• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام مجدد خدمت دوستان. انتخاب موضوع اینهفته رو من میسپارم به یاشار عزیز! به خودش پیام میدم ببینم تقبل میکنه یا نه :)
اگه تقبل نکردن مدیر تاپیک یا خودشون موضوع رو انتخاب کنن یا بسپارن به یکی دیگه از دوستان به صلاحدید خودشون...

چرا گفتي ياشار بزاره الان ميگه عكس از حمايت از حقوق سگ ها بزاريد

Sent from my iPhone
using Tapatalk

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269

Sent from my iPhone
using Tapatalk

نه اتفاقا با هم تبادل نظر کردیم روی موضوع "جهان سوم" به توافق رسیدیم! :)
گذاشتن هر نوع عکسی: کاریکاتور، نقاشی، عکس و ... آزاد هست. فقط خواهشا از گذاشتن عکس های سیاسی و بحث های حاشیه ای خودداری بشه...

528692_81aiVxzx.jpg

Last edited:

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
تبریک به برنده عزیز
=============
دوستان شایعه شده هورسا ازدواج کرده
و از ترشیدگی در اومده

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

Sent from my iPhone
using Tapatalk

موضوع خوبیه ولی تو جهان سوم ادم ها حقوق ندارن چه برسه سگ ها :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
فکر میکنم جو دوستانه ی این جا داره کم کم درست میشه.همون طور که وحید هم گفت شوخی های خیلی حرفه ای تون رو جوری بگذارید تا بقیه هم درک کنند.راستش خود من الان از نوشته ها درست نفهمیدم شوخی هستند یا جدی.ولی خوب به این نتیجه رسیدم که شوخی هست همه اش.اگه یه اسمایل :D یا همین حرف " :دی" رو آخر جمله هاتون بگذارید درکش برای بقیه راحت تر میشه
در کل ممنونم از دوستان.
تهش که نگاه کنی میبینی همه ی ما باید یک روز از این فروم دل بکنیم.یا به هر دلیلی فعالیتمون کم میشه.شاید بچه ها دیده باشند قدیمی ها الان 90 درصدشون نیستند.یوسف/فرزان/علی باتی که هست ولی دستش تو کار و سرمایه بنده.مارچلو/معین و خیلی های دیگه.ا
یا حتی خود من که تا یکی دو سال پیش 20 ساعت از روز رو تو این بخش بودم.با آرام و همین سید و حامد و فرزاد و معین و ... هم کلی خاطره دارم سر همین بخش.خیلی ها رو تو گفت و گو آزادشناختم که بهترین دوستای مجازی ام هستند.و بعضی هاشون حتی به صورت واقعی.
باور کنید نه من و نه بقیه قصد داریم حرف از بهتر بودن دوران قدیم بزنیم.ولی قبول کنید زمان مثل یه ویروس میمونه.هر چی جلوتر بریم کسی نمیگه الان بهتر از قدیم هست.همه ی ما خاطره پرستیم.پس خواهش میکنم همون طور که حالا برخورد کردید با هم بعد از این هم همین طور باشید.سید/وحید یا هر کسی که از قدیم بوده به گردن این تاپیک حق داره.نمیگم شما که الان سر پا نگه داشتید این جا رو حقی ندارید به گردن این جا.ولی این اشخاص مثل مدیرای قدیمی یک شرکت میمونند که اگر حالا تو اون شرکت پست و مقامی ندارند ولی قدیم تر ها کولاک میکردند.
همه ی ای حرفا رو زدم که بگم اگر شما با خودتون میگید 10 سال دیگه این جایید و 10 سال زمان زیادیه اشتباه میکنید.همین 10 سال به سرعت باد و برق میگذره.
در کل کسی نیستم ولی ازتون راضی ام.دم همه تون گرم :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
درود
فکر میکنم جو دوستانه ی این جا داره کم کم درست میشه.همون طور که وحید هم گفت شوخی های خیلی حرفه ای تون رو جوری بگذارید تا بقیه هم درک کنند.راستش خود من الان از نوشته ها درست نفهمیدم شوخی هستند یا جدی.ولی خوب به این نتیجه رسیدم که شوخی هست همه اش.اگه یه اسمایل :D یا همین حرف " :دی" رو آخر جمله هاتون بگذارید درکش برای بقیه راحت تر میشه
در کل ممنونم از دوستان.
تهش که نگاه کنی میبینی همه ی ما باید یک روز از این فروم دل بکنیم.یا به هر دلیلی فعالیتمون کم میشه.شاید بچه ها دیده باشند قدیمی ها الان 90 درصدشون نیستند.یوسف/فرزان/علی باتی که هست ولی دستش تو کار و سرمایه بنده.مارچلو/معین و خیلی های دیگه.ا
یا حتی خود من که تا یکی دو سال پیش 20 ساعت از روز رو تو این بخش بودم.با آرام و همین سید و حامد و فرزاد و معین و ... هم کلی خاطره دارم سر همین بخش.خیلی ها رو تو گفت و گو آزادشناختم که بهترین دوستای مجازی ام هستند.و بعضی هاشون حتی به صورت واقعی.
باور کنید نه من و نه بقیه قصد داریم حرف از بهتر بودن دوران قدیم بزنیم.ولی قبول کنید زمان مثل یه ویروس میمونه.هر چی جلوتر بریم کسی نمیگه الان بهتر از قدیم هست.همه ی ما خاطره پرستیم.پس خواهش میکنم همون طور که حالا برخورد کردید با هم بعد از این هم همین طور باشید.سید/وحید یا هر کسی که از قدیم بوده به گردن این تاپیک حق داره.نمیگم شما که الان سر پا نگه داشتید این جا رو حقی ندارید به گردن این جا.ولی این اشخاص مثل مدیرای قدیمی یک شرکت میمونند که اگر حالا تو اون شرکت پست و مقامی ندارند ولی قدیم تر ها کولاک میکردند.
همه ی ای حرفا رو زدم که بگم اگر شما با خودتون میگید 10 سال دیگه این جایید و 10 سال زمان زیادیه اشتباه میکنید.همین 10 سال به سرعت باد و برق میگذره.
در کل کسی نیستم ولی ازتون راضی ام.دم همه تون گرم :)

