Gizmo89
Registered User
دوستان واقعا کسی با موحدی پروژه نداشته؟؟؟؟؟؟؟ کمک ......
دوستای من دارن این ترم.مشکلت چیه؟
دوستان واقعا کسی با موحدی پروژه نداشته؟؟؟؟؟؟؟ کمک ......
جوونیش
بر چیت ببخشم ؟ :خخخخ
جوونیش
من تابستون داشتم می خوام بدونم حتما باید دفاع کنیم ؟؟؟؟ نمیشه دفاع نکرد؟؟؟میخوام ببینم اگه بخوایم دفاع کنیم چه جوریه خیلی گیره حتما باید براکتی ارایه بدیم؟؟؟؟؟دوستای من دارن این ترم.مشکلت چیه؟
من تابستون داشتم می خوام بدونم حتما باید دفاع کنیم ؟؟؟؟ نمیشه دفاع نکرد؟؟؟میخوام ببینم اگه بخوایم دفاع کنیم چه جوریه خیلی گیره حتما باید براکتی ارایه بدیم؟؟؟؟؟
اره میدونم آخه شنیدم موحدی میگه برو برا کتی ارایه بده .من از اون 3 نمره گذشتم .اگه واسه گروه ارایه ندی پروژت از ۱۷ نمره حساب میشه.این سه نمره میدونم اختیاریه،میتونی نری گروه ارایه بدی. ولی بهر حال موحدی باید پروژتو ببینه تا نمره بده.میشناسیش که![]()
چیزی نمیشه که،برو واسه کتی هم ارایه بده.ترس نداره.فوقش سه نمره نمی خواد بده دیگه.اره میدونم آخه شنیدم موحدی میگه برو برا کتی ارایه بده .من از اون 3 نمره گذشتم .
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنهچیزی نمیشه که،برو واسه کتی هم ارایه بده.ترس نداره.فوقش سه نمره نمی خواد بده دیگه.
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنه
250 تومنچند ؟ ؟
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنه
مرسیا خوب ایشالا موفق باشی:blush:
بچه ها تا هنوز جو برنامه نویسی دارین یه مساله هم من دارم.می خوام یه رشته که توش اعداد جدا شده با کما هست ،اعدادشو از هم جدا کنم و تو متغیر بریزم.مثلا رشته :100,200,300 رو اگه دارم بشه:
a=100
b=200
c=300
با strtok میشه انگار.ولی هر چی مثالشو نگاه میکنم نمیفهمم چه جوری مثالو اونجور که میخوام تغییر بدم.لینک مثالش اینه strtok - C++ Reference
شما ببینین سر در میارین ازش.
ا خوب ایشالا موفق باشی:blush:
بچه ها تا هنوز جو برنامه نویسی دارین یه مساله هم من دارم.می خوام یه رشته که توش اعداد جدا شده با کما هست ،اعدادشو از هم جدا کنم و تو متغیر بریزم.مثلا رشته :100,200,300 رو اگه دارم بشه:
a=100
b=200
c=300
با strtok میشه انگار.ولی هر چی مثالشو نگاه میکنم نمیفهمم چه جوری مثالو اونجور که میخوام تغییر بدم.لینک مثالش اینه strtok - C++ Reference
خب این بار عین صورت سوالو گذاشتم وخیلی زود.
میدونم هزاران تا سوال خواهید پرسید اما چی بگم استاد خستس حال توضیح نداره!![]()
دادا می خواس از تابعی مثل استروک استفاده کنی یا یه همچون تابعی بنویسی ؟مثالت نحوه استفادس . می خوای استفاده کنی ؟یا می خوای خود این تابع رو بنویسی ؟من فرض رو می زارم بر نوشتن .رشته ای که داره میاد در مورد اعداش چه اطلاعاتی داریم ؟مثل اینی که گفتی 100 و 200 تعداد 3 رقمیه؟ یا نه ممکنه یکی 23 یکی 23511 باشه ؟تعداد کل اعدادت چقدره ؟ اینا رو می خوای بریزی توی متغییر دیگه باید بدونی چند تا عدده تا اینا رو بریزی توی متغیر دیگه .مثلا توی مثالت 3 تا عدد داشتی 3 تا متغییر a ,b ,c هم داشتی .یا نه اصن نمی خوای بریزی تو متغیر می خوای چاپ کنی ؟ا خوب ایشالا موفق باشی:blush:
a=100
b=200
c=300
اگر بخواد از متد های اماده استفاده کنه باید از استروک استفاده کنه و استرینگ هر عدد رو به دست بیاره بعد با کد های توی این صفحه اونو تبدیل به اینتجر کنه و بریزه توی متغییر Converting string to integer C - Stack Overflow ولی این روش امادس و باید از متدهای دیگه استفاده کنه من نمی دونم حق استفاده دارن یا نه ؟خودشون باید بنویسنش .کل برنامش فکر کنم یه چیز عادیه و از یه تابع به اسم strtok استفاده کرده که این عمل جداسازی توش تعریف شده
الان الکس میاد میگه اشتباهه![]()
جواب سوال روکی رو بده چون منم به اونها نیاز دارم .توی شکلت سمت چپی دو تا ضربدر متقارنن ؟ یا نه منظور وجود دو ریشس ؟سمت راستی منظور وجود یک ریشس یا حتما روی وسط باشه ؟خب این بار عین صورت سوالو گذاشتم وخیلی زود.
میدونم هزاران تا سوال خواهید پرسید اما چی بگم استاد خستس حال توضیح نداره!
مشاهده پیوست 494846