• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
دوستای من دارن این ترم.مشکلت چیه؟
من تابستون داشتم می خوام بدونم حتما باید دفاع کنیم ؟؟؟؟ نمیشه دفاع نکرد؟؟؟میخوام ببینم اگه بخوایم دفاع کنیم چه جوریه خیلی گیره حتما باید براکتی ارایه بدیم؟؟؟؟؟

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
من تابستون داشتم می خوام بدونم حتما باید دفاع کنیم ؟؟؟؟ نمیشه دفاع نکرد؟؟؟میخوام ببینم اگه بخوایم دفاع کنیم چه جوریه خیلی گیره حتما باید براکتی ارایه بدیم؟؟؟؟؟

اگه واسه گروه ارایه ندی پروژت از ۱۷ نمره حساب میشه.این سه نمره میدونم اختیاریه،میتونی نری گروه ارایه بدی. ولی بهر حال موحدی باید پروژتو ببینه تا نمره بده.میشناسیش که ;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب این بار عین صورت سوالو گذاشتم وخیلی زود.
میدونم هزاران تا سوال خواهید پرسید اما چی بگم استاد خستس حال توضیح نداره!;)
equation.jpg

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
اگه واسه گروه ارایه ندی پروژت از ۱۷ نمره حساب میشه.این سه نمره میدونم اختیاریه،میتونی نری گروه ارایه بدی. ولی بهر حال موحدی باید پروژتو ببینه تا نمره بده.میشناسیش که ;)
اره میدونم آخه شنیدم موحدی میگه برو برا کتی ارایه بده .من از اون 3 نمره گذشتم .

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اره میدونم آخه شنیدم موحدی میگه برو برا کتی ارایه بده .من از اون 3 نمره گذشتم .
چیزی نمیشه که،برو واسه کتی هم ارایه بده.ترس نداره.فوقش سه نمره نمی خواد بده دیگه.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب دیدم تو برنامه قبلی اسم از تابع رندوم برده شدو....
میخوام یه خیری هم ازما به بقیه برسه.
تولید عدد رندوم ویک کاربرد مهم آن
همان طور که نمیدونید ما نمیتونیم عدد کاملا رندوم تولید کنیم اما با استفاده از فرمولهای ریاضی میتوان اعداد شبه رندوم را تولید کرد
اما در کامپیوتر میتوان این شبه رندوم ها را،رندوم تر کرد .به کمک یک پارامتری که همیشه تغییر کند واون چیزی نیست جز زمان.بله ساعت سیستم!
واما

به نظرتون تولید عدد رندوم به چه دردی میخوره؟
یک کاربرد مهم تولید عدد رندوم که در رشته برق مورد استفادس به نظرتون چیه وچه کاربرد داره؟
از سرچ گوگل استفاده نکنید ها!یکم فکر کنید تا مغزتون باز شه.اگه هم نشد خودم میگم.

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
چیزی نمیشه که،برو واسه کتی هم ارایه بده.ترس نداره.فوقش سه نمره نمی خواد بده دیگه.
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنه

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنه

ا خوب ایشالا موفق باشی:blush:

بچه ها تا هنوز جو برنامه نویسی دارین یه مساله هم من دارم.می خوام یه رشته که توش اعداد جدا شده با کما هست ،اعدادشو از هم جدا کنم و تو متغیر بریزم.مثلا رشته :100,200,300 رو اگه دارم بشه:
a=100
b=200
c=300
با strtok میشه انگار.ولی هر چی مثالشو نگاه میکنم نمیفهمم چه جوری مثالو اونجور که میخوام تغییر بدم.لینک مثالش اینه strtok - C++ Reference
شما ببینین سر در میارین ازش.

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445

بچه ها تا هنوز جو برنامه نویسی دارین یه مساله هم من دارم.می خوام یه رشته که توش اعداد جدا شده با کما هست ،اعدادشو از هم جدا کنم و تو متغیر بریزم.مثلا رشته :100,200,300 رو اگه دارم بشه:
a=100
b=200
c=300
با strtok میشه انگار.ولی هر چی مثالشو نگاه میکنم نمیفهمم چه جوری مثالو اونجور که میخوام تغییر بدم.لینک مثالش اینه strtok - C++ Reference
مرسی
جدا کردن اعداد 3 تا 3تا تو c# با این دستوره ( (###,##)tostring.متعیر) ولی این که بخواد بریزه تو متغیرای a,b,c رو نمیدونم.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

a=100
b=200
c=300

کل برنامش فکر کنم یه چیز عادیه و از یه تابع به اسم strtok استفاده کرده که این عمل جداسازی توش تعریف شده
الان الکس میاد میگه اشتباهه:D

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
گزارش کار آز فیزیک 2 برای فرشته امینی رو میخوام کسی داره ؟

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

خب مث همیشه شروع میکنیم به شخم زدن الگوریتم!بعد منتطر میشیم تا الکس بیاد کدشو بنویسه!:D
الان این طوری که من از سوال متوجه شدم برنامه 3 تا ضریب رو از کاربر میگیره (یا خودت باید تعیین کنی؟؟)حالا اون 2 تا حالتی که کشیدی ینی منحنی یا باید 2 تا ریشه داشته باشه یا ریشه مضاعف داشته باشه.درسته تا اینجا؟ اگه بخواد ریشه مضاعف داشته باشه دلتاش باید صفر شه.اگه 2 تا ریشه داشته باشه دلتاش بزرگ تر از صفره.پس بعد از اینکه ضرایب رو گرفتی میای یه متغیر تعریف میکنی ودلتا رو حساب میکنی میریزی توش.حالا یه شرط میذاری که اگه دلتا بزرگتر مساوی صفر بود ادامه بده در غیر اینصورت چاپ کنه" معادله ریشه ندارد" و تمام.حالا در ادامه ی برنامه میای ریشه ها رو به روش حل معادله درجه ی 2 (ینی با استفاده از همون دلتایی که محاسبه کردی) به دستشون میاری.حالا من درست متوجه شدم؟فقط این که ضرایب رو خودت تعیین کنی یا از کاربر بگیری خیلی مهمه ها...
واضح بود؟?

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

a=100
b=200
c=300
دادا می خواس از تابعی مثل استروک استفاده کنی یا یه همچون تابعی بنویسی ؟مثالت نحوه استفادس . می خوای استفاده کنی ؟یا می خوای خود این تابع رو بنویسی ؟من فرض رو می زارم بر نوشتن .رشته ای که داره میاد در مورد اعداش چه اطلاعاتی داریم ؟مثل اینی که گفتی 100 و 200 تعداد 3 رقمیه؟ یا نه ممکنه یکی 23 یکی 23511 باشه ؟تعداد کل اعدادت چقدره ؟ اینا رو می خوای بریزی توی متغییر دیگه باید بدونی چند تا عدده تا اینا رو بریزی توی متغیر دیگه .مثلا توی مثالت 3 تا عدد داشتی 3 تا متغییر a ,b ,c هم داشتی .یا نه اصن نمی خوای بریزی تو متغیر می خوای چاپ کنی ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کل برنامش فکر کنم یه چیز عادیه و از یه تابع به اسم strtok استفاده کرده که این عمل جداسازی توش تعریف شده
الان الکس میاد میگه اشتباهه:D
اگر بخواد از متد های اماده استفاده کنه باید از استروک استفاده کنه و استرینگ هر عدد رو به دست بیاره بعد با کد های توی این صفحه اونو تبدیل به اینتجر کنه و بریزه توی متغییر Converting string to integer C - Stack Overflow ولی این روش امادس و باید از متدهای دیگه استفاده کنه من نمی دونم حق استفاده دارن یا نه ؟خودشون باید بنویسنش .

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
مشاهده پیوست 494846
جواب سوال روکی رو بده چون منم به اونها نیاز دارم .توی شکلت سمت چپی دو تا ضربدر متقارنن ؟ یا نه منظور وجود دو ریشس ؟سمت راستی منظور وجود یک ریشس یا حتما روی وسط باشه ؟

بالا