• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان مگه واسه atom یه فارسی ساز جداگونه وجود نداره؟
73.gif
فکر کنم یه جایی توی همین فروم شنیدم...
خوب ببین من این کارهارو کردم (که همه چی ردیف شد) ::
اول پک شهاب رو نصب کردم(بعد سافت ریست)
دوم اربایزر2 رو ریختم (دو سری سافت ریست!!، خودش سوال می کنه ازتون) (و برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کردم و توی Digit Substitution "السیاق" رو )
بعد persian enabler رو ریختم (واسه اضافه شدن گچ پژ به کی بورد اربایزر) (فک می کنم در این مرحله بعد از یه سافت ریستی که خودش می کنه، لازم شه که شما یه بار اربایزر رو disable کنید و سافت ریست کنید، باز اربایزر رو enable کنید و سافت ریست کنید
24.gif
البته فکر کنم! اگه اون 4 تا حرف همون دفعه ی اول اضافه شد که دیگه هیچی!
23.gif
)
بعد توی arabic settings توی تب Control تیک Smart Right to Left Editor رو برداشتم (بازم سافت ریست می خواد)

امیدوارم سی پی یو 400 اتم میون این همه سافت ریست به دادتون برسه و البته خدا صبرتون بده
39.gif

:D :D ....البته من ندیدم فارسی ساز جداگانه داره اتم؟؟ دیدین لینک؟
جناب دانی؟؟

یه جا جناب دکتر گفته بودن که گویا رو اتم اربایزر نصب نمیشه...با این اوصاف پس راه حل شما به درد من نمی خوره:( چون توش اربایزر هم دستی داره...

در مورد سافت ریست البته من که خیلی راضی بودم 1-2 تا برنامه ای که ریختم و خواست که سافت ریست کنم و کردم گوشی خیلی زود بالا میاد( بزنم به تخته):D ...لابد به قول شما cpu به داد ادم میرسه...مگه s200 چقدر طول میده؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
زیــــــــــــــــاد
39.gif
27.gif

saeid2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من چند روز پیش یه pocket pc خریدم با مارک DELL مدل axim x51v
الان سوالم اینه از دوستان که Compact Flash وجود داره که سیم کارت بخوره چون میخوام جای موبایل ازش استفاده کنم. یا سخت افزار دیگه که این رو تبدیل به موبایل کنه
اگه وجود داره قیمت احتمالی و آدرسی که بشه اونو سفارش داد چون من شهرستان هستم.
ممنون میشم از اساتید اگه جواب سوالم رو بدن:questionm

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:D :D ....البته من ندیدم فارسی ساز جداگانه داره اتم؟؟ دیدین لینک؟
جناب دانی؟؟

یه جا جناب دکتر گفته بودن که گویا رو اتم اربایزر نصب نمیشه...با این اوصاف پس راه حل شما به درد من نمی خوره:( چون توش اربایزر هم دستی داره...

در مورد سافت ریست البته من که خیلی راضی بودم 1-2 تا برنامه ای که ریختم و خواست که سافت ریست کنم و کردم گوشی خیلی زود بالا میاد( بزنم به تخته):D ...لابد به قول شما cpu به داد ادم میرسه...مگه s200 چقدر طول میده؟؟

قربان فارسی سازش رو روی اتم هایی که از دوبی می اد ، همونی ست که روی باند هم هست
infomobility هست فارسی ساز هم نیست ، عربی ساز هست.

یکی از دوستان گفته بود که توی سایت های عربی ، براش کرک هم دادن

saeid2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من چند روز پیش یه pocket pc خریدم با مارک DELL مدل axim x51v
الان سوالم اینه از دوستان که Compact Flash وجود داره که سیم کارت بخوره چون میخوام جای موبایل ازش استفاده کنم. یا سخت افزار دیگه که این رو تبدیل به موبایل کنه
اگه وجود داره قیمت احتمالی و آدرسی که بشه اونو سفارش داد چون من شهرستان هستم.
ممنون میشم از اساتید اگه جواب سوالم رو بدن:questionm

از دوستان کسی جواب منو نمیده؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چرا هس.منم یه جا عکسشو دیدم به درگاه sd وصل میشد.

