درود
فکر میکنم جو دوستانه ی این جا داره کم کم درست میشه.همون طور که وحید هم گفت شوخی های خیلی حرفه ای تون رو جوری بگذارید تا بقیه هم درک کنند.راستش خود من الان از نوشته ها درست نفهمیدم شوخی هستند یا جدی.ولی خوب به این نتیجه رسیدم که شوخی هست همه اش.اگه یه اسمایل

یا همین حرف " :دی" رو آخر جمله هاتون بگذارید درکش برای بقیه راحت تر میشه
در کل ممنونم از دوستان.
تهش که نگاه کنی میبینی همه ی ما باید یک روز از این فروم دل بکنیم.یا به هر دلیلی فعالیتمون کم میشه.شاید بچه ها دیده باشند قدیمی ها الان 90 درصدشون نیستند.یوسف/فرزان/علی باتی که هست ولی دستش تو کار و سرمایه بنده.مارچلو/معین و خیلی های دیگه.ا
یا حتی خود من که تا یکی دو سال پیش 20 ساعت از روز رو تو این بخش بودم.با آرام و همین سید و حامد و فرزاد و معین و ... هم کلی خاطره دارم سر همین بخش.خیلی ها رو تو گفت و گو آزادشناختم که بهترین دوستای مجازی ام هستند.و بعضی هاشون حتی به صورت واقعی.
باور کنید نه من و نه بقیه قصد داریم حرف از بهتر بودن دوران قدیم بزنیم.ولی قبول کنید زمان مثل یه ویروس میمونه.هر چی جلوتر بریم کسی نمیگه الان بهتر از قدیم هست.همه ی ما خاطره پرستیم.پس خواهش میکنم همون طور که حالا برخورد کردید با هم بعد از این هم همین طور باشید.سید/وحید یا هر کسی که از قدیم بوده به گردن این تاپیک حق داره.نمیگم شما که الان سر پا نگه داشتید این جا رو حقی ندارید به گردن این جا.ولی این اشخاص مثل مدیرای قدیمی یک شرکت میمونند که اگر حالا تو اون شرکت پست و مقامی ندارند ولی قدیم تر ها کولاک میکردند.
همه ی ای حرفا رو زدم که بگم اگر شما با خودتون میگید 10 سال دیگه این جایید و 10 سال زمان زیادیه اشتباه میکنید.همین 10 سال به سرعت باد و برق میگذره.
در کل کسی نیستم ولی ازتون راضی ام.دم همه تون گرم