ضمن تبريک به دوستان
يک دانه ستاره بود قبلا مي دادين يادتون هست؟ :دي لينک اون ستاره کجاست ؟ :دي
ضمن تبريک به دوستان
يک دانه ستاره بود قبلا مي دادين يادتون هست؟ :دي لينک اون ستاره کجاست ؟ :دي
با گروه هایی که بر باد رفتند، بر باد رفت سید ...
تبریک به دوستان عزیزی که انتخاب شدن ، بخصوص هر چهار نفرشون ... ))
یاد باد آن روزگاران ، یاد باد ...![]()
.
من تازه يه پست خوب واسه اون تاپيک پيدا کرده بودم :دي
درست نزدیک دربی تاپیک کل کل بسته شده فکر کنم یکم زمان بستنو عجله کردید .
فقط یک پیشنهاد خواستم بدم اگه میشه در زمان های خاص تاپیک کل کل رو باز کنید(مثلا الن که به دربی نزدیکیم) و در روز های عادی بسته باشه اینطوری به نظرم تاپیک جذابتر میشه و کار دوستان مدیر راحتتر دیگه دربی و این کل کلاشدر سال دو تا دربی بیشتر نداریم
درود بر شما
اتفاقا با نهایت تاخیر انجام شد بستن اون تاپیک و قبلش هم بارها در باره ش صحبت کردیم و تذکر دادیم
راجع به پیشنهادت هم مشورتی با دوستان میکنم و جوابش رو میدم
پاینده باشید .
سلام
یه صحبتی خواستم بکنم راجبه فعالیت کاربران در تاپیک های هواداری پرسپولیس و استقلال
بنظرم بچه هایی که میان اینجا توی این تاپیک ها دنبال خوندن اخبار نیستن و هر کدوم بطور مرتب خبرگزاری ها رو چک میکنن .
و کلا فکر نمیکنم فوروم ها به این هدف ایجاد شده باشه و بیشتر به منظور بحث و گفت و گو بین کاربر ها هست .
از یه طرف بحث خبرهای مهمی پیش میاد که باید توی این تاپیک ها باشه ( البته نه همه ی خبرها)
ولی اتفاقی که در عمل میفته در هر دو تاپیک به علت بیشتر شدن تعداد صفحات ( شاید هم تعداد پست های خودشون) شروع میکنند کل خبرگزاری رو کپی پیست میکنند در تاپیک و بارها هم بحث این پیش میاد که خبر با متن باشه بدونه متن باشه . هر پست چند خبر هر پست یه خبر و و و
و اونوقت پست های خوب و پربار راجبه تاریخ باشگاه در تاپیک های دیگه زده میشه و بازدید کمتری صورت میگیره .
بنظر بنده یا کلا کپی پیست کردن از خبرگزاری ها ممنوع بشه یا قوانین خاصی واسش درج بشه .
امیدوارم دوستان هم بیان نظرشون رو بگن...