اوف مثل این فیلما خیلی بار عاطفی داشت من تحمل این همه احساساتو ندارم داش حسین

فقط یه نکته شوخی مزش به حمون حرفه ای بودنشه دیگه که کسی شک نکنه جدیه یا الکی :) الالکی دعوا بشه بخندیم ای حال میده :)

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
اوف مثل این فیلما خیلی بار عاطفی داشت من تحمل این همه احساساتو ندارم داش حسین

فقط یه نکته شوخی مزش به حمون حرفه ای بودنشه دیگه که کسی شک نکنه جدیه یا الکی :) الالکی دعوا بشه بخندیم ای حال میده :)

اینجور دعواها اینش حال میده که دو نفر دیگه دعواشون شده بپری وسط به هوای جدا کردن دوتا مشت به اینیکی بزنی دو تا به اونیکی!:D

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اینجور دعواها اینش حال میده که دو نفر دیگه دعواشون شده بپری وسط به هوای جدا کردن دوتا مشت به اینیکی بزنی دو تا به اونیکی!:D

من موندم چرا فرشاد هيچي نميگه الان

Sent from my iPhone
using Tapatalk
میگم هفته بعد هرکی برنده شد چون یکی دو هفتس جو اینجا راجب دعوا تبانی و کتک کاری شوخی حرفه ای بوده موضوع رو هم همین بزاریم دعوا و شوخی های خرکی از اون موضوع ها میشه که عکس ها خیلی خنده دار میشه :)

البته من یه کلیپ و عکس دارم از کتک کاری فرشاد محسن اونو بزارم اول میشم :)

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
البته من یه کلیپ و عکس دارم از کتک کاری فرشاد محسن اونو بزارم اول میشم :)

خب با هماهنگی دو طرف همین الان بذار ببینیم دیگه :دی همین رو بذار به عنوان عکس جهان سوم تازه اولم میشی :دی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خب با هماهنگی دو طرف همین الان بذار ببینیم دیگه :دی همین رو بذار به عنوان عکس جهان سوم تازه اولم میشی :دی
اگه مدیر و بچه های دیگه قبول کنن خوبم هست یه پخ بزن ببین خلاف قوانین نیست موضوع مسابقه رو عوض کنیم سریع :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نه اقا من مخلفم محسن ناراحت ميشه فقط از بزرگ تاپيك كليپ بزار بخنديم

Sent from my iPhone
using Tapatalk

عکسه رو میشه گذاشت ولی کلیپ یه کم ناجوره از حالت کتک کاری سوق پیدا میکنه سمت تجاوز این حرف ها ولی اگه در خواست زیاد باشه این هفته یک شنبه میتونیم حسابی کتک کاری کنیم و عکس های توپ کتک کاری بزاریم :)

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
ببین فرشاد چقدر خاطرخواه داره:D
یاشار کلیپ خانوادگی ممنوع:cool:
میدونی من از این کلیپ نمیترسم ولی از فرشاد چرا:weird:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
عکسه رو میشه گذاشت ولی کلیپ یه کم ناجوره از حالت کتک کاری سوق پیدا میکنه سمت تجاوز این حرف ها ولی اگه در خواست زیاد باشه این هفته یک شنبه میتونیم حسابی کتک کاری کنیم و عکس های توپ کتک کاری بزاریم :)

فكر نكنم فرشاد كسي رو زنده بزاره كه عكس بزاره ياشار بچه خوبي بودي يادت به خير يكي بره اين عقده اي رو از پا ايكس باكس بلند كنه بياره حوصلمون سر رفت

Sent from my iPhone
using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من موندم منو نمیاوردین تو این تاپیک کی میخواست جو این تاپیکو دوستانه کنه با شوخیاش برید همگی قدر منو بدونید :)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من برگشتم
سر ایکس باکس و این حرفها هم نبودم از ساعت 4 تا خوده الان توی مطب دکتر بودم
بدبختی داریم ما حالم اصلا خوب نیست احتمالا خیلی زود برم از پیشتون:(:blink::eek:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
فرشاد عشق من بعد محسن اگه تو بري كي برا من بزرگ تاپىك بمونه نه فرشاد حق نداري بري من هر وقت پستاي تورو ميبينم ياد فيلم شعله ميفتام اون عظمت بزرگيت تو بزرگ تايپكي نبايد بري اگه بري من با غذاي تومراسم فاتحهت ميدن من با غذاهاي كه ميدن اينقد ميخورم تا بميرم بيام پيشت

Sent from my iPhone
using Tapatalk

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
اگه مدیر و بچه های دیگه قبول کنن خوبم هست یه پخ بزن ببین خلاف قوانین نیست موضوع مسابقه رو عوض کنیم سریع :)

موضوع اینهفته که دیگه مشخص شد رفت. ایشالا باشه واسه هفته دیگه جنگ و دعوا و این چیزا :D

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من برگشتم
سر ایکس باکس و این حرفها هم نبودم از ساعت 4 تا خوده الان توی مطب دکتر بودم
بدبختی داریم ما حالم اصلا خوب نیست احتمالا خیلی زود برم از پیشتون:(:blink::eek:

انشالله انشالله :)

بالا