خيلي وقته اينجا نيومدم. راستش تا قبل از ماه رمضون حسابي سرم شلوغ بود. الانه بازار كساده و فرصت نوشتن هست. خب برين ببينيم ادامه داستان ما و تجارب و يافته هاي جديدمون تو اين دو سه ماه پيش چيا بودن.
Last edited:
سلام.
داداش میتونم بدونم وانتتون چی هست؟
شما دقیقا چیکار مکنید؟ یعنی با باربری کار میکنید؟
خیلی عالی
واقعا روی من تاثیر گذار بود ...
farajoon بی صبرانه منتظریم ....
راستي يه چيز مهم يادم رفت بگم؛
دوستاني كه توي تهران هستناگه احتياج به وانت داشتين مي تونين از ساعت 16به بعد براي روزهاي كاري و از صبح تا شب براي روزهاي تعطيل به شماره زير زنگ بزنين. اگه احيانا جواب ندادم، شارژ موبايلم موقتا تموم شده. بهم زنگ بزنين. ممنون
79 20 880 - 0936
فرامرز
راستي يه چيز مهم يادم رفت بگم؛
دوستاني كه توي تهران هستناگه احتياج به وانت داشتين مي تونين از ساعت 16به بعد براي روزهاي كاري و از صبح تا شب براي روزهاي تعطيل به شماره زير زنگ بزنين. اگه احيانا جواب ندادم، شارژ موبايلم موقتا تموم شده. بهم زنگ بزنين. ممنون
79 20 880 - 0936
فرامرز
چشم داداش حتما
farajoon بهتر نبود يه وبلاگ درست ميكرديد !!!
نه آقا من منظورم این نبود. هیچ ایرادی نداره ، ایشون هم اختیار دار مال خودشه .اصلا فرض که دوست داره این کارو بکنه ، به من ربطی نداره که
البته ایشون هم طبق گفته خودش کارمنده تو تهران
بعدشم چند تا مرغ و خروسی که یه روستایی محلی میریزه تو حیاط خونش ، فرق میکنه با راه اندازی یه مرغداری یا زنبورداری و باغداری حرفه ای صنعتی. این بنده خدا یه هفته تو باغش نباشه ، باغشو با خاکش بار میکنن و میبرن. با دیوار کشی جلوی کی رو میتونه بگیره ؟
اینجور کارها ظاهرش سادست ، ولی از اون اولش دردسر داره تا فروش آخرش. اینجوری بدون تخصص هم واردش بشی دیگه دردسرش صد برابره