دوستان بازم این داستان شروع شد بازی بااستون ویلا هم میگفتید باید تری هند کرده بود وباید پنالتی میگرفت داور اگه قرار بود هرتوپی به دست بازیکن برخورد کنه همیشه تو بازیها 4تا5گل داشت هر تیم داوری فقط دیشب تو کارت دادن مشکل داشت
از خوب جایی هم عکس گرفتی که اینجور نشون بده که خطای هند عمدی بوده نه برادر تو بازی هم که نشون میداد لمپارد پرید جلوی توپ رو بگیره که کاملا اتفاقی توپ به دستش برخورد کرد کاملا واضح بود اصلا قصد اینو نداشت که با دست جلوی تو پ رو بگیره جوسازی بیجهت خوب نیست
خطای والنسیا مستقیما باید قرمز بهش داده میشد و باکمال ناباوری زرد هم نگرفت به قول مزدک قشنگ نصف کرد از پشت اسکار رو
جالبه رابین فن پرسی با ارنج زد لب دی بروین رو ترکوند کارت رو بازیکن چلسی گرفت
خوب شما گفتید و ماهم گفتیم راجب داوری
پس خواهشا بازی دیشب رو بی دلیل زیره سوال نبریم
هردوتیم نقاط ضعف و قوت داشتن
اقا مهرداد شما باسابقه هستی و من هم گفتم به شخصه برات احترام قائلم و دارم منتها شما خودتم میدونی که پنالت نبوده و یکی از طرفدارانتون از بازی دوم داره بی جهت جوسازی میکنه برای چلسی
بازی چلسی - منچستر اصلا دیشب بهم نچسبید . جالب بود تو 90 عادل حی میزد نگاه میکرد .
پنالتی که برای منچستر گرفته نشد , دستان لمپارد کاملا باز بود و از بدنش فاصله گرفته بود , توپ هم در جهت دروازه بود و اگه توپ به دست لمپارد نمی خورد احتمال گل شدنش هم وجود داشت
مشاهده پیوست 440697
با این وضع هواداران چلسی دم از طرفداری تیم داوری از منچستر می زنن اگه بنا باشه مثل رفتارهای کودکانه ی برخی هواداران چلسی عمل کنیم باید تا پایان فصل بعد از هر مسابقه این صحنه رو بهشون سرکوفت کنیم و اگه به فرض محال قهرمان لیگ شدن یادمون باشه فقط بخاطر لابی گری و کمک داوران بوده اینو فصل پیش هواداران چلسی به ما آموختن
دستش کاملا با بدنش فاصله داره. واقعا چرا اینو سوت نزد ؟
چون با یونایتد پدر کشتگی داره
طرف خودش کلی تو این چند وقت جو سازی کرده علیه یونایتد حالا حقایقو بهش نشون میدیم شد جو سازی !:hmm:
اشلی کول از پشت تکل زد داور بهش کارت نداد هند از عمد انجام داد داور بهش کارت نداد تمارض مسخره کرد بازم کارت نداد اون وقت والنسیا بخاطر تکلش مستحق اخراج بوده!
اگر انقدر الکی داور داور نمیکردید من هیچوقت رو این مسائل مانور نمیدادم چون حوصلشو ندارم !