gheysar.
همکار بازنشسته
خوب دردی میزنن بهشون.
5 ساله زیر پام پرایده با خودم گفتم یا یه ماشین خوب می خرم یا همین لگن رو که از رو ناچاری دارم نگه می دارم . حاضرم همین پرایدم بفروشم با مترو این ور اونور برم ولی بابت یه ماشین اشغال 40 تومن پول ندم خدا شاهده پولشم بود نمی خریدم توهین به شعور منه بابت این اشغالا همچین پولی بدم .
بگذریم بریم فیس بوک و گوگل پیست فراری تو امارات-نمایندگی های ماشین آمریکایی تو امارات-پارک رئال مادرید تو امارات-MOTO GP تو امارات و...رو نیگاه کونیم...
همینا نبودن که میگفتن 99% پژو 405 ساخت داخله؟!!!!!!!!! پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
الان مدیرعامل سایپا گفت که محصولات ماهم گرون میشن![]()
از بهمن ماه پارسال اومدن جار زدن كه داريم ماشن رو ارزون مي كنيم و كشش دادن تا آخراي ارديبهشت .. آخر هفته يكي ميومد ميگفت ارزون ميكنيم .. اول هفته يكي ديگه ميومد ميگفت نه فعلا نميشه ارزون كردش .. همينجوري هر روز يه برنامه در اوردن .. ملت رو بلاتكليف قرار دادن .. تا اينكه ارديبهشت اومدن پرايد رو 3300 تومن از اون قيمت كذائي كه خودشون داده بودن ارزون تر كردن و گفتن ديدين ارزون شد !!!
حالا داره گرون ميكنه !! امروز تصويب كرد فردا اجرا ميكنه ! اونم چقدر ؟ 30 درصد ! خاك بر سر اين مردم كه منم جزوشنم .. خاك برسرمونننننننننننننننننننننننننن....
شاشیدم به هوندا + هر چی ماشین آمریکاییه که تو ماییدی ما رو با این تحفه ها
ایشالا تو یه ماشین آمریکایی تصادف کنی و به طرز فجیعی کشته بشی و با همون خاکت کنن