با اجازه دكتر:)
كسرا جان همه چيزش هست جز اينكه سيم كارت بخوره از نظر عقلي ميكم فكر كنيد كه گوشي نياز به چه سخت افزاري داره باز نمدونم نمتونم منكرش شم ولي بعيد ميدونم:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه دكتر:)
بعد داشتن 6 نوع pda و كار كردن با 10-12 نوع ديگه هنوز همچين چيزي نشنيدم:blink:

شما بزار رو بي سوادي من

با اجازه حسین،

والا منم اول همین طور فکر می کردم، ولی یه کم سرچ کردم ( چون یادم بود یک جایی در عهد درشکه با اچ پی ها از جی پی آر اس استفاده می شده ) و این ها رو پیدا کردم:
enfora_battery.jpg

این و این
m_converg4.jpg

اما همچنان فکر می کنم کار چندان معقولی نباشه

به نظرم یک موبایل کوچیک بگیرید بهتر باشه ، چون اینها باسه کسی هست که بتونه روی خطش ، سرویس اینترنت هم داشته باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه حسین،

والا منم اول همین طور فکر می کردم، ولی یه کم سرچ کردم ( چون یادم بود یک جایی در عهد درشکه با اچ پی ها از جی پی آر اس استفاده می شده ) و این ها رو پیدا کردم:
enfora_battery.jpg

این و این
m_converg4.jpg

اما همچنان فکر می کنم کار چندان معقولی نباشه

به نظرم یک موبایل کوچیک بگیرید بهتر باشه ، چون اینها باسه کسی هست که بتونه روی خطش ، سرویس اینترنت هم داشته باشه

با اجازه خودت دكتر:)
واقعا جالب بود نميدونستم خدايي واقعا استفاده كردم:) :rolleyes:

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من یادمه که قدیما یکی اینجا گفته بود که تونسته یه cool disk رو به ppc وصل کنه.
کسی میدونه که چطور میشه این کارو کرد؟
من یه mp3 player کریتیو دارم که 8 گیگ حجمشه و البته میشه 4 گیگش رو به عنوان cool disk استفاده کرد. خوب اگر بشه اینو به ppc وصل کرد اونوقت من میتونم 12 ساعتی که از مشهد تا تهران تو راهم و بجای بیکاری 4 5 تا فیلم ببینم :cool:
راستی اینک بگم که mp3 player کانکشن mini usb داره. مثل خوده ppc.
فقط چیزی که خیلی نگران کنندست اینه که اونم مثل ppc از راه mini usb شارژ میشه !:(
ولی اگر راهی باشه خوب میشه.
کسی چیزی میدونه در این زمینه؟

مرسی
نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
بچه ها من یادمه که قدیما یکی اینجا گفته بود که تونسته یه cool disk رو به ppc وصل کنه.
کسی میدونه که چطور میشه این کارو کرد؟
من یه mp3 player کریتیو دارم که 8 گیگ حجمشه و البته میشه 4 گیگش رو به عنوان cool disk استفاده کرد. خوب اگر بشه اینو به ppc وصل کرد اونوقت من میتونم 12 ساعتی که از مشهد تا تهران تو راهم و بجای بیکاری 4 5 تا فیلم ببینم :cool:
راستی اینک بگم که mp3 player کانکشن mini usb داره. مثل خوده ppc.
فقط چیزی که خیلی نگران کنندست اینه که اونم مثل ppc از راه mini usb شارژ میشه !:(
ولی اگر راهی باشه خوب میشه.
کسی چیزی میدونه در این زمینه؟

مرسی
نیما

باید پی دی ای شما ، بتونه میزبان دستگاه های یو اس بی باشه ، تا اونجا که من می دونم ، مثلا دستگاه اورکس بنده این قابلیت رو نداره ، بیشتر دستگاه های حرفه ای تر ، مثل بعضی اچ پی ها و دل اکسیم دارن ، در ضمن ، شما احتیاج به درایور شون هم احتمالا برای نسخه پی پی سی دارید .

موفق باشید

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید پی دی ای شما ، بتونه میزبان دستگاه های یو اس بی باشه ، تا اونجا که من می دونم ، مثلا دستگاه اورکس بنده این قابلیت رو نداره ، بیشتر دستگاه های حرفه ای تر ، مثل بعضی اچ پی ها و دل اکسیم دارن ، در ضمن ، شما احتیاج به درایور شون هم احتمالا برای نسخه پی پی سی دارید .

موفق باشید

سلام
ولا من imate jam دارم. ولی یادمه اون دوستی که گفته بود که وصل کرده cool disk رو گفت که ppc اونو به عنوان یه memory card شناخت!

