مازیار جان مگه واسه atom یه فارسی ساز جداگونه وجود نداره؟فکر کنم یه جایی توی همین فروم شنیدم...![]()
خوب ببین من این کارهارو کردم (که همه چی ردیف شد) ::
اول پک شهاب رو نصب کردم(بعد سافت ریست)
دوم اربایزر2 رو ریختم (دو سری سافت ریست!!، خودش سوال می کنه ازتون) (و برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کردم و توی Digit Substitution "السیاق" رو )
بعد persian enabler رو ریختم (واسه اضافه شدن گچ پژ به کی بورد اربایزر) (فک می کنم در این مرحله بعد از یه سافت ریستی که خودش می کنه، لازم شه که شما یه بار اربایزر رو disable کنید و سافت ریست کنید، باز اربایزر رو enable کنید و سافت ریست کنیدالبته فکر کنم! اگه اون 4 تا حرف همون دفعه ی اول اضافه شد که دیگه هیچی!
)![]()
بعد توی arabic settings توی تب Control تیک Smart Right to Left Editor رو برداشتم (بازم سافت ریست می خواد)
امیدوارم سی پی یو 400 اتم میون این همه سافت ریست به دادتون برسه و البته خدا صبرتون بده![]()
جناب دانی؟؟
یه جا جناب دکتر گفته بودن که گویا رو اتم اربایزر نصب نمیشه...با این اوصاف پس راه حل شما به درد من نمی خوره
در مورد سافت ریست البته من که خیلی راضی بودم 1-2 تا برنامه ای که ریختم و خواست که سافت ریست کنم و کردم گوشی خیلی زود بالا میاد( بزنم به تخته)