• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
من دقیقا متوجه نشدم. بالباخره وضوح اومده پایین یا چشم رو می زنه؟
چون اگر وضوح بیاد پایین همه چیز روی صفحه بزرگ میشه. ولی اذیت کرزدن چشم یه چیز دیگه است که هیچ ربطی به وضوخ نداره. شما رفرش ریت رو روی 85 گذاشتی. چون بعد از تعنیر شاید روی 60 قرار گرفته باشه!!!

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
حدود 1 ماهی هست که من هارد وسترن دیجیتال 250 مگابایت ساتا 2 را خریدم الان بعد گذشت این مدت - البته از همون اول هم مشکل بود - می بیینم سیستم عاملهام که سابقا روی اون هارد مثل ماه کار می کردن الان با کندی و خرابی نسبی کار می کنن چندین بار پارتیشن انجام دادم با برنامه های مختلف گفتم شاید مشکل پارتیشن بندی باشه ولی باز هم نشد و سیستم عاملها هم سنگین عمل می کنن و هم اینکه کند هستن و بعد از مدتی خرابی درشون ایجاد می شه در حالی که سابقا اصلا چنین نبود ممکنه هارد مشکلی داشته باشه تا بفرستم گارانتی
از همگی ممنونم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستم من شما درايورهاي چيپست مادربردتون رو نصب ميكنيد. مادربرد شما ساتا 2 رو ساپورت ميكنه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين برنامه هم دانلود كن نتيجه تست رو همين جا بذار البته موقع تست هيچ كاري با سيستم انجام نده . بنچمارك بگير از هاردت

hdtune

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين برنامه هم دانلود كن نتيجه تست رو همين جا بذار البته موقع تست هيچ كاري با سيستم انجام نده . بنچمارك بگير از هاردت

دوست عزیز لینک کار نمی کنه این بنچمارک چطوری کجای سایت یاد دادن که من از هاردم بگیرم البته ببخشید زحمت می دم

دوستم من شما درايورهاي چيپست مادربردتون رو نصب ميكنيد. مادربرد شما ساتا 2 رو ساپورت ميكنه ؟

از اینکه ساپورت می کنه یا نه نمی دونم ولی 12 ماه پیش حدود 165 هزار تومن خریدم از نوع گیگا هستش فکر می کنم ساپورت می کنه

یه سی دی هست مال مینبورد هستش یه گزینه ای داره وقتی روی اون کلیک می کنم به ظاهر همه چیز را نصب می کنه بیشتر دقت می کنم چیز دیگری هست یا نه
اون وقت این کارا در ویندوزه خوب با لینوکس چیکار کنم که سیستم عامل اصلی منه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما مدل مادربردت رو بنويس . اني كه من گذاشتم لينك نبود فقط اسمش بود .شما اين برنامه hdtune رو نصب ميكنيد و بعد اجراش ميكني و بنچمارك ميگيري بعد سمت راست بالا صفحه جائي براي save نتيجه داره

اينم سايت اين برنامه :

http://www.hdtune.com/download.html

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام

ببخشید طول کشید خوب من برنامه را دانلود کردم و تصویری از تست برنامه گرفتم فقط نمی دونم چطوری تصیویر را به شما نشون بدم
مدل مادر برد فکر می کنم GA-K8NF این را شما یه بار به من گفتید ظاهرا ساتا 2 ساپورت می کنه
همه گزینه ها به انگلیسی نوشته شده که من متاسفانه انگلییسی بلد نیستم البته عذر می خوام زحمتتون می دم باید ببخشید.
موفق باشید.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما ميتونيد فايل رو پيوست كنيد به پست خودتون . بريد به advance عكس يه كليپس هست روش كليك كنيد و فايل مورد نظرتون رو اپلود كنيد.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من مادربرد شما از چيپ NFORCE 4X استفاده ميكنه و ساتا 2 رو ساپورت نميكنه .

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من مادربرد شما از چيپ NFORCE 4X

بيا و درستش کن خوب حالا باید چیکار کنم بگم خدا چیکارش کنه این فروشنده چقدر بش گفتم بابا این مادر برد ساپورت می کنه ساتا 2 یا نه می گفت خیالت تخت تخت باشه این هم از این
خوب دوست عزیز و خوب باید چیکار کنم الان با فریم مود کردن مشکل حل می شه خدا خیرت بده کمکم کن
موفق باشید.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من يك هارد وسترن ساتا 1 250 دارم نزديك 5 ماه هست خريدم . خواستي ميتونم با شما تعويض كنم.

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
بيا و درستش کن خوب حالا باید چیکار کنم بگم خدا چیکارش کنه این فروشنده چقدر بش گفتم بابا این مادر برد ساپورت می کنه ساتا 2 یا نه می گفت خیالت تخت تخت باشه این هم از این
خوب دوست عزیز و خوب باید چیکار کنم الان با فریم مود کردن مشکل حل می شه خدا خیرت بده کمکم کن
موفق باشید.

من اومدم اينجا يه سوال بپرسم ولي اول به شما بگم كه هارد منم مكستور ساتا 2 هستش ولي يه جامپر داره كه ميشه رو ساتا 1 ستش كرد ! هارد شما مگه جامپر نداره ؟!

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
سه ماه پيش يه سيستم بستم ولي الان خاموشه ! حالا داستان خرابيشو از اول اينجا نوشتم تا اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چكار كنم:sad:

از همون روز اول كه خواستم ويندوز رو نصب كنم خيلي سخت تونستم هارد رو بشناسونم و پارتيشن بندي كنم ! اول فكر كردم چون ساتا هست مشكله ! خلاصه ويندوز كامل نصب شد و همه ي Hardware ها رو راحت نصب كردم. ولي گاهي كه سيستم رو روشن ميكردم يا ريستارت ميكردم پيغام زير رو مي داد و من مجبور ميشدم سيستم رو دوباره خاموش روشن كنم تا درست بشه ! :
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
خيلي جدي نگرفتم تا اينكه 3 هفته پيش كه داشتم با سيستم كار ميكردم يدفه اون صفحه آبي معروف اومد! خلاصه ويندوز رو با هزار بدبختي دوباره بالا اوردم ! كه تازه فهميدم هيچكدوم از PCI ها رو از جمله مودم رو نميشناسه ! سعي كردم دوباره ويندوز رو نصب كنم ولي وسط كار ارورهاي عجيب و غريب ميديدم ! تصميم گرفتم مادربردو ببرم گارانتي . . . وقتي رفتم بگيرمش گفتن يه قطعش رو عوض كردن بردمش خونه و 3-4 ساعت كار كرد ولي يدفه سيستم خاموش شد و بعدشم ناپايداري و .... ! دوباره بردمش گفتن تستش ميكنيم بعد فرداش كه رفتم گفتن اشكالي نداشته ! خلاصه با نا اميدي دوباره رو سيستم بستمش! :sad: تونستم دوباره ويندوز نصب كنم ولي خيلي دووم نياورد و الان اصلا بوت هم نميشه !!!!!!!!!!!!!!
اينم بگم كه قبل از گارانتي با يه هار و دوتا مودم و ... امتحانش كردم كه هر بار يجور ديگه اذيت ميكرد !
اينم ليست قطعاتش :
Motherboard ASUS A8N-SLI
Hard Disk Maxtor SATA2 250G
Ram 1G OCZ 400Mhz
Graphic MSI 7600GS 256Mb
Modem , DVD Rom , Power Green , ......

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مشخصات كامل پاورتون رو بنويسيد. بايوس مادربرد رو تا به حال اپ ديت كردي ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب پاور شما براي يك مادربرد sli و اين كارت گرافيك و ... خيلي ضعيفه . تعجب ميكنم كه تا بحال چجوري كار كرده. شما حداقل يك پاور 400 وات واقعي لازم داري كه 24 پين و ورژن 2 باشه .

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
خوب پاور شما براي يك مادربرد sli و اين كارت گرافيك و ... خيلي ضعيفه . تعجب ميكنم كه تا بحال چجوري كار كرده. شما حداقل يك پاور 400 وات واقعي لازم داري كه 24 پين و ورژن 2 باشه .

خب پس من ميرم يه پاور قويتر بگيرم ببينم چي ميشه و حتما" نتيجه رو ميگم. از راهنمايي شما هم ممنونم .
راستي اين پاورهاي AcBel 400W كه اينجا خيلي تعريفش رو كردين بدرد من ميخوره ديگه؟ ببينم همون پاور مشكي با فن 12cm زيرش هست ديگه درسته ؟ قيمتش چنده ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما براي تهيه acbel 400w بايد بريد پاساژ ايران بالاي پله برقي فروشگاه آلبالو . بايد 24 پينش رو تهيه كنيد .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام....:happy:
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه درايور مادر بورد رو uninstall كرد. بعضاً بهش مي گن chipset driver.

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
شما براي تهيه acbel 400w بايد بريد پاساژ ايران بالاي پله برقي فروشگاه آلبالو . بايد 24 پينش رو تهيه كنيد .

رفتم اونجا يدونه پاور Acbel پيدا نكردم حتي كل پاساژو گشتم آخر مجبور شدم از بازار رضا يه 20 پين 400w گرفتم با تبديل 24. تست كردم ولي سيستم تكون نخورد !!! هنوز عين پست 293 مونده!!! فكر كنم الان فقط پاوره خوب كار ميكنه !!!

بالا