آقا یه سوال دیگه
این برنامه photo contact که روی خود wm2003 هست رو شما باهاش راحتین؟ خیلی وقتا کار نمیکنه !
یعنی اگر حتی برای کسی عکس و زنگ هم نذاری خودش اون عکس پیش فرضش رو نمیاره ! اگر که زنگ بذاری هم که اکثر اوقات نمیاره !
این خیلی واجبه. چون برنامه های دیگه که هست برای این مساله رو من خیلی باهاشون مشکل دارم ! ولی خیلی هم احتیاج دارم. باید وقتی سر مریضم بدونم که کسی که زنگ میزنه اهمیت داره یا نه. دستکشم رو در بیارم که برش دارم یا نه. نکنه یهو مقامات عالیه باشن :D
کسی تاحالا تونسته کاری بکنه که همیشه کار بکنه؟ راستی اینم بگم که من معمولا حواسم به وضعیت مموریم هست. نمیذارم زیاد توش چیزی بار بشه !

مرسی
نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون....خب به نظرم استفاده از بلوتوث برای این جور کارها بهتر باشه تا استفاده از کابل usb چون هم تماس های فیزیکی گوشی به کابل حذف میشه که از نظر خرابی پورت ها مهمه هم اینکه ازادی عمل بیشتری میده به ادم ...چون برد اینها 10 متر هست ..ادم میتونه به راحتی تو شعاع 10 متری جابجا بشه و کارش رو هم بکنه که ازادی عمل بیشتری برای ما فراهم میکنه تا استفاده از کابل Usb درسته؟

-------------------------------------------------
یه چیز دیگه: من تا جایی که دیدم وخوندم در مورد تم های ویندوز موبایل خیلی کم بحث کردین ....1-2 تا پست اونم بیشتر خود شما نوشتین...

ببینید سوال من اینه تم های ویندوز موبایل فقط صفحه اول رو تغییر میدن یا بقیه رو هم عوض میکنن؟ میدونید توی گوشی های جدید با تغییر تم تقریبا تمامی ایکونها و منوها و کلا همه چی یه شکل دیگه میشه ولی گویا تو ویندوز موبایل اینجوری نیست درسته؟
میشه یه توضیح بیشتر بدی جناب دانی؟؟

سلام
دوست عزیز من یه توضیح نسبتا کامل توی ترد کامپلیت گذاشتم.
امیدوارم مفید باشه

مرسی
نیما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
ولا من imate jam دارم. ولی یادمه اون دوستی که گفته بود که وصل کرده cool disk رو گفت که ppc اونو به عنوان یه memory card شناخت!

آقا یه سوال دیگه
این برنامه photo contact که روی خود wm2003 هست رو شما باهاش راحتین؟ خیلی وقتا کار نمیکنه !
یعنی اگر حتی برای کسی عکس و زنگ هم نذاری خودش اون عکس پیش فرضش رو نمیاره ! اگر که زنگ بذاری هم که اکثر اوقات نمیاره !
این خیلی واجبه. چون برنامه های دیگه که هست برای این مساله رو من خیلی باهاشون مشکل دارم ! ولی خیلی هم احتیاج دارم. باید وقتی سر مریضم بدونم که کسی که زنگ میزنه اهمیت داره یا نه. دستکشم رو در بیارم که برش دارم یا نه. نکنه یهو مقامات عالیه باشن :D
کسی تاحالا تونسته کاری بکنه که همیشه کار بکنه؟ راستی اینم بگم که من معمولا حواسم به وضعیت مموریم هست. نمیذارم زیاد توش چیزی بار بشه !

مرسی
نیما

پیشنهاد می کنم برنامه PhotoContacts Pro v4 رو استفاده کنید که همینجا هم معرفی شده ، عکس بزرگ و اجرای بی مشکل اهنگ ها ، رد خور نداره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا توی بعضی ازین اسکرین شات هایی که توی این فروم گذاشته شده توسط اساتید، یک سری توضیحاتی اضافه شده که به نظر می یاد با استایلس روی صفحه ی ppc نوشته شده و بعد save شده، دوستان می تونید توضیح بدید این کارو چجوری می شه انجام داد؟ از یه editor استفاده می شه (اگه آره از چی) یا می شه یک مرحله ای هم عکس گرفت از صفحه هم بلافاصله روش چیزی اضافه کرد و سیوش کرد؟

و یه سوال دیگه: فایل های pwi رو که با word باز می کنم، چیزی که می بینم خیلی فرق می کنه با چیزی که توی ppc می بینم، اصلاً بهم می ریزه!:( برنامه ای هست که درست نشونشون بده؟ اگه نه، ادیتوری هست که واسه خود ppc باشه و با یه فرمت دیگه save کنه تا بعد انتقال به pc مشکلی بوجود نیاد؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا توی بعضی ازین اسکرین شات هایی که توی این فروم گذاشته شده توسط اساتید، یک سری توضیحاتی اضافه شده که به نظر می یاد با استایلس روی صفحه ی ppc نوشته شده و بعد save شده، دوستان می تونید توضیح بدید این کارو چجوری می شه انجام داد؟ از یه editor استفاده می شه (اگه آره از چی) یا می شه یک مرحله ای هم عکس گرفت از صفحه هم بلافاصله روش چیزی اضافه کرد و سیوش کرد؟

