تاپیک های دیگه زده میشه و بازدید کمتری صورت میگیره .

بنظر بنده یا کلا کپی پیست کردن از خبرگزاری ها ممنوع بشه یا قوانین خاصی واسش درج بشه .

امیدوارم دوستان هم بیان نظرشون رو بگن...

کاملا درسته و قبلا هم همینطور بود ، اخبار بطور خلاصه گذاشته میشد و در قالب یک پست ، یه مقدار رویه عوض شده ... تا نظر مدیریت چی باشه .

.

بالا