• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان یه کم جنبه هم خوبه به خدا!
ما هم از آسمون نیومدیمیادمونه روزای خوب یونایتدو، سر هر بازی هر کی هر چی میخواد میگه!
نقل قولای خودتونو گذاشتم که هممون دیدیم چقد بدشناس بودیم، باز همه چیو میان به هم وصل میکنن.
قهرمانی از دست رفت ؟! به درک! یه فصل قهرمان نشیم، بهتر از اینه که هوادارا با هر مساوی و هر باخت هر چی دلشون میخوان بیان بگن!
شخصیت هوادارای یونایتد شهره خاص و عامه و با عرض معذرت از همه دوستان این چیزی که اینجا شاهدشیم نیست.
نگران تیمید؟ منم هستم، تیم بد بازی میکنه بد نتیجه گرفته اما بعضی وقتا شماها کاملاً خودتونو مقابل تیم قرار میدید.
این رؤیایبچگانه رو دارید که الان اینجوری که نتیجه بگیرن فرگوسن با اسب سفید میاد و همه چیزو درست میکنه و 3گانه میگیره؟!
مویس انتخاب فرگوسنه، همه اونایی که ظاهراً ارادت دارن به فرگی اینو یادشون نره، توهین به مویس به رئیس بر میگرده
این خیال هم که الان مویس اخراج شه همون قد احمقانس! اخراج شه کی بیاد؟ وسط فصل چی کار کنه؟!
اعصابشو ندارید، نبینید بازیارو آقا تا وقتی تیم تو بحرانه!
حرص آدم در میاد به خدا، هر چی دتون میخواید به همه میگید بدون اینکه حواستون باشه آقا همه اینایی که دارید بهشون بد و بیراه میگین در مجموع منچستر یونایتد رو تشکیل میدن.
فوتباله، برد و باخت داره، بازم به اون هوادارای لیورپول که پارسال با اینکه همش 7م 8م بودن هوای تیمشونو داشتن.
واقعاً خجالت داره این افراط گرایی ها از دوستانی که ایییین همه ادعا هم دارن تو زمینه طرفداری...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی رو مطمعنی دیدی والنسیا و جانوزای خوب بودن شاید من بازی رو اشتباه دیدم !!
یانوزای خوب نبود، خیلی خوب بود.
کلی خطا گرفت، کلی حرکت مثبت داشت تو بازی و اون شوتش هم اگه گل میشد الان همه قبول میکردن که خوب بازی کرده.
والنسیا هم شاید تکنیکی نباشه اما تو کل 90 دقیقه جنگنده و خستگی ناپذیر بازی کرد، دنبال همه توپا رفت و تا اونجایی که میتونست به تیم کمک کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هی میخوام هیچی نگم نمیشه!
مگه والنسیا بد بازی کرد؟ یا مثلاً وقتی یانوزای اومد تو بد بود که میگی چرا زاها نیست؟!
شما رو نمی دونم اما بازی که من دیدم گیگز تا دقیقه 94 داشت میدوید و جنگنده بازی میکرد،
درباره فلایینی موافقم باهات، اصلاً خوب نبود،
نمیدونم جونز و اوانز مصدوم بودن یا محروم اما وجود جونز کامل لازم بود جلوی لوکاکو، رسماً ویدیچ رو له کرده بود

اصلان جان واقعا مگه میشه چیزی گفت ؟

یانوزای اومد تو خوب بازی کرد. حرف من اینه که چرا از اول بازی نکرد ؟

والنسیا که بد بود. این بازیکن وینگره. اما یه سانتر درست حسابی هم نداشت. موقعیت های سانترمون یا اورا بود یا رافائل

گیگز تمام تلاششو کرد اما برای بازیهایی که قراره تیم ببره و حریف هم یه تیم جوون هست گیگز 90 دقیقه نمیتونه دائم پرس کنه و حمله کنه

خط دفاع هم که دیگه امروز دیدید. یه لوکاکو رسما اینا رو نابود کرد. بخصوص اون شوتی که لایی زد به ویدیچ

تو کل فصل فقط یک بار به زاها بازی داده که اون بازی هم خوب بود به نظر من. هر چند الان فکر کنم داغون شده از عدم روحیه

وقتی تیم مشکل داره و بازیکنا نابود هستند چرا باید بهترین بازیکن لیگ یک و یکی از بهترین بازیکنای جوون اروپا تو ترکیب نباشه ؟ پس این بازیکن رو برای چی خریدن ؟

دوست داری بره یه تیم دیگه بشه مثل لوکاکویی که فرضی از چلسی اومده اورتون و الان چلسی خیلی پشیمونه از دست دادنش ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مهدی جان. ابزاری که پلگرینی داره درسته خیلی خوبه. اما فرق زیادی با فصل قبل سیتی که مانچو بود نداره. فقط یه نگردو اضافه شده که انصافا هم ازش خوب بازی میگیره.

من قبول دارم مهره های سیتی خوب هستند. اما منچستر با همین مهره ها فصل قبل با اون اختلاف امتیاز همه رو ضربه فنی کرد. حالا چه بلایی سرش اومده که جلو اورتون و وست بروم تو زمین خودی میبازیم ؟

من اولش که نظر نمیدادم و امیدوار بودم. اما با این بازیها من نظر مساعدی روی این مربی ندارم.

من مشکلم بیش از اونکه با تاکتیکهای این بابا باشه با ترسی هست که داره. از نظر من مویس یک مربی ترسو هست.

ما کلی عنصر تهاجمی داریم. زاها - نانی - چیچاریتو - عدنان حتی اندرسون

همه رو میذاره بیرون. گیگز و فلاینی رو میاره که دفاعی و کند هستند.

با زاها مشکل داره چرا پدر تیم رو داره در میاره. شما ببین تو این 2 3 بازی اخیر والنسیا یه دونه سانتر درست حسابی هم نداشته. پس اونجا قراره این بازیکن چه غلطی بکنه. مگه نباید سانتر درست بکنه ؟ چرا اورا این کار رو انجام میده اما والنسیا نه ؟

مهرداد جون من بحثم اصلا اینا نیست پلگرینی درست مربی خوبیه یه خورده از مانچو هم بهتره و همین در بازی هاشون دیده میشه ولی واقعیت منچستر با این بازیکنان همینیه که الان هست
شما بگو پلگرینی من بهت اطمینان میدم این تیم رو بدی دست گواردیولا نمی تونه با این مهره ها قهرمان لیگ برترش کنه
اون فرگوسن بود که این بازیکنای کله خر رو بالا نگه می داشت دیگه فرگوسن رفت و تموم شد باید برگردیم به همون دوران تاریک قبل از فرگوسن این حقیقت تیم ماست
به تعبیر یکی از لیورپولی ها منچستر مثل یه یتیمی می مونه که توسط فرگوسن به فرزند خواندگی پذیرفته شده با مرگ این ناپدری (همون بازنشستگی) اون بچه دوباره یتیم میشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
قبول دارم ببین به نظر من نباید تیم رو الان با سال 86 مقایسه کرد این خطرناک ترین کار ممکنه چون نه جایگاه تیم قابل قیاسه و نه فوتبال ببینید من نمیگم به طور مستقیم مویس عوض بشه این دوستانی که میگن صبر کنید راه کارشون چیه اگر تیم 2-3 سال به همین منول در اواسط جدول باشه و با این رشد تیمهای دیگه عقب بمونه چه اتفاقی خواهد افتاد اتفاقی که برای لوزها رخ داد فرگی مربی بزرگی بوده 26 سال بوده و حالا رفته خوب ما فقط مویس رو آوردیم و هیچ چیز رو تغییر ندادیم در صورتی که خیلی چیزها باید بهتر بشه تا مویس بتونه مثل فرگی نتیجه بگیره و تازه اینکه مویس همیشه نشون داده که از باخت میترسه و این ترس به تیم القا شده یک سری میگند که صبر کنید اوکی منم دوست دارم تیم با مویس نتیجه بگیره ولی باید یک بارقه ای از امید رو هم ببینم 14 هفته گذشته و مدام بدتر شدیم و چیزی تغییر نکرده فقط ترس مویس با هر باخت از باخت بعدی بیشتر شده همین......
9 تا گلی که رفت و برگشت به لورکوزن زدیم رو شما همون بارقه امید برداشت کن.
تو اون پستم هم گفتم، بخوایم یا نخوایم حداقل تا آخر این فصل مویس مربی یونایتده، هر چقدر هم بد باشه بدتر از این نیست که تو این موقعیت مربی عوض شه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جان واقعا مگه میشه چیزی گفت ؟

یانوزای اومد تو خوب بازی کرد. حرف من اینه که چرا از اول بازی نکرد ؟

والنسیا که بد بود. این بازیکن وینگره. اما یه سانتر درست حسابی هم نداشت. موقعیت های سانترمون یا اورا بود یا رافائل

گیگز تمام تلاششو کرد اما برای بازیهایی که قراره تیم ببره و حریف هم یه تیم جوون هست گیگز 90 دقیقه نمیتونه دائم پرس کنه و حمله کنه

خط دفاع هم که دیگه امروز دیدید. یه لوکاکو رسما اینا رو نابود کرد. بخصوص اون شوتی که لایی زد به ویدیچ

تو کل فصل فقط یک بار به زاها بازی داده که اون بازی هم خوب بود به نظر من. هر چند الان فکر کنم داغون شده از عدم روحیه

وقتی تیم مشکل داره و بازیکنا نابود هستند چرا باید بهترین بازیکن لیگ یک و یکی از بهترین بازیکنای جوون اروپا تو ترکیب نباشه ؟ پس این بازیکن رو برای چی خریدن ؟

دوست داری بره یه تیم دیگه بشه مثل لوکاکویی که فرضی از چلسی اومده اورتون و الان چلسی خیلی پشیمونه از دست دادنش ؟
تنها ایرادی که به ترکیب وارد میدونم همون قضیه لوکاکو بود، باز هم میگم نمیدونم جونز محروم بود یا مصددوم اما فلایینی نباید بازی میکرد، لوکاکو زیادی قوی بود واسه ویدیچ و کاملاً تو این زمینه حق رو به شما میدم.
درباره زاها اون بازی رو منم دیدم، اون قدر هم خوب نبود! اما به هر حال چیزی که معلومه اینه که مشکل دارن اینا با هم و قرار نیست بازی کنه، و این حرص الکی خردنه که هی بگیم چرا! مربی تیمه دلش نمیخواد بازی بده بهش! از من و شما هم کاری بر نمیاد.
بیس اصلی حرف شما ترسو بودن مویسه، تا حدودی موافقم، اما به مرور زمان بهتر شده، شما نگاه کن وقتی نانی و یانوزای رو اورد تو 20 دقیقه بی امان حمله کردیم و خیلی ناعادلانس هرچیزی جز بدشانسی رو عامل گل نزدنمون بدونیم!
این تعویض الکی نبود، چریان بازی رو عوض کرد، کلی موقعیت ایحاد شد که متأسفانه گل نشد، اگه یکی از اون توپا میرفت تو گل همه به به چه چه می کردن از تعویض تاکتیکی مؤثر مویس.
با یه باخت همه چیز رو نباید زیر سؤال برد، بد شانس بودیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قهرمانی از دست رفت ؟! به درک! یه فصل قهرمان نشیم، بهتر از اینه که هوادارا با هر مساوی و هر باخت هر چی دلشون میخوان بیان بگن!
داداش اصلا بحث قهرمانی نیست حداقل برای یک فصل گور پدر جام قهرمانی
بحث آبرو و حیثیت و تاریخچه ی منچستره بحث عدم دستیابی به سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپاست بحث نابودی رکورد 21 فصل لیگ برتر بدون رتبه ی زیر 3 بحث حقارته ....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
داداش اصلا بحث قهرمانی نیست حداقل برای یک فصل گور پدر جام قهرمانی
بحث آبرو و حیثیت و تاریخچه ی منچستره بحث عدم دستیابی به سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپاست بحث نابودی رکورد 21 فصل لیگ برتر بدون رتبه ی زیر 3 بحث حقارته ....
ای کاش فقط همین یه تیکه رو نقل قول نمیکردی!
حرف من اینه که رفتن مویس چیزیو بهتر نمیکنه الان! تا آخر این فصل لااقل کاری نمیشه کرد.
شما خودت حرفای قشنگی درباره فرگی و یونایتده زمان فرگی زدی، تلخه، ولی میشه!
همین لیورپول 5 تا قهرمانی Cl داره، وقتی میومد به زور 7ام میشد خیلی تحقیر شد؟!
تیمی مثل یونایتد با تاریخی که داره خیلی بزرگ تر از اونیه که بخواد با اتفاقای یه فصل تحقیر​ شه.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ای خدا فردا پاشیم ببینیم مویس اخراج شده رییس داره تیم رو تمیرین میده مویس اخراج از این به بعد چه ببریم چه مساوی چه باخت من میگم مویس باید اخراج بشه خودم کلی حمایت کردم ازش اما از این به بعد اخراج

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ای کاش فقط همین یه تیکه رو نقل قول نمیکردی!
حرف من اینه که رفتن مویس چیزیو بهتر نمیکنه الان! تا آخر این فصل لااقل کاری نمیشه کرد.
شما خودت حرفای قشنگی درباره فرگی و یونایتده زمان فرگی زدی، تلخه، ولی میشه!
همین لیورپول 5 تا قهرمانی Cl داره، وقتی میومد به زور 7ام میشد خیلی تحقیر شد؟!
تیمی مثل یونایتد با تاریخی که داره خیلی بزرگ تر از اونیه که بخواد با اتفاقای یه فصل تحقیر​ شه.
آخه مشکل یک فصل هم نیست مشکل آینده ی گنگ و نامعلوم و تاریکه
همین لیورپول در لیگ آره بد تحقیر می شد از نظر قهرمانی حرف اول رو می زدن من از همین آخر و عاقبت شبیه لیورپول یا میلان می ترسم افت کردن بدون داشتن هیچ گونه امیدی به پیشرفت
می ترسم این پایان منچستر باشه و دوباره برگردیم به دوران قبل از فرگوسن که شاید هر 10 فصل یکبار یه جام بگیریم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آخه مشکل یک فصل هم نیست مشکل آینده ی گنگ و نامعلوم و تاریکه
همین لیورپول در لیگ آره بد تحقیر می شد از نظر قهرمانی حرف اول رو می زدن من از همین آخر و عاقبت شبیه لیورپول یا میلان می ترسم افت کردن بدون داشتن هیچ گونه امیدی به پیشرفت
می ترسم این پایان منچستر باشه و دوباره برگردیم به دوران قبل از فرگوسن که شاید هر 10 فصل یکبار یه جام بگیریم
شما بدترین حالتشو داری در نظر میگیری!
آره، ممکنه این اتفاق بیفته، ممکن هم هست نیفته، حرف من اینه تو این شرايط به عنوان هوادار باید حمایت کنیم...
توی همه انتخاب های موجود این کار بهترینشونه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما بدترین حالتشو داری در نظر میگیری!
آره، ممکنه این اتفاق بیفته، ممکن هم هست نیفته، حرف من اینه تو این شرايط به عنوان هوادار باید حمایت کنیم...
توی همه انتخاب های موجود این کار بهترینشونه

منچستر به دست شخصیت خاصی به اوج رسید بازیکنان زیادی هم دست این شخصیت خاص پرورش یافتن که اسکلت بندی منچستر خاص رو تشکیل می دادن
ولی وقتی به منچستر فعلی نگاه می کنم هیچ چیز خاصی توش نمی بینم مویس هم یک مربی کاملا معمولیه نمی دونم چه چیز قراره بین ما و تیمهایی مثل اورتون و تاتنهام و ... تفاوت ایجاد کنه که ما انتظار پیروزی مقابل همچین تیمهایی رو داریم
نسبت به رقیبان اصلی مون مثل چلسی و سیتی و آرسنال و لیورپول و ... عملا هیچ برگ برنده و نقطه ی قوتی نداریم
من به عنوان هوادار از تیمم همیشه حمایت می کنم ولی از عرش رسیدن به فرش سخته حتی اگه قرار باشه تماشای فوتبال اروپا رو میزارم کنار تا بخوام به هواداری تیمی دیگه ای فکر کنم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منچستر به دست شخصیت خاصی به اوج رسید بازیکنان زیادی هم دست این شخصیت خاص پرورش یافتن که اسکلت بندی منچستر خاص رو تشکیل می دادن
ولی وقتی به منچستر فعلی نگاه می کنم هیچ چیز خاصی توش نمی بینم مویس هم یک مربی کاملا معمولیه نمی دونم چه چیز قراره بین ما و تیمهایی مثل اورتون و تاتنهام و ... تفاوت ایجاد کنه که ما انتظار پیروزی مقابل همچین تیمهایی رو داریم
نسبت به رقیبان اصلی مون مثل چلسی و سیتی و آرسنال و لیورپول و ... عملا هیچ برگ برنده و نقطه ی قوتی نداریم
من به عنوان هوادار از تیمم همیشه حمایت می کنم ولی از عرش رسیدن به فرش سخته حتی اگه قرار باشه تماشای فوتبال اروپا رو میزارم کنار تا بخوام به هواداری تیمی دیگه ای فکر کنم
یونایتد پرطرفدارترین تیم دنیاست.
بعد از رئال ثروتمندترین تیم دنیاست.
اینا فرق ما با تیم هایی مثل اورتونو و سوانسی و ساندرلنده!
من نگران نیستم چون خیلییییییییییییییییی بیشتر از یه مربی و یه فصل بد لازمه تا بخواد یونایتد رو از اوج پایین بیاره!
در بردترین شرايط این یه بحران نهایت یکی دو سالست. بازم میگم نهایت.

انقد سرمایه داره باشگاه که حتی اگه لازم شه کلا بازیکنا رو بندازن بیرونو و یه تیم کامل بخرن!
نگرانی دوستان قابل درکه اما وقتی خود طرفدارا یادشون میره که یونایتد چیه، از رقبا چه انتظاری میشه داشت؟
یه فصل بد، کل کل و تیکه انداختنای طرفدارای بقیه تیما، اما یونایتد خیلی بدتر از اینارو گذرونده...
مونیخ 1958
رفتن سر مت بازبی
و حالا هم رفتن رئیس
تو هرکدوم از اون دوره ها گفتن یونایتد دیگه کارش تمومه! اما نه! خیلی کله شق برگشتیم تو اوج.
مطمئنین باشید باز هم همینطور خواهد شد.
حرف های امشب رو هم با معروفترین و بنیادی ترین سرود باشگاه تموم می کنم:
We’ll Never Die
United’s flag is deepest red
It shrouded all our Munich dead
Before their limbs grew stiff and cold
Their heart’s blood dyed it’s ev’ry fold
Then raise United’s banner high
Beneath it’s shade we’ll live and die
So keep the faith and never fear

We’ll keep the Red Flag flying here
We’ll never die, we’ll never die
We’ll keep the Red flag flying high
‘Cos Man United will never die

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
وقتی نتیجه را دیدم شکه شدم.
فیلم بازی دیدم.. کلی شانس داشتیم... ایا وقتی فرگوسن بود جرات داشتند اینقدرساده لوحانه این موقیعت ها از دست بدند؟
برای کسایی که می گن ما با لورکوزن چیکارکردیم یاد این می افتم که با یه گل بهارنمیشه.
لیگ قهرمانان و لیگ برتر یه پروسه یک ساله هست. مدیریت بازیکنان و مصدومیت هاشون هست یه مربی را بزرگ می کنه.
همین فرگوسن خیلی از بازیهامون را با بازیکنی مثل فلچردرمی اورد! قشنگ معلومه این فلینی حس می کنه اومده خونه خاله!
اگرمویس اونو اورد که وسط میدون هیچکاره باشه پس چرا اوردش؟ اگرم اوردش که همه کاره باشه پس چرا الان هیچکاره است؟
با اقا مهرداد کاملا موافقم که مویس ترسو هست.یکی از بچه ها گفت فرض کنید 26 سال تهران زندگی کردین می خوایید برید شیراز 2-3 سال طول می کشه که شیرارزو بشناسید.
ولی اشتباه گفتند چون فرگوسن رفت و پیرشده بود دستیاراش هم پیرشده بودند؟؟؟ چرا مویس دستیاراشو بیرون کرد؟ حداقل نیم فصل یا یه فصل باهاشون کارمی کرد و بعدش می تونست باهاشون کات کنه...
اصلا از این نظربهش حق نمی دم..واقعا مویس توانایی مدیریت تیم بزرگی مثل منچسترو نداره...های لایت ها دیدم مگرتیمی مثل اورتون جرات می کرد دقیقه 85-90 وقتی بازی صفرصفربود تو خونه به ما حمله کنه؟؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
9 تا گلی که رفت و برگشت به لورکوزن زدیم رو شما همون بارقه امید برداشت کن.
تو اون پستم هم گفتم، بخوایم یا نخوایم حداقل تا آخر این فصل مویس مربی یونایتده، هر چقدر هم بد باشه بدتر از این نیست که تو این موقعیت مربی عوض شه
f من همون روز هم میدونستم ما هیچی نمیشیم تو لیگ برتر بردن یه بازی و عدم ثبات به چه دردی میخوره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یونایتد پرطرفدارترین تیم دنیاست.
بعد از رئال ثروتمندترین تیم دنیاست.
اینا فرق ما با تیم هایی مثل اورتونو و سوانسی و ساندرلنده!
من نگران نیستم چون خیلییییییییییییییییی بیشتر از یه مربی و یه فصل بد لازمه تا بخواد یونایتد رو از اوج پایین بیاره!
در بردترین شرايط این یه بحران نهایت یکی دو سالست. بازم میگم نهایت.

انقد سرمایه داره باشگاه که حتی اگه لازم شه کلا بازیکنا رو بندازن بیرونو و یه تیم کامل بخرن!
نگرانی دوستان قابل درکه اما وقتی خود طرفدارا یادشون میره که یونایتد چیه، از رقبا چه انتظاری میشه داشت؟
یه فصل بد، کل کل و تیکه انداختنای طرفدارای بقیه تیما، اما یونایتد خیلی بدتر از اینارو گذرونده...
مونیخ 1958
رفتن سر مت بازبی
و حالا هم رفتن رئیس
تو هرکدوم از اون دوره ها گفتن یونایتد دیگه کارش تمومه! اما نه! خیلی کله شق برگشتیم تو اوج.
مطمئنین باشید باز هم همینطور خواهد شد.
حرف های امشب رو هم با معروفترین و بنیادی ترین سرود باشگاه تموم می کنم:
We’ll Never Die
United’s flag is deepest red
It shrouded all our Munich dead
Before their limbs grew stiff and cold
Their heart’s blood dyed it’s ev’ry fold
Then raise United’s banner high
Beneath it’s shade we’ll live and die
So keep the faith and never fear

We’ll keep the Red Flag flying here
We’ll keep the Red flag flying high
‘Cos Man United will never die
عزیزم خیالت راحت امسال که نتونیم به لیگ قهرمانان بریم از رتبه دوم ثروتمندترین به رتبه 10 سقوط خواهیم کرد شاید قراردادهای تبلیغاتیمون رو هم از دست بدیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وقتی نتیجه را دیدم شکه شدم.
فیلم بازی دیدم.. کلی شانس داشتیم... ایا وقتی فرگوسن بود جرات داشتند اینقدرساده لوحانه این موقیعت ها از دست بدند؟
برای کسایی که می گن ما با لورکوزن چیکارکردیم یاد این می افتم که با یه گل بهارنمیشه.
لیگ قهرمانان و لیگ برتر یه پروسه یک ساله هست. مدیریت بازیکنان و مصدومیت هاشون هست یه مربی را بزرگ می کنه.
همین فرگوسن خیلی از بازیهامون را با بازیکنی مثل فلچردرمی اورد! قشنگ معلومه این فلینی حس می کنه اومده خونه خاله!
اگرمویس اونو اورد که وسط میدون هیچکاره باشه پس چرا اوردش؟ اگرم اوردش که همه کاره باشه پس چرا الان هیچکاره است؟
با اقا مهرداد کاملا موافقم که مویس ترسو هست.یکی از بچه ها گفت فرض کنید 26 سال تهران زندگی کردین می خوایید برید شیراز 2-3 سال طول می کشه که شیرارزو بشناسید.
ولی اشتباه گفتند چون فرگوسن رفت و پیرشده بود دستیاراش هم پیرشده بودند؟؟؟ چرا مویس دستیاراشو بیرون کرد؟ حداقل نیم فصل یا یه فصل باهاشون کارمی کرد و بعدش می تونست باهاشون کات کنه...
اصلا از این نظربهش حق نمی دم..واقعا مویس توانایی مدیریت تیم بزرگی مثل منچسترو نداره...های لایت ها دیدم مگرتیمی مثل اورتون جرات می کرد دقیقه 85-90 وقتی بازی صفرصفربود تو خونه به ما حمله کنه؟؟

تا همون دقیقه ی 80 تقریبا خوب بازی کردیم تیم منسجم بود ولی مثل بازیهای قبل دقایق آخر بازی رو وا دادیم درست برعکس زمان فرگوسن که دقایق آخر نتایج رو به نفع خودمون رقم می زدیم
از بازی سرعتی و محکم اورتون هم نمیشه گذشت واقعا هماهنگ و زهر دار بودن در خط حمله تا بازیکنمون پا به توپ می شد 3 - 4 نفری می ریختن سرش دفاعشون واقعا قوی بود فلینی هم نیمه ی اول خوب بود نیمه ی دوم فاجعه روی چند صحنه احساس کردم داره به نفع اورتون بازی می کنه کلا این بازیکن به درد ما نمی خوره هر چند بنظرم این اورتون بدون مویس قوی تر شده!
کلا منم با مویس آینده ای برای منچستر نمی بینم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون مارتینز مربی خیلی خوبیه

فصل قبل هم دیدید که چطوری جام گرفت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اون مارتینز مربی خیلی خوبیه

فصل قبل هم دیدید که چطوری جام گرفت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
بازیکنان جوانی هم داره سراسر زمین با جسارت می دویدن به خوبی هم همدیگه رو پیدا می کردن اگه بازی هفته ی 12 با لیورپول رو یادت باشه که 3-3 شدن همین اورتون بیش از 2 برابر لیورپول موقعیت داشت که با بدشناسی توپهاشون نمی رفت توی گل ولی دیشب در یک بازی تقریبا برابر ما رو بردن
پ.ن:
شنبه 16/09/1392 ساعت : 16:15
هفته 15 ليگ برتر انگليس : منچستريونايتد - نيوکسل
زنده از شبکه سه!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من خودم فقط انتظار برد داشتم. ولی وقتی اون موقعیت ها گل نمیشه دیگه نمیدونم چی بگم. ناراحتم ولی نا امید از این تیم و مویس نیستم. دنیا هم به آخر نرسیده.

+ اینکه پست های اصلان تایید میشه

بالا