و یه سوال دیگه: فایل های pwi رو که با word باز می کنم، چیزی که می بینم خیلی فرق می کنه با چیزی که توی ppc می بینم، اصلاً بهم می ریزه!:( برنامه ای هست که درست نشونشون بده؟ اگه نه، ادیتوری هست که واسه خود ppc باشه و با یه فرمت دیگه save کنه تا بعد انتقال به pc مشکلی بوجود نیاد؟

من که با Soti عکس میگیرم از PPC و بعد از طریق PC توش تغییرات میدم.

در مورد سوال دوم شما باید بگم که فایلهای word در PPC با office 2003 کامپیوتر مشکل داره.
اگه office 12 ( یا همون office 2006) را توی کامپیوترت نصب کنی، اون موقع مشکلی نخواهی داشت.
فقط برای اینکه office 12 روی سیستمت کار کنه، باید تاریخ را بیاری روی سال 2005

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

من اورکس ام یه برنامه مثل برنامه پینت ویندوز داره با اون این کار رو کردم ،
در مورد سئوال تون هم ، خوب راحت ترین کار اینه که بگذارید مایکروسافت اکیتو سینک ، خودش تبدیل کنه فایل هایتون رو

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من که با Soti عکس میگیرم از PPC و بعد از طریق PC توش تغییرات میدم.

در مورد سوال دوم شما باید بگم که فایلهای word در PPC با office 2003 کامپیوتر مشکل داره.
اگه office 12 ( یا همون office 2006) را توی کامپیوترت نصب کنی، اون موقع مشکلی نخواهی داشت.
فقط برای اینکه office 12 روی سیستمت کار کنه، باید تاریخ را بیاری روی سال 2005

من امروز یه راه ساده پیدا کردم واسه اینکار، همراه truetoolbar یه برنامه 13کیلوبایتی به نام capturescreen هستش، دکمه ی camera ی دستگاه رو لینک کردم به اون، الان هرجا که بخوام عکس بگیرم دکمه رو فشار می دم و عکس رو می گیره می زاره تو my documents ، ساده و دوست داشتنی
73.gif

واسه آفیس12 هم ممنون، می رم می گیرم از بچه ها امتحان می کنم:)

من اورکس ام یه برنامه مثل برنامه پینت ویندوز داره با اون این کار رو کردم ،
در مورد سئوال تون هم ، خوب راحت ترین کار اینه که بگذارید مایکروسافت اکیتو سینک ، خودش تبدیل کنه فایل هایتون رو

دانیال جان اکتیو سینک یه بدی داره اونم اینکه وقتی دستگاه وصل نیست اصلاً نمی شه باهاش کار کرد، یه برنامه ی جدا باشه خیلی بهتره...
واسه ی اضافه کردن نت هم فک کنم بهترین وتنها راه حل همینه که اول کپچر کنم بعد با یکی ازین ادیتورهایی که تو تاپیک نرم افزار معرفی شده روش چیزی اضافه کنم...

ممنون :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان به نظر شما فکر خوبیه که دستگاه رو دی برند کنم و رام جدید dopod رو بریزم روش؟
73.gif

دستگاهم qtek s200 هستش، هنوز داخل سایتش رجیستر نکردم ولی گشتم یه جا نوشته بود که آخرین و بهترینش از شرکت dopod هست aku 2.3 ، که باید اول cid دستگاه عوض شه و اینا. بعد نوشته بودن سرعت دستگاه خیلی می ره بالا. و هرسافت ریست فقط 40ثانیه طول می کشه
24.gif
الان هر سافت ریست من 2دقیقه و 15ثانیه طول می کشه
44.gif
ولی خوب کــــلی برنامه رو دستگاه هست، مموری کارت هم فقط 10مگ خالی داره(این یکی فرقی ایجاد نمی کنه دیگه؟!)
حالا موضوع اینجاست که من واسه سافت ریست همیشه صبرم زیاده، قاطی کردن های دستگاه هم برام طبیعیه چون هیچکس مث من یه cpu 195mhzی رو اینجور زجر نمی ده
39.gif

فقط می خوام بدونم این آپگرید ارزشش رو داره؟ راه برگشتی هم هست به همین وضع فعلی و اوریجینال خود دستگاه؟ اگه رام دوپود رو بزارم مشکلی بوجود نمی یاد؟؟
42.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا