سه ماه پيش يه سيستم بستم ولي الان خاموشه ! حالا داستان خرابيشو از اول اينجا نوشتم تا اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چكار كنم:sad:
از همون روز اول كه خواستم ويندوز رو نصب كنم خيلي سخت تونستم هارد رو بشناسونم و پارتيشن بندي كنم ! اول فكر كردم چون ساتا هست مشكله ! خلاصه ويندوز كامل نصب شد و همه ي Hardware ها رو راحت نصب كردم. ولي گاهي كه سيستم رو روشن ميكردم يا ريستارت ميكردم پيغام زير رو مي داد و من مجبور ميشدم سيستم رو دوباره خاموش روشن كنم تا درست بشه ! :
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
خيلي جدي نگرفتم تا اينكه 3 هفته پيش كه داشتم با سيستم كار ميكردم يدفه اون صفحه آبي معروف اومد! خلاصه ويندوز رو با هزار بدبختي دوباره بالا اوردم ! كه تازه فهميدم هيچكدوم از PCI ها رو از جمله مودم رو نميشناسه ! سعي كردم دوباره ويندوز رو نصب كنم ولي وسط كار ارورهاي عجيب و غريب ميديدم ! تصميم گرفتم مادربردو ببرم گارانتي . . . وقتي رفتم بگيرمش گفتن يه قطعش رو عوض كردن بردمش خونه و 3-4 ساعت كار كرد ولي يدفه سيستم خاموش شد و بعدشم ناپايداري و .... ! دوباره بردمش گفتن تستش ميكنيم بعد فرداش كه رفتم گفتن اشكالي نداشته ! خلاصه با نا اميدي دوباره رو سيستم بستمش! :sad: تونستم دوباره ويندوز نصب كنم ولي خيلي دووم نياورد و الان اصلا بوت هم نميشه !!!!!!!!!!!!!!
اينم بگم كه قبل از گارانتي با يه هار و دوتا مودم و ... امتحانش كردم كه هر بار يجور ديگه اذيت ميكرد !
اينم ليست قطعاتش :
Motherboard ASUS A8N-SLI
Hard Disk Maxtor SATA2 250G
Ram 1G OCZ 400Mhz
Graphic MSI 7600GS 256Mb
Modem , DVD Rom , Power Green , ......