• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
5 ساله زیر پام پرایده با خودم گفتم یا یه ماشین خوب می خرم یا همین لگن رو که از رو ناچاری دارم نگه می دارم . حاضرم همین پرایدم بفروشم با مترو این ور اونور برم ولی بابت یه ماشین اشغال 40 تومن پول ندم خدا شاهده پولشم بود نمی خریدم توهین به شعور منه بابت این اشغالا همچین پولی بدم .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
وزیر محترم داد دسته دلالا :thumbsdow

ملت جون هر کی دوست دارین از این ایران خودرو و سایپا نخرین

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
5 ساله زیر پام پرایده با خودم گفتم یا یه ماشین خوب می خرم یا همین لگن رو که از رو ناچاری دارم نگه می دارم . حاضرم همین پرایدم بفروشم با مترو این ور اونور برم ولی بابت یه ماشین اشغال 40 تومن پول ندم خدا شاهده پولشم بود نمی خریدم توهین به شعور منه بابت این اشغالا همچین پولی بدم .

بگذریم بریم فیس بوک و گوگل پیست فراری تو امارات-نمایندگی های ماشین آمریکایی تو امارات-پارک رئال مادرید تو امارات-MOTO GP تو امارات و...رو نیگاه کونیم...

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
همینا نبودن که میگفتن 99% پژو 405 ساخت داخله؟!!!!!!!!! پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
بگذریم بریم فیس بوک و گوگل پیست فراری تو امارات-نمایندگی های ماشین آمریکایی تو امارات-پارک رئال مادرید تو امارات-MOTO GP تو امارات و...رو نیگاه کونیم...

از گوگل برو بیتره :p

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
همینا نبودن که میگفتن 99% پژو 405 ساخت داخله؟!!!!!!!!! پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

پی پی خردن یه آبم روش! صدا سیمان میگه مردم ایران با فرهنگ ترین مردمان دنیا هستن! آیا واقعا اینطوره؟

اون 1%هم لابد اینجین ماشین ــــه دیگه که از چین و افترمارکت هاش میاد :D ..زرت میزنن باووو شوما یه بار 4صبح برو در پشتی سایپا یا ایران فرغون ببین چقدر کامینون 18چرخ حامل ترانزیت هایی که روش چینی نوشته شده پشت در منتظرن تا بار خالی کنن..

این بارا فک میکنی چی هستن؟ اینجین-ECU -قطعات و ادوات داخلی و..............

همین پراید 90% قطعاتش وارداتیه یه بدنه از ماست که اونم روش سمباده بکشی به لوگوی روغن لادن مواجه میشی

خودروساز های ما تنها خودروسازی تو دنیا هستن که همچنان دارن خودرو رو با قالپاق تحویل مشتری میدن..حتی تو لنت ترمز هم ب خودکفایی نرسیدم چه برسه ب این که 99% پژو کار ما باشه! ZaaaRt

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
آقا بزنید mbcAction تو برنامه Driven داره نشونش میده!

البته من تا این پست رو بدم 15مین طول کشید :D

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اینجا الحق و والانصاف جاشه اونهایی که رای دادن به روحانی یه چیزی سریع بزارن به خودشون و بگن روحــانی مچکریم :|

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
الان مدیرعامل سایپا گفت که محصولات ماهم گرون میشن:hmm:
مثل اینکه میخوان با ارز آزاد قیمتهارو تعیین کنن:confused:
صحبت این بود که مگان میخواد تا 30 درصد گرون بشه!

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
الان مدیرعامل سایپا گفت که محصولات ماهم گرون میشن
hmmsmiley02.gif

این غورومپرط هفته ی پیش تو هفته نامه خودرو و دنیای اقتصاد گفته بود ک پراید حداقل باید 25میلیون باشد...

یه جایی هایی هم نوشته بود که سال 90 اومده بودن ورشکستگی شون رو اعلام کنان که با مخالفت ***** مواجه شدن

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
از بهمن ماه پارسال اومدن جار زدن كه داريم ماشن رو ارزون مي كنيم و كشش دادن تا آخراي ارديبهشت .. آخر هفته يكي ميومد ميگفت ارزون ميكنيم .. اول هفته يكي ديگه ميومد ميگفت نه فعلا نميشه ارزون كردش .. همينجوري هر روز يه برنامه در اوردن .. ملت رو بلاتكليف قرار دادن .. تا اينكه ارديبهشت اومدن پرايد رو 3300 تومن از اون قيمت كذائي كه خودشون داده بودن ارزون تر كردن و گفتن ديدين ارزون شد !!!

حالا داره گرون ميكنه !! امروز تصويب كرد فردا اجرا ميكنه ! اونم چقدر ؟ 30 درصد ! خاك بر سر اين مردم كه منم جزوشنم .. خاك برسرمونننننننننننننننننننننننننن....

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
از بهمن ماه پارسال اومدن جار زدن كه داريم ماشن رو ارزون مي كنيم و كشش دادن تا آخراي ارديبهشت .. آخر هفته يكي ميومد ميگفت ارزون ميكنيم .. اول هفته يكي ديگه ميومد ميگفت نه فعلا نميشه ارزون كردش .. همينجوري هر روز يه برنامه در اوردن .. ملت رو بلاتكليف قرار دادن .. تا اينكه ارديبهشت اومدن پرايد رو 3300 تومن از اون قيمت كذائي كه خودشون داده بودن ارزون تر كردن و گفتن ديدين ارزون شد !!!

حالا داره گرون ميكنه !! امروز تصويب كرد فردا اجرا ميكنه ! اونم چقدر ؟ 30 درصد ! خاك بر سر اين مردم كه منم جزوشنم .. خاك برسرمونننننننننننننننننننننننننن....

خاک تو سگمون واقعا! ببین شدیم آلت دست کیا! حداقل اسراییل هم نشدیم بشیم آلت دست آمریکا :D

Last edited:

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
شاشیدم به هوندا + هر چی ماشین آمریکاییه که تو ماییدی ما رو با این تحفه ها
ایشالا تو یه ماشین آمریکایی تصادف کنی و به طرز فجیعی کشته بشی و با همون خاکت کنن

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
شاشیدم به هوندا + هر چی ماشین آمریکاییه که تو ماییدی ما رو با این تحفه ها
ایشالا تو یه ماشین آمریکایی تصادف کنی و به طرز فجیعی کشته بشی و با همون خاکت کنن

از نظر خودرو و رانندگی میتونی بخوریش؟

بیا برو قورومپرط تا عمه رو تبخیر نکردم پسر عمه جان

mahdi.nayebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ﺗﻌﺮﻓﻪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﺯﻳﺮ 2500 ﺳﻲ ﺳﻲ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻋﻠﺎﻡ ﺷﺪﻩ.ﺑﺎﻟﺎﻱ 2500ﺳﻲ ﺳﻲ ﺍﺧﻴﺮﺍ 140ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻋﻠﺎﻡ ﺷﺪﻩ.

mahdi.nayebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ﺗﻌﺮﻓﻪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﺯﻳﺮ 2500 ﺳﻲ ﺳﻲ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻋﻠﺎﻡ ﺷﺪﻩ.ﺑﺎﻟﺎﻱ 2500ﺳﻲ ﺳﻲ ﺍﺧﻴﺮﺍ 140ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻋﻠﺎﻡ ﺷﺪﻩ.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
پس چطوری مزدا 2.............. 13 هزار دلاری .............میشه 75 ملیون؟! ........این چند درصده؟!